ΏΡΑ 07:14! ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    Κοινοποίηση:
    simantiko

    Πρωτογενές έλλειμμα 1,9 δισ. ευρώ εμφανίζει ο Κρατικός Προϋπολογισμός σε ταμειακή βάση στο πρώτο εξάμηνο του έτους έναντι πλεονάσματος 6,4 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

    Αυτά είναι τα αποτελέσματα των προεκλογικών μποναμάδων του ΣΥΡΙΖΑ, για τα οποία έχει γράψει από την πρώτη στιγμή το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Οι άθλιοι μπολσεβίκοι δεν δίστασαν να φέρουν ξανά τη χώρα στο χείλος του γκρεμού για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Το επόμενο βήμα είναι να έρθουν νέα φοροληστρικά μέτρα για να επανέλθει η χώρα στην κανονικότητα. Με θύμα όπως πάντα τον Έλληνα πολίτη.

    Αναλυτικά, σύμφωνα με τα ταμειακά στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2019, το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε έλλειμμα 3,388 δισ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 1,878 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2018. Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 20,890 δισ. ευρώ, από 21,910 δισ. ευρώ πέρυσι. Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, αυτές διαμορφώθηκαν σε 25.773 εκατ. ευρώ, από 24.368 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2018.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ήταν είναι προεόρτια για νέο μνημόνιο.καλα έλεγε αυτός ο ανάπηρος ναζί το 15″για την Ελλάδα ευρώ χωρίς μνημόνιο δε γίνεται” και η απόδειξη ήρθε το 15 όπως θα έρθει κ τώρα.Ηεξουσια θα εναλλάσσεται κ όποιος βγαίνει θα υπογραφεί μνημόνιο είτε το θέλει είτε όχι δεν είμαστε κυρίαρχο κράτος είμαστε μπουρδέλο κ μόνο ένας τρελός θα μας βγάλει από τα σκατα

    2. ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ.Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΩΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΜΑΣΑ ΦΤΩΧΥΝΑΝ,ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.ΤΑ ΔΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ…………..

    3. AΝΩΝΥΜΕ: ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΔΥΣΤΙΧΩΣ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ,
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΝΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ Η ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΟΙ , ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΡΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ & ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ , ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑ 100 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ & ΥΣΤΕΡΑ ΤΙ , ΕΙΔΩΜΕΝ.

    4. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΟΛΛΙΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΑΡΩΝ!!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    5. μαγκες η πολιτικη ειναι ιδια τα προσωπα αλλαζουν ο νικος εχει δικιο που στο διαολο βρηκε τοσα λεφτα αυτη η οικογενεια ας μην ξεχναμε και την πορεια στην κατοχη ετσι βγαζεις λεφτα τι με ενα μισθο? και τωρα σου παρουσιαζονται σωτηρες ολοι οι προδοτες

    6. Την δεκαετία του 60′ ο Μητσοτάκης ήταν υπουργός οικονομικών επι κυβέρνησης γέρου Παπανδρέου . Επανέφερε το Ελληνικό χρέος το οποίο είχε παραγραφεί μετά τον πόλεμο . Έκτοτε η οικογένεια Μητσοτακη πολλαπλασίασε την περιουσία της . Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν .
      Σταματήστε να χτυπιέστε για έλεγχο του χρέους . Τα μυαλά και η μνήμη των μαλακοραγιαδων θέλουν έλεγχο ….. περαστικά σας ηλίθιες όρνιθες.

      1. Σωστά, ο Μητσοτάκης, ο Βαρδινογιάννης, Ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου, νομιζω, επανέφεραν τα δάνεια που είχε διαγράψει ο Μεταξας. Τα πληρώναμε μέχρι το ’80 αν δεν κανω λαθος. Ψάξτε το. Εεετσι έγιναν πλούσιοι ολοι. Στην πλάτη μας. Και εμεις τους ψηφίζουμε, τους αγκαλιάζουμε και τους φιλάμε, και αυτοι γελάνε με την ηλιθιοτητα μας πίσω απο την πλάτη μας. Ενω βριζουμε αυτους που κατάφεραν να διαγράψουν τα χρέη μας. Οποτε καλα κανουν και γελάνε μαζι μας. Ειμαστε οντως ηλίθιοι.

    7. Ο Ελληνας πολίτης δεν ειναι θύμα, συνένοχος στο εγκλημα ειναι. Αν θεωρούμε τους εαυτους μας θύματα, ας κανουμε κατι. Σαν μια απεργία διαρκείας ας πούμε…. μέχρι να κανουν λογιστικό έλεγχο του χρέους τουλάχιστον. Δεν πρεπει να ξερουμε τι πληρωνουμε, γιατι και ποιοι ειναι οι υπευθυνοι;;;; Κατι τελος παντων πρεπει να γινει. Αλλιως,….ας συνεχιςουμε να πληρωνουμε με αιμα, χωρις να ξερουμε τι πληρωνουμε.

    8. Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα αυτοί οι σατανιστές του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα άντε να βρεις αυτά τα λεφτά. Ας τα βάλει ο Τσίπρας από εκείνα που του έδωσε ο Μαδούρο σε χρυσό

      1. Να βρούμε αυτά που είχαν αφήσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το 15,και τώρα πιπηλανε όλοι την καραμέλα ότι δεν υπάρχουν λεφτά,για να μας πεθάνουν σε φόρους κτλ…

    Comments are closed.