Μπέμπα Κυριακίδου: Έφυγε από την ζωή η 3η σύζυγος του Μανώλη Χιώτη- Ο γάμος και η θλίψη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
horis_titlo1

Η τραγουδίστρια Μπέμπα Κυριακίδου έφυγε σήμερα από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και όσους τη λάτρεψαν βλέποντάς την να ερμηνεύει τραγούδια του αγαπημένου της συζύγου, Μανώλη Χιώτη.

Η Μπέμπα Κυριακίδου έκανε καριέρα, τις δεκαετίες ’50 και ’60. Είχε παντρευτεί τον Μανώλη Χιώτη το 1967 μετά το χωρισμό του από τη Μαίρη Λίντα το 1966. Είχε εμφανιστεί και σε πολλές ελληνικές ταινίες.

Η Μπέμπα Κυριακίδου είχε πολλούς θαυμαστές και έκανε αίσθηση όταν τραγουδούσε στις πίστες! Όπως γράφει ο Βασίλης Νάτσιος στο cosmopoliti, με τον Χιώτη έζησαν μαζί τρία ευτυχισμένα χρόνια, ως το θάνατό του το 1970.

Απαρηγόρητη η Μπέμπα Κυριακίδου κλείνεται στο σπίτι της και δεν θέλει να δει κανέναν. Ούτε να δουλέψει μπορεί, ούτε να εμφανιστεί οπουδήποτε. Όμως τα χρέη που έχει από το σπίτι που είχε αγοράσει στον Ωρωπό, την αναγκάζουν να φύγει στην Αμερική για να δουλέψει και να ξοφλήσει έτσι το σπίτι. Στην Αμερική μετά από τρία χρόνια, γνωρίζει τον επόμενο σύζυγό της με τον οποίο αποκτούν ένα παιδί, τον Βασίλη, με σύνδρομο Down. Τότε ήταν που η Μπέμπα αποφάσισε να σταματήσει τη δουλειά και να αφοσιωθεί στο λατρεμένο της παιδί και στον αγαπημένο της σύζυγο. Η οικογένειά της ήταν πάνω από όλα».

Η Μπέμπα Κυριακίδου έδωσε πριν λίγο καιρό συνέντευξη στην εκπομπή Αποκαλυπτικά λέγοντας μεταξύ άλλων ότι την έβγαλε στο τραγούδι ο Γιώργος Οικονομίδης, σε ηλικία 14 ετών.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response