Κυνική παραδοχή από Ντόρα: “Δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό για την Συμφωνία των Πρεσπών – Θα την τηρήσουμε»

Κοινοποίηση:
fbba506b-2283-42e7-ad12-85ac33c65b61

Το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών και της στάσης που κρατάει η ελληνική κυβέρνηση μετά τις εκλογές κυριάρχησε στο πρώτο μέρος της ενημέρωσης από τον Υπουργό Εξωτερικό Νίκο Δένδια στα μέλη της επιτροπής εξωτερικών και άμυνας της Βουλής.

Το θέμα έθεσε πρώτη η πρώην υπουργός εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη η οποία ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία θα τηρήσει τη συμφωνία. Μάλιστα με αφορμή τα επικριτικά σχόλια που κάνουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Μπακογιαννη τόνισε ότι η ΝΔ δεν έχει διγλωσσία στο θέμα αυτό ούτε άλλαξε άποψη σε σχέση με τα όσα έλεγε προεκλογικά.

Μπακογιάννη: Δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό

«Η Νέα Δημοκρατία είχε πει ότι αν ψηφιστεί αυτή η συμφωνία θα είναι εν ισχύ και ότι δεν υπάρχει καμία δύναμη που μπορεί να αναιρέσει ή να αλλάξει αυτή τη συμφωνία. Αυτό που θεωρούσαμε αυτονόητο πριν τις εκλογές εννοείται ότι το θεωρούμε αυτονόητο και μετά τις εκλογές.
Η παραφιλολογία που ακούγεται τον τελευταίο καιρό είναι περί όνου σκιάς. Ούτε άλλαξε η Νέα Δημοκρατία άποψη αφοί θεωρεί ότι αυτή η συμφωνία έχει βασικές αδυναμίες. Όμως μην μπορώντας να κάνει το παραμικρό διότι ψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή θα την τηρήσουμε και θα την τιμήσουμε.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Μετα την απομακρυνση απο την καλπη ουδεν λαθος αναγνωριζεται……..

  2. Η Ντόρα καί ο Κούλης εϊναι μεγάλοι ψεύτες καί μπόυρδολόγοι.Παιδιά τού Γέρο Μητσοτάκη.Τό
    μήλο πέφτει κάτω από τή μηλιά.Η επαίσχυντη προδοτική συμφωνία τών Πρεσπών είναι έργο
    τής Μέρκελ τού ανθέλληνα καί αρχιπροδότη Τσίπρα καί πολλών άλλων παραγόντων.Οποιος
    τολμήσει νά τήν αλλάξει θά τιμωρηθεί αυστηρά από τήν Μέρκελ.Η αίσχιστη συμφωνία αλλάζεται.Γίνεται αλλά ο Κούλης δέν τό κάνει γιατί τήν άλλη μέρα θά τόν στείλει η Μέρκελ συσ-
    τημένο στήν Κρήτη νά φτιάνει τσικουδιά.
    Γιάννης Λάκων

  3. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΗΛΛΟΓ@ΜΗΘΕΙΤΕ ΜΩΡΗ ΦΟΡΑΔΑ

  4. ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΔΙΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…

  5. Θα την τιμήσετε; Αν τιμούσατε και τις προεκλογικές σας υποσχέσεις το ίδιο όπως τιμάτε αυτή θα ήσαν καλύτερα τα πράγματα στη χώρα. Όμως προτιμάτε να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας στη Μέρκελ και στους εχθρούς της Ελλάδας αντί να σεβαστείτε τον ελληνικό λαό. Σιγά- σιγά οι μάσκες πέφτουν και διαλύονται οι ψευδαισθήσεις μας. Αν όπως λες δεν μπορείτε να κάνετε τώρα πια κάτι, γιατί δεν ρωτάτε τους έγκυρους Συνταγματολόγους (π.χ. Κασιμάτη κ.α.) να σας πουν αν μπορείτε ή όχι να κάνετε το οτιδήποτε. Το να υπακούσετε τη Μέρκελ μπορεί να σας κρατήσει στην εξουσία λίγους μήνες περισσότερο, το να πάρετε το μέρος του λαού μπορεί να σας κρατήσει για πολλά χρόνια αν όχι για πάντα.

  6. ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ… ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΚΑΤΣΙΚΟΓΥΦΤΟΙ.. ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.. ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ..

  7. Για πολλοστη, φορα. Αυτο, το ε.β.ρ.αικο σκουπιδι, δουλευε υπογειως και κρυφιως, σε συνεργασια, με τις ΗΠΑ, για το Σκοπιανο. Στειλτε την, στην Κρεμαλα. Μονον αυτη, της πρεπει.

  8. Ίσα μωρή μπαλότσα της νές τάξης πραγμάτων.
    Να δω πότε θα ξεβγάλουμε από την πολιτική σκηνή κάτι μασονομασέλες σαν κι εσένα.
    Άει στο διάολο δεξιό κουμούνι…..

  9. Ο λαός είπε ΟΧΙ κατσίκα γιατί να την τηρήσουμε επειδή το θέλετε εσείς.?

  10. Δεν είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, είναι πως δεν θέλουν να κάνουν τίποτα και τους αρέσει αυτή η προδοτική συμφωνία. Η ίδια και η οικογένεια της καθώς και η ΝΔ αυτό ακριβώς επιζητούσαν ως “λύση” από τη δεκαετία του 90. Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό ότι δηλαδή έπραξε επακριβώς και ο Τσίπρας. Το έπαιξαν όμως μακεδονομάχοι προεκλογικά γιατί τα ηλίθια ρεμάλια και κοιμισμένοι ψευτοδεξιούληδες τρώνε το χόρτο αμάσητο.

  11. KAI ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

  12. Kαι γιατί να έχει η ΝΔ αντιρρήσεις γιά την Συμφωνία των Πρεσπών και ειδικότερα για το μοναδικό κρίσιμο στοιχείο τής Συμφωνιας…ήτοι τήν παραχώρηση του ονόματος ΜΑΚEΔΟΝΙΑ στα Σκόπια, όταν ο πρώτος ένθερμος υποστηρικτής της συνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμο ήταν ο αφεντης της οικογένειας, Κωνσταντίνος Μητσοτακης ! Ο υιός δηθεν για να διαφοροποιηθει τόριξε στην γλώσσα και εθνικότητα , τα δευτερευοντα στοιχεία της Συμφωνιας. Αρκετά ο εμπαιγμός . Εφεξής στον Παγκόσμιο Χάρτη θα υπάρχει μόνον η Βόρειος Μακεδονία ( διάβαζε Μακεδονία ) με το όνομα Μακεδονία , ήτοι ή Μακεδονία των Σκοπίων. Τεράστια η Προδοσία !

  13. Τράβα στην κουζίνα σου ρε τσόκαρο να καθαρίσεις
    κανα κρoμμύδι και άσε την πολιτική, αρκετά!

Comments are closed.