Η Κλέλια Ρένεση τα χώνει άγρια στο πολιτικό σύστημα της χώρας – «Εύχομαι να μην την πληρώσουμε πολύ ακριβά την βλακεία σας»

Κοινοποίηση:
1

Η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Καθημερινά, το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει νέα έκτακτα μέτρα, που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι μας, με σκοπό να προστατευτούμε εμείς και οι ευπαθείς ομάδες. Η Κλέλια Ρένεση, επηρεασμένη από την τρέχουσα κατάσταση, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για το σύστημα της υγείας.

«600 κρεβάτια ΜΕΘ σε όλη την Ελλάδα. Μόνο αυτά. Για 10.000.000 ή πόσοι είμαστε. Ο κορονοϊός στέλνει εκεί τις ευπαθείς ομάδες. Κάνε τα μαθηματικά και τότε θα καταλάβεις γιατί έχουν μια ολόκληρη χώρα σε εγκλεισμό. Γιατί είναι και ήταν πάντα ΟΛΟΙ ασόβαροι ώστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες μιας κοινωνίας. Είναι πολύ εύκολο να τα ρίχνεις στους πολίτες που «δεν συμμορφώνονται» όταν επί δεκαετίες παίρνεις τα ζεστά τους λεφτουδάκια κάθε μήνα για να προσφέρεις παροχές δημόσιας υγείας και αντ’ αυτού κάνεις φιγούρα. Παρ’ όλα αυτά μένω και εγώ σπίτι, γιατί δε μου φταίει σε τίποτα ο κοσμάκης. Αλλά δεν κάνω την πάπια. Μπορεί οι συμπολίτες μου να μην «συμμορφώνονται» όπως λες, αλλά αυτός που δεν συμμορφώθηκε πρώτος είσαι εσύ, που κουνάς το δάχτυλο. Και αντί να σκύψεις το κεφάλι και να πεις ότι « έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον 4.000 κρεβάτια ΜΕΘ στην Ελλάδα. Ζητάμε συγνώμη για την ανετοιμότητα μας, σας παρακαλούμε βοηθήστε όπως μπορείτε να την βγάλουμε καθαρή» κάνετε και μάθημα ηθικής. Αι κ εύχομαι να μην την πληρώσουμε πολύ ακριβά την βλακεία σας. Μένω σπίτι άλλα δεν αποβλακώθηκα κιόλας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

44 Σχόλια

  1. Οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε πανηλίθιοι, αμόρφωτοι και θέλετε πολύ ματσούκι, μα ΠΟΛΥ ματσούκι για να γίνετε άνθρωποι (απο ζωάδια που είστε τώρα). Μαλακέλληνες.
    Υ.Γ. Περσέα χώστους κι άλλα.

    1. Αυτός ο αμόρφωτος ο Περσέας έλεγε ότι ούτε η Γερμανία δεν έχει 4000 κλίνες ΜΕΘ για να δικαιολογήσει τις τραγικές ελλείψεις της Ελλάδας. Και η Γερμανία έχει 40000 κλίνες ΜΕΘ που τις έχει φτιάξει με το μνημονιακό αίμα των ελλήνων! Το μνημονιακό αίμα που το ρουφηξε η κυβέρνηση του Κούλη με ΔΥΟ μνημόνια και τώρα εμείς είμαστε ξεβράκωτοι στ΄αγγούρια. Εγώ πάντως ελπίζω ακόμα και αμόρφωτοι βλάκες όπως εσύ και ο Περσέας να μην χρειαστείτε κρεβάτι ΜΕΘ γιατί τότε θα επιστρέψετε στην πραγματικότητα.

