ΑΙΣΧΟΣ! ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ ΧΥΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ! ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ – ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ – ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ-ΜΗΤΑΡΑΚΗ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Άρχισε η κατασκευή του κλειστού κέντρου για πρόσφυγες και μετανάστες στη Χίο, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των κατοίκων και τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

    Ανυποχώρητη η Κυβέρνηση, όπου ”γράφει” κανονικότατα τους νησιώτες μας!

    Τα μηχανήματα του στρατού ξεκίνησαν τις εργασίες στην τοποθεσία «Κρητικού Λάκος / Ψείρα»  που είχε επιταχθεί με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, υπό τις οδηγίες του μηχανικού της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο.

    Οδομαχίες γίνονται αυτή τη στιγμή στη θέση Καράβα Μανταμάδου, στην είσοδο του δρόμου που οδηγεί στην επιταγμένη έκταση Καβακλή, όπου και έχει σχεδιαστεί από την κυβέρνηση η δημιουργία της νέας δομής για πρόσφυγες και μετανάστες.

    Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να απωθήσουν εκατοντάδες συγκεντρωμένους πολίτες, κάνοντας χρήση χημικών. Προς στιγμή ξέσπασε και φωτιά σε θαμνώδη έκταση, η οποία και σβήστηκε. Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν συγκεντρωθεί και στην άλλη άκρη του δρόμου που οδηγεί στο Καβακλή, στη θέση Διαβολόρεμα.

    Εκεί εκατοντάδες κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Καλλονής με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη και τον δήμαρχο δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο έχουν παραταχθεί αυτή τη στιγμή στη θέση Διαβολόρεμα, όπου είναι η δεύτερη είσοδος του δρόμου που οδηγεί στην επιταγμένη έκταση του Καβακλή.

    Αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν να φτάσουν στο Καβακλή για να μεταφέρουν εκεί μηχανήματα ώστε να πραγματοποιήσουν εργασίες στην επιταγμένη έκταση. Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Λίγο μετά τις 09.30 τα πνεύματα ηρέμησαν με την κατάσταση όμως να παραμένει ηλεκτρισμένη.

    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

    «Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα αποβιβάστηκαν στα λιμάνια της Μυτιλήνης και των Μεστών Χίου μηχανήματα έργων, για την έναρξη εργασιών κατασκευής των νέων κλειστών ελεγχόμενων κέντρων κράτησης.

    Αστυνομικές δυνάμεις συνοδεύουν τα μηχανήματα και το προσωπικό, προκειμένου να ξεκινήσουν απρόσκοπτα οι εργασίες».
    Πέτσας: Οι κάτοικοι να μας εμπιστευτούν

    Τα μεταμεσονύχτια επεισόδια σε Λέσβο και Χίο κλήθηκε να σχολιάσει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, καλώντας τους κατοίκους να εμπιστευτούν την κυβέρνηση.

    «Καλούμε τους πολίτες, τους τοπικούς φορείς και τις τοπικές αρχές να μας εμπιστευτούν» δήλωσε, χαρακτηριστικά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».

    Υπενθύμισε δε, ότι «η Κυβέρνηση έδειξε την αποφασιστικότητα της να υλοποιήσει το σχέδιο που είναι προς όφελος της χώρας, αλλά κυρίως των τοπικών κοινωνιών».

    «Οι κλειστές δομές θα γίνουν και οι ανοιχτές θα κλείσουν» έσπευσε να προσθέσει, επιβεβαιώνοντας την αποβίβαση στα λιμάνια των δύο νησιών μηχανημάτων έργων για τις εργασίες κατασκευής των νέων κλειστών κέντρων φιλοξενίας.
    Οι περιοχές επίταξης

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η ένταση στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου κλιμακώθηκε σημαντικά, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να επιτάξει περιοχές για την κατασκευή κλειστού τύπου δομών φιλοξενίας.

    Τοποθεσία Καράβας, Δήμος Δυτικής Λέσβου.
    Τοποθεσία Κρητικού Λάκος / Ψείρα («17»), Δήμος Χίου.
    Τοποθεσία Ζερβού (παραπλεύρως υπό κατασκευήν δομής), Δήμος Ανατολικής Σάμου.
    Νέες δομές θα κατασκευαστούν και στα νησιά Λέρο – Κω, δίπλα σε υφιστάμενες εκτάσεις, οι οποίες ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο:

