Θα πάθεις πλάκα! 74χρονος κάνει καθημερινό σ@ξ με αυτή την 21χρονη! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
riality_4

Έλεγε ότι κάνει καθημερινά σ@ξ με τον κατά 53 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της και κανένας δεν την πίστευε! Έτσι κι εκείνη αποφάσισε να συμμετάσχει σε ριάλιτι για να το αποδείξει!

Ο λόγος για την 21χρονη Σέρβα Μιλιάνα Μπογκντάνοβιτς που αποφάσισε, μαζί με τον κατά 53 χρόνια μεγαλύτερό της Μιλόικο Μπόζιτς να κάνουν αίτηση – και τελικά να γίνουν δεκτοί – στο ριάλιτι σόου για ζευγάρια με τίτλο Parovi που θα μεταδοθεί από σερβικό κανάλι.

riality_3

Η εντυπωσιακή Μιλιάνα υποστηρίζει ότι με τον 74χρονο Μιλόικο κάνουν καθημερινά σεξ χωρίς τη χρήση βιάγκρα και υπόσχεται ότι θα κάνουν το ίδιο και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι ο μόνος περιορισμός που έχουν είναι ότι δεν μπορούν να εφαρμόσουν την ιεραποστολική στάση λόγω των προβλημάτων με την καρδιά που αντιμετωπίζει ο Μιλόικο.

riality_2

Η 21χρονη υποστηρίζει ότι οι δύο τους θέλουν πάρα πολύ να κάνουν οικογένεια διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται να νιώσει έλξη για τους νεότερους σε ηλικία συμπαίχτες της «γιατί δεν έχουν γκρίζα μαλλιά ούτε φοράνε γυαλιά, άρα δεν με ενδιαφέρουν».

riality_1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τους βρίσκω πολύ προχώ τους Σέρβους!Μέχρι και λεσβία πρωθυπουργό απέκτησαν!Αυτά για όσους ρομαντικούς υιοθετούν ακόμη τα στερεότυπα περί ορθόδοξης Σερβίας,ελληνοσερβικής φιλίας κλπ.Μέσα στον γενικό χαμό που επικρατεί παγκοσμίως,οι Σέρβοι δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση!

  2. ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΤΑΡΜΑ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ…………………………………………..

Leave a Response