“ΑΣΕ ΤΟ ΓΚΑΝΙ ΚΑΤΩ – ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΝ ΔΕΝ…” – ΝΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ – ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    asoee_new_2402_4

    Η αντίδραση των φοιτητών του Πανεπιστημίου και ορισμένων εκ των πολιτικών νεολαιών ήταν άμεση στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, δημοσιεύοντας νέες φωτογραφίες που δείχνουν τον Ειδικό Φρουρό στο προαύλιο της σχολής να κραδαίνει το όπλο του, χωρίς όμως να φαίνεται τραυματισμένος.

    Στην ανακοίνωσή της η ΓΑΔΑ αναφέρει πως τον ξυλοκόπησαν έξω από το Ίδρυμα και στην συνέχεια τον έσυραν στο προαύλιο όπου συνέχιζαν να τον ξυλοκοπούν, με αποτέλεσμα να βγάλει το όπλο του χωρίς να το χρησιμοποιήσει, με σκοπό να προστατέψει την ζωή του.

    Μάλιστα ισχυρίζονται πως ο Ειδικός Φρουρός που υπηρετεί στην ΔΙΑΣ και ήταν εκτός υπηρεσίας, μπήκε στο προαύλιο του Ιδρύματος και άρχισε να ενοχλεί τους μικροπωλητές, ενώ το όπλο του ήταν στην ζώνη του παντελονιού του σε εμφανή θέση.

    Όταν των ρώτησαν γιατί βρίσκεται εκεί μέσα, υποστηρίζουν πως τους προπηλάκισε, δήλωσε Αστυνομικός και έβγαλε το όπλο του και άρχισε να τους προκαλεί να τον πλησιάσουν.

    Ο αστυνομικός πάντως υποστηρίζει ότι του επιτέθηκαν αναίτια 30 άτομα, “με έσυραν και άρχισαν να με χτυπάνε, έβγαλα το όπλο για να απεμπλακώ”, τόνισε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ο αστυνομικος πρεπει να καραδικαστει αυστηρα οχι γιατι τραβηξε οπλο αλλα γιατι δεν το χρησιμοποιησε
      επρεπε να πυροβολησει και να σκοτωσει ολους τους αναρχοκομουνιστες φονιαδες

    2. Ασε κάτω το Γκάνι!!!αχαχαχαχαχα.Του φωνάζουν οι κατσαπλιάδες και αυτός τα έχει κάνει πάνω του.Άν δεί αυτό το video κανένας Αμερικανός μπάτσος και του εξηγήσει κάποιος τι γίνεται θα ξαπλώσει κάτω απο τα γέλια.Οι μπάτσοι του Ελλαδιστάν είναι παιδάκια της πλάκας και δεν έχουν καμία σχέση με σοβαρούς Cops.Πραγματικούς μπάτσους που ξέρουν και μπορούν να χησιμοποιήσουν το Γκάνι τους έχουν μόνο οι ΗΠΑ.

      1. Τι λε ρε μαπρμπα ; την αμερικη εσυ την εχεις δει μονο από καρτ ποσταλ ρε βλαχο μας το παιζεις και αμερικανακι τρομαρα σου,μεχρι εδώ βρωμας ρε τραγιλα και προβατιλα καραμητρο,την ιδια εγκληματικοτητα εχουμε ρε εδώ με την αμερικη;;; εκει κάθε λιγο και λιγακι μεχρι και ανηλικοι πιτσιρικάδες παιρνουν οπλα και πανε στα σχολεια τους και σκοτωνουν οποιον βρουν μπροστα τους,αιντε μπουρτζόβλαχε μου θες και αμερικη εδώ ουτε στην αθηνα δεν εχει παει καν ρε μπαγλαμα!

