ΈΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ;; ΕΤΣΙ ΦΕΥΓΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΛ@ΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΑΖΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1 (5)

    Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα περίπου παρόμοιο περιστατικό συνέβη στους δρόμους του Παρισιού πριν από μερικούς μήνες. Ένας ασυνείδητος οδηγός ενός πολυτελούς αυτοκινήτου χτυπάει στον δρόμο έναν περαστικό και τον πετάει κάτω. Αδιαφορώντας τελείως για το ατύχημα που προκάλεσε πατάει γκάζι με σκοπό να εξαφανιστεί. Για κακή του τύχη όμως , μάρτυρας στο συμβάν είναι ένας μοτοσικλετιστής, ο οποίος όταν βλέπει τι έχει συμβεί, τον καταδιώκει μέχρι να τον πιάσει και να τον παραδώσει στους αστυνομικούς.

    Αυτοί οι εγκληματίες των δρόμων που γκαζώνουν και όποιον πάρει ο χάρος, προκαλώντας ατυχήματα και αδιαφορώντας από πάνω για την ζωή των ανθρώπων που χτύπησαν , πρέπει να τιμωρούνται με τις πιο αυστηρές ποινές για να σώσουμε και άλλα παλικάρια και άλλες μανούλες και πατεράδες από τέτοιες τραγωδίες.

    Δείτε εδώ το βίντεο με το τί συνέβη σε ένα αντίστοιχο περιστατικό στο Παρίσι…και τα σχόλια δικά σας!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. του γαμ. ς το σπιτι στις κλωτσιες.. δεν παει να ναι κ οτι θελει… φταίει κ θα πληρωσει οχι λεφτα κλωτσιες. κ οποιος τον υποστηρίζει κ αυτος κλωτσιες. μονο ετσι θα στρωσουν οι λουγκρες. βαρεθηκα 18 χρόνια να ακουω γισ τέτοια. οδηγός δουλεύω κ ξερω τι εστι τέτοιο περιστατικα..

    2. Του Κυριάκου κουκουλοματη δε θα του κάνουν τιποτα .Αιναι πρόεδρος Αθηναϊκής λέσχης και μασόνος .

    3. Τό κωλόπαιδο πρώτα να κλείσει ένα ραντεβού με τόν Μπάμπα στήν Μπουζού. Και μετά κάποιος ασ τόν ξεκάνει …

    4. Φοβερός ο Γάλλος. Και με κίνδυνο της ζωής του έτσι όπως έκανε μανούβρες μέσα στη κίνηση για να μην το χάσει το καθικι

    5. Πιάνεται η καρδιά μου όταν βλέπω τον άμοιρο πατέρα. Για τη μάνα και αδελφό, δε, ούτε λόγος….

    6. Αν αυτό που έκανε ο μοτοσικλετιστής το έκανε κάποιος στην Ελλάδα θα του στέλνανε μπουγιουρντι κλήση για πολλαπλες παραβιάσεις κοκ, θα τον μήνυαν για παραβίαση προσωπικών δεδομένων γιατί φάνηκε η πινακίδα του ασυνείδητου κ τόσων άλλων στο βιντεο κ θα του κάναν κ μήνυση γιατί η στολή που φοράει του Αη Βασίλη εξάπτει την οργή των μουσουλμάνων πεζών.

    7. ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ… ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΑΚΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ.. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ.. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.

      ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

      ΠΡΙΝ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΕΥΜΑ. ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ (ΒΡΑΧΑΤΙ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ Ο ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ (ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ) ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΛΕΙΠΟΥΝ. Ο ΚΟΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ? Ο ΣΕΒ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ? ΕΤΣΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ? Η ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.. ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ? ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΓΚΗΣ? ΓΕΛΙΕΣΤΕ…

      1. Μην εξαπτεσε αδελφε,
        ο μαντραχαλος που σου ανοιξε, μπορει να ηταν Ρουμανος ή Βουλγαρος αδελφος!!! καποιας απο τις αδελφες που μοναζουν εκει.
        Απο την εποχη του μακαριστου Χριστοδουλου , που αρχισαν να πεφτουν τα πακετα και τα ΕΣΠΑ της Ε.Ε.για την αναστηλωση των μονων, πολλες απο τις οποιες δεν τις κατοικουσε ουτε κουκουβαγια,
        εφεραν λοιπον μοναχες και μοναχους απο τα Βαλκανια για να γεμισουν τα μοναστηρια, να δουλεψουν οι αλλοδαποι για την αναστηλωση των μοναστηριων, να κονομισουν οι εργολαβοι, να βγαλουν και οι περιφερειαρχες το κατιτις των σε ψηφους και χρημα.
        Αλληλουια

      2. Οτι ρόλο βαράνε οι ΚΩΛΟΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ εδώ μέσα.