      1. Φίλε καταρχάς η Γερμανία έχει ΟΝΤΩΣ 28.000 κλίνες όπως έγραψε ο ΜΑΝΑΒΗΣ και ΟΝΤΩΣ με “ξένα” λεφτά φτιάχτηκαν κάποιες από αυτές. ΑΛΛΑ φτιάχτηκαν και δεν τα έφαγαν κάποιοι τα χρήματα τύπου ΑΔΩΝΙΣ-NOVARTIS κλπ κλπ. Από εκεί και πέρα μην ασχολείσαι με το Περσέα και τον κάθε Περσέα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διανοητική υστέρηση. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτούς. Όσο περισσότερο τους απαντάμε τόσο περισσότερη αξία τους δίνουμε.

      2. Το θέμα δεν είναι το να μην χρειασθούν. Το να μην τούς διατεθεί είναι, στα ζώα…

  2. κυρία Ρενεση, εσεις τι ψηφίζατε ολα αυτα τα χρονια ? ολοι μας κοιτούσαμε την βόλεψη μας και οχι του συνόλου , ο ΠΑΣΟΚΟΣ ψηφίζει το κόμμα του επειδή τον διόρισαν στο δημοσιο και αντι να δουλεύει δούλευε τον κοσμο , μετα η συνταγή αρεσε σε ολους , κατι ψέλλισε ο ψήλος το 90-91 τον έφαγαν στο φτερό , ηρθε ο Τσιπρας και σκοπός του ειναι να κανει τα παντα κρατικά ωστε να εξασφαλίσει πελατεια , μην ζητας τα ρέστα απο τους πολιτικούς αλλα απο αυτους που ψηφίζουν

    1. Βλέπω ΝΔΟΥΛΗ του κώλου τον μπούλη τον Καραμανλή και την φαμίλια των Μητσοτάκηδων δεν την αγγίζεις ε; Μπράβο άντε πάρε τα φράγκα σου από την ΝΔΟΥΛΑ σου και στο λαγούμι.

    2. τον Καραμανλη που τριπλασιασε το ελλειμμα γιατι διοριζε κατα κυματα τα γαλαζια κομματοσκυλα βλεπω δεν τον ακουμπας….
      καλα κανεις!
      παντα οι αλλοι φταινε!

  3. Καταπινει χυσαμολλη απο γοριλα αχορταγα γιαυτο εχει και το προβλημα

  4. Άσχετα αν στο συγκεκριμένο θέμα έχει δίκιο, η συγκεκριμένη πρέπει να είναι είτε αναρχοκομμούνι ή συριζαία γιατί πριν λίγο καιρό έλεγε ότι έχει κάνει παιδί με τον Μάνου Τσάο. Μιλάμε για πολύ επίπεδο.

  5. Εσύ μάθε πρώτα ποιανού είναι το παιδί που έκανες. Αριστερή λινάτσα που τρέφεται από το σύστημα.

  6. Κράτος είχαμε μέχρι το 1974 μετα ανέλαβε η κΥνουβουλευτικη δημοκρατία με τα γνωστά αποτελέσματα.Όποτε δεν δικαιούται να ομιλεί κανένας ψηφοφόρος γιατί αυτός τους ψηφίζει τόσα χρονια.

  7. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ Μ@ΛΑΚΕΣ ΡΕ. ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠ’ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ. ΑΦΗΓΗΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΟΙΝΩΣ: ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ @ΛΕΞΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ Γ@ΜΗΣΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΗΔΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ. ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΕΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΟΣΟΙ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΑΣΚΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ. ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥ. ΣΤΟ 16 ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΡΑΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ!. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ. ΟΤΑΝ ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕ ΓΚΕΙ ΠΡΑΙΝΤ, ΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΣΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΛΟΤΟΦ, ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΙΡΗ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΑΜΠΤΑΝΤ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΙΣΧΗ, ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙΣ.
    Υ.Σ
    ΤΟ 99.9% ΤΩΝ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΜΠΑ ΠΟΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.