        1. Και μάθε εσύ ρε αρχιβλάκα ότι οι ΗΠΑ είναι 326 μύρια!!!Και παρόλαυτα έχουν σοβαρό κράτος εδώ είμαστε μόνο 11 μύρια (μαζί με τους Λάθρο) και η εγκληματικότητα έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ!!!Οπότε ρε τρόμπα μάθε ότι σε αναλογία πλυθησμού έχουμε πλέον απίστευτη εγκληματικότητα.Άσε που στις ΗΠΑ στις πιο πολλές πολιτείες επιτρέπεται η οπλοκατοχή-αυτοάμυνα ενω στο Ελλαδιστάν πρέπει να κάνεις πως κοιμάσαι μέχρι να σε σφάξουν και η αστυνομιούλα (της πλάκας) να έρθει μετά απο 2-3 ώρες.

    3. Πρέπει να αλλάξει ο νόμος. Να τους πλακώσουν με πλαστικές σφαίρες και να βάλουν τους αλήτες που αναρχίζουν τα παιδιά μας, στη φυλακή. Οι Αστυνομικοί είναι επικίνδυνοι μόνο σε όποιους τους επιτίθενται. Κάποτε πρέπει να καθαρίσει η παιδεία μας απο την αριστερή πανούκλα.

      1. Ποια αριστερη πανουκλα βρε μπουνταλα;;; θελεις και πλαστικες σφαιρες;; αν ειχαν και εκαναν χρηση τωρα στην χιο τι θα ελεγες μετα ρε καραγκιοζη;;; αντε ηλιθιο κατασκεύασμα,ρε;;; κερνουσε ο μπαμπας σου όταν γεννήθηκες;;;;

    4. Εμμμ εκει δεν εχει δεκάχρονους να τους ριχνεις και σφαλιαρες μπατσακο μου !!!!φτηνα την γλυτωσες κανονικα επρεπε τωρα η καννη του οπλου που βαστούσες να σου γαργαλάει τον πατο!!!

    5. Να ετοιμάζονται σιγά σιγά όλα τα λαθροπιθήκια και οι αναρχοαπλυτοι υποστηρικτές τους που έχουν πλούσιο βιογραφικό να συναντήσουν τον Αλλάχ και τα πιλάφια. Ο Ερντογαν εγκρίνει….

    6. Στην Αμερική…. Κάποιοι θα ήτανε ταβλα κάτω….

    7. Καλα εκανε και τραβηξε οπλο για να προστατευτει απο τους μπαχαλους,αν εγιναν ολα οπως λεει.Αλλα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο πηγε εκει μεσα με το υπηρεσιακο κρανος και κυριως για ποιο λογο εκτος υπηρεσιας αστυνομικος,κουβαλαει το υπηρεσιακο του οπλο;Το ιδιο εγινε και πριν λιγες μερες παλι με 2 νεοσυλλεκτους της ΔΙΑΣ που μπλεχτηκαν σε τσαμπουκα για γκομενες σ’ενα νυχτομαγαζο και τους πηραν κιολας οι αλλοι το υπηρεσιακο οπλο που κουβαλουσε ο ενας τους.Μηπως πουλανε και λιγο μαγκια οι νεοπες,οτι εχουμε στολη σημα και οπλο και την ειδαμε σεριφηδες και δυνατοι;Πανε και στο σουπερμαρκετ με το υπηρεσιακο οπλο;Γιατι εμενα ο πατερας μου που ηταν παλιος αστυνομικος το υπηρεσιακο του οπλο η το αφηνε στο τμημα η το κλειδωνε σε συρταρι στο σπιτι.Δεν το πηγαινε βολτα.

      1. Μην κοιτας τον πατερα σου που ηταν παντρεμενος, οι γκομενιτσες γκαβλονουνε οταν εχει γκανι…τωρα αυτος τα εκανε λιγο σκ@τα στην πραξη..

    8. ΚΑΘΙΚΙΑ κομματικα αριστερης προελευσης αλλωνιζουν στα πανεπιστημια τραμπουκιζουν,καταστρεφουν ,απειλουν ,δερνουν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ….Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ……ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ,ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ….ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ …….

      1. Τι λες βρε Κιμωνοπαπαρα; σοβαρεψου λιγο ρε,αν σε κάθε ενταση μεταξυ αστυνομιας και εκάστοτε εμπλεκομενων γινοταν χρηση οπλων θα είμασταν σαν την συρια τωρα ,αιντε παλιοβλακα!!!

    Comments are closed.