Οι επιστήμονες μίλησαν…. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το τέλος μας!!

Κοινοποίηση:
thanatos

Οι επιστήμονες σοκάρουν…. Δεν υπάρχει θάνατος!

Η καινούργια προσέγγιση στο μεγαλύτερο φόβο του ανθρώπου λέγεται Βιοκεντρισμός, και προέρχεται τόσο από το χώρο της κβαντοφυσικής και της θεωρίας των παράλληλων συμπάντων, όσο και από τον ίδιο…τον Αϊνστάιν.

Σύμφωνα με ένα από τα θεμελιώδη αξιώματα της επιστήμης, καμίας μορφής ενέργεια δεν χάνεται.

Δεν δημιουργείται κ δν καταστρέφεται απλά υπάρχει. Ξεκινώντας από αυτό, και με δεδομένο ότι ο εγκέφαλος, είναι μια τεράστια γεννήτρια ενέργειας, οι επιστήμονες καλούνται να απαντήσουν στο τι γίνεται αυτή η ποσότητα ενέργειας, όταν ο εγκέφαλος σταματήσει λόγω θανάτου να λειτουργεί.

Είναι πιθανόν να μεταβιβάζεται σε ένα παράλληλο σύμπαν; Για τους μελετητές, η θεωρία των παράλληλων συμπάντων, είναι μια πραγματικότητα πολύ πιο αντικειμενική από αυτό που θεωρούμε πραγματικότητα δεδομένου ότι έννοιες όπως ο χώρος και ο χρόνος, θεμελιώδεις όσον αφορά την προσέγγιση μας απέναντι στην πραγματικότητα, δν υφίστανται όπως τις αντιλαμβανόμαστε.

Οτιδήποτε ο εγκέφαλος επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί σαν πληροφορία, είναι απλά ένα εργαλείο κατανόησης ενός συγκεκριμένου χωροχρόνου μιας συγκεκριμένης πραγματικότητας. Κάτι που αποδεικνύεται από την ανικανότητα του εγκεφάλου, να κατανοήσει την ύπαρξη του συμπαντικού απείρου, εφ” όσον ο προγραμματισμός του, του καθιστά κατανοητά μόνο τα πεπερασμένα σύνολα.

Σε ένα σύμπαν χωρίς χώρο και χρόνο (με τις έννοιες που εμείς τους δίνουμε) όπως στην ουσία έχει αποδειχτεί ότι είναι το σύμπαν, η έννοια του θανάτου, του τέλους, πολύ απλά δεν υφίσταται λένε οι ειδικοί.

Υφίσταται η εμπειρία του θανάτου, όπως τον βιώνουμε με το συγκεκριμένης λειτουργίας εγκέφαλο μας, αλλά κατά πόσο αυτή η εμπειρία, ανταποκρίνεται σε μια αντικειμενική πραγματικότητα, για την οποία δεν έχουμε εργαλεία κατανόησης;

Ο ίδιος ο Αϊνστάιν είχε παραδεχτεί με αφορμή το θάνατό ενός φίλου του, του Μπέσο:«Ο Μπέσο έφυγε από αυτόν τον παράξενο κόσμο, λίγο πριν από μένα.

Αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Άνθρωποι σαν κι εμάς, γνωρίζουμε ότι ο διαχωρισμός ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, είναι απλά και μόνο μια πεισματάρικη ψευδαίσθηση».

Σύμφωνα με τη μελέτη των επιστημόνων, η αθανασία δεν είναι μια διαρκής ύπαρξη σε έναν κόσμο δίχως τέλος γιατί πολύ απλά σαν έννοια, κατοικεί έξω από την έννοια του χρόνου όπως τον ξέρουμε.

Σε έναν κόσμο έξω από την αντιληπτική μας ικανότητα, κι από ότι θεωρούμε πραγματικό και μη.

Όσο δεδομένη είναι η περιορισμένη μας ικανότητα στον προσδιορισμό της πραγματικότητας άλλο τόσο είναι και η ικανότητά μας στον προσδιορισμό της μη πραγματικότητας.

