«Αυτοψία» στο αεροδρόμιο της τραγωδίας-Μπάτε σκύλοι αλέστε δίπλα στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις του ΚΕΕΜ Σπάρτης!

Κοινοποίηση:
sparti1

Μόνον ηλίθιοι ή άκρως επικίνδυνοι τοπικοί άρχοντες και ανίκανοι πολιτικοί, θα μπορούσαν να στήσουν ένα σχιζοφρενικό και ντροπιαστικό σκηνικό ,όπως αυτό που καταγράψαμε στο αεροδρόμιο-φάντασμα στη θέση Πυρί Λακωνίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις εθνικής σημασίας του δεύτερου μεγαλύτερου στρατοπέδου των Βαλκανίων, όπως είναι το ΚΕΕΜ Σπάρτης.

sparti2

Μία εβδομάδα ακριβώς μετά την διπλή τραγωδία με τη πτώση του μικρού μονοκινητήριου αεροσκάφους που στοίχισε δύο ανθρώπινες ζωές, οι εικόνες στον αεροδιάδρομο και τον περιβάλλοντα χώρο του «αεροδρομίου φάντασμα» του «Δημοτικού Αερολιμένα Σπάρτης», κυριολεκτικά δημιουργούν εξαιρετικά σοβαρούς προβληματισμούς για το τι διάβολο κράτος είμαστε και εάν τελικά λειτουργεί τίποτα σε αυτή τη χώρα. Και να φανταστείτε ότι σε αυτό το δυσπρόσιτο οδικά μέρος-ένας μουλαρόδρομος ή κατσικόδρομος για την ακρίβεια-θα δημιουργείτο ο Μεγάλος Αερολιμένας στον οποίο θα έφερναν τα τζάμπο τους τουρίστες για να κονομάει η περιοχή. Πολιτικές αλητείες για τους ντόπιους ιθαγενείς που ακόμα και τους πιστεύουν και τους ψηφίζουν.

 

Α)Η πόρτα του «αεροδρομίου» διάπλατα ανοιχτή. Όποιος θέλει μπαίνει όποιος θέλει βγαίνει. Μπάχαλο. Στρατιωτική εγκατάσταση παραχωρημένη στον Δήμο υπό διάλυση.

Β)Δίπλα τρία υπόστεγα. Τα τρία ύποπτα υπόστεγα.

Γ)Ανύπαρκτη φύλαξη δίπλα από στρατόπεδο. Στρατόπεδο με δεξαμενές καυσίμων και απόρρητες εγκαταστάσεις. Οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια θα μπορούσε να ξεκινήσει από εδώ και να τελειώσει με φωτιές και εκρήξεις πάνω από το ΚΕΕΜ. Και ποιος ασχολείται;

-Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την προανάκριση που συνεχίζεται από την Αστυνομία Σπάρτης, το πρωινό της 26ης Ιουλίου, το μονοκινητήριο πρέπει να βρισκόταν σε διπλανό υπόστεγο από τον αεροδιάδρομο(όπως έχουμε καταγράψει). Το υπόστεγο φέρεται να ανήκει σε ιδιοκτήτη που ασχολείται με αεροψεκασμούς στον Νομό. Δεν έχει γίνει σαφές εάν το αεροπλάνο χρησιμοποιούνται και με ποιους πιλότους για ανάλογες έκνομες εργολαβίες.

-Διερευνάται σε ποιον ανήκε το αεροσκάφος που συνετρίβη. Λέγεται ότι ανήκε σε ιδιώτη από την Κρήτη ο οποίος το είχε μεταβιβάσει πρόσφατα. Αναζητούνται τα έγγραφα μεταβίβασης αφού κι αυτό είναι στον αέρα. Επίσης ερωτηματικά προκαλεί το ασφαλιστήριο του αεροσκάφους: Φέρεται να έχει ανανέωση ασφάλειας στις 22/7, 4 μόλις μέρες πριν από την πτώση. Η ημερομηνία είναι αληθής ή έγινε μεταχρονολογημένα και μετά την πτώση του; Δηλαδή; Υπάρχει ενδεχόμενο το αεροπλάνο να πέταξε ανασφάλιστο και κάποιοι να έκαναν μετά την ασφάλεια για να πάρουν χρήματα από το δυστύχημα;  Ή έκαναν την ασφάλεια για να μην την πληρώσουν;  Το αποτέλεσμα της προανάκρισης, ελπίζουμε να δείξει.

