ΏΡΑ 10:56! ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ – ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΩΒΡ@Κ@ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ

    Κοινοποίηση:
    tora

    Εγκυρη κοινοτική πηγή, την οποία επικαλείται η κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», κάνει λόγο για επιτυχή γεώτρηση των Τούρκων, στην κυπριακή ΑΟΖ.

    Συγκεκριμένα, η πηγή από τις Βρυξέλλες αναφέρει ότι η επιτυχής γεώτρηση πραγματοποιήθηκε από το γεωτρύπανο «Πορθητή» (Φατίχ), το οποίο το τελευταίο διάστημα βρίσκεται ανοιχτά της Πάφου. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για κοίτασμα που φέρεται να φτάνει τα 170 δισ. κυβικά μέτρα. Η Λευκωσία δεν επιβεβαιώνει τις «βάσιμες υποψίες» των υπηρεσιών ΕΕ περί επιτυχούς γεώτρησης από το «Φατίχ», με βάση την ενημέρωση που έχουν οι κυπριακές αρχές από τρίτες χώρες.

    Ο «Φιλελεύθερος» αναφέρει ακόμη ότι ευρωπαϊκές υπηρεσίες κάνουν λόγο για μεταφορά στα Κατεχόμενα μπαταριών των S-400- των οποίων η παράδοση συνεχίζεται στην Τουρκία, παρότι οι ΗΠΑ φέρονται έτοιμες να επιβάλουν κυρώσεις.

    Στο μεταξύ, οι Τουρκοκύπριοι ζητούν συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων. Ο Μουσταφά Ακιντζί κατέθεσε στην Κύπρο και τον ΟΗΕ πρόταση για συνεργασία, στην αξιοποίηση των υδρογονανθράκων, την ώρα που η ΕΕ ετοιμάζεται να εξετάσει την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία, για τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ας πάνε οι δημόσιοι υπάλληλοι να πολεμήσουν εγώ είμαι στον ιδιωτικό τομέα με συμβάσεις του ενός μηνός κάτω από τη μύτη του υπουργείου εργασίας.

    2. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ?
      ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ….. ΔΥΣΤΙΧΩΣ

    3. Εμείς περνούμε τα τρία Όπως πάντα. Τελικά τα τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς Δεν έφυγαν ακόμα.

    4. Δεν ξέρουμε όλη την αλήθεια. Τα ΜΜΕ τα λέει το καθένα με την δική του σάλτσα. Ακριβώς πως είναι η κατάσταση κανείς δεν ξέρει για να μας ενημερώσουν σωστά.

    5. Ο/Η εχέσθημεν 14|07|2019 στις 11:47
      Ας πάει ο Αντετοκούμπο να πολεμήσει.

      Απάντηση

      …και ο Γιάννης “φασίστας” κατά τά “προοδευτικά” (η αριστεία γιαυτούς είναι νασαι άχρηστος) πρότυπα.

      Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι το 32% του ελληνικού λαόύ είναι απλά ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ και ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΝ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ…

      Ελλάς ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ.

    6. Γιατί να πάει ο Αντετοκουμπο να πολεμήσει!!!
      Δηλαδή κάτι τέτοια άτομα θα πάνε!!!!!!
      Δεν άρεσε σε κάποιους ο Πάνος Καμμένος όπου έμπαινε ο ίδιος στα πολεμικά πλοία και επιθεωρούσε το Αιγαίο!!!!!!!
      Και μάλιστα με τον Κασιδιάρη της χρήσης Αυγης είχαν πάει μαζί με ελικοπτερο για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους νεκρούς του Αιγαίου!!!!!
      Αλλά βέβαια φροντίσατε να βγάλετε έξω την Χρυσή Αυγή και να βάλετε μέσα στη Βουλή το Βελόπουλο!!!!!! Γιατί προφανώς οι νεοδημοκράτες έβλεπαν τους Χρυσαυγίτες Και έβγαζα σπυράκια !!!!!!!!!!!!

    7. Καποο μεγαλο ονομα παλια ειχε πει………η Κύπρος κειται μακραν, η Κύπρος είναι ανεξάρτητο κρατος με δικη του σημαία, ποτε δεν ήθελε την ενωση με την Ελλάδα, αν το ηθελε θα ειχε γίνει μέχρι σημερα

    8. ΝΤΡΟΠΗ!!!ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΜΕ!!!ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!!!ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ!!!ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΕΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟΣ ΚΟΙΜΙΣΗΔΕΣ!!!ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ Ο ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΑΝ ΚΟΦΤΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!!……………..

      1. Σε ποιους απευθυνεσαι ρε μεγαλε; Στους ραγιαδες με iq διχρονου;
        Τι ψηφισε ο “περηφανος ελληνικος λαος” πριν μια βδομαδα;
        Κλεφτες,λαμογια και απατεωνες για πολλοστη φορα.
        Αυτος ο λαος ειναι για τον π@τσο,δεν παιρνει χαμπαρι,και την κυπρο ολοκληρη και τα νησια μας να τα παρουν οι τουρκοι,δε θα αντιδρασει σε τιποτε.Αυτοι ειμαστε,ραγιαδες μεχρι το μεδουλι,εδω ξαναβγαλανε τη ΝΔ που μας χρεοκοπησε παρεα με το κλεφτοπασοκ,τα ξεχασανε ολα,τοσα χρονια φαγανε το γ@μισι και δεν τους εφτασε,θελουνε κι αλλο.Θα μας παρουνε οτι νησια θελησουν οι τουρκοι και δε θα κουνηθει κανεις,εδω θα εισαι και θα το δεις.

    Comments are closed.