ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – “ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ”

    Κοινοποίηση:
    maxairi-megalo

    “Βροχή” δεχόμαστε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και με κάθε τρόπο, μηνύματα αγανακτισμένων πολιτών μετά την άνανδρη δολοφονία μιας ηλικιωμένης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους. Η υπομονή τελείωσε για τους γύφτους. Αυτή η φάρα που δεν προσφέρει τίποτα στην ελληνική κοινωνία μόνο σκοτώνει, μόνο διοχετεύει ναρκωτικά και όπλα και από πάνω τσεπώνει και κάθε λογής επιδόματα ως “ευπαθής” ομάδα. Δεν τα λέμε εμείς! Μεταφέρουμε όλα όσα διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες.

    Ολόκληρες περιοχές έχουν γκετοποιηθεί από τους γύφτους κατσίβελους τουρκαλβανούς όπως το Ζεφύρι, το Μενίδι και ο Ασπρόπυργος. Παλιότερα, είχαμε δεχτεί καταγγελία από κάτοικο του Μενιδίου, η οποία είχε αναφέρει ότι επικοινώνησε με αστυνομικό του τοπικού ΑΤ για να καταγγείλει την δοσοληψία ναρκωτικών μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο του δήμου. Η απάντηση του αστυνομικού, όπως ανέφερε η καταγγέλλουσα ήταν “έχω παιδιά, έχω οικογένεια”. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της πραγματικής εικόνας και του μεγέθους του προβλήματος που είναι πλέον άκρως επικίνδυνο.

    Η λύση είναι μία: Να σταματήσει η Πολιτεία να τους αντιμετωπίζει ως “κατατρεγμένους” πολίτες και να υιοθετήσει άκρως αυστηρότερη αντιμετώπιση απέναντί τους σε σύγκριση με τη σημερινή. Δεν είναι δυνατόν να σκοτώνεται μια ανυπεράσπιστη γυναίκα για μία αλυσίδα λαιμού, η οποία έκανε το… λάθος να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Η “τιμωρία” των γύφτων ήταν να την περάσουν με το αυτοκίνητο. Για τέτοιους άνανδρους μαχαιροβγάλτες μιλάμε. Και θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. Αν θα παμε απο γυφτο η απο λαθρο…

    2. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ. ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΥΝ “ΘΕΟΙ” ΚΑΙ “ΔΑΙΜΟΝΕΣ”;;;;;; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ, ΤΟ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΝ, ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΥΧΑΜΑΤΑ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ-ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;;;;;;; Ξ Υ Π Ν Α ΕΛΛΗΝΑΡΑ. ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    3. Το 2.9% δεν εχει κανενα δικαιωμα να παραπονειται γιατι αν και υποτιθεται οτι ηταν εναντιον ολοων των ξενων δεν εδωσε κανενα φυλετικο χαρακτηρα στο κομμα με το να απαγορευσει την εισοδο Τορκοσπορων και αλλων μπασταρδων σε αυτο

    4. έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται, οι υπόλοιποι μοκο, τα κόμματά σας είτε κυβέρνησαν, είτε κυβερνούν, είτε θέλουν να κάνουν πολύ χειρότερα από αυτούς που κυβέρνησαν και κυβερνούν. ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    5. Τωρα σας πηρε ο πονος για τους γυφτους;
      Αυτη η ιστορια ειναι εδω και 50 χρονια τωρα το πηρατε χαμπαρι;
      Γιατι κλαιγεστε; Συνταγματικο τοξο δεν ψηφιζετε στις εκλογες ;
      Κλεφτες προδοτες λαμογια και απατεωνες δεν ψηφιζετε εδω και μισο αιωνα;
      Ποιος θα λυσει το προβλημα,αυτοι που γεμιζουν την ελλαδα με εκατομμυρια ισλαμιστες και λαθρο επειδη τα εχουν πιασει χοντρα απο το Σωρρος;
      Ψηφιζετε προδοτες λαμογια και απατεωνες πολιτικαντηδες και μετα κλαιγεστε γιατι δεν εκαναν τιποτε ;
      Εσεις φταιτε,εσεις εισαστε οι σχιζοφρενεις,οχι αυτοι.

    6. Οι γύφτοι στο κοιμητήριο των Μεγάρων κατάστρεψαν τα μνήματα και έκλεψαν τα καντήλια για να τα πουλήσουν μέταλο. Δεν ασχολείται κανείς, μπαίνουν στα σπίτια για πλάκα και ο μπάτσος σου λέει μη το ψάχνεις και αν χτυπήσει κάποιος από αυτούς σε συμπλοκή( ληστεία, κλοπή κλπ) μαζεύονται και φωνάζοντας στην αστυνομία απ’ έξω.