    Στρατόπεδο Καπετάν Λαζαρή, τοποθεσία Πυλί, Δήμος Κω.
    Τοποθεσία Λέπιδα, Δήμος Λέρου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Οι κατοικοι αυτων των νησιων,τους ελαχε να ειναι οι υπερασπιστες των συνορων μας.
      Οταν χρειαστηκε να τα υπερασπιστουν καναν το τελειως αντιθετο.
      Καλο-υποδεχτηκαν τους επικοιστες,τους φροντιζαν με ρουχα και φαγητα
      Οταν λεγαμε οι υπολοιποι απο την ενδοχωρα,εξω οι ξενοι,ειμασταν φασιστες κ.τ.λ.
      Κριθηκαν αναξιοι να φυλαξουν τα συνορα μας.
      Ηρθε η ωρα του λογαριασμου φιλαρακια…

    2. ΧΑΧΑΧΑ!!!! ΕΔΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΠ ΚΟΡΝ…ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΨΥΡΙΖΟΚΟΥΛΗΔΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ…ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΦΕΤΟΣ…ΓΙ’ΑΥΤΟ…ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο “ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE

    3. ΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΕΥΡΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…….ΑΠΛΑ ΜΙΑ Η ΛΥΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΠΟΙΟΣ ΖΗΣΕΙ Η ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΙ……ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΙΔΑΛΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ…

    4. Δεν υπάρχουν 20 κυνηγοί να ρίξουν στον αέρα με τις καραμπίνες να δεις τα ΜΑΤόπουλα το σκατό κάλτσα και το τροχάδην για να κρυφτούν , έτσι για την τιμή των νησιών .
      Οι ποινές από τα δικαστήρια είναι για φόνο σε 3 χρόνια έξω και δεν θα σου μιλάει κανένας μετά γιατί θα είσαι Ήρωας στους άλλους που ωστόσο θα τους έχουν πηδήξει μαζί τις οικογένειες τα πιθήκια και θα έχουν εδραιωθεί .
      Την μπαρούτι την έχουν μόνο για την ανάσταση ;

    5. ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Η ΦΙΛΕΛΕΔΙΚΗ ΚΥΒ. ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΗΣΙΩΤΕΣ……. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ…….ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥΣ……
      ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ…….. ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΜΑΤ.
      Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ
      ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΔΕΡΝΟΥΝ………..

    6. Πετάξτε τους ΜΚΟ μέσα στην σκουπιδιάρα και βάλτε την να δουλέψει. Χωρίς ΜΚΟ δεν έχει λαθρό. Έχουν ολόκληρο σύστημα επικοινωνίας με την Τουρκία, κάτι σαν ταξιδιωτικό γραφείο ή κούριερ. Αποστολή-Παραλαβή μουσουλμάνων, τους φορτώνουν και τους ξεφορτώνουν πίνοντας το αίμα το δικό μας, βρωμίζοντας την δική μας θάλασσα με πλαστικούρα και μετά το έδαφος μας. Όταν θα τους παραλαμβάνει μόνο η αστυνομία ή ο στρατός και θα τους μπουζουριάζει σε φυλακές για απέλαση θα εξαφανιστούνε οι ροές αμέσως. Δεν θα τους πνίγουμε απλά θα τους φυλακίζουμε και θα τους στέλνουμε πίσω χωρίς ΜΚΟ στα πόδια μας. Θα στεναχωρηθεί η κόρη του Κούλη; Στα παπάρια μας!

    7. ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ…..ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ…ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ…???? ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΤΩΡΑ…..ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ….ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ….ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΞΥΛΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…!!!! ΚΑΝΑΤΕ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ…ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ…..ΖΟΡΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΚΟΝΟΜΑ..????

    8. ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΟΥ
      ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
      ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ
      ΖΗΤΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο “ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ”…ΖΗΤΩΩΩΩ!!!
      ΕΦΥΓΕ Η ΚΑΚΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΜΑΞΑΝΕ
      ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!
      ΚΟΥΛΗ-ΚΟΥΛΗ-ΚΟΥΛΗ—–ΖΗΤΩ-ΖΗΤΩ-ΖΗΤΩ!!!

    9. Με τις “ειρηνικές” διαμαρτυρίες, τα σουβλακοσυλλαλητήρια όπου τα σόγια συνέρρεαν για πικ-νικ, χάσαμε τη Μακεδονία. Πάρτε τα όπλα επιτέλους! Κι όχι στα νησιά! Ζητούνται Μπουτσούλες να εισβάλλουν στο μπορδέλο/παλάτσο της Μάσας και να κρεμάσουν τους 300 ανάποδα στην Πλατεία Συντάγματος!
      Μαλακοπίτουρα ελληνικέ λαέ, πριν από 10 χρόνια θα είχες πάρει στα χέρια σου τα κλειδιά της τώρα κατεχόμενης πατρίδας σου! Αλλά ξέχασα η Μπιτάκου ήταν προβοκάτορας που καλούσε το λαό να μπεί στη βουλή και να τους σφάξει!
      Χωρίς να σπάσεις αυγά δεν γίνεται ομελέτα! Όποιος θέλει να μην πάθουμε χειρότερα πρέπει να καθαρίσει το συρφετό των δωσιλόγων και των 300 πρώην και νυν!
      Μαλάκα Έλληνα, το ΑΡΘΡΟ 120 του Συντάγματος σημαίνει ΠΑΡΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ /ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ!
      Αποχαυνωμένε Έλληνα, η πατρίδα σου είναι υπό κατοχή και έχεις υποχρέωση να την απελευθερώσεις. Τα περί πολιτειακής ανωμαλίας που λένε οι δωσίλογοι τα ακούω βερεσέ, είναι σαν οι πούστηδες να λένε τους φυσιολογικούς ανώμαλους!
      Υ.Γ.
      Χίε, μην το κόψεις το σχόλιο. Αν δεν χύσουμε το αίμα μας πατρίδα δεν ελευθερώνεται!

