ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟΝ για ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ! ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΣΟ με barcode για να ξαναγίνουν κυβέρνηση, οι άθλιοι. Θα τολμήσουν; Η πολιτική Μαφία, είναι ικανή για όλα. Φασιστικά μέτρα που μονιμοποιούν τον ναζιστικού τύπου έλεγχο της κοινωνίας και των πολιτών. Βρώμικα κόλπα του γεροντόφιλου Μακρόν που αντιγράφει ο Μητσοτάκης

Κοινοποίηση:
exofillo5-2

teaser5-2

Tεύχος 2119, 7 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opishofyllo5-2

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ τoυ Σαββατοκύριακου  5-2-2022 , του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

opisthofyllo4-2

Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος. Εκείνους που θεωρούν ότι τα στοιχεία της ενοχής τους, παραγράφονται. Και ότι δεν θα λογοδοτήσουν… 

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

Banner_7_Years_1000X500

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

42 Σχόλια

  1. Πραγματικά δηλαδή μετά από αυτή την είδηση Κούλη είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος ως Έλληνας πολίτης που δεν θα μπορέσω να ψηφίσω σε πληροφορώ ότι δεν ψήφισα καμιά φορά και σε έχω γραμμένο και στα α****** μου

  2. Ο Οσιος Παΐσιος αν θυμάμαι καλα λέει δεν θα προλάβουν@να μας δωσουν τις ταυτοτητες διοτι θα γινει πόλεμος. Η ηλεκτρονική ταυτότητα ειναι ο αρραβώνας πριν το γάμο(το σφράγισμα με το τσιπ) Προτιμώ να πεθάνω απο την πεινα παρα να την πάρω.Ο μεγαλος αδελφός θα παρακολουθει καθε μας κινηση διοτι τα πάντα θα γινονται με την ταυτοτητα. Ολοκληρωτικό Καθεστώς, η χειρότερη χουντα που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Κλείνουν οι τράπεζες σιγα σιγά και αφήνουν ενα κιυτι απέξω και σου λένε κυριε κυρια καντε ολες τις συναλλαγές σας με τι ATM.

  3. Ωπα Ηρεμα, Οι εμβολιασμενοι νομικα ειναι γενετικα τροποποιημενοι οργανισμοι.
    Αρα δεν ειναι ανθρωποι πλεον, ουτε πολιτες ουτε εχουν δικαιωμα ψηφου.

  4. Δουλειά σπίτι εφορία ΖΩΑ
    Δεν είστε για παραπάνω.
    ΑΣΠΌΝΔΥΛΑ

  5. Τολμήστε γαμιόλες. Θα χρησιμοποιήσουμε τον κώλο σας για κάλπη!

  6. Ήρθεν ή ώρα νά αποθανωμεν διά την ελευθερίαν τής Πατρίδος.

  7. αυτό μας μάρανε..αφού η αποχή είναι 50%, ο εκλογικός νόμος δίνει 50 bonus και ο Κόυλης με 20% του εκλογικού σώματος κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση…
    τι να πάς να ψηφίσεις όταν εχεις μπροστά σου 50 bonus

  8. Να πάτε όλοι όσοι μπορείτε εκλογικοί αντιπρόσωποι στο μικρό πατριωτικό κόμμα που υποστηρίζετε. Τα μεγάλα κόμματα έχουν εκλογικό αντιπρόσωπο σε κάθε κάλπη, ξέρουν τη σημασία του. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και τα μικρά κόμματα.

  9. Αυτό που θα μπορούσαν να κάνουν είναι εφορευτικές επιτροπές και εκλογικοί αντιπρόσωποι μόνο εμβολιασμένοι. Και ο νοών νοήτω.

  10. Ψηφίσατε μητσοτακη το 2019; καλα σας κάνουν μάσκες μνημόνια και καραντινα μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

  11. Με πρόλαβες Νέμεσις. Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω. Μόνο έτσι θα γλιτώσουμε μια και καλή από δαύτους.

  12. Να πληρώνουν φόρους τότε μόνο οι εμβολιασμένοι.

  13. Ειρηνη υμιν εν Χριστω αδερφοι! Ο λουλης θα σας αφησει να ψηφισετε και με ραπιντ τεστ ανεμβολιαστοι και εμβολιασμενοι! Ετσι αποσβαινει και ….το κοστος της καλπης!

  14. Steve γράψε τά ονόματα των καθηγητών τών ΗΠΑ πού αναφέρεις αλλιώς είναι δικές σου μπούρδες.
    Σιγά μην κάθονται να ασχοληθούν με τούς εμβολιασμούς στην Ελλαδίτσα ειδικά όταν στην Αμερική έχουν βγεί αποφάσεις δικαστηρίων κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών καί ήδη βρίσκονται σε μια φάση πού τερματίζουν τά μέτρα κατά του covid (όσες πολιτείες τα εφάρμοζαν) καί αφήνουν πίσω τα της πανδημίας.

