Τρεις και κούκος στην εκδήλωση κρεατοφαγίας που είχαν εξαγγείλει για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή οι άθεοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
αθεοι

Δεκαπέντε άτομα που δηλώνουν άθεοι συγκεντρώθηκαν πριν από λίγη ώρα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη για την εκδήλωση κρεατοφαγίας.

Σε δηλώσεις τους μεταξύ άλλων τόνισαν ότι δεν θέλουν να τους κοιτάνε με μισό μάτι στο γραφείο εάν φάνε ένα σάντουιτς με ζαμπόν και ότι βαρέθηκαν να βλέπουν τις ίδιες ταινίες για τη σταύρωση κάθε χρόνο στην τηλεόραση. Τα 15 άτομα κατευθύνθηκαν σε ταβέρνα της πλατείας Άθωνος για να δειπνήσουν.

Δείτε τη δήλωση της εκπροσώπου της ένωση αθέων, Αναστασίας Ντάνου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Τα καημένα τα διαβολοκατευθυνόμενα μπαρμπαδέλια η αλλιώς άτομα ειναι τόσο διαβολοκρατούμενα που δεν βλεπουν το φαεινές.
    Τους καθοδηγεί ο “αθεος” μπαμπάς τους διαβολος ενω δηλωνουν άθεοι, να ταχουν με την ορθοδοξία και τον Χριστό μας δηλώνοντας έτσι οτι χωρίς να το ξέρουν εχουν “θεό” και τι θεο!!
    Μαύρο και αραχνο.
    Αντε ρε γίνετε σοβαροί αθεοι και αφήστε τις βλακείες σας.
    Καληνυχτα βαμπιράκια μου και μην ξεχνάτε…
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ (και για εσας)

  2. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ..ΟΥΤΣΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ .

  3. Και εμας τι μας νοιαζει τι θα φατε ?
    Τώρα γιατί ρωτάω ? Μα για να απαντήσω !
    Είναι δικαίωμά σας να φάτε και ζωντανά σκουλίκια, χελιδινόσουπες, σκαθάρια, σκυλιά, φίδια κ.α.
    Αυτά θα τα φάτε ? Και μην μου πείτε ότι υπερβάλω, γιατί σε κάποιες χώρες τρώγονται αυτά
    και άλλα … συμπαθέστερα απο αυτά … εδέσματα !
    Δεν αντιλαμβάνομαι την αξία και την δημοσίευση της είδησης, σε ποιούς απευθύνεται και σε
    τι αποσκοπεί !!!

  4. Εγγονια σιγουρα των αθεων κομμουνιστων του παραπετασματος του ΔΣ & του ΚΚΕ
    και μετα το φαγητο μερα που ειναι για τη χωνεψη… μια π@ρτουζιτσα με αλβανα & μπαγλες
    να το γιορτασουμε
    Παντως η χοντρη με τα γυαλια βγαζει μια πατσα οτι πρεπει για μαγειριτσα
    Μαζευτε τους βαλτε τους στα τρενα & ψεκαστε τους με ΖΥΚΛΟΝ -8 να τελειωνουμε
    Αι στα διαλα

  5. 8A EΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡ8ΟΔΟΞΕΙΑ ! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ 8Α ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ! ΕΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗ8ΟΣ ΠΙΣΤΩΝ , ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΓΟΛΓΟ8Α ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩ8ΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩ8ΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝ8ΡΩΠΟΣ ! ΝΑ 8ΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕ8ΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗ8ΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ 8Α ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ , ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ! ΚΑΙ ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ 8ΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ 8ΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ , ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ 8Α ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥ8ΗΣΟΥΜΕ !

  6. Ο ρε τι ορκ ειναι αυτα??Σκατα τρωτε τις αλλες μερες??Ουτε ο διαολος δεν σας παιρνει εσας!!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!

  7. Παλιογαιδουρια,εχουν και το θρασος να φωτογραφιζονται.Ουστ απο δω.

  8. Στο λαιμο να σας κατσει αντιχριστα ερμαφροδιτα υποκειμενα.
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    1. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑΡΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ 9 ΩΡΕΣ Angeliq from Queensland Aystralias

  9. χορτοφαγους, ωμοφαγους, εχετε,
    ανθρωποφαγους εχετε?

  10. τους δίνουμε αξία μόνο που ασχολούμαστε μαζί τους. αφήστε τους στην ανωνυμία και την ποταπή και μίζερη ύπαρξή τους. είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με 15 άπλυτους;

  11. Εχθες πηγαινοντας για την περιφορα του επιταφιου, κοσμος πολυς διακοσια μετρα πριν τον προορισμο μας, ηταν μπροστα μας δυο κοπελες κι ετρωγαν καθ οδον για να προκαλεσουν προφανως καλαμακια κ πηγαιναν κ αυτες στον επιταφιο χασκογελωντας. Τι να πεις τωρα για τα ζωα!

