ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ! ΠΛΟΙΟ ΈΛΛΗΝΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ. ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ; ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΟΚ.

    Κοινοποίηση:
    ΧΙΟΣ-ΔΕΛΤΙΟ-ΑΡΤ

    Επιγραμματικά οι αναφορές του Στέφανου Χίου στο Δελτίο του αρτ tv

    • Μόνο νεκρός θα σταματήσει ο Ερντογάν την επεκτατική του πολιτική
    • Γιατί ο Μητσοτάκης δεν πάει να διανυκτερεύσει στο Καστελόριζo;
    • Μαύρη μαγεία στα εικονοστάσια της Σάμου. Η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ του ΣΚ θα έχει αναλυτικό ρεπορτάζ
    • Με όνομα και επίθετο! Πλοίο Έλληνα εφοπλιστή τωρα στην Λιβύη. Μεταφέρει άρματα μάχης για τους Τούρκους; Πανικός στο μέγαρο Μαξίμου και το υπουργείο εξωτερικών από τον Στέφανο Χίο. Αυτή είναι η απόδειξη σοκ

    ploio

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Μια ερωτηση
      Μηπως και στο λαθρομεταναστευτικο και στις Ελληνοτουρκικες διαπραγματευσεις ,
      στην αδρανεια της Ελλαδος να λαβει αποφασεις να αποτρεψει την εισροη των λαθρο και που αντι να διωξει αυτους που ειναι ηδη δω τους μεταφερει απο τα νησια στην ενδοχωρα καθιστωντας τους μονιμους πολιτες με ολα τα κομφορ
      και την ανοχη της κηβερβησης στις τουρκικες παραβιασεις που δημιουργουν νεα Ιμια και γριζες ζωνες με τοση ηρεμια λες και κανουν Γιογκα και βρισκοντε αποβλακομενοι στον κοσμο τους ,ενω γυρω τους εχουν παρει τα παντα φωτια
      υπαρχει συνεργασια της πολιτικης ηγεσιας με μεγαλοεμπορους και εφοπλιστας τυπου Βαρδελογιαννη ;
      Διαφορετικα δεν εξηγηται αυτη η αποβλακομαρα σε φλεγοντα εθνικα θεματα,που αφορουν την υπαρξιακη υποσταση του Εθνους.

    2. Οταν ο Κος αυτος πριν δυο μερες εγραψε ακριβως το ιδιο για μενα χωρις να τον ενοχλησω, ετσι στα καλα καθουμενα, οτι του επρηξα την……… κλπ, το δημοσιευσατε αμεσως, σημερα το δικο μου σχολιο πηγε περιπατο!!!!!! Δυο μετρα και δυο σταθμα!!!!!!!!

    3. Δεν υπάρχει ούτε ένας ελληνόφωνος εφοπλιστής που ν’ αγαπάει πραγματικά την Ελλάδα! Όλοι τους έχουν τα πλοία τους εκτός Ελλάδας και είναι η μόνη τάξη πλουσίων που έχει και ειδικές φορο-ελαφρύνσεις. Είχε βγει και τα είχε πει και ο τρελός (αλλά μεγάλος πατριώτης) ο Γιαννακόπουλος, είχε πει πως ο Τσίπρας ήταν υπό την προστασία συγκεκριμένης οικογένειας εφοπλιστών! Όχι μόνο θα βοηθήσουν τον Ερντογάν αλλά αυτοί είναι πίσω από την απραγία του ελληνικού κράτους στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Επίσης είναι οι μόνοι που θα κερδίσουν αν δεν δημιουργηθεί ο East Med εκτός από τους Τούρκους και τους Ρώσους, αφού δεν θα χάσουν συμβόλαια τα τάνκερ τους, αντίθετα θα φτιάξουν και καινούργια για LNG…Δεν είναι τυχαίο επίσης πως οι περισσότεροι εξ αυτών έγιναν μεγάλοι επί Κατοχής και επί Χούντας (ονόματα να μην λέμε).

