ΚΤΗΝΗ! Εικόνα σοκ στην Κρήτη – Σκότωσαν γάτες και τις έβαλαν σε… παράταξη [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
gata-adespoth

Η εικόνα προκαλεί σοκ. Έξι γάτες, σε «παράταξη» στην μέση του δρόμου, να κείτονται νεκρές.

Σε μία αδιανόητη πράξη προχώρησαν κάποιοι ασυνείδητοι το βράδυ της Τετάρτης στα Χανιά.

Σύμφωνα με το Flash News, το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Ακρωτήρι, όπου άγνωστοι βασάνισαν και σκότωσαν πέντε γάτες, ενώ στην συνέχεια τοποθέτησαν τα πτώματά τους στην σειρά, στην μέση του δρόμου από τα Καθιανά προς το Αρώνι.

gates-kathiana

Την απίστευτης βαρβαρότητας εικόνα αντίκρισαν διερχόμενοι οι οποίοι και ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές.

Σημειώνεται από τα άτυχα ζώα είχαν αφαιρεθεί τα μάτια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΛΑΘΡΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ Η ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΝΚΤΟΥΣ ΑΝ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΤΗΝΗ!!!!!!

  2. Τετοιους κτηνανθρωπους παραγει δυστυχως και η Ελλαδα, δεν ειναι προνομοιο μονο των λαθρο!!!!!! Οποιοι και να ειναι αυτοι οι υπανθρωποι μια τιμωρια επρεπε να υπαρχει γι’ αυτους, Κρεμασμα!!!!!!!!!!

  3. ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ( ΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΖΩΑ), ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΥΡΜΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΘΩΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΖΩΑ…………… ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΖΩΪΚΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ……… ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ) ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΖΩΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΑΧ-ΑΚΜΠΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΄΄ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ΄΄ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΖ ΛΟΓΩ ΑΛ666, ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΚΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΣΙΜΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ………….

  4. Άνανδρες αδερφές που σκοτώνουν αβοήθητες ψυχούλες. Να το βρείτε σας εύχομαι ολόψυχα και εσείς από κάτι δυνατ΄τοερο από εσάς..

Comments are closed.