ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Ταβερνιάρης στην Κορινθία σκότωσε σκύλο με μπαλτά μπροστά σε παιδιά

Κοινοποίηση:
prepei-πρεπει

Με αφορμή την πρόσφατη ανάρτησή μας σχετικά με το ή τα κτήνη που σκότωσαν γάτες και τις έβαλαν σε παράταξη (Διαβάστε: ΚΤΗΝΗ! Εικόνα σοκ στην Κρήτη – Σκότωσαν γάτες και τις έβαλαν σε… παράταξη [ΦΩΤΟ]), φίλος αναγνώστης μας έστειλε μία σοβαρότατη καταγγελία που μας έκανε να ανατριχιάσουμε.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν υιοθετεί την καταγγελία. Αυτή θα πρέπει να καταγγελθεί στις Αρχές και να διερευνηθεί. Αλλά, αν ισχύει, πραγματικά είναι λυπηρό πόσο μίσος και ανωμαλία υπάρχει στον κόσμο.

Το περιστατικό που μας περιγράφει ο αναγνώστης έγινε στις 4 Αυγούστου στο Σοφικό Κορινθίας. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο γιος του ιδιοκτήτη με έναν μπαλτά σκότωσε ένα σκύλο μπροστά σε όλους τους θαμώνες. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και παιδιά που έπαιζαν και έτρεξαν με δάκρυα στα μάτια να κρυφτούν. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, όλοι φοβούνται να μιλήσουν και να καταγγείλουν το περιστατικό. Και προφανώς, η αστυνομία χωρίς ούτε έναν μάρτυρα, λίγα είναι αυτά που μπορεί να κάνει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

 1. όλα αυτά τα κρέατα που τρώγαν όλοι οι θαμώνες της ταβέρνας με τον ίδιο τρόπο σκοτώθηκαν Δεν είδα κανένα δίποδο να παραπονιέται. Απλά τα χλαπακιάζει. Η σκυλοφιλία κατάντησε αηδία

  1. Ρε μαλάκα, νά ξερα που μένεις, θα ερχόμουν να σου δώσω το μάθημα σου. Σκατόψυχε.

 2. Το να αναφέρονται απλά αυτά τα εκτρώματα δεν είναι τίποτα ..οι φιλοζωικές που είναι ,η αστυνομία, οι πολίτες;;;…απλά παρακολουθούν αμέτοχοι ;;; Αισχος!!!! Να μας ανακοινωθούν νεώτερα για αυτό τον πουστη που παριστάνει τον ταβερνιάρη! Και εννοείται να του κλείσουν το χασαπλικη αλλιώς να μη ξαναπατήσει κανείς! Να σου πω εγώ μετά κλανιά μαγκιά. Απορώ πως γίνεται να αναφέρονται απλά όλα αυτά τα αισχη δίχως να ακούγεται κάτι για τιμωρίες και καταγγελίες

 3. Φίλε όλα τα χωριά έχουν ΟΜΕΡΤΆ. Πρέπει να πάει ανακριτικό και να δεις πως τα κερνάμε ολα

 4. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ????ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ???? ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΚΟΣΜΟ??????

  1. Το να αναφέρονται απλά αυτά τα εκτρώματα δεν είναι τίποτα ..οι φιλοζωικές που είναι ,η αστυνομία, οι πολίτες;;;…απλά παρακολουθούν αμέτοχοι ;;; Αισχος!!!! Να μας ανακοινωθούν νεώτερα για αυτό τον πουστη που παριστάνει τον ταβερνιάρη! Και εννοείται να του κλείσουν το χασαπλικη αλλιώς να μη ξαναπατήσει κανείς! Να σου πω εγώ μετά κλανιά μαγκιά. Απορώ πως γίνεται να αναφέρονται απλά όλα αυτά τα αισχη δίχως να ακούγεται κάτι για τιμωρίες και καταγγελίες

 5. ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΖΩΩΝ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ……. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄.

 6. Τιμωρία στα κτήνη που κάνουν κακό σε ανυπεράσπιστα πλάσματα, παιδιά και ζώα. Δεν αξίζει να ζουν.

 7. Και ζουν ανάμεσα σε ανθρώπους τα τέρατα αυτά απομονώσετε τους είναι οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες που επιδεικνύουν χωρίς ντροπή το έγκλημα ακόμα και σε αθώα παιδιά μπροστά ……. τρόμος….

Leave a Response