Αυτής που δεν περιορίζεται από το χώρο, το χρόνο και τους νόμους ενός χιλιοστού του σύμπαντος, αλλά επεκτείνεται σε ολόκληρη την δημιουργία και τις παράλληλες, άπειρες όπως και ο χωροχρόνος, μορφές της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Αφήστε το ρε σεις με τον καθε επιστήμονα που πετάει καθε 3 και λιγο μια παπαρια.
    Τους είδαμε κι αυτούς 2 χρονια τώρα και καταλαβαμε ποσο παραμυθατζήδες είναι δήθεν βρήκαν εμβόλιο και δήθεν μας εσωσαν .
    Προχθές στο εργοστασιο βρεθηκαν 20 άτομα θετικοι και όλοι μα ολοι 3πλο εμβολιασμενοι.
    Εγω 1 χρονο τωρα κανω συνεχεια τεστ και δεν βγηκα ποτε θετικος γιατι φυσικα προσεχω.
    Αυτοι αντιθετα στη κοσμαρα τους σου λέει εκανα το μπόλι αρα ειμαι ατρωτος αμ δεν ειναι ετσι παλληκάρια μου…
    Υστερα ειδαμε τους αλλους επιστημονες τους διπλωμάτες που απέδειξαν κι αυτοι οτι κανουν μια τρυπα στο νερό ο πόλεμος συνεχιζεται και η διπλωματια τους πηγε στον καλαθο των αχρήστων.

  2. οι περισσότεροι που γραφουν εδώ ήταμ σίγουρα σκράπες στην Φυσική

  3. Έρχεται ο κάθε γλαγλάκης εδώ μέσα και γράφει,γράφει ,γράφει …λες και παρουσιάζει την πτυχιακή του
    στη φιλοσοφία…Ξυπνάτε δίποδα θυλαστικά…είστε τροφή για σκουλήκια..

  4. τα ονειρα με τι ματια τα βλεπετε?
    η επιστημη δεν εχει αποδειξει τιποτα πανω σαυτο…
    για μας τους χριστιανους ειναι απλο..τα ματια της ψυχης..

  5. Πριν πεθανω να προλαβω να εξομολογηθω και να κοινωνησω.Οι μπουρδολογοι αθεοι μακαρι να φωτιστουν.

    1. Δηλαδη πιστευεις σε εξωσυμπαντικα οντα που σε εφτιαξαν και ενα σωρο γηινους αντιπροσωπους τους που τους μιλανε και τους ακουνε, που κανουν μαγικα στους ανθρωπους οπως οι διαφοροι σαμανοι στις υποαναπτυκτες περιοχες του πλανητη; ενα λεπτο στρωμα βακτηριδιων ειμαστε πανω σε εναν κοκκο που περιφερεται, ξυπνηστε γαμω τους θεους σας, για ψυχιατρειο ειστε, μια ζωη θα σας τρωνε τα λεφτα και θα σας εχουν υποταγμενους διαφοροι αγραμματοι που σας επεισαν οτι ειστε κατωτεροι απο κατι που δεν υπαρχει

  6. Μήπως ὅ,τι θαρροῦμε βασίλεμα

    Γλυκοχάραμα αὐγῆς εἶναι πέρα

    Κι ἀντὶ νὰ ‘ρθεῖ μιὰ νύχτ’ ἀξημέρωτη

    Ξημερώνει μιὰ ἀβράδιαστη μέρα;
    (Τι λοιπόν, Δροσίνης)

