ΩΡΕ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ KAI… ΕΥΡΩΠΕΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ; ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΑΓΧΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ! (ΦΩΤΟ ΣΟΚ)

    Κοινοποίηση:
    afrin_isis_Screen-Shot-2018-03-18-at-14.18.12-662x420 (1)

    Βλέποντας τις φωτογραφίες από τους ένοπλους που μπήκαν στην Αφρίν μαζί με τους Τούρκους η απόγνωση είναι αναπόφευκτη.

    Όχι για τους Κούρδους που θα συνεχίσουν να μάχονται με τον αντάρτικο τρόπο που γνωρίζουν καλά. Η απόγνωση αφορά στην απόλυτη υποστήριξη που παρείχαν όλες οι μεγάλες δυτικές δυνάμεις και η Ρωσία για να εισβάλουν τζιχαντιστές στην Αφρίν. Γιατί όσο κι αν θέλουν να το “στρογγυλέψουν” κάνοντας λόγο για … Ελεύθερο Συριακό Στρατό … “αντάρτες” και άλλες ταμπέλες η αλήθεια είναι μία και πολύ σκληρή: οι ηγέτες της “πολιτισμένης” Ευρώπης επέτρεψαν σε φανατικούς τζιχαντιστές να σηκώσουν κεφάλι στο