ΗΜΕΡΕΣ ΣΗΜΙΤΗ! Πολιτογραφούν μαζικά ΑΛΒΑΝΟΥΣ πριν τις εκλογές! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Κοινοποίηση:
44444

Σε μαζικές ελληνοποιήσεις Αλβανών προχωρά η κυβέρνηση λίγες μέρες πριν από τις εκλογές. Σύμφωνα με τα ΦΕΚ που παρουσιάζει σήμερα το Olympia.gr πλήθος ανθρώπων με καταγωγή από την γείτονα χώρα γίνονται Έλληνες σε μια χρονική περίοδο όπου μπορεί να προκαλέσει πλήθος ερωτηματικών. Μάλιστα, αν δει κανείς τις ημερομηνίες που έχουν γίνει οι αιτήσεις οι περισσότερες είναι είτε από το 2012 είτε από το 2013! Με άλλα λόγια ενδεχομένως οι περισσότεροι εξ αυτών να έχουν το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου, κάτι που πάντως ξυπνάει μνήμες από τις πρακτικές του ΠΑΣΟΚ.

102 101


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αυτούς προλαβαίνουν τώρα να τους γράψουν στους εκλογικούς καταλόγους,ενώ τους 100000 18οχτάριδες δεν προλαβαίνουν εεε;

  2. ΑΥτό λέγεται αλλοίωση εκλογικού σώματος αλήτη σαμαρά. Αλλά θα μου πεις, εσύ είχες ανοίξει τα σύνορα για τα αλβανά, τώρα μετά τον κινέζο πασόκο τους δίνεις και εσύ χαρτιά… παράνομα και αντίθετα με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. Το ίδιο κάνατε και στις ευροεκλογές το καλοκαίρι όταν αντί του νόμιου πληθυσμού εγγράψατε στους εκλογικούς καταλόγους τον de facto πληθυσμό, δηλαδή όλους, ανεξαρτήτων αν είναι Έλληνε ςή όχι. Πορδότη, προδότες δικαστικοί που δνε κάνετε τίποτε εκτός από το να ζητάτε αύξηση μεζί με καραβανάδες και μπάτσους.

  3. Μα τι λέτε τώρα; Οι εκλογικοί κατάλογοι αλλάζουν ΜΟΝΟ τον Φεβρουάριο. Έλεος με την ασχετοσύνη

Leave a Response