  12. Η νηστεία είναι άσκηση επιβολής της ψυχής στο σώμα, ως εγκράτεια στον πειρασμό, εφόσον το φαγητό είναι απόλαυση. Για να μπορείς και στο μέλλον να ελέγχεις τα πάθη σου, με υπομονή, αντοχή και δύναμη. Πολλοί δεν κάνουν νηστεία όμως δεν επιτίθονται σε αυτούς που κάνουν, το πρόβλημα δεν είναι τι θα φάει ο κάθε άθεος, το πρόβλημα είναι ότι προκαλεί και δεν σέβεται ανακοινώνοντας την συνάθροιση τους ως φανερό δείπνο. Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους είναι υπεκφυγές. Ας φάει και ένα ολόκληρο γουρούνι το μαμούθ, δεν μας νοιάζει απλά να μην ανακατεύεται με τους Χριστιανούς, δεν την παίρνει ούτε αυτήν ούτε και τους υπόλοιπους. Γίνονται ρεζίλι και δείχνουν πόσο τιποτένιοι είναι.

  13. Να φαει κρεας οσο θελει την Μεγαλη Παρασκευη …….
    Γιατι απο οτι φαινεται σκατα τρωει τις υπολοιπες μερες….

  14. σταματα να τρως σαντουιτσακια με ζαμπον!
    ο παγκαλος απλες τυροπιτες ετρωγε
    και ειδες πως καταντησε!

  15. ΟΥΤΕ ΣΚΥΛΙ ΔΕ ΣΕ….ΦΥΛΑΕΙ ΕΣΕΝΑ.ΡΕ ΟΥΣΤ.ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΤΡΩΣ ΚΡΕΑΣ Η ΔΕ ΤΡΩΣ ΤΗ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑ.Ε ΠΡΑΓΜΑ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΝΤΕΡΑ,ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ.ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΦΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ.ΠΡΑΓΜΑ Ε ΠΡΑΓΜΑ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

  16. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
    ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΙ ΧΙΠΣΤΕΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΕΟΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΙΗΣΟΥ

  17. /ρε κτηνος τι νηστεια να κανεις??? Μοσχαροκεφαλη ε μοσχαροκεφαλη.το λιπος που εχεις πανω σου ο ελαφαντας δοπλκα σου φαινεται μιρμιγκακι,

  18. Ακούστε επιχειρήματα γιατί είναι άθεοι. Επειδή τους κοιτάνε όταν τρώνε σάντουιτς και βλέπουν τις ίδιες ταινίες κάθε χρόνο. Δηλαδή το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ και το ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ δεν την πειράξανε? Την πείραξε ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ.
    Φάε κοπέλα μου ότι θες και όποτε θες. Δεν μας πειράζει, ειλικρινά.

  19. ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΝΑΝ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΣΗ ΚΡΑΧΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑΒΕΡΝΕΣ.

  20. Λοιπόν,μανταμίτσα πολύ καλά τα λες ως προς το ψυχαναγκαστικό…Αυτό είναι η δική σου “επανάσταση” και πολύ καλά κάνεις.Φαντάζομαι,μιας και δηλώνετε “άθεοι” ,θα θέλατε να κάνετε και την ανάλογη “επανάσταση” ΤΟΥ ΚΑΛΣΟΝ ,θα έλεγα από δω και πέρα,ΕΝΑΝΤΙΑ στο……..ΙΣΛΑΜ ρε παιδί μου..τις ιερές μέρες του….πως το λένε αυτό που κάνουν,δεν το θυμάμαι ,να ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΣΕΤΕ ΨΗΤΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ και να κάνετε ΦΑΝΕΡΗ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΙΑ-ΧΟΙΡΙΝΟΦΑΓΙΑ ρε παιδί μου!!!!!Να πλακώσετε και τα ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ για να δω μετά,το……ΚΑΛΣΟΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΟ Η ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΝΤΟΣ??!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΩΣ ΝΑΤΟ ΠΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ,Η “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!!!!!

    Σε κάποια μέρη,σκοτώνουν,βιάζουν γυναίκες και παιδιά,παντρεύονται ανήλικα,λιθοβολούν,κανιβαλλίζουν αν χρειαστεί,τρώμε καμιά ξεριζωμένη καρδιά του εχθρού,και άλλα πολλά ωραία τέτοια και όλα αυτά ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΑΧ,Ο ΘΕΟΣ!!!!
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ” ” ΑΝΘΡΩΠΟΙ” ΛΟΙΠΟΝ,ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ,
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ….