    10. Καλά τούς κάνουν τους νησιώτες.
      Αν είχαν μυαλό, στις εκλογές πέρσι, θα είχαν ψηφίσει 100% Χρυσή Αυγή.
      Τότε θα τους πρόσεχε το αθηναϊκό κράτος.
      Τώρα απλά τους δέρνει.

    11. ΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑ. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΑΚΤΩΡ-ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ….

      1. Ακριβώς τη λατρα ο στρατός και τα φράγκα η αγ. Τριαδα

    12. Ελληνες αστυνομικοί: Σεβαστείτε το Εθνόσημο στην στολή σας.Μην χτυπάτε τα αδερφια σας τους Ελληνες.Πειτε και μια φορα ΟΧΙ.

      Αλλου ειναι το πρόβλημα….

      1. Έλα ντε. Τι θα τους κάνουν; θα μετάθέσουν χιλιάδες δυσμενως; απεναντίας θα γράψουν ιστορία να τα διηγούνται στα εγγόνια τους όπως ακούγαμε εμείς τους παππούδες μας για όταν υπερασπιζονταν την χώρα μας ΜΕ ΚΆΘΕ ΚΟΣΤΟΣ τακουτε;;;;;

    13. Αγαπητοί αριστεροί και φιλελεδες νησιώτες , ετοιμαστείτε να νοιωσετε στο πετσί σας τι πάει να πει αυτό το ” θα παταξω τον νατιβισμο” που έλεγε ο κουλης προεκλογικά , αλλά εσείς τότε κάνατε πως δεν το ακούσατε… χο χο !

    14. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ
      ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΕΙΤΑΝΙΑ
      ΝΑ ΔΙΩΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ
      ΤΑ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΜΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ
      ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.

    15. Γιατί ξεσηκωνεστε εναντίων των ΜΑΤ και δεν ξεσηκωνεστε εναντίων των ΜΚΟ και των λαθρομεταναστων; Αντί να τους έχετε πετάξει στην θάλασσα πάτε εναντίων των παιδιών μας που είναι τα ΜΑΤ!

    16. Διαίρει και βασίλευε. Εφόσον δεν υπάρχει Πανελλαδικό Συντονιστικό Αντίστασης των Ελλήνων. Μιά οργανωμένη μειοψηφία υπό μορφή στρατού κατοχής πληρωμένων υπαλλήλων του συστήματος. Θα συνεχίζει να εγκαθιστά τοπικές χούντες όπου την διατάσουν.

    17. Τώρα αντιστέκονται εκεί στα νησιά ε; Όταν η Αθήνα είχε γεμίσει με λαθραίους από τη δεκαετία του 90 και εμείς φωνάζαμε, οι νησιώτες το έπαιζαν φιλάνθρωποι και μας αποκαλούσαν φασίστες ρατσιστές και νεοναζί, τώρα που ήρθε το λαθρεποίκιση και στο δικό τους μέρος και το πρόβλημα χτύπησε την πόρτα τους, τώρα ξύπνησαν και έγιναν και αυτοί φασίστες ρατσιστές νεοναζί… Τόσα χρόνια ψήφιζαν προδότες και ανθέλληνες… Καμία λύπηση. Οι μαλακίες πληρώνονται. Να τους ανέβουν και στο κρεβάτι να τους μπολιάσουν για να στανιάρουν…

    18. ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΤΑ ΟΠΛΑ π.χ. (Καραμπίνες δίκανα) ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ , ΟΙ ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ , ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ….

    19. Με τι ακριβως θα φυγουν τα ΜΑΤ,με ειρηνικες διαμαρτυριες και συνθηματα;
      Τιποτε απολυτως δεν κανετε με ειρηνικα μεσα,απλα θα φατε ξυλο και χημικα.

    20. Οχι κυριε Μητσοτακη να διωξουμε τους ελληνες απο τον τοπο τους να διωξεις την αδελφη σου που ειναι καθαρα κοντρα στον ελληνες και στην ελλαδα…ακουσες ? Και αν δεν μπορεις παρατατο….ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της χωρας μου ΟΧΙ.