  7. Αν χρησιμοποιήσεις την ψυχρή, ανθρώπινη λογική, η έννοια του χρόνου για τον άνθρωπο προσδιορίζεται από την αντίληψή του στις μεταβολές που συμβαίνουν στο σώμα του, στον γύρω του χώρο, και στα γεγονότα που συμβαίνουν συνεχώς και εναλλάσσονται και καταγράφονται τελικά στη μνήμη του. Κανονικά είναι λογικό να λές οτι όλα αυτά καθώς και η έννοια του χρόνου, η (κάθε) αρχή και το (κάθε) τέλος υπάρχουν επειδή υπάρχουν και τα ανθρώπινα σώματα με τους εξειδικευμένους ιστούς(πχ εγκέφαλος) που μπορούν να δουν(μάτια), ακούσουν(αυτιά) και να καταγράψουν στο τώρα και στη μνήμη(εγκέφαλος) το κάθε τι, και οτι με τον θάνατο ενός ανθρώπου επειδή όλα τα όργανα τους σώματος(ύλη) καταστρέφονται τότε δεν υπάρχει πιά τίποτε ούτε ο άνθρωπος που χάθηκε, αλλά ούτε και ο κόσμος όλος(που υπήρχε για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά τώρα δεν υπάρχει αφού δεν τον βλέπει ούτε τον αντιλαμβάνεται πια αυτός). Ο άνθρωπος προσπαθεί να εξηγήσει τα πάντα στηριζόμενος στις ιδιότητες και στις μεταβολές της ύλης, κλασσικά με την παρατήρηση και το πείραμα, και πιστεύω οτι εγωιστικά πιστεύει οτι μπορεί να κατορθώσει τα πάντα και να εξηγήσει τα πάντα, πχ στην επιστήμη, στην τεχνολογία, στην ιατρική, λανθασμένα θεωρεί οτι δεν υπάρχουν όρια στις δυνατότητές του, και παρότι όλα εξελίσσονται με τρομακτικούς ρυθμούς, ο άνθρωπος δεν είναι δυνατόν να κινηθεί και να ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια και δυνατότητες, νομίζοντας πχ οτι είναι ένας Θεός, ή ένα υπερφυσικό όν !! Επομένως ούτε και το μυστήριο του θανάτου μπορεί να κατανοήσει με ή χωρίς παράλληλα σύμπαντα. Και άν υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα πάλι από τον Θεό δημιουργήθηκαν και υπάρχουν!!! Με όλα αυτά θα ήθελα να παρατηρήσω οτι τίποτε δεν αποκλείεται να συμβαίνει πέρα από την ανθρώπινη υπόσταση και την ύλη όπως την ζούμε και την αντιλαμβανόμαστε και τότε δεν είναι δυνατόν να έχουμε την απαίτηση να το κατανοήσουμε με τα ανθρώπινα δεδομένα.
    Η ελπίδα μας έρχεται έμμεσα, αλλά ουσιαστικά, μόνο από την ύπαρξη του Θεού, του Χριστού, των Αγίων, που είναι δεδομένα πέραν από την ανθρώπινη φύση και ερμηνεία, αλλά που λύνουν οριστικά τα μυστήρια και τους φόβους του θανάτου και της ανυπαρξίας!! Είναι λογικό να διερωτώμαστε οτι πώς είναι δυνατόν να ήλθαμε στη ζωή, να ζήσαμε χαρές και λύπες, γεγονότα και εμπειρίες και όλα αυτά ξαφνικά με τον θάνατο χάνονται χωρίς να υπάρχει τίποτε πιά?? Αυτό δεν θα το ήθελε, ούτε καν η ίδια η φύση, ούτε ο οποιοσδήποτε δημιουργός, πόσο μάλλον ο πραγματικός δημιουργός μας, ο οποίος δια του Χριστού-Υιού Του μας έδειξε τον δρόμο και τον τρόπο να μην φοβόμαστε τον θάνατο , αφού ακολουθεί η παντοτινή ζωή, πέρα από την φθαρτή ύλη και τον χρόνο όπως τον αντιλαμβανόμαστε στην παρούσα ζωή!!

    1. Ευγενικός ο λόγος σου, πλην όμως άκρως σκοταδιστικός!
      Ποιος χριστός και πιοι άγιοι μας είπαν και μας δίδαξαν τι?

      H Βίβλος μας πληροφορεί ότι η γη έχει γωνίες δηλαδή δεν είναι στρογγυλή.
      .
      «Και θα υψώσει σημαία στα έθνη, και θα συγκεντρώσει τούς απορριμμένους τού Ισραήλ, και θα
      συναθροίσει τούς διασκορπισμένους τού Ιούδα από τις τέσσερις γωνίες τής γης.»(Ησαιας 11:12)
      « ΚΑΙ ύστερα απ’ αυτά είδα τέσσερις αγγέλους να στέκονται επάνω στις
      τέσσερις γωνίες τής γης» (Αποκάλυψη 7:1)
      .
      Η ιερά παράδοση, που υποτίθεται ότι είναι θεόπνευστη προσθέτει περισσότερες λεπτομέρειες
      για την γη. Σύμφωνα με τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο και τον Αθανάσιο, οπου τα
      συμπεράσματα τους απορρέουν από την μελέτη της Γραφής, η γη,
      ο πλανητης, επιπλέει πάνω στο νερό. !!!!!!!!!!!
      .
      Στον αντίποδα, για να γίνει κάποια σύγκριση, σκέψου τον μηχανισμό των Αντικυθήρων!
      .
      Η ψυχή (βλέπε ενεργεια) όταν βγάλεις την πρίζα (βλέπε καρδιά)
      σβήνει και δεν υπάρχει ΤΊΠΟΤΑ.

