26/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Σάββας Καλεντερίδης: Ο Έλληνας ΥΠΕΞ, έπρεπε «χθες» να είναι στην Λιβύη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο αναλυτής και επικεφαλής του «Ινφογνώμων» Σάββας Καλεντερίδης, μιλώντας στον 98.4 εξήγησε γιατί είναι επείγουσας σημασίας το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να παρέμβει στη κυβέρνηση της Τρίπολης της Λιβύης, υπενθυμίζοντας της πως και η Ελλάδα έχει την δύναμη να επιβάλλει το διεθνές δίκαιο , πριν η συγκεκριμένη κυβέρνηση «οριοθετήσει» υφαλοκρηπίδα με την Τουρκία, γεγονός που όπως είπε αν συμβεί θα είναι στα όρια εθνικής ήττας.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ανέλυσε ακόμη πως σχεδιάζουν την συνεκμετάλλευση σε όλο το Αιγαίο, πως προωθούν την στρατηγική επιλογή της γαλάζιας πατρίδας αλλά και πως επιχειρούν με το ενεργειακό αλλά και το μεταναστευτικό να παγιδέψουν Ελλάδα και Κύπρο την ώρα που οι δικές μας πολιτικές ελίτ δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται ότι σταδιακά μετατρεπόμαστε και από τους αποκαλούμενους συμμάχους μας σε χώρο και όχι χώρα με ρόλο στην περιοχή , παρά την γεωπολιτική μας σπουδαιότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΙΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΑΒΒΑ, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

  2. Αααα, ολα κι ολα. Ειναι απασχολημένος ο άνθρωπος τωρα με τους νεοφερμένους λαθρο. Μη τα θελουμε και ολα δικα μας!! Δυο χερια εχει, τι να πρωτοκάνει. Την Ελλαδα θα σκεφτεί η τους νεοφερμένους;;;
    Α, και οτι γινεται δεν ειναι στα όρια της εθνικής ήττας, ουτε καν στα όρια της έσχατης προδοσίας. Ειναι σκέτη εσχάτη προδοσια.

Comments are closed.