    21. ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΧΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΝΑΝΕ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΑΣΕ ΤΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΝΑΤΕ ΓΙΝΑΤΕ ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΣΑ

    22. Χωρις οπλα δεν γινεται αγωνας, τωρα με πορειες και συνθηματα κανετε σαν κλαψιαρες γυναικουλες και φυσικα θα φατε και ξυλο

    23. Λυπάμαι αλλά ας πρόσεχαν οι νησιώτες! Όταν έπρεπε να αντιδράσουν έτρεχαν να τους βοηθήσουν νομίζοντας πως θα πάρουν το νόμπελ, τώρα είναι αργά! Το ίδιο θα συμβεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα! Τα ίδια κάνουν και σε άλλους δήμους χωρίς να αντιδρά κανείς, μέχρι να αυξηθεί και εκεί ο πληθυσμός από λαθρομετανάστες και μετά θα αρχίσουν να αντιδρούν οι κάτοικοι αλλά, θα είναι αργά!

    24. Eιμαι κατοικος ΧΙΟΥ…ψηφισα ΝΔ και το εχω σκυλομετανοιωσει. Μεγαλη παραμυθα ο Κυριακος.
      Τα ΜΑΤ οπως ηρθαν θα φυγουν . Ηδη στα μπλοκα μαζευεται πολυς κοσμος.

      1. Με τι ακριβως θα φυγουν τα ΜΑΤ,με ειρηνικες διαμαρτυριες και συνθηματα;

      2. Γιατί διαμαρτυρεστε; Όταν ερχόντουσαν και τους αγκαλιαζατε ήταν καλά; Φάτε τους τώρα στη μάπα για να βάλετε μυαλό! Όταν οι υπόλοιποι φώναζαν τους λέγατε φασίστες! Παθεστα και μαθεστα!

    25. Πέτσας τό λαγωνικό τού Κούλη:”Οι κάτοικοι νά μάς εμπιστευθούν.Τό κάνουμε πρός όφελος τής
      χώρας” διαλαλεί τό κάθαρμα τού Σόρος.Οι κάτοικοι πρέπει νά πάρουν βαριά ρόπαλα καί νά σάς
      κυνηγήσουν από τά νησιά.Ρέ καθίκι η Ελλάδα ανήκει στούς Ελληνες καί όχι στούς λαθροπίθη-
      κους τής Μέρκελ καί τού Σόρος.
      Γιάννης Λάκων

    26. καταραμενα ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ καταντισατε την ελλαδα ΣΚΑΤΑ.

    27. “”” Στέλιος Πέτσας, καλώντας τους κατοίκους να εμπιστευτούν την κυβέρνηση.””” και μετα να του δωσετε και μεταλλεια για τις αγαθοεργιες προς τον τουρκο που δουλευει για ποιο μεγαλα αφεντικα απο οτι οι μικροαπατεωνισκοι της ελλαδας…… φτουυυυυυυυυυ

    28. Η αντίδραση του κόσμου γιατί δεν φαίνεται στο εκλογικό αποτέλεσμα ?
      Την επόμενη φορά να επιλέξουν άτομα που δεν θα τους κατεβάζουν στους δρόμους ………..

      1. Είσαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα των εκλογών είναι αυτά που ψήφισαν οι πολίτες;

    29. “”«η Κυβέρνηση έδειξε την αποφασιστικότητα της να υλοποιήσει το σχέδιο που είναι προς όφελος της χώρας, αλλά κυρίως των τοπικών κοινωνιών».”” προς οφελος των βολεμενων και ψηφησμενων με τις μεγαλες και βαθιες τσεπες, οπως και των τοπικων βολεμενων που ειναι εκτελεστικα τσιρακια για λευτα και ξεπουλανε οτι μπορουν διοτι ξερουν οτι θα τους ξαναψηφησετε οπως κανετε τοσα χρονια……. αι σιχτιρ ….. αφηστε τον τουρκο να παρει το κομμαντο και προοδεψει η ελλαδα, στην θρακη σας βαλανε γεννιτσαρους στην ελληνικη γιορτη και σας ψυχαγωγησαν…. αι σιχτιρ και παλι…………. παρτε το αποφαση και αφηστε τον τουρκο που ξερει πως μεταχειριζοντε τα ελληνικα ζωα………….

    30. “”” ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ ΧΥΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ! “””” και οι υπευθυνοι χεστηκαν πατοκορφα….. αι σιχτιρ ψηφοφοροι της αδικης καταρας……………. αι σιχτιρ……. και λιγα σας κανουν

    31. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΑΡΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

    Comments are closed.