      1. Καλά είσαι απίστευτος, που κατάλαβες από τα γραφόμενά μου οτι είμαι σκοταδιστικός, μήπως τελικά είσαι εσύ που πιάνεσαι από διάφορα ετερόκλιτα δεδομένα και γραφέντα κατά καιρούς πράγματα και τα παρουσιάζεις σαν επιχειρήματα για να υποστηρίξεις τελικά με ένα ασύνδετο και ακατανόητο λόγο οτι δεν υπάρχει ψυχή? Τί σχέση έχουν τώρα με το θέμα που διαπραγματευόμαστε η γή πού είναι ή δεν είναι στρογγυλή, ή άν ο πλανήτης επιπλέει πάνω σε νερό, ή ο μηχανισμός των αντικυθήρων. Η ενέργεια που όλο γι αυτήν λές μπορεί να έχει σχέση με την ύλη, ή να είναι μια μορφή ύλης( και το αντίθετο), όμως δεν έχει καμμιά σχέση με την ψυχή που είναι αθάνατη!!!! Σκοταδιστικός επομένως μπορεί να είσαι εσύ που πιστεύεις στο σκοτάδι και στην ανυπαρξία(τίποτα)!!!!

        1. Χαλάρωσε, μην αρπάζεσαι όταν κάποιος σε λέει τι είσαι!
          Γράφεις:
          “”..Η ελπίδα μας έρχεται έμμεσα, αλλά ουσιαστικά, μόνο από την ύπαρξη του Θεού, του Χριστού,
          των Αγίων, που είναι δεδομένα πέραν από την ανθρώπινη φύση και ερμηνεία..”
          .
          Αυτό α-νόητε με ερέθισε να σε απαντήσω περί των γραφών και των αγράμματων
          παπατζήδων με τα μαυρα φουστάνια, συγκρίνοντας τα με τον μηχανισμό τον Κυθήρων. .
          .
          Για σένα τα πάντα είναι ο χριστός, για μένα είναι ακριβώς το αντίθετο.
          Η διάφορα μας έγγυται στο ότι εσύ ΔΕΝ έχεις κανένα επιχείρημα να στηρήξεις τα α-στεία
          λεγόμενα σου, ενώ εγώ είμαι γαλάζιος Ελληνικός ουρανός χωρίς σκιές και σκοτάδι.
          .
          Τα φωτόνια ζουν όσο και η πηγή τους, αν η πηγή (καρδιά) πάψη, σβήνουν.
          Τόσο απλό!

          1. Κοίταξε εσύ να χαλαρώσεις, και να ξέρεις οτι δεν αρπάζομαι, αλλά και ούτε χαρακτηρίζω, και το κυριότερο δεν βρίζω όπως εσύ(α-νόητε, α-στεία λεγόμενα, παπατζήδες με μαύρα φουστάνια!!).Το ωραίο είναι οτι λες πως δεν έχω επιχειρήματα(μάλλον τα διαβάζεις όπως σε εξυπηρετεί), ενώ τί να πούμε για τα δικά σου??!!!(όλα τριγυρίζουν γύρω από την ύλη= περί φωτονίων, μηχανισμού Κυθήρων, κλπ), (ξέρεις και εμείς που πιστεύουμε στον Θεό-Χριστό τα ξέρουμε αυτά και δεχόμαστε και ότι σημαντικό έχει η ύλη και ο κόσμος στον οποίο ζούμε, και επίσης μας αρέσει ο γαλάζιος Ελληνικός ουρανός!!!), εσύ όμως αγνοείς παντελώς τα περί Θεού-Χριστού, πνεύματος και ψυχής η οποία είναι αθάνατη, ενώ τα φωτόνια και η πηγή τους όντως είναι πεπερασμένα!!!!

        2. Χαίρομαι που είσαι χαλαρός!
          Τέλος πάντων ο καθένας το κομπολόι του.
          .
          Τα περί θεού – χριστού και άλλα χαριτωμένα, να είσαι βέβαιος ότι τα
          γνωρίζω πολύ καλύτερα από σένα, γιατί, αγαπητέ μου, αν εσύ
          τα γνώριζες και είχες μια στάλα μυαλό, θα γινόσουν Άθεος!
          Πρέπει να μάθεις επίσης, ότι ΔΕΝ υπάρχει ΤΊΠΟΤΑ αιώνειο!

      2. Άνθρωποι που πέθαναν έστειλαν μηνύματα σε αγαπημένους τους ότι “η καρδιά δεν είναι τίποτα, αλλά η ψυχή είναι το παν”.

        1. Γεια σου μαρίκα με τα ωραία σου!!!
          Τι να την κανείς την καρδιά, άμα δεν έχεις ψυχή!

