“ΒΡΗΚΑΝ τεράστιο Θησαυρό-Μπαούλο με ΛΙΡΕΣ σε χωριό της Άρτας”. Πρόκειται για θησαυρό των Εβραίων ή των Κομμουνιστών; (Αποκλειστικές ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
159

Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ καταγγέλλεται ως αποκάλυψη ότι:

“Tεραστιος θησαυρος-μπαουλο με λιρες εντοπιστηκε τυχαιως εντος του οικισμου-χωριου γραμμενιτσας αρτας μετα απο χωματουργικες εργασιες γκρεμισματος μιας παλαιας αποθηκης..για του λογου το αληθες δημοσιεύουμε φωτογραφικο υλικο απο το ακριβες σημειο που βρισκεται πλεον σημερα το συγκεκριμενο οικοπεδο-χωραφι μετα την κατεδαφιση

Η τοπικη κοινωνια “βουιζει” απο το εν λογω συμβαν,οποιος ομως επισκεφθει το συγκεκριμενο σημειο θα διαπιστωσει πως οι φωτογραφιες ανταποκρινονται πληρως στην πραγματικοτητα και πως το συμβαν ειναι αληθινο,πραγμα που επιβεβαιωνουν και αρκετοι αυτοπτες μαρτυρες που βρεθηκαν παροντες κατα την διενεργεια των εργασιων.Μεσα στον γενικο ντορο δεν έχει γίνει γνωστό αν εχει λαβει γνωση η αστυνομια του συμβαντος”
Αυτό μας ήρθε ως καταγγελία.
Ας το ψάξουν οι αρμόδιοι

2

1

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΒΟΥΙΞΕ Η ΑΡΤΑ ΓΙΑ “ΘΗΣΑΥΡΟ-ΜΑΜΟΥΘ ΑΝΩ ΤΩΝ 7.000.000 ΕΥΡΩ” – ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Η ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ; (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ολες οι τοπικές κοινωνίες ‘ βουίζουν’και ολα άνθρακας είναι , ωραία εχω ακούσει κ εγω για την υπόθεση αυτή και ? πάει να πει οτι είναι αλήθεια ??Μακάρι να είναι παιδιά αλλά τα ποιο πολλά που ακούγονται είναι φίδια…Τα καλά πιστέψτε με δεν ακούγονται ποτέ….

  2. Τί ναζί, τί φασίστες, τί εβραίοι τί κουμουνιστές, τα ίδια αποβράσματα είναι…Μακριά από εμάς και την Ελλάδα μας…

  3. Οντως πραγματικο συμβαν αναμενεται να βγει και ανακοινωνση απο την τραπεζα ελλαδος!!!

  4. To συμβαν το γνωριζω απο πρωτο χερι απο αδελφικο μου φιλο υπαλληλο σε κεντρικη υπηρεσια οπου εργαζεται.αν αληθευει η πληροφορια για 45000 κομματια χρυσες λιρες τοτε μιλαμε για μια αποτιμηση ανω των 7.000.000 ευρω.μου ειπε πως το υπογειο δωματιο συναλλαγης παρεμεινε κλειστο επι 5 ωρες.

  5. Τι κομμουνιστές,τι εβραιοι το ΙΔΙΟ ειναι!!!!!!!!!

  6. Να βρίσκαμε και μεις κάνα μπαούλο με λίρες, αλλά που τέτοια τύχη.

  7. ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ….ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ……ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ…..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ…..ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΛΙΡΑ….ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.

    1. Να τ΄ αφήσεις αυτά που ξέρεις… Το μπαούλο κι οι λίρες είναι δικά μου. Τις έθαψα εκεί προσωρινά, για να έχω χρήματα ν΄ αγοράσω την Βουλή, όταν επιστρέψουμε στην δραχμή.

Comments are closed.