    1. Ρε βλαμμένε ο πατέρας του ηγέτη του ΚΩΛΟΥ σου δεν έλεγε ότι το Μακεδονικό θα είχε ξεχαστεί; Ρε βλαμμένε ο Κούλης γιατί δεν ακύρωσε την συμφωνία που και καλά έλεγαν ότι είναι κατάπτυστη; Ρε βλαμμένε οι παρελάσεις των λουλούδων καταργήθηκαν επί ΝΔ; Ρε βλαμμένε η ΝΔ επί ΣΑΜΑΡΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ δεν έβαλε όλους τους ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΥΣ στην Ελλάδα το 92-93;
      Ρε βλαμμένε η ΝΔ δεν είναι αυτή που κάνει ασύστολη επίθεση στον ΠΑΤΡΙΩΤΗ Στέφανο τον τελευταίο καιρό; Αλλά βλαμμένε επειδή είσαι βλαμμένος δεν θα καταλάβεις ποτέ τίποτα.

      1. Βρε βλαμενε και ασχετε εάν έβαλε ο Μητσοτάκης τους αλβανους, οι υπόλοιποι γιατί δεν τους έδιωξαν;
        Βρε βλαμμενε ο Μητσοτάκης έλεγε να συμφωνήσουν οι αρχηγοί να δεχθούμε το όνομα Σλαβομακεδια και δεν το δέχθηκαν, γιατί περιέχει το όνομα Μακεδονία, αλλά δέχθηκαν το χειρότερο βόρεια Μακεδονία! Πήγαινε να πάρεις την φραπεδια σου και άστα αυτά για κάποιους που τα ξέρουν!

  8. μην ανησυχείς κοπέλα μου θα τα πούμε καλά μαζί τους όταν περάσει η κρίση τα παλιολαμογια!1

  9. οταν με το καλο ισσοροπησουμε…εξω απο τη βουλη 1000000 κοσμος..κ να τραΒΗΞουμε τα ρεμαλια απο τα πετα Των ακριβων κουστουμιων τους…κ τα ωραια συνολακια τους κ καθαιρεση αμεση…απο τον ανωτερο εως τον τελευταιο ΒΟΛΕΥΤΗ…ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΝΑΙ..μονο ετσι σωνομαστε…υπαρχουν αξιολογοι ανθρωποι σ αυτον τον τοπο.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…
    ΑΛΛΙΩΣ …ΓΚΡΙΝΙΑΞΤΕ.Κ ΜΕΤΑ ΚΑΝΑΠΕ…..

    1. Τι καναπε και πρασινα αλογα,ο ελληνας ειναι αναποδο μυαλο,του λες ξεκολλα απτον καναπε σε ξεπουλανε και μονο που δεν δενεται πανω του,του λες κατσε μεσα γιατι κυκλοφορι ιος αυτος ξεσαλωνει απτο μεσημερι εως αργα βραδυ εξω.Τσιφτετελληνας ειναι μονο για τα πανηγυρια.

    1. Τί ακριβώς από τα πολύ ΛΟΓΙΚΑ που είπε σου φαίνεται βλακώδες;..ε;;; Τί αντίκρυσμα έχουν οι φόροι που πληρώνουμε επί δεκαετίες;;

  10. Εγώ θα πω για την Σουηδία όπου και Κατοικοεδρεύω τα πραγματα εδω είναι 100 φορές Χειρότερα από οτι στην Ελλάδα. Το υπουργείο υγείας δεν θέλει καν να γίνονται δειγματοληψίες και μόνο θέλει τα άτομα που είναι υψηλής επικινδυνότητας να τεστάρονται.Εκτός αυτού τα σχόλεια είναι ανοικτά και δεν προβλέπεται να κλείσουν, γιατροί κυκλοφορώ χωρίς μάσκες γιατί δεν έχουν αποθέματα Και γενικά υπάρχει μίαΑίσθηση του πως μόνο να σώσουμε χρήματα παρά να κοιτάξουν τον κόσμο μιλάμε για τραγικές καταστάσεις με ανοιχτά Σύνορα και ελεύθερα ταξίδια.Μακάρι να έκαναν τα μισά απ’ όσα κάνει Ελλάδα αυτή τη στιγμή για τον ιο. Για να λέμε κ λίγο τα πράγματα με το όνομα τους.

