“Ένα λάθος έκανε, που δε… φυστίκωσε τον…” ΣΟΚ στο στούντιο με την BOMBA KAΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

Κοινοποίηση:
tsipras-karatzaferis-630x4001

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης για το μόνο λάθος
του Βαρουφάκη και τα ψέματα του Τσίπρα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. καθε ένας λέει τα πράγματα όπως τον βολεύουν … Η αλήθεια είναι μία. ότι υπήρχε λύση και ο ΤΣΙΠΡΑΣ δεν την εφάρμοσε. Και μετά τα φόρτωσε στο κόσμο με νέες εκλογές έτσι έφυγαν οι ευθύνες με άλλα λόγια σας έστησε μία ωραία παγίδα και νομιμοποίησε τα μνημόνια με την ψήφο σας. η ΝΔ είχε συμμετοχή σε όλο αυτό γιατί δεν διεκδίκησε την επανεκλογή της έβαλαν τον Μειμαράκη μόνο να τα βάλει με τον ΤΣΙΠΡΑ και πάλι βλέπετε ότι κατάφερε να πάρει 28% ενώ ο Μητσοτάκης σήμερα δεν βγάζει ούτε αυτό βγάζει πιο κάτω. όλα όσα γίνονται είναι καθαρά μία μεγάλη απάτη και κάθε κόμμα κοιτάζει την πάρτη του. ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ άρρωστα πράγματα. όλοι μαζί είναι. Ο Μητσοτάκης δεν μας λέει τι θα κάνει γιατί φοβάται ή ντρέπεται να το πει ενώ ξέρει. Ο Βελόπουλος δεν έχω ακούσει και αυτός να λέει την αλήθεια ενώ εγώ όχι απλά την λέω αλλά την δείχνω και με μαθηματικά και κανένας δεν μιλάει.

  2. vgs το 15 που δειχνουν οι δημοσκοπισεις ειναι απο το 50 τα εκατο του ελληνικου λαου.γιατι ειχαμε 50 τα εκατο αποχη .αρα το 7 με 8 τα εκατο τον ψξφιζει ακομα δηλαδη 8 στους 100 αυτον τον καραγκιοζη

  3. ΡΕ ΑΛΕΞΗ , ΠΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΑΡΗ . ΤΟ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 15% ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΣΕΝΑ . ΠΟΣΟ Μ@Λ@ ΚΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ , ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ !!!

  4. Καρατζατούμπας:Ωραία και ποία διαφορά έχει εάν το περάσουν στις 3,στις 7 ή στις 12…τα πρόβατα θα ψηφίσουν…
    Υ.Γ. Δυστυχώς για εμάς τα πρόβατα ήδη έχουν ψηφίσει από το 2010!

Comments are closed.