-Ποιος γνώριζε για την ύπαρξη του αεροσκάφους στο υπόστεγο; Ήταν νόμιμη η εγκατάσταση εκεί; Γνωρίζει ο τοπικός καναλάρχης του «Ελλάδα TV, Αντώνης Φελούρης που φιλοξενεί τους διαπλεκόμενους βουλευτές του νομού έναντι 400 και 500 ευρώ για να διαφημίζονται στο κανάλι του; Υπάρχουν νόμιμα χαρτιά που παρουσιάζουν καναλάρχη ως… security του αεροδρομίου; Υπάρχουν έγγραφα παραχώρησης εγκαταστάσεων του Στρατού στο Δήμο με επικεφαλής τον καναλάρχη;  Και γιατί ο κ.Φελούρης, βγήκε από την πρώτη ώρα του δυστυχήματος να κάνει τον ανήξερο για την ύπαρξη του αεροπλάνου στο υπόστεγο λέγοντας ότι δεν ξέρει, δεν είδε και κάτι άλλα παρόμοια για «ξεκάρφωμα»; Γνωρίζει ο κ.Φελούρης πως διείσδυσαν οι δύο άτυχοι άνδρες σε έναν χώρο που ήταν κλειστός; Γιατί η αστυνομία της Σπάρτης δεν συνέλαβε τον υπεύθυνο του αεροδρομίου, δηλαδή τον Φελούρη ,τον προστατεύομενο των βουλευτών Γρηγοράκου και Δαβάκη, από την στιγμή που εάν σε ένα μαγαζί σκοτώνονταν δύο άνθρωποι, ο πρώτος που θα πήγαινε με αυτόφωρο στον εισαγγελέα θα ήταν ο καταστηματάρχη; Που έχουμε άδικο; Έτσι δεν είναι κύριε Μάτσικα, Εισαγγελέα Σπάρτης;

-Είναι ξεκάθαρο και στον πιο αδαή ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που από το αεροδρόμιο Σπάρτης γίνονταν κρυφές πτήσεις χωρίς άδεια από τη ΥΠΑ, χωρίς μετεωρολογική ενημέρωση, χωρίς στοιχειώδεις προφυλάξεις. Επίσης πληροφορίες λένε ότι άνθρωπος του βιομήχανου Νίκα, σε συνεργασία με τον καναλάρχη Φελούρη(παλιό πιλότο της Αερολέσχης)πραγματοποιούσαν εν κρυπτώ πτήσεις για χόμπι ή δουλειές. Αυτά λένε στην τοπική κοινωνία, ας βγουν μια βόλτα οι ενδιαφερόμενοι να τα ακούσουν.


-Το θέμα έχει ενδιαφέρον. Χάθηκαν δύο ζωές. Δίπλα από στρατόπεδο. Με εμπλοκή επικίνδυνων ανθρώπων. Που επιχειρούν την συγκάλυψη. Η αστυνομία θα πρέπει να προχωρήσει χωρίς να ακούει ονόματα και ιδιότητες. Της έχουμε εμπιστοσύνη. Αρκεί να μην μας διαψεύσει και το θέμα «κουκουλωθεί». Γιατί πάλι εδώ θα είμαστε….

 

sparti3

 

sparti4

 

sparti5

 

sparti6

 

sparti7


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ FPI.GR ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ – ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ,ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ Ή ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΕΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

  2. Ο ΤΥΠΟς ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΩΝΤΑς, ειναι κλειδαρας και εχει γραφειο ερευνων στη σπαρτη. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Τ…..Ι ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.
    ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!

  3. Μα και ο υιος Φελουρη χρονια τωρα κανει πτησεις χωρις αδεια στις περιοχες Μανης Μεσσηνιακης Μανης Γυθειο και Σπαρτη και σε πολυ χαμηλο υψος..Οσες καταγγελιες και να εγιναν δεν του εκαναν απολυτως τιποτα..

Leave a Response