  8. Η ψυχη ζει αυτο πιστευαν και οι αρχαιοι προγονοι μας και αυτο ηρθε και απεδειξε ο δημιουργος μας ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ νικητης του θανατου μεσα απο την ενδοξη Ανασταση του!

  9. Τροφή για σκουλήκια είμαστε ανθρωπάρια που φαντάζεστε και μεταθανάτια ζωή… Ανυπαρξία…. Απόλυτα σκοτάδι… Ζώα όπως όλα τα άλλα θηλαστικά είμαστε… Φυσικά και δεν έχει αποδειχθεί τίποτα…

  10. θα ειναι πολυ απογοητευτικο , ο θανατος να ειναι απλα η ανυπαρξια και το τελος…αν ειναι ετσι, δεν διαφερουμε σε τιποτα απ τα ζωα και τα φυτα και τα ορυκτα …δεν υπαρχει τοτε κανενας λογος για ηθικη ζωη, για εντιμοτητα , ουτε για εννοιες και ιδανικα που διαποτιζουν τους ανθρωπους …αν ο θανατος ειναι η ανυπαρξια, τοτε ολα ειναι ματαια και το μονο μοτο του ανθρωπου πρεπει να ειναι , πατα επι πτωματων για να περασεις καλα οσο ζεις…οποιος διαφωνει, ας το ξανασκεφτει.

    1. Οι άνθρωποι με δυνατά θρησκευτικά πιστευω, πιστευουν ακράδαντα στην άλλη ζωή,
      αυτοί οι λαοί, άραβες και Εελληννες, ζουν μέσα στο ψέμα και στην ατιμία.
      Oι Σκανδιναβοί που είναι κατά 95% άθεοι, καθώς και oι επιστήμονες,
      ΔΕΝ πιστευουν σε τίποτα αλλά έχουν την συνείδηση τους καθαρή,
      είναι τίμιοι ειλικρινείς και ευγενικοί.
      Εσύ χαζομηχαλάκη, είσαι σίγουρα θρησκιος ποντικός.

      1. Δεν φταίει βέβαια ο Θεός, και γενικά η θρησκεία που κάποιοι άνθρωποι είναι ανέντιμοι, ψεύτες όπως λες, και αυτό είναι εντελώς παράλογο να το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα για να υποστηρίξεις την αθεία, αλλά επίσης που το είδες οτι οι Σκανδιναυοί έχουν τη συνείδησή τους καθαρή , και μάλιστα επειδή είναι άθεοι!! ενώ οι πιστοί άλλων λαών, όπως οι Ελληνες είναι ανέντιμοι και ασυνείδητοι?!!!
        Ανθρωποι αμαρτωλοί και ανέντιμοι υπάρχουν σε όλες τις χώρες και κοινωνίες, όσο και άν είναι αυτές ”πολιτισμένες”. Ειλικρινής, ευγενής και τίμιος μπορεί να είναι και ο πιό απλός άνθρωπος, όπου και να ζεί, όπως μπορεί να είναι και ο πιό προχωρημένος και πολιτισμένος!! Ισα ίσα θα μπορούσε κάποιος να πεί οτι οι άθεοι, επειδή δεν περιμένουν τίποτε σαν μετα θάνατον ζωή, επομένως ούτε δικαίωση ούτε τιμωρία, θα διεκρίνοντο και θα επεδίωκαν στη ζωή τους και πράξεις ανέντιμες, με δόλο, ψέμμα και ευχαρίστηση μόνο για τον εαυτό τους!! Ολοι κρίνονται για τις πράξεις τους, είτε άθεοι, είτε θρησκευόμενοι(στην ουσία, ή στους τύπους)!!!

        1. Ηθελημένα παρανοείς τα γραφόμενα μου.
          Δεν είπα ότι η αθεϊα κάνει τους ανθρώπους ποιο έντιμους.
          .
          Οι άνθρωποι κάνουν εγκλήματα για διάφορους λόγους, ακόμη και για το ποδόσφαρο, αλλά
          τα θρησκευτικά εγκλήματα είναι απείρως περισότερα και φρικτότερα, επίσης, μόνο στα
          θρησκευτικά εγκλήματα ο δολοφόνος αντί να τιμωρηθεί, πάει στον παράδεισο!
          .
          Όπως είναι σήμερα το ισλάμ 100 φορές χειρότερα ήταν ο χριστιανισμός
          όπου επιβλήθηκε, και ειδικά στην Ελλάδα.

