Σταύρος Δήμας για…πρόεδρος! Ποιος; Αυτός που έτρωγε σφαλιάρες από την Μαρίκα Μητσοτάκη; Oι “παπαγάλοι” έπιασαν δουλειά “μπουκωμένοι” από την κρατική διαφήμιση του Μαξίμου

Κοινοποίηση:
dimas-stayros

Αρχίζουν να μας τα “ζαλίζουν” για το όνομα που διαρρέεται από το Μαξίμου για το όνομα του υποψήφιου Προέδρου-μαριονέτα. Αυτόν που πιθανόν θα διαδεχθεί τον “σκιώδη” και “αμαρτωλό”, Κάρολο Παπούλια. Εαν κάτσει εκεί η μπίλια, πρόκειται για ύπουλη πρόταση ποντάροντας στην αβάντα Εβραιομασόνων και τοκογλύφων που επιδιώκουν την παγίωση κατάστασης εχθρικής για τα συμφέροντα του λαού.

Αλλά να ρωτήσουμε το Σαμαρά και τους “αυλικούς” του; Αυτόν; Γιατί; Ποιος ο λόγος; Μήπως γιατί έχει το αβαντάζ από τα σκαμπίλια που έτρωηε από την Μαρίκα Μητσοτάκη;

Διαβάζουμε από δημοσιεύματα που κατά καιρούς έχουν γραφεί για την προσφορά του κ.Δήμα στην απόλαυση των μπουκέτων της Μαρίκας:

“Ο μετριοπαθής κεντροδεξιός εκσυγχρονιστής Σταύρος Δήμας, πρώην  επίτροπος Περιβάλλοντος στην Ε.Ε., ελάχιστη σχέση έχει -φαινομενικά τουλάχιστον- με το «λαϊκίστικο, παλαιοδεξιό» προφίλ του Αντώνη Σαμαρά. Η στράτευση στο πλευρό του έχει αφετηρία την οξύτατη σύγκρουσή του με την οικογένεια Μητσοτάκη, με ρίζες από τα τέλη του 1992.

–Τότε, ως υπουργός Εμπορίου της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σε ένα ταξίδι στη Μόσχα, όπου μαζί με άλλους αξιωματούχους της κυβέρνησης αλλά και επιχειρηματίες συνόδευε τον πρωθυπουργό, ήρθε σε σφοδρή αντιπαράθεση με τη… Μαρίκα Μητσοτάκη, η οποία, όπως λένε οι «κακές γλώσσες», τον χαστούκισε!

–Πολλοί μίλησαν για τη διαμάχη που είχε ξεσπάσει με τον τότε Υπουργό Βιομηχανίας Σταύρο Δήμα το 1991. Δημοσιεύματα έκαναν λόγο ακόμα και για χαστούκι που έδωσε στο Δήμα, κάτι που διαψεύστηκε και από τις δύο πλευρές.

Η επιλογή κρίνεται σωστή. Ένας καρπαζοεισπράκτορας για Πρόεδρος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μονο απο φατσα σιχαμενου πρεπει να κοπει

  2. Ο προηγούμενος τι ήταν δηλαδή? Εκτός που ήταν μαζί με την Μιμή και την Στάη (όταν αυτές έκαναν μπάνιο γυμνόστηθες), έδωσε και στον Αντρέα δανεικά να χτίσει το “κωλόσπιτο” που έλεγε ο Γιαννόπουλος. Ένας φιλογερμαναράς ήταν, άβουλο πλάσμα, μίασμα της πολιτικής.

  3. Ο Ιδανικότερος για ΠτΔ. Ένας καρπαζοεισπράκτορας.

  4. Ο ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ . . . . . .

Comments are closed.