    4. Στεφανε σου ευχομαστε χρονια πολλα για τη γιορτη σου ,
      υγεια ,ευτυχια , και καθε καλο και δυναμη στο αγωνα σου υπερ πατριδος και πιστεως .
      Θελουμε να ρωτησουμε
      εχουμε εμεις πολιτικη ηγεσια η γελοιογραφια;
      Λενε οι δικοι μας πολιτικοι ανοικουμε στην Ευρωπαικη Ενωση;
      Βλεπουνε πως εργαζοντε οι πολιτικοι ηγετες στην Ευρωπη σε περιπτωση εθνικης αναγκης και να παραδειγματιζοντε ;
      Οτι κανεις δεν περνει αδεια για να κανει ντολζε βιτα ,αλλα διακοπτοντε οι αδειες και μετατοπιζοντε για αργοτερα και οχι μονον αυτοι ,αλλα ολο το προσωπικο με αμεση η εμεση σχεση μ αυτους.
      Ετσι υπερασπιζοντε την πατριδα τους.
      Ο Μητσοτακης τι περιμενει αυτος να απολαμβανει τις διακοπες του και θα ρθουν οι Ευρωπαιοι να τον βοηθησουνε. Σε λαθος πλευρα κοιμαται.
      Και μια ερωτηση
      γιαυτο τους εξελεξε ο Ελληνικος λαος για να περνουν παχυλους μισθους και να κανουν τη ζωη τους και να ξεπουλουν την πατριδα αυτοι και τα σκυλολογια τους που εχουν δικη τους ΜΚΟ , να θυσαυριζουν απο τους λαθρομεταναστες ,
      που φεροντε σαν σαρδαναπαλοι σπαζοντας σταυρους και εικονες
      και οχι μονον να ισλαμοποιηται η χωρα, αλλα και να διαμονοκρατηται με τη μαυρη μαγεια που εξασκουν;
      Και οχι μονον αυτο αλλα να αποβλακωνουν τον κοσμο με παρελασεις ομοσυλοφιλων ,με ατιρστσιτικους νομους με την αλλαγη φυλου για να καθιλωσουν τον κοσμο σε επαισχυντα παθη και να μην εχουν μουτρα να σηκωσουν κεφαλη και πολυ λιγοτερο να αγωνιστουν για αξιες της ζωης υπερ πιστεως και πατριδος ,θελουν οχι μονον μια μεριδα αλλα οσον εξαρταται απ αυτους να καταντησουν ολους τους Ελληνες ομοφυλοφιλους για να ειναι ραγιαδες και ευκολα χειραφετουμενους και να χορευουν οι πολιτικοι οπως θελουν και να βαλουν εμας να χορευουμε τον χορο του ζαλογκου.
      Αν θελουν να κανουν τη ζωη τους να πανε στο σπιτακι τους και να μας αδειαζουν την γωνια και να αναλαβει καποιος που αγαπαει την πατριδα και να την απαλαξει απο τα αποβλητα των λαθρο και να αγωνιζεται για την πατριδα .

    5. κ. Χιο εισαι εξυπνος ανθρωπος.
      Τι ειναι αυτα που λες ??

      Το γκαζαδικο μεταφερη υγρα φορτια.
      Δεν εχει αμπαρια..
      Τα ΤΑΝΚΣ , ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ, που ακριβως τα μεταφερη, αφου δεν εχει αμπαρια???…

      1. To λαθρεμπορικό αγαπητέ φίλε, τι δουλειά, έχει εκεί; Την ώρα που οι Τούρκοι κουβαλάνε τα τανκς; Τι δουλειά έχει εκεί, το παροπλισμένο σαπιοκάραβο ενός έλληνα εφοπλιστή;
        Εγώ γι αυτό διερωτώμαι. Διάβασε το ρεπορτάζ στην εφημερίδα που κυκλοφορεί και θα καταλάβεις πολλά.

    6. Χρόνια Πολλά Στέφανε Καλή Χρονιά σε σένα, στα αγαπημένα σου πρόσωπα και στους συνεργάτες σου!
      Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

    7. ΣΤΕΦΑΝΕ ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ ΚΩΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ

    8. Οι μεγαλύτεροι μασόνοι-προδότες είναι οι εφοπλιστές. Το χρήμα είναι ο θεός τους.Δεν έχει πατρίδα το χρήμα….

      1. Γιατι προδοτες οι εφοπλιστες; επιχειρηματιες είναι κοιτανε το συμφέρον τους και βαζουν στα καραβια τους σημαια ευκαιριας και καλα κανουν γιατι να πληρωνουν φορους στην ψωροκωστενα; Και όταν εμεις τα νησια του αιγαιου αποσχιστούμε απ την ελλαδα σας κωλοβλαχοι θα γινουμε ανεξαρτητη κοινοπολιτεια αιγαιου θα σηκωσουμε άλλη σημαια και θα την βαλουν όλα τα βαπόρια και θα πληρωνουν σε εμας εισφορες λιγοτερες απ ότι η ελληνικη σημαια, με ναυτιλια και τουρισμο θα γινουμε η καραιβικη της μεσογειου,καθηστε εσεις κωλοβλαχοι να τσακωνεστε για τον κάθε ιβαν και και κάθε μαρινακη ρε ωξωωω ρεεε!!!

        1. Το ιδιο πρεπει να κανουμε και εμεις με την Μακεδονία.
          Το μπουρδελο της Αθήνας δεν μπορεί να μας αντιπροσωπεύει.

    Comments are closed.