          1. Είδαμε και τα χάλια των Σκανδιναυών, με την αθεία( 95% όπως λές), την ελευθεριότητα, την πολυπολιτισμικότητα, την προσέγγιση και φιλοξενία(την εισβολή δηλαδή και εκεί) άλλων εθνοτήτων και δη Ισλαμιστών, το ανούσιο, δήθεν προοδευτικό τους εκπαιδευτικό και κοινωνικό σύστημα, που τελικά οδηγεί σε ένα σωρό προβλήματα και αδιέξοδα στην προσωπική(βλέπε αύξηση αυτοκτονιών) και δημόσια-κοινωνική ζωή!!! Ο Χριστιανισμός είναι θρησκεία της αγάπης και δεν κάνει εγκλήματα, γιατί ο Χριστός δίδαξε την αγάπη και την ισότητα, μπορεί βέβαια κάποιοι κατά όνομα μόνο Χριστιανοί να κάνουν εγκλήματα, είναι δική τους επιλογή και αμαρτία, μακριά από την ουσία του Χριστιανισμού!! Αλήθεια πιστεύεις οτι αυτός που κάνει θρησκευτικά εγκλήματα θα πάει στον παράδεισο?? Ποιός σου είπε τέτοια πράγματα, εξάλλου εσύ σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν πιστεύεις σε τίποτε πέραν από αυτή τη ζωή, επομένως και στον παράδεισο!!!

      2. Γιατί προσβάλλεις κάποιον που έχει άλλη άποψη από εσενα;Έτσι σου έμαθαν οι ευγενικοί σκανδιναβοι;να αποκαλείς χατζημιχαλακη και θρησκιο ποντικό κάποιον που άκουσον άκουσον έχει αντίθετα πιστεύω από τα δικά σου,;

  11. ελλην μια που τα ξερεις ολα πες μας για τα ηλισια πεδια και τον χριστο που ελεγε οτι κατω ειναι και επανω

  12. Μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα;ΌΧΙ.Και στα πέντε βιλαέτια,φάτε πιέτε μωρ’αδέρφια.

  13. Όταν κάποιος πιστεύει ότι πιο πέρα δεν υπάρχει τίποτα, ότι η ζωή είναι ένα τίποτα, ότι ήλθαμε από το τίποτα και θα πάμε επίσης στο τίποτα, καταλήγει στο τίποτα και μεταβάλεται από μόνος του στο τίποτα. Η ανθρώπινη συνειδητότητα μπορεί να έχει μέχρι και αυτή τη δυνατότητα.

  14. Η ενεργεια αλλάζει μορφές και δεν χάνεται ποτέ!Και οι ψυχές είναι ενέργεια!

    1. “..η ενέργεια δεν χάνεται ποτέ..”
      !!! Χμμμ, μήπως είσαι φυσικός επιστήμων?
      Η μήπως σε χάρισε ο κ. Σωρρας την τεχνογνωσία των αρχαίων?

  15. Δεν υπαρχει ουτε δευτερη ζωη ουτε τιποτα, πεθανες τελος τελειωσες τιποτα. Τι ησουν πριν γεννηθεις?? Τιποτα. Τι εισαι μολις πεθανεις?? Τιποτα. Απλη λογικη ειναι πεθανες τελος τελειωσε δεν υπαρχεις, και μην προσπαθεισετε να σκεφτειτε τωρα τι θα λεει το μυαλο την ωρα το θανατου…μην εχετε τετοιο αγχος διοτι πολυ απλα δεν θα υπαρχει σκεψη δεν θα υπαρχει τιποτα δεν θα υπαρχουμε εμεις εκεινη τη στιγμη. Τραγικο περιεργο και δεν μπορουμε να το καταλαβουμε αυτο ολο αλλα δυστυχως ετσι ειναι. Θανατος=τιποτα=τελος. H ζωη ειναι μικρη οντως.. τα κατα μεσω ορο 70-80χρονια ειναι λιγα αλλα σαν κατασκευη ετσι ειμαστε φτιαγμενοι καπου τοσο να ειμαστε εν ζωη και εν λειτουργια…

  16. Η “ενέργεια” ΔΕΝ είναι ζωή!
    Η ενέργεια είναι ένα “Β” προϊόν μέσω των παλμών της καρδιάς,
    όταν σταματήσει η καρδιά ο άνθρωπος πάει από κει που προήλθε, στο χώμα.
    Αυτό που μένει, είναι η μεταφορά του γενετικού μας κώδικα “DΝΑ” στα παιδιά μας!

Comments are closed.