«Φτιάχνω Εργοστάσιο Στην Ελλάδα. Δεν Θα Υπάρχει Μισθός Κάτω Των 1500 Ευρώ»

Κοινοποίηση:
misthos-1

Δεν θα υπάρχει μισθός κάτω των 1500 ευρώ! Τι λέει η κόρη του πολυεκατομμυριούχου αυτοδημιούργητου,

Κέλλυ Βλαχάκη για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της.

«Θέλω να εκπληρώσω το όραμα του πατέρα μου και να δημιουργήσω στην Ελλάδα εργοστάσιο παραγωγής των προϊόντων μας…
Θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας με καλούς και όχι τους κατώτερους μισθούς».Η Κέλλυ Βλαχάκη, κόρη του θρυλικού επιχειρηματία της αμερικανικής ομογένειας Ευτύχιου Βλαχάκη, που «έφυγε» πριν από λίγες μέρες, στέλνει μήνυμα από την Καλιφόρνια μέσω συνέντευξης σε εφημερίδα, στην πατρίδα την οποία ο πατέρας της δεν λησμόνησε ποτέ.

Van-Vlahakis-and-Kelly-Vlahakis-Hanks-640x400

Ο αυτοδημιούργητος Βαν Βλαχάκης -όπως τον αποκαλούσαν στις ΗΠΑ- από τα Χανιά, είναι ο ιδρυτής της Earth Friendly Products, μιας εταιρείας-κολοσσού, η οποία παράγει φιλικά στο περιβάλλον απορρυπαντικά για το σπίτι, με πέντε εργοστάσια στις ΗΠΑ (Ιλινόις, Καλιφόρνια, Ουάσιγκτον, Μαϊάμι και Νιου Τζέρσεϊ) και εξαγωγές σε πολλές χώρες.

Ο ίδιος, λίγους μήνες πριν τον θάνατό του, είχε αναγγείλει σε συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής» την κατασκευή εργοστασίου στην Ελλάδα.
Σήμερα η κληρονόμος του υπόσχεται στη μνήμη του ότι θα τηρήσει εκείνη την υπόσχεση.

«Ο πατέρας μου είχε δηλώσει πέρυσι στην εφημερίδα σας πως δεν θα υπάρχει μισθός κάτω από 1.500 ευρώ. Σκοπεύω να τηρήσω τα λεγόμενά του!

Υποστήριζε επίσης πως ο καλοπληρωμένος υπάλληλος αποδίδει περισσότερο και ότι πρέπει να προσέχουμε τους ανθρώπους που εργάζονται για εμάς.
Στην Αμερική αυτή τη στιγμή η κατώτατη πληρωμή για τους εργάτες είναι 8 δολάρια την ώρα, εμείς πληρώνουμε 17..!

Τα προϊόντα μας ήδη κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά με την ονομασία Ecos, όμως το βασικό τώρα είναι να δημιουργηθεί το εργοστάσιο.

vlahakis-v

Ο πατέρας μου επιθυμούσε να κάνει την Ελλάδα κομβικό σημείο των επιχειρήσεών μας για Ευρώπη, Αφρική και Μ. Ανατολή και να μεταφέρει εδώ μεγάλο τμήμα των επενδύσεών μας.

Το καλοκαίρι θα έρθω στην Αθήνα προκειμένου να επισκεφτώ κάποιες τοποθεσίες κοντά στην πρωτεύουσα, στο Κορωπί, στη Βοιωτία κ.λπ., ώστε να βρω την κατάλληλη για να ξεκινήσει η επένδυση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑ .

  2. ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ????ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ Η ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΦΘΟΙΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ…………………………………………………………………………….

  3. Ακομα ερχεται η μανδαμουλααα,παλιο το νεο μπαγιατεψε,κλικλικου αγκαπη μου.

  4. Για εβραιόφατσες τους κόβω,αν είναι και απο τα χανιά όπως λένε πρέπει να είναι μεγάλοι πατριώτες που κάνουν δουλίτσες με μπακογιάννηδες και μητσοτάκηδες

  5. Μήπως…….. τον αποδήμησαν εις Κύριον τον πατέρα της, γιατί ήθελε να επενδύσει στο Ελλαδιστάν;

  6. H ellada doulevi me ta tria m MONEDA M…. MESON kai tria akoma KLEFTES APATEONES LOPODITES.

  7. Προσεξε κουκλα μου διοτι θα σε πλησιασουν τα λαμογια (αν δεν το εχουν κανει κιολας) του ΣΥΡΙΖΑ και θα σε κανουν να ξαναφυγεις οπως εχουν κανει και πολλους αλλους.
    Θα σου πλασαρουν ταχα-δηθε συμβουλους και “ειδικους” για να παρουν αυτοι το μεριδιο του λεοντος απο το μισθολογιο που λανσαρεις.
    Ακου που σου λεμε εμεις που φαγαμε τα λεφτα μας σε μελετες και παραμελετες , ειδικους και παρα-ειδικους, εμπιστους και παρα-εμπιστους, γραφειοκρατια και παρα-γραφειοκρατια……………………….. and so on and so forth…………..

  8. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΙΣ ΩΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΑΜΑΡΙΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ

Comments are closed.