    8. Σιγα μην γινει εδω.. Ολοι οι Ελληνες μετα κυριως την δεκαετια του 80 εκπαιδευτηκαν να κοιταζουν μονο το τομαρι τους…Το ΠΑΣΟΚ ητανε μεγαλη μανουλα στην εκπαιδευση. Παρτε θεσεις χωρις προσοντα, διορισμους παντου, ρεμουλες, πλαστα πτυχια, συνεχεια δανεισμους να πληρωθουν μισθοι και συνταξεις και να τσεπωθει το κατιτις..
      Διαλυθηκανε ολα..μπηκε και η ΝΔ στο κολπο και σου λεει εδω ειναι ολοι μακακες και προβατα…τους παμε το ελειμμα 15% και μας ξανακανουν αυτοδυναμε κυβερνηση και ο Παραλιας κυκλοφοραει στην βουλη και ολοι περμενουν πως και πως να ανοιξει το στοματακι του οταν δεν μασαει καμια μπριζολα
      Αντιπολιτευση δεν υπαρχει…Κατι ψευτες που παιζουν Αριστεροι στα 4 με ηθικο πλεονεκτημα….γελοιοι
      Και οι αστυνομικοι εξαφανισμενοι…γινεται καθε βραδυ το ελα να δεις σε κλεψιες και στην παραλιακη και αυτοι φυλανε στοχους υψηλου κινδυνου (αραλικι για να μην δουλευουμε)
      Σιγα μην πιασουν κακοποιους και οδηγους χωρις ασφαλεια και διπλωμα…Αυτο θελει τρεξιμο, φιλοτιμο και εκπαιδευση..οποτε καλυτερα να φυλαμε δημοσιογραφους, επιχειρηματιες, βουλευτες, δικαστικους που μερικες φορες πεφτει κια μπουρμπουαρ..
      Διαλυμενη χωρα με τον πιο παραγωγικο κομματι της στο εξωτερικο…βαζουμε και λαθρο μεσα τωρα να ανανεωθει το αιμα και πουλαμε αλληλεγγυη….
      Ολοι οι δεικτες του ΟΟΣΑ τελειως πατος…Η ΝΔ αντι για καλοπληρωμενες θεσεις απασχολησης δινει ΑΦΜ και ΑΜΚΑ σε μαχμουτηδες και κελεμπιες..νοσοκομεια και σχολεια διαλυθηκανε
      Καλη τυχη

      1. Ένας μπροστάρης να μας εμπνεύσει, δεν υπάρχει ρε π@υστη μου;

      2. Δεν προλαβαίνουν. Έχουν να ετοιμαστουν για το parade (η όπως δι@ολο το λενε)

    9. Ντροπή για αυτό το κράτος…σκοτώνουν,βιάζουν,κλέβουν και φεύγουν σαν κύριοι για τα σπίτια τους…έχει τεράστια ευθύνη η ελληνική αστυνομία που δεν τον συνέλαβε από την πρώτη στιγμή μιας και με την πινακίδα μπορούν σε ένα λεπτό να βρουν τον κάτοχο και τα στοιχεία αυτού….ένα αυτοκίνητο ανασφάλιστο σπέρνει τον θάνατο και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα….κάτι κρύβεται πίσω από όλο αυτό….δεν υπάρχει δικαιολογία καμμία….κάτι μυρίζει στην όλη υπόθεση και καλό θα ήταν να ψαχτούν οι σχέσεις του Κ.Κ φιλικές και συγγενικές…όσο για την κοπέλα που τον συνόδευε φέρει και αυτή μεγάλη ευθύνη…που είναι γιατί κανείς δεν κάνει λόγο για αυτή…ήταν αυτόπτης μάρτυς και έκρυψε στοιχεία από την αρχή ενώ παράλληλα είχε συμμετοχή στην εγκατάλειψη του άτυχου παιδιού…ευθύνες έχουν και αυτοί που τους μάζεψαν όπως λένε οι μαρτυρίες

      1. Αυτές οι σ_χεσεις ευθύνονται για την τροπή των πραγματων

    10. Να ψαχτεί λίγο η πιάτσα των αυτοσχέδιων αγώνων και το ποιος οδηγούσε. Γιατί πως έφυγε χωρίς να καν κοιτάξει, που βρέθηκε αμέσως αυτοκίνητο διαφυγής. Σίγουρα είχε προαποφασίσει τις ενέργειες που έκανε, γιατί όμως ? Έμπαινε καθημερινά σε τέτοιο κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος ? Αν ναι σε τι εμπλέκεται ? Άμ και η ασφάλεια ? Προφανώς το αυτοκίνητο κυκλοφορούσε σε ειδικές μόνο περιπτώσεις, ίσως εκεί που τα περιπολικά δεν μπορούσαν να το σταματήσουν.

    11. Στην Αγγλια ψηφισαν Νομοσχέδιο επιβολής ποινών πού κυμαίνονται από 14 χρόνια φυλάκιση έως ισόβια, στους οδηγούς που προκαλούν, θανατηφόρα ατυχήματα, υπο την επιρροια αλκοολ, ναρκωτικών ουσιών , λόγω χρήσεως κινητών, απο υπερβολική ταχύτητα καί επικίνδυνη οδήγηση . Η κίνηση ψηφισης του Νομοσχεδιου έγινε σέ συνεργασία βουλευτων και πληγεισων οικογενειών.

      1. Όπως ελλαντα. Σε πιάνουν υπό επήρεια; κακούργημα. Εγκατάλειψη θύματος; πλημμελημα

    12. Μην σκατε κύριοι υπάρχει και Θεός και θεία δίκη για όλα αυτά τα κουμάσια που νομιζουν ότι αγοραζονται τα πάντα σ αυτόν τον κόσμο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Καλό παράδεισο στο παλληκάρι.

    Comments are closed.