ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ, ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΣ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ! «TO ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ», ΛΕΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    Clipboard01-8-750x430

    Eχουν… ξεφύγει ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον τα όσα λένε είναι άκρως προκλητικά. Μετά τις δηλώσεις του Νίκου Παππά για τη Μακεδονία που ήταν ξακουστή στα… Σκόπια και τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Γ. Κατρούγκαλου περί συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με τους Τούρκους, ήρθε ο Γιώργος Τσιρώνης να το… τερματίσει.

    Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, άφησε άφωνους τους παρουσιαστές: «Το ελληνικό, ελληνικότατο Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο. Γεωγραφικά δεν είναι στο Αιγαίο τι να κάνουμε τώρα. Είναι στην ανατολική Μεσόγειο. Δεν είναι στο Αιγαίο. Το Αιγαίο είναι μια θάλασσα που φτάνει μέχρι την Κω και την Ρόδο».

    Και συνέχισε: «Κοιτάξτε τον χάρτη. Το Καστελόριζο. Δεν είναι στο Αιγαίο. Το Αιγαίο σταματάει κάπου… Υπάρχει μετά το Ικάριο και το Καρπάθιο. Επειδή υπηρέτησα στο ναυτικό σας το λέω. Δείτε έναν χάρτη. Το Αιγαίο για παράδειγμα δεν είναι κάτω από την Κρήτη».
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. ο μεγαλύτερος αγεωγράφητος είναι ο Τσιπρας που θα πάει να βγάλει λόγο στην Λέσβο και μετά στην Μυτιλήνη

    2. Ταπράγματα είναι απλά!!!Έχουμε(τυπικά τουλάχιστον)τη”διακριτική ευχέρεια”να τους στείλλουμε αδιάβαστους ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ,καθιστώντας τους μη δυναμένους”να εξιχνιάσουν”οὐδέ τῃ ἀρωγῃ ηλεκτρονικού μικροσκοπίου…)την ψήφο τους.Αυτοί οι Εθνομηδενιστές-Μισέλληνες ΕΚΤΕΛΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.Αυτός είναι ο”πυρήνας”της πολιτικής τους… .Ἐπί τούτοις αυτά τα(πολιτικά) αθύρματα-εκτρώματα του”σύριζα” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ… .Είναι κάτι Πολύ Χειρότερο το οποίο αδυνατεί και η εμβριθής ελληνική γλώσσα να εκφράσει… .Για να χαρακτηριστούν”προδότες”προϋποτίθεται να ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ(έστω “τύποις”)σ’Αυτήν… .”Αυτοί” είναι “Διεθνιστές”… .Συνεπώς ΔΕΝ”έχουν”Πατρίδα και είναι Άκρως Επικίνδυνοι…

    3. ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΓΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82_%CE%A5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%9F%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

      ΤΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΤΗς ΚΑΡΠΑΘΟΥ

      ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

    4. Το Ελληνικότατο Καστελόριζο βρίσκεται στο Λύκιο πέλαγος

    5. Πως ξέφυγε στόν Τσιρωνη ότι η Σύμη δέν ανήκει στό ελληνικό Αιγαίο ; Η ΕΣΗΕΑ σέ ενημερωτικό ξενόγλωσσο έντυπο της τό 1982, πού κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο γιά ενημέρωση , την είχε τοποθετήσει στήν πλευρά τού Τουρκικού Αιγαιου στόν Χάρτη τής Υφαλοκρηπιδας καί μάλιστα χρωματισμένη μέ τό χρώμα τής ηπειρωτικής Τουρκίας καί τών τουρκικών νησιών (κόκκινο) !!!

    6. Τελικά όλοι δήθεν μορφωμένοι φουλάρια κασκόλ δημοκρατες είναι για πολλές κλωτσιές χούντα που θέλει αυτή η χώρα!!!!!!!!

    7. ΕΧΩ δει και εχω δει μαλακες στην ζωη μου αλλα πιο ΜΑΛΑΚΑ απο αυτο το αγραματο βουρλο δεν εχω δει. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΗΣ ΟΡΝΙΟ

      1. Πρωτη φορα Βλεπω βλημα εξω απο κανονι

    8. O Tσουπρας ακολουθει το προγραμμα του Γιωργακη,((ας δωσουμε και κανα 2 νησακια για να κοιμομαστε ησυχοι)),προδοτες ολοι του δημιοκρατικου τοξου,φτου σας ρεμαλια.

    9. Ξυπνηστε ηλιθιοι γιδια βλακες ψευτονεοελληνες ψηφοφοροι, μονο Χρυση Αυγη!!!! ξυπνηστε ρεεε ηλιθιοι

      1. Γίδι και πρόβατο είναι αυτό που τρέχει πίσω από ηλίθιους χρυσαυγουλάδες που δεν ξέρουν καν να μιλήσουν.. Φάε το σανό σου τριμάλακα..

        1. Βγαλε τον σκασμο ανθελληνα ψευτοελληνα ελληνοφωνε ηλιθιε. Δεν εχεις καμια σχεση με την Ελλαδα με τα μυαλα που εχεις, σηκω και εξαφανισου να πας στα φιλαρακια σου τα μουσουλμανια. Η Ελλαδα και τα ιδανικα της ειναι αυτα, αμα δεν σου αρεσουν εξαφανισου ανθελληνικη κατσαριδα.

    10. Τι φρουτα βγαζει ο ΣΥΡΙΖΑ παπαρες με περικεφαλαια

    11. Εντάξει μαλάκας είναι αλλά όντως το Καστελόριζο γεωγραφικά δεν είναι στο Αιγαίο. Μπορεί να ανήκει στα Δωδεκάνησα και στην διοικητική περιφέρεια νοτίου Αιγαίου αλλά δεν είναι στο Αιγαίο γεωγραφικά επαναλαμβάνω. Και η Γροιλανδία ανήκει διοικητικά στη Δανία αλλά δεν είναι στην Ευρώπη. Το Αιγαίο πέλαγος εκτείνεται γεωγραφικά μέχρι τη Ρόδο. Το Καστελόριζο βρίσκεται 71 ν.μ ανατολικά από τη Ρόδο. Κάπου τελειώνουν και τα πελάγη.. Στο τέλος θα βάλουμε και την Κύπρο στο Αιγαίο. Ας σοβαρευτούμε λίγο.

    12. Έτσι γίνεται σταδιακά η προδοσία.
      Πρώτα λες ότι “δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα”. Μετά, όταν ο κόσμος ξεσηκώνεται, τους ανοίγεις μια εγκοπή “νέων” δικών σου συνόρων και όλοι κοιμούνται ήσυχα.

    13. Ώ Θεέ μου… άντε και να μην ειναι…τι ήθελε να πει ο μαλακοποιητης;

    14. Σε δυο μηνες ειναι οι Δημοτικες και περιφεριακες εκλογες. Σκεφτητε καλα ποιους θα ψηφισετε οπως και στις Ευρωεκλογες. Δεν υπαρχει πλεον δεν ηξερα για κανενα .

    15. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΤΥΠΟΙ,ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ,ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΔΗΘΕΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ,,ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΙ?ΚΑΙ ΓΙΑΣΤΙ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ?

    16. Εσχάτη προδοσία. Θα παρακαλάτε το Θεό που δεν πιστεύετε να μπορείτε να αυτοκτονήσετε αλλά στα κάτεργα που θα σπάτε πέτρες θα έχει τους καλύτερους γιατρούς.

    17. επιστροφή στα θρανία, γρήγορα πριν βρέξει κλωτσιές…

    18. ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΚΟΥΒΑ

    Comments are closed.