    7. μια χαρα περναμε και με τους πακιστανους μερικοι ειναι και ωραια παιδια αυτοι δεν εχουν δικαιωματα δηλαδη ;

      1. Εσένα ο κωλος σου έχει γεμίσει από πακιστανικό κρέας.

      2. Πάρε τους σπίτι σου λοιπόν, αν μιλάς σοβαρά και δεν κάνεις πλάκα(οπότε συγγνώμη), άν σού αρέσουν!!! Οι Πακιστανοί ήλθαν από μια μακρινή χώρα της ανατολής κατά εκατοντάδες χιλιάδες(πραγματική εισβολή), εντελώς λαθραία, στη χώρα μας που δυστυχώς δεν έχει σύνορα, τους νομιμοποιούν και τους βρίσκουν δουλειά με συνοπτικές διαδικασίες, και παρά τελικά τους ίδιους τους νόμους της Ευρ.Ενωσης(που αναφέρουν οτι το πολύ πολύ να τους δόσουν ένα περιθώριο αναβολής για να τους γυρίσουν πίσω, αλλά οι δικοί μας με δικές τους πατέντες-νόμους δεν θέλουν να τους…αποχωριστούν, τόσο πολύ τους αγαπούν, ή ποιός ξέρει για ποιούς άλλους σκοτεινούς λόγους!!). Και να μην ξεχνούμε οτι το Πακιστάν είναι μια χώρα εχθρικά διακείμενη προς την Ελλάδα, όντας σύμμαχη με τους Τούρκους!!! Τώρα ακόμη και άν υποθέσουμε οτι οι κοινωνίες εξελίχτηκαν και έγιναν πολυπολιτισμικές, όπως μας πρήζουν κάποιοι, όλα έχουν και τα όριά τους όταν ο κόμπος φθάνει στο χτένι, γιατί αυτή η μικρή, αλλά ένδοξη χώρα μας, δεν είναι ούτε τεράστια σε έκταση, ούτε έχει την δυνατότητα σαν μια άλλη γη της επαγγελίας να τους θρέψει όλους!!!!!

    8. Αυτοί που σας στέλνουν τα μηνύματα αγανάκτησης, ποιοι είναι: Μήπως αυτοί που ψηφίζουν τα πολιτικά εβραϊκά κόμματα μέσω της Singular Logic ώστε να μπορέσουν να διοριστούν: Μάλλον σε αυτούς θα αναφέρεσαι. Εαν είχαν ελάχιστη αξιοπρέπεια και υπερηφάνια, θα είχαν αντιδράσει με άλλο τρόπο και θα ήταν και πολλοί!

      Επιτέλους, ντροπή σας! Αυτό δεν έχει ξαναγίνει πουθενά. Το χάλι και ο σταρχιδισμός είναι πρωτοφανή.!

    9. Χιο μην κλαις. Οι βρωμοΕλληνες ψηφοφοροι τετοιους θελουν. ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

    10. Θελουν στειρωση τα μπασταρδια ή πογκρομ .. ειναι καρκινος

    11. Γιατί βαφτίσανε Έλληνες ημεδαπούς τους Ρομά; Γιατί θέλουν πολίτες αμόρφωτους, χωρίς εθνική συνείδηση, άτομα που θα ψηφίζουν με βάση το συμφέρον τους και όχι το συμφέρον της Ελλάδας. Άτομα που δεν θα τους χαλάσει αν κοπεί η Ελλάδα σε κομμάτια. Για αυτό και η ταμπελίτσα του φασίστα σε κάθε Έλληνα που θα υπερασπιστεί το αυτονόητο, την πατρίδα του, την σημαία του, την ιστορία του. Αυτό το χάλι που ζούμε είναι κομπίνα πολλών ετών και με τους λαθροεισβολείς θα κλείσει το θέμα. Μόνο αν μάθουμε τον τρόπο που σκέφτεται ο εχθρός μας θα μπορέσουμε να τον νικήσουμε. Όλο το σύστημα κάθε εξουσίας είναι διεφθαρμένο και εναντίον των Ελλήνων. Επιτέλους πρέπει να συνειδητοποιήσει η εξουσία πως ο μαλάκας ξύπνησε και πως όταν καταπίνεις πολλά κάποια στιγμή θα τα ξεράσεις πάνω σε αυτόν που σε ανάγκασε να τα καταπιείς.