    1. Η Ελλάδα φίλε δεν είναι Αμερική…είναι φωλιά κατασκόπων της Σιών…με Πρότο και καλύτερο τον Ανδρέα Παπανδρέου.

  15. 1ον: Δε θα μπορέσει να το κρατήσει για πολύ ακόμα το πάσο, όταν οι άλλες χώρες θα το καταργούν η μία πίσω από την άλλη ή/και θα έχουν πέσει τα κρούσματα.
    2ον: Μην υποτιμάς τον Έλληνα. Είναι ικανός να πάει να κάνει 5 δόσεις μαζεμένες για να έρθει να σου ρίξει μαύρο δαγκωτό.
    3ον: Οι ανεμβολίαστοι θα ζητήσουν εκλογικά κέντρα μόνο για ανεμβολίαστους.
    4ον: Είστε μια απελπισμένη κυβέρνηση ΗΛΙΘΙΩΝ.

  16. “” ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟΝ για ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ! ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΣΟ με barcode “” η κορύφωση της δημοκρατιας…….. ευγε σας!!!!!!!!!!! ευγε σας!!!! ολα τα αλλα τα χαμενα κρατη θα σας ζηλευουν…… σκορδα, σκορδα….😄🤣😄😂😄🤣😄😁😁😁😁

  17. Η μακρονενα διπλα στα χαμογελαστα, ονειροπολα, ηγεμονικoθωρουμενα χαζοβιολια????

    1. Συγγνώμη, αλλά τί συγκρίνεις με τα όρνια (και όρνεα); Με τις ύαινες;;;

  18. Νομιζουν οτι θα τους ψηφησουν αυτοι που εμβολιαστηκαν με το ζορι, αυτοι που εχασαν τα σπιτια τους απο τις φωτιες και απο τις πλημμυρες, αυτοι που εχασαν τις δουλειες τους, αυτοι που εκλεισαν τις επιχειρησεις τους, ή οι εργαζομενοι που παιρνουν τον μισο μισθο;

  19. Έχει καταντήσει αηδία η όλη φάση με το πράσινο πάσο.. Σε άλλα κράτη το καταργούν κ θα το έχουμε μόνο εμείς οι Έλληνες;

    1. Ξεχνάς ότι το ά(χ)ριστο μιζόπουλο το πρότεινε ως μέτρο πρώτο-πρώτο… Πάνω απ’ το πτώμα του (μακάρι σύντομα) θα τού το πάρουν…

  20. Εγω,δεν φοβάμαι νά πω: Ήρθεν ή ώρα νά αποθανωμεν διά την ελευθερίαν τής Πατρίδος.
    Αλλά όχι με ατελείωτα μπλα-μπλα-μπλα! Είναι χαμένος χρόνος.
    Προτιμώ την μέθοδο τού Γρηγορίου Δικαίου… Αντρική , τίμια έξοδος.
    Η Βουλή,δεν δύναται πλέον νά προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ στην Πατρίδα.
    Είναι άντρο ανικανοτητας, ανωμαλίας καί προδοσίας.
    Greekman🇬🇷⚔️✝️

  21. Ο λόγος που οι Βρυξέλλες δε γουστάρουν πια τον Μητσοτάκη δεν είναι τόσο ότι τα τρώει αυτός και οι χορηγοί του κόμματος του. Αυτός είναι ένας από τους λόγους αλλα αυτό το γνωρίζαν και όταν τον έβγαζαν παίρνοντας το χρίσμα από τη Μπίλντερμπεργκ. Ο πραγματικός λόγος είναι ότι ο Μητσοτάκης έχει καει στις φωτιές και θάφτηκε στα χιόνια και δεν έχει την δυνατότητα να περάσει την agenda τους στην Ελλάδα όπως ο Ντραγκι στην Ιταλία. Ο Σαμαράς αντί να επιτίθεται στο Μητσοτάκη όχι γιατι διαφωνεί με τα έργα του αλλά από προσωπικό μένος, κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια, ας κοιτάξει τη φάτσα του με το σκάνδαλο NOVARTIS το οποίο αρχειοθετηθηκε όσον αφορά την προσωπική του διαπλοκή σ’ αυτό, που ΑΝΘΙΣΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ.

    1. Το γαϊδούρι με την επωνυμία σαμάρι(=άς) έχει πάμπολλα στη ράχη του για να ντρέπεται στον αιώνα τον άπαντα… Πρέπει να αλληλοφαγωθούν (με τους αντιπάλους του).

  22. Όσο αφορά για τα άλλα κόμματα που μπήκαν στο άρμα της εγκληματικής οργάνωσης κυβέρνησης χούντας φασισμού ΝΔ που είναι τα τσιράκια της ΝΤΠ ΑΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΜΕΡΑ25 και λοιπά κόμματα της Αριστεράς και του προοδευτισμού που είναι επίσης τσιράκια της ΝΤΠ θα πάνε στα αζήτητα και δεν θα υπάρχουν στον χάρτη προσεχώς.