    1. Φίλε θα δεις μετά την πανδημία πως η Σουηδία θα βρίσκεται σε τρομερά καλύτερη κατάσταση από πλευράς οικονομίας, ανεργίας, και κρατικού συστήματος υγείας από την Ελλάδα που θα έχει καταρρεύσει.

  11. να αγιάσει το στόμα της! δημοσιογράφοι και πολιτικοί όλοι επικίνδυνοι και πουλημένοι

  12. Πέταξε μια βλακεια το τίποτα μπας και φανεί από την αφάνεια της και την ασχετοσύνη της! Τι νομίζει ότι είναι τα κρεβάτια στη ΜΕΘ ράντσα; Ας δώσει η κυρία τα χρήματα να φτιαχτεί ένα κρεβάτι στη ΜΕΘ! 4000 κρεβάτια δεν θα έχει ούτε η Γερμανία που είναι 80 εκατομμύρια!

    1. Το πρόβλημα αγαπητέ ούγκανε δεν είναι τόσο τα κρεβάτια όσο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Αλλά όταν αντί για 1500 γιατρούς που είχε υποσχεθεί ο Μητσοτάκης, προσέλαβε 1500 ταγαρόμπατσους δήθεν για να καθαρίσει τα εξάρχεια, αλλά στην πραγματικότητα για να κουβαλάν τα ψώνια των γυναικών των υπουργών του, τότε έχεις κρεβάτια άχρηστα. Και τώρα παρακαλάνε εν μέσω θύελλας να προσλάβουν 2000 γιατρούς κι αυτούς με συμβασούλα 2 ετών. Αλλά μάλλον εσύ κάνας λαδοπόντικας λαμογιαράς θα είσαι που δεν κινδυνεύει να πεθάνει στο πεζοδρόμιο του νοσοκομείου γι΄αυτό το παίζεις αφ΄υψηλού.

      1. Όχι ουγκανε δεν είναι το πρόβλημα μόνο οι γιατροί αλλά είναι και το κόστος! Όσο για το εάν είμαι λαδοποντικας η λαμογιαρης, μάλλον εσύ είσαι, και φυσικά άσχετος! Όσο για τους αστυνομικούς βλέπεις εάν χρειάζονται!

        1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΟΥΛΕ.

    2. ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΚΟΠΡΙΤΗ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ; ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ NOVARTIS ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΟΠΡΙΤΗ.

      1. Ηλιθιος και μπετοβλακας είσαι και πολύ μάλιστα! Όσο για τα λεφτά που δίνεις εσύ μάλλον σε κόβω για φοροφυγαδα, και επαγγελματία στα επιδόματα!

        1. ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΠΑ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ.

          1. Εσένα σε αγοράζω, για να καταλάβεις εάν είμαι κοπρίτης! Τον ΦΠΑ δεν το πληρώνεις εσύ στόκο το έχεις εισπράξει από τον πελάτη! Ασχετε!

    3. Βλήτο έχεις μεγάλη καθυστέρηση. Σε βρίζουν όλοι πάρε το χαμπάρι. Άντε τράβα στο Δαφνί να ηρεμήσεις λίγο και κυρίως να σου δώσουν αγωγή.

      1. Το ότι με βρίζουν δεν πάει να πει ότι έχουν δίκιο αυτοί! Όποιος βρίζει δεν έχει κάτι άλλο να παραθέσει, μου είναι αδιάφορο, εγώ να δεις πως μπορώ να βρίσω, αλλά δεν αξίζετε ούτε για βρίσιμο! Καταλαβαίνεις σε τι υπόληψη σας έχω!