    12. Παλούκωμα στους γυφτιαιγυπτιους για παραδειγματισμό και βορά στημένοι μέχρι να σαπίζουν στον ήλιο. Εξαναγκαστική δουλειά μέχρι θανάτου καθώς σακατηδες γύφτοι, ειδικά γυφτισες επειδικνιουν τα πρησμένα καί μολυσμένα πόδια τούς για νά ζητιανευουν λεφτά από τούς περαστικους. Εκεί κλεβουν τούς περαστικους αφού οι γυφτισες έχουν μαεστρία στη κλεψιά. Μπουκαρουν σε σπίτια τα κατακλεβουν όπως και λάθρο. Βλάντ… καθάρισε την Ρουμανία από τουρκογυφτους και τούς παλούκωνε έξω από την πόλη ενώ τα πτώματα τα έριχνε στα μπουντρούμια τού. Δολοφόνοι γιουφτοι που σκοτώνουν την γυναίκα μας, την μάνα μας και τα παιδιά μας. ΚΑΝΈΝΑ ΕΛΕΟΣ.

      1. Μια σφαίρα σε κάθε μπάτσο και ναζί. Στην τρύπα σου, σκουλήκι.

        1. Τράβα στο τσαντίρι σου γυφτάκι που έχεις και γνώμη.

        2. Πάρε την σφαίρα και βαλτην υπόθετο στον κιλό σού…

        3. Την σφαίρα βαλτην υπόθετο εκεί που ξέρεις απλυτε…

        4. Κλασε μου μια τοίχο μάντρα ρεηηη…αναρχική φλοκάτη…

    13. ΤΟ ΓΥΦΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΆΡΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ.ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟ 2000ΡΟ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΚΟΝΤΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Κ ΠΑΡΤΑΣΟΚ Κ €€Ε ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ.ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

    14. Ρε σκοπευει καποιος να ηγηθει απεναντι σε ολο αυτο το χαλι ;;;

    15. ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ Η ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΝΟΕΊΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΑΝ ΘΈΛΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΤΗ ΜΑΡΕΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΌ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.

    16. Συριζα και νεα δημοκρστια προστατες και χρηματοδοτες των γυφτων και καθε λογης αποβλητου που περιφερεται στην χωρα.Προδοτες και αλητες πολιτικοι.

      1. συμφωνω απολητα Ελληνα φτεσ έπρεπε να σε στο πλευρό τον μικρών κωμάτων τον πατριωτικών αργά για δάκρυα τώρα

    17. Το εχουμε ξαναπει.Για τους “ευπαθεις” γυφτους,ρομα,βρομα και τσιγγανους πρεπει να γινει αυτο που εκανε ο στραταρχης Αντονεσκου στην Ρουμανια το 1940:τους μαζεψε απ’ολη τη χωρα,τους εστειλε σε συγκεκριμενα μερη της χωρας μεσα σε κλειστα γκετο (“Κλειστες δομες φιλοξενιας” ετσι για ομορφια),απο τα οποια εβγαιναν μονο με ειδικη αδεια και με συνοδεια.Μερικους τους εστειλε δωρακι στο φιλο του τον Αδολφο βεβαια.Αυτη η φαρα ουτε γραμματα θελει να μαθει,ουτε τιποτα,μονο να κλεβει και να ζει απο επιδοματα.Στα σχολεια πανε και απειλουν τους δασκαλους να υπογραφουν οτι τα τα γυφτακια πανε κανονικα σχολειο,για να παιρνουν επιδομα,και τα γυφτακια δεν πανε ποτε.Στον Στρατο οσοι πανε,(γιατι οι περισσοτεροι ειναι αδηλωτοι χωρις μονιμη κατοικια και δεν τους βρισκουν τα στρατολογικα γραφεια)πανε και δημιουργουν προβληματα:κλεβουν κανουν φασαριες,Πρωτα πρεπει να απελαθουν οι γυφτοι και μετα οι λαθρομεταναστες.Μαλιστα προτεινω για καθε βαρκα με λαθρομεταναστες που ερχεται απο την Τουρκια,να φευγει μια βαρκα με γυφτους απο την Ελλαδα για την Τουρκια.