  23. Δημοκρατικά και σταλινικά είναι τα μέτρα.Δημοκράτες μας έχουν φέρει σε αυτό το χάλι!!

  24. Στα @ρχιδι@ μας αφού η ΕΛΙΤ ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις είτε πάει ο λαός να ψηφήσει είτε δεν πάει

  25. Ανάγκη δεν είναι οι εκλογές,,,,, ανάγκη είναι το χέσιμο.

  26. Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο αφού δεν το προβλέπει το σύνταγμα και οι εκλογές θα είναι άκυρες.. Αυτό που μπορούν να κάνουν, είναι να πουν ότι οι ανεμβολιαστοι θα ψηφίσουν ηλεκτρονικά, που ούτε αυτό το πιστεύω.. Κανονικά θα ψηφίσουν όλοι, ίσως λόγω των μέτρων να κρατήσουν οι εκλογές 2 μέρες αντί για μια.

  27. Μπαμπης Αθανασιου! Βερα, στο αριστερο! Τι ειπαμε οτι ειναι, οσοι την φορουν εκει; Παντως Ορθοδοξοι Χριστιανοι, δεν ειναι!

  28. Μάλλον δεν θα ψηφίζουν στην Ελλάδα οι ανεμβολιαστοι Επίσης μάλλον επειδή οι θάνατοι είναι σε υψηλό επίπεδο πάνε για lockdown για κανα μήνα και αν δεν λυθεί το πρόβλημα των θανάτων και εντατικών με το ζόρι εμβολιασμός και με τη βία εμβολιασμός Έτσι λένε μερικοί καθηγητές των ΗΠΑ που αναγκαστικά θα υπακούσουν στην Ελλάδα Για να μην γίνει η Ελλάδα Αγγλία που πεθαίνει ο κόσμος σαν τα σκυλιά αβοήθητοι στο κράτος του τρελοJohnson

  29. στις εκλογες του πασοκ δεν κολλαει, ικανος ειναι ο προδοτης

  30. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου. Άλλωστε το είχαμε υποψιαστεί. Ακόμα κι έτσι δε πρόκειται να γίνουν κυβέρνηση. Τους έχουν ήδη καθαρίσει από τις Βρυξέλλες. Καλύτερα για να τελειώνει το ψευδοαφηγημα των εκλογών μια ώρα αρχυτερα και να μη μας τα πρηζετε. Εσείς κύριοι αν δείτε τη φωτογραφία που σας έχω στείλει άπειρες φορές το link θα δείτε ότι η ψηφιακή ταυτότητα θα χρησιμοποιείται και για ψήφο.
    Δε νομίζω όμως ότι θα χρειαστεί οι πολίτες να ψηφίσουν πολλές φορές από δω και μπρος. Άλλος ένας λόγος ακόμα να την κάνετε με ελαφρά. Προσγειωθείτε επιτέλους στην πραγματικότητα, ενηλικιωθηκατε πια
    Αν ισχύσει αυτο που δε το πιστεύω για αυτές τις εκλογές θα γίνει της π@@τ@ν@ς και ο Κασιδιάρης θα πάρει των αρχιδια του.
    Αν δεν ισχύσει θα βρουν τρόπο να μην τον αφήσουν να κατέβει . Πάντως δε νομίζω ότι έχει και πολύ μεγάλη σημασία πια αφού όλα τα κόμματα αποκόμματα που συμμετέχουν κι έχουν ισχυρούς χορηγούς από πίσω ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα καλό ποσοστό στις εκλογές είναι εμβολιολαγνοι. Ο Βελο μόνο το παίζει εκτός αλλά όλοι ξέρουμε τι ψήφισε τον Μάρτη του 2020.
    Οπότε ποιο το πρόβλημα;;; Άλλωστε είναι θεμα χρόνου να ισχύσει υποχρεωτικός εμβολιασμός. Μέχρι τις επόμενες εκλογές τουλάχιστον αν ποτέ αυτές υπάρξουν το bar cide θα υπάρχει παντού.
    https://1.bp.blogspot.com/-VmGdTxwEoLA/X848o81qNrI/AAAAAAAADPo/WH3hXUghOjoU107_4qSX7A1g-gVjl8P7gCLcBGAsYHQ/s1017/wef_id_chart.jpeg
    E-Goverment VOTE
    Παντού θα ισχυσει

    1. Για πες μας τι ψήφισε ο Βελόπουλος το Μάρτη του 2020;

    2. Τι πίνεις ρε ?? ποιος υποχρεωτικός ρε κεφτέ?? εδώ στο Ισραήλ απο βδομάδα καταργούν κι αυτοί το πάσο……

  31. Ο βασικός στόχος ότι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι στέλνουν με την ψήφο τους χουνυοκούλη και ΝΔ στα αζήτητα, τους εξαφανίζουν από το χάρτη!!!!

Comments are closed.