ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ! ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ: “ΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    floros-630x388

    Ο διοικητής της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, από το Ελληνικό Ιωαννίνων όπου βρέθηκε «άστραψε και βρόντηξε».

    Με την λήξη της τελετής στη μνήμη του εύελπι Σκαρλάτου Ρωσσέτη πήγε στο βήμα και απευθυνόμενος προς τους πολίτες έστειλε μήνυμα σε υψηλούς τόνους.

    «Τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε και φωνάζουνε.Συνήθως σκυλιά που φωνάζουν δεν δαγκώνουν.Να είστε όμως σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι. Άμα το σκυλί κόψει λουρί θα του κάτσουμε μία στο κεφάλι και θα φύγει με την ουρά κάτω από τα σκέλια» είπε για να συμπληρώσει ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες.

    Πάντα ήμασταν λιγότεροι και πάντα καταφέρναμε αυτό για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι… Το έθνος είναι μεγάλο γιατί οι καρδιές των Ελλήνων είναι ατσάλινες και μεγάλες… Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για να μην πέσει κανένας άλλος.

    Να πέσουν αυτοί για την δικιά τους πατρίδα και να διατηρήσουμε εμείς την δικιά μας ελεύθερη και περήφανη», είπε…

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. δεν τον βλεπω καλα. θα τον φανε ο δημητρας και οι φιλοζωικες οργανωσεις

    2. ΚΟΨΕ ΚΑΤ ΜΕΓΑΛΗ… ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΜΕΤΑ

    3. Μια χαρά τα λέει ο Φλωρος και μπράβο του και είμαστε και μαζι του…Και εσείς όμως οι προηγούμενοι σωστά τα λετε…σκεφτείτε όμως ότι τώρα είναι άλλη ώρα…τα ντόπια σκυλιά θα τα κανονίσουμε μετά..εφόσον κάνουμε πράξη την υποχρέωση μας στην χώρα μας…θα περιμένουν στην φωλιά τους και θα επιστρέψουμε για τα βρωμοσκυλα που μας κατέστρεψαν…Κάρμα το λένε και έρχεται!!!

    4. Μαλακίες λες Φλώρε. Εάν είχες παπάρια θα είχες παραιτηθεί από τη στιγμή που δεν φυλάς τα σύνορα και μπουκάρει ο κάθε τυχοδιώκτης και τζιχαντιστής και ειδικά από τη στιγμή που σας έκαναν όλους τους ενστόλους φιλιππινέζες των λαθραίων… Άντε μαλάκα και εσύ… που ούτε καν σκυλί δεν είσαι αλλά κοτούλα που μόνο λόγια λέει…

    5. Τόσα χρόνια με της προδοσίες από τα αδέρφια τους τους πολιτικούς που ήταν όλοι αυτοί οι στραταρχες να τους τρίξουν τα δόντια?????????

    6. ΣΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ “ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ” ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ??? ΜΠΑΑΑΑ….ΣΚΑΜΟΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    7. Μπράβο σας και πολυ καλα τα λέτε. Μηηηηπως ομως πρεπει να κάτσετε μια και στα ντόπια σκυλια;;; Γιατι αυτα ειναι τα πιο επικίνδυνα, αφου αυτα ειναι τα πιο κοντινά μας. Απο αυτα κινδυνεύουμε περισσότερο, παρα απο τα πιο μακρινά σκυλια. Πρωτα περιποιηθείτε τα ντόπια σκυλια, απο τα οποία κινδυνεύετε και εσεις και ειναι προστάτιδες των σκυλιών που λέτε, και μετα βλεπουμε για τα ξενα. Αντε γιατι πολυ το καθυστερήσατε.

    Comments are closed.