Σοκ με τον Έλληνα αυτόπτη μάρτυρα στην Φρανκφούρτη! «Είδα τον Αφρικανό να πετάει το μικρό αγόρι μέσα στις ράγες του τρένου. Η υπερταχεία τον…» (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
germania frankfourti

Συγκλονίζει όλη την Γερμανία από το πρωί η τραγική είδηση από την Φρανκφούρτη!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα οκτάχρονο αγόρι στο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης, όταν ένας 40χρονος άνδρας από την Ερυθραία το έσπρωξε στις ράγες του τραίνου μαζι με την μητέρα του.

germania frankfourti

O Γιώργος Αγγελόπουλος, υπάλληλος των Γερμανικών Σιδηροδρόμων (DB) είδε τα πάντα από κοντά. «Ο μαυριδερός πέταξε το μικρό αγόρι στα καλά καθούμενα μέσα στην ράγες και μετά έσπρωξε και την μητέρα του. Προσπάθησε να προϊεί και μια άλλη γυναίκα αλλά παρενέβησαν οι ταξιδιώτες που περιμέναν το τρένο».
Όταν περιγράφει την σκηνή που η υπερμαχεί πέρασε πάνω από το μικρό αγόρι λυγίσει. Είναι η στιγμή που ακόμα και άνδρες βάζουν τα κλάματα. «Είδα το τρένο να τραντάζει για λίγο. Θεέ μου εκει κατάλαβα ο μικρός δεν είχε καμία ευκαιρία. Ήταν η στιγμή που περνούσε από μπροστά τους το τρένο. Ουτε ο οδηγός της αμαξοστοιχία είχε χρόνο να αντιδράσει».

Δείτε πως περιγράφει την σκηνή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ‘Οταν το AFD έλεγε να μην έλθουν άλλοι λαθρομετανάστες στην Γερμανία οι Γερμανοί ξεσηκωθήκανε όλοι και πλημμυρίσανε τους δρόμους φωνάζοντας ότι όσοι είναι κατά των λαθρομεταναστών είναι φασίστες και ρατσιστές. Τώρα που δοκιμάζουν στο πετσί τους τις χαρές της πολυπολιτισμικότητας και της παγκοσμιοποίησης διαμαρτύρονται. Γιατί ρε παιδιά? Καθίστε εκεί να σας γ@μήσουνε.

  2. Να δωθει αμεσως ασυλο, ηθαγενεια, υπηκοοτητα, ταυτοτητα, διαβατηριο, σπιτι, μια BMW , δυο γκομενες και 100.000ευρω, στον κακομοιρουλη, κατατρεγμενο, γλυκουλη αφρικανο κυριουλη, ως δειγμα ευγνωμωσυνης που εφερε μαζι του δειγματα πολιτισμου στην υποαναπτυκτη Γερμανια!!!! Παρτε παραδειγματα προοδου και μην ακουτε τους φασιστες του AFD , φερτε κι αλλους !!!!!

Comments are closed.