ΕΡΕΥΝΑ: Είναι ψεύτικη η ένδειξη της κατανάλωσης βενζίνης στον πίνακα οργάνων;

Κοινοποίηση:
new-2018-ford-focus-sesedan-6035-16932021-21-1024

Οι περισσότερες μοτοσυκλέτες σήμερα έχουν μια επιπλέον ένδειξη στον πίνακα, αυτή της μέσης κατανάλωσης, που τους ενημερώνει συνεχώς για την ποσότητα το0υ καυσίμου που έχει καταναλώσει το καμάρι τους. Και όχι άδικα γιατί με την τιμή των καυσίμων να έχει ανέβει στα ύψη, η κατανάλωση είναι το σημαντικότερο στοιχείο που μας καίει και γιΆ αυτό θέλουμε να γνωρίζουμε συνεχώς πόσο το παρακάνουμε, ώστε να είμαστε συνετοί.

Βασιζόμενοι στον δείκτη οικονομίας αποφασίζουμε πόσο θα στρίψουμε το δεξί καρπό. Και κολλάμε να κοιτάμε αν έπεσε η κατανάλωση κάτω από τα έξι λίτρα ή αν ανέβηκε πάνω από 7 λίτρα μετά τα αλλεπάλληλα ανοίγματα και α το ταξίδι μας βγήκε οικονομικά ή όχι.  Ένα προστιθέμενο άγχος αλλά και πρόσθετη ικανοποίηση όταν τα νούμερα  ανταποκρίνονται στα θέλω μας. Και αν μας ρωτήσει κανείς, πόσο καίει η μοτοσυκλέτα μας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις κάνοντας ανάλυση για τον μέσο όρο, το ταξίδι, την πόλη, την στιγμιαία και άλλες ενδείξεις που μας δείχνει ο πίνακας οργάνων. Κατά πόσο είναι αυτά τα νούμερα ακριβή; Μήπως μας κλέβουν;

Ποιος ο λόγος να κλέβουν; Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από έναν ικανοποιημένο πελάτη. Αν βλέπεις χαμηλή κατανάλωση στον πίνακα οργάνων, όχι μόνο είσαι χαρούμενος, αλλά ξεκινάς να το διαλαλείς σε γνωστούς και φίλους. Οι εταιρίες έχουν κάθε λόγο να θέλουν ένα ευτυχισμένο πελάτη και έτσι αποσκοπούν στις αισιόδοξες μετρήσεις των οργάνων που τοποθετούν. Μπορείτε να μετρήσετε και μόνοι σας την κατανάλωση ώστε να έχετε μια σαφή εικόνα και έπειτα να κάνετε τις απαραίτητες συγκρίσεις με αυτές του πίνακα οργάνων. Η παλιά καλή μέθοδος είναι αρκετά αξιόπιστη. Γεμίζουμε, μηδενίζουμε, ξαναγεμίζουμε και βρίσκουμε την διαφορά. Μια τέτοιου είδους μέτρηση θα δείξει ακριβώς τι έχει κάψει η μοτοσυκλέτα. Έπειτα βλέπουμε τι έχει γράψει το όργανο για την ίδια απόσταση. Οι διαφορές μπορεί να σας εκπλήξουν.

ΠΗΓΗ: mototriti.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response