    4. αν η μλκια αξιζε θα σουν ο ροκφελερ. μπραβο στην κυρια τα ειπε οπως ειναι

    5. ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ. 28.000 ΚΛΙΝΕΣ ΜΕΘ ΕΧΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

      1. Στο λαγούμι ζεις εσύ τεμπέλη και κοπρόσκυλο! Πόσες κλίνες έχουν τα νοσοκομεία σε μάραναν, μέχρι χθες πριν κλείσουν στα μπαράκια γύρναγες και στις καφετέριες!

        1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 4.000 ΚΛΙΝΕΣ ΜΕΘ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ 28.000; ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΟΥΓΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    6. Περσεας: Ξερουν ολοι οτι τα ταμεια που προοριζονταν για την υγεια, λεηλατηθηκαν.Ολα αυτα που πληρωναμε τοσα χρονια για την υγεια, εγιναν βιλες, πισινες και καταθεσεις στο εξωτερικο κι εσυ λες να πληρωσουμε επιπλεον εμεις οι πολιτες. Αντε με τα κοματικα σας πια ηλιθιοι.

      1. Δέχομαι αυτό που λες και συμφωνώ! Δεν με ενδιαφέρει ποιος κυβερνάει και σε τι κόμμα ανήκει, αλλά δεν μπορώ να ακούω βλακειες φταίει ο Μητσοτάκης που δεν υπάρχουν κρεβάτια ΜΕΘ, και διάφορες άλλες εξυπνάδες! Όσα λεφτά και να ρίξουν για την υγεία φυσικά ο ελληνικός λαός τα πληρώνει και όχι ο κάθε πρωθυπουργός!Εγώ είπα για την συγκεκριμένη κυρία να πληρώσει ένα κρεβάτι ΜΕΘ να δει το κόστος, αυτό είπα και μάλλον δεν το κατάλαβες.Για τους άλλους που βρίζουν θέλουν να δείξουν τα πολιτικά τους πιστεύω, που εμένα δεν με ενδιαφέρουν!

  13. Δεν την γνωρίζω την συγκεκριμένη αλλά έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο γράφει εκφράζει κάθε νοήμων άνθρωπο. Αλλά στην Ελλάδα η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ απουσιάζει.

  14. Πες τα…Κανένα κανάλι δεν λέει τίποτα..Όλα καλά.Αν ήταν οι άλλοι πάνω θα τους ξέσκιζαν.Και τα ρίχνουν όλα στον κοσμάκη.

  15. Συμφωνώ απόλυτα για το κράτος μπάχαλο .
    Μήπως για να βρεις γιατρό για ραντεβού σε νοσοκομείο μετά από πάνω από 6 μήνες ακόμη και σε πληρωμένα απογευματινά και με πληρωμένο τετραψήφιο τηλέφωνο .
    Κοιτώ γύρο μου και λέω όλοι βλάκες είναι που ψηφίζουν πολιτικούς σαλτιμπάγκους κονόμας και παχυλής σύνταξης .
    Βλέπω πολλά βίντεο με ομιλίες και απόψεις πολιτικών , πολλές φορές και έχω εμπεριστατωμένη άποψη .

  16. Πολύ σωστά τα λέει. Έχουν βάλει όλους τους μαϊντανούς και τις τηλε-πατσαβούρες τύπου Τανιμανίδη και Μπόμπα να ρίχνουν την ευθύνη στον κόσμο. Ναι ο κόσμος πρέπει να μείνει σπίτι, ναι υπάρχουν ανεύθυνοι και επικίνδυνοι συνάνθρωποί μας αλλά το κράτος που είναι; Δεν έπρεπε αυτή τη στιγμή να έχουν επιτάξει δύο-τρία εργοστάσια να κατασκευάζουν εκαντοντάδες χιλιάδες μάσκες, και να τις αφήνουν φορτηγά έξω από τις εισόδους των πολυκατοικιών; Ψαχνει ο κόσμος να δώσει 10 και 20 ευρώ για μάσκα και δε βρίσκει.

Comments are closed.