“ΝΑ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ!” – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ “ΜΠΟΜΠΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    XIOS-ART

    Άκρως αποκαλυπτική ήταν η παρέμβαση του Στέφανου Χίου για μια ακόμη φορά στο κανάλι ΑΡΤ.

    Δείτε το βίντεο:

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. η κυβερνηση του μαρινακη επαιξε και εχασε…απροκάλυπτα ως νεα χουντα χωρις να εχει βγει δικαστικο πορισμα, απλα μια εισηγηση μιας στημενης επιτροπης (που θα εκπεσει στα ανωτατα δικαστηρια) βγαζει ενοχο τον ΠΑΟΚ, δηθεν κανει την καλη αλλαζει τον νομο, αφαιρώντας του βαθμούς δινοντας το πρωταθλημα στον νταβατζη τους..τι θα γινοταν αν η κυβερνηση δεν περνουσε αυτή την καταπτυστη τροπολογια…ο ΠΑΟΚ είναι καθαρος το λεει σε ολους τους τονους και αυτό θα αποφανθουν τα ανωτερα δικαστηρια..αν 1% ο ΠΑΟΚ και η Ξανθη είναι ενοχοι συμφωνα με την νομοθεσια της ΟΥΕΦΑ θα υποβιβαζοταν η Ξανθη που πουλησε την ιδιοκτησια και όχι ο αγοραστης (ΠΑΟΚ), Επισης αν δεν παιρνουσε η χθεσινη ρυθμιση οι καταδικαστικες αποφασεις που ερχονται για τα στημενα, για την παρουσια του χοντρου ως προεδρος του ολυμπιακου αν και του εχει απαγορευτεί σε όλα τα αθλητικα οργανα, οι δολοφονικες επιθεσεις σε διαιτητες για εκφοβισμο, όλα αυτά λοιπον θα ειχαν σαν αποτέλεσμα τον υποβιβασμο του ολυμπιακου. Με την χθεσινη νομοθεσια ο κουλης γλιτωνει τον γαυρο από υποβιβασμο και αν καταφερουν να βγαλουν ενοχο τον ΠΑΟΚ-ονειρα θερινης νυκτος- θα του αφαιρεσουν βαθμούς για να παρουν οι ‘επιστημονες’ άλλο ένα πρωταθλημα στα χαρτια,,,ο Ιβαν θα το παει μεχρι τερμα και όλα τα υπουλα σχεδια των νταβατζηδων θα γυρισουν μπουμεραγκ….

    2. εγω βλεπω!!ότι ουτε το σαβιδη!ουτε το μαρινακη!!βολευει η κατασταση!!στη τελικη εγω ο φίλαθλος που πληρωνο εισητιριο και καρτα φιλαθλου!!!(ΑΛΛΗ ΑΠΑΤΗ)δεν θα βλεπω μπαλα!!!

    3. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΚΟΥ ΕΓΙΝΕ Η Ν.Δ

    4. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΈΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΎΓΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΙΣΤΟΡΊΑ.
      ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ Δ ΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΝΟΜΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΥΣ.

    5. i gnomi sou stefane eine sosti se parakolouho kai se sunhero mono pou eiste loigi giafto i patrida ehei afta ta halia vic

    Comments are closed.