    Ξέρεις τώρα εσύ “Επαναστάτρια”….

    Στην Ράκκα λοιπόν με ΜΠΑΡΠΕΚΙΟΥ και με ΚΑΛΣΟΝ ΓΕΡΟ!!!!!

    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!

  21. Συριζάκια για να σας δώ στο ραμαζάνι των λαθροφίλων σας θα δώσετε πάλι ραντεβού?

  22. Θέλουν δημοσιότητα τα κορίτσια και τα παλικάρια. Δεν βρήκαν άλλο τρόπο. Οκ ας τους συνχωρεσει ο Θεός.

  23. Για αρχή δεν είναι άθεοι αλλά αντιχριστιανοί ή και άλλης θρησκείας. Αν ήταν άθεοι θα ήταν για την πάρτυ τους και δεν θα το διαλαλούσαν. Είτε φάνε είτε δεν φάνε κρέας εμάς τι μας νοιάζει και το διαφημίζουν; Και εγώ δεν νήστεψα. Και λοιπόν; Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.
    Και φυσικά ασχολούνται μόνο με το χριστιανισμό και με καμία άλλη θρησκεία. Δεν θα κάνουν τίποτα εναντίον του Ραμαζανιού όχι μόνο γιατί φοβούνται αλλά γιατί στόχος τους είναι ο χριστιανισμός.
    Μιλώντας γενικά και όχι για την συγκεκριμένη περίπτωση κάτι δήθεν δωδεκαθειστές, κάτι δήθεν άθεοι είναι πολλές φορές πράκτορες που παρασέρνουν ημίτρελους και κουτούς και δρουν στα πλαίσια του οργανωμένοι ψυχολογικού πολέμου που δέχεται συστηματικά η χώρα μας αλλά και οι χριστιανικές κοινωνίες εδώ και πολλά χρόνια. Και έχουν πετύχει αφού η συντριπτική πλειοψηφία των νεοελλήνων έχει αποχαυνωθεί.
    Σε αυτά ήταν μανούλες οι Σοβιετικοί και όταν πάνε να κάνουν τα ίδια στον Πούτιν τους κόβει τη φόρα αμέσως. (ΜΚΟ, νυμφίδια, διάφορα parade κλπ).
    Όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες καφενείου απο άτομα με συγκεκριμένο δείκτη νοημοσύνης και κριτική ικανότητα.

  24. το παχύδερμο να φάει θέλει και η τελευταία γυναικά να ήταν θα φρόντιζα να μην έμενε καμιά άι στο διάολο παλιομπαζα.

  25. ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΚΡΕΑΣ ΖΩΑ, Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ, ΑΘΕΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΑΘΕΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΘΕΟΙ ΑΠ ΤΑ LIDL ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ.

  26. για μην αυτοκτονήσει το υπερ μπαζο η ΕΛΛΕΙΝΙΔΑ , εγινε αθεη

  27. Εδώ που τα λέμε γούστο τους και καπέλο τους και σε όποιον δεν αρέσει ας αλλάξει κανάλι.
    Τα μαχαιρώματα των μουσουλμάνων δεν σας πειράζουν κύριοι;;;
    Και κρίμα που είναι τόσοι λίγοι.

  28. Θα της απαντησω ότι δεν υπάρχει απο κανέναν κανένας ψυχαναγκασμός την Μεγάλη Παρασκευή.
    Κανένας δεν πιέζει κανέναν και φυσικά δεν θα μπούμε στο τρυπάκι να ασχοληθούμε με όλους τους κομπλεξικούς και τους κουλτουριαρέους που τα βάζουν με την Πίστη μας…
    Ας την φωτίσει ο Θεός._

  29. Δικαίωμά τους να είναι ότι είναι, αλλά εγώ τους κάνω ένα ερώτημα…αφού είναι άθεοι….δηλαδή δεν πιστεύουν σε κανένα θεό…την επόμενη φορά που θα έχουν ραμαζάνι οι μουσουλμάνοι, ας πάνε Σ. Αραβία ή σε αντίστοιχη χώρα και να ας κάνουν τρικούβερτο τσιμπούσι. Να δούμε τι θα γίνει μετά, όχι εδώ που τους παίρνει οι μαγκιές…στην δημοκρατική Ελλάδα! Άθεοι ή Αντιχριστιανοί;

Comments are closed.