ΔΙΑΛΥΣΗ στο μπορντέλο της Αγ. Παρασκευής! Παραιτήσεις επί παραιτήσεων στην ΕΡΤ που διοικεί ο Παππάς. Εδώ παπάς, εκεί παπάς, βάλανε 80χρονο να κάνει κουμάντο!

Κοινοποίηση:
ert

Εχασε η Βενετιά…βελόνι που παραιτήθηκε ο διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ Βασίλης Ταλαμάγκας.
Καραμανλικός, μετριότατος δημοσιογράφος που τον είχε περιμαζέψει ο Νικήτας Κακλαμάνης (ο αποκαλούμενος και Ομέρ Πριόνης) όταν ήταν δήμαρχος και τον είχε διορίσει στο γραφείο τύπου του Δήμου. Στη συνέχεια τον μάζεψε ο Κουρής στο Κόντρα. Για να αρπάξει το «λαβράκι» ο Σύριζα, να τον ενσωματώσει στη νοοτροπία Μαδούρο και να τον αναδείξει επικεφαλής ενημέρωσης της ΣυριζΕΡΤ.
Κατάντημα της δημοσιογραφίας.
Παράδειγμα προς αποφυγή.

από το press-gr
——————————–
Την παραίτηση του υπέβαλε ο Βασίλης Ταλαμάγκας από τη θέση του διευθυντή ενημέρωσης της ΕΡΤ λόγω της κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην ΕΡΤ.
Ωστόσο, φαίνεται ότι το πρόβλημα στο Ραδιομέγαρο είναι γενικότερο καθώς είναι η δεύτερη παραίτηση στελέχους της ΕΡΤ μέσα σε λίγες ώρες, μιας και νωρίτερα είχε αποχωρήσει η πρόεδρος της ΕΡΤ 3 Κατερίνα Σαρικάκη
Σύμφωνα με την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, η κα Σαρικάκη απέστειλε από την Βιέννη την παραίτησή της αιφνιδιάζοντας στελέχη της ΕΡΤ3.

Kαι μια σημείωση

Τα καθήκοντα του κ.Ταλαμάγκα στη διεύθυνση Ενημέρωσης θα αναλάβει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, παράλληλα με τα έως τώρα καθήκοντά του. Νωρίτερα, όμως, είχε γίνει γνωστή και η παραίτηση της προέδρου της διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ3, η οποία ζει μόνιμα στη Βιέννη και είχε αναλάβει καθήκοντα πριν από ένα χρόνο. Σημειώνεται ότι ο 80χρονος Βασίλης Κωστόπουλος, ανέλαβε πρόσφατα και τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή ραδιοφωνίας, μετά την δημόσια αντιπαράθεσή του με τον αναπληρωτή του και επικεφαλής της δημόσιας ραδιοφωνίας, Γιώργου Θαλασσινού. Ο τελευταίος, μάλιστα, με δημόσια παρέμβασή του υπό τον τίτλο «ΕΡΤ- Επιστροφή στις ρίζες» καταλόγιζε στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ παράτυπες διαδικασίες, αποκλεισμό ικανών στελεχών, έλλειψη λογοδοσίας και κυρίως έλλειψη στρατηγικού οράματος για τη Δημόσια Τηλεόραση.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Να κλείσει τώρα η που**να η ΕΡΤ και να απολυθούν άμεσα όσοι δουλεύουν σε αυτήν.

  2. ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ , ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ . ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΝΕ ΔΟΥΛΙΑ .ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΠΠΑΔΕΣ , Ο ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ . ΠΟΣΑ ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΠΛΥΤΟΙ .

Leave a Response