    18. Γύφτοι.η μεγαλύτερη “πληγή” της Ελλάδας.δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε με αυτά τα κατακάθια.δεν μας φτάνανε αυτοί,μας κουβαλήσαν καί τους γύφτους της Βουλγαρίας!όλα τα φανάρια στην Θεσσαλονίκη είναι γεμάτα με δαύτους.τώρα ο μπαχτσές γέμισε καί ισλαμοβάρβαρους απολίτιστους απάνθρωπους.οι τιγανοκέφαλοι,Γεωργιανοί καί κάθε εξής πιθήκι, θα φαίνονται κοινωνικοί λειτουργοί μπροστά τούς.

      1. συμφωνω απολητα Ελληνα φτεσ έπρεπε να σε στο πλευρό τον μικρών κωμάτων τον πατριωτικών αργά για δάκρυα τώρα

      2. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΚΥΡΙΟ ΑΧΘΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΙΔΙΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΥΓΑΝΟ ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ Η 3 ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΥΓΕΣ οι γυφτιά αργότερα

    19. Δεν θα γινει τιποτε….Πιστευετε οτι ο Κουλης εχει τα ουμπαλα για να αντιμετωπισει δυναμικα οποιοδηποτε προβλημα…εδω γεμισε την Ελλαδα μαντηλες και τους μετεφερε ακομα και σε πενταστερα με τουριστικα λεωφορεια επειδη ετσι πηρε εντολη.
      Θα εφαρμοσει τον νομο στους γυφτους;;;
      Μονο να βαζουνε φορους και να απειλουν με κατασχεσεις ειναι ικανοι οπως και οι προηγουμενοι.
      Ολοι οι αστυνομικοι φυλανε βουλευτες, δημοσιογραφους, επιχειρηματιες, δικαστικους κ.τ.λ που να μεινει κανενας να φυλαξει εμας
      Ασ δωσουνε την λιστα που απασχολουνται οι αστυνομικοι και ποσοι και θα φριξουμε

    20. Ενα παραλυτο κρστος, που μειραζει επιδωματα σε εγκληματιες και ανεχεται χρονια τωρα τις παρανομιες τους, να σκοτωνουν και να ληστευουν και να γινεται ο χαμος μεσα στους καυαυλισμους τους και να μην μπαινει η Αστυνομια να τους….αλλαξει τα φωτα!!!!!!!! Ηρθαν και οι λαθρο και….
      εδεσε το γλυκο!!!!!!!!!

    21. Με τα 2000 ευρώ επιδόμα νέου παιδιού θα πολλαπλασιαστούν σαν τα κουνέλια, οι ελλεηνίδες τσιγάρο, ποτό, νύχια και εξωσωματικές στα 49. Συν τους εκατοντάδες χιλιάδες καλεσμένους μουσουλμάνους μετανάστες του ΣΥΡΙΖΑ….τελειώσαμε.

      1. Κανένα σχόλιο δεν έχεις να γράψεις για καμάκι μπήκες εδώ μέσα???

      2. Ούτε να γράφεις δεν ξέρεις ρε γιουφτε.

    22. Ναι αλλά ο Χρυσοχοίδης τώρα ασχολείται να αδειάσει κανένα εγκαταλελειμένο κτίριο από τίποτε παιδάκια λες και είναι εγκληματίες.
      Με τους γύφτους θα ασχοληθεί;;;;;;;;;;;;;;;;;

    23. Κουλη εταξες να δωσεις το κοινωνικο μερισμα μονο στους γυφτους και στους λαθρο… Εισαι ιδιος με τον Αλεξη!!! Δωσε κοινωνικο μερισμα στους δολοφονους της γιαγιας ρε αλητη Κουλη..

    24. ΗΓΈΤΗΣ Ο ΙΩΆΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΆΣ.
      ΌΛΟΙ ΟΊ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΊΝΑΙ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ .

    25. Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλλοι ένστολοι και μη την ίδια κλάψα,έχω παιδιά και οικογένεια.Όλοι οι άλλοι έχουμε κατσαριδάκια και μερμυγκάκια.Το pin ξέρετε να το πατάτε κάθε μήνα και να μαγκιές σε ελληνόπουλα,σε γύφτους και αλλοδαπούς κότες.Βγάλε το λινάτσα παιτέρη και το δημητρίου τον πρόεδρο τους,να υπογράψουν ότι για κάθε γύφτικη πουστιά θα μπαίνουν οι ίδιοι φυλακή ή θα πληρώνουν αποζημιώσεις

      1. Απέλαση στους φασιστοπατριώτες να ξεβρομίσει η χώρα. Θέλω γείτονες μόνο αναρχικούς, κομμουνιστές και μετανάστες.

        1. Εσένα θα σε εκτελέσουμε πρώτο για παραδειγματισμό.

        2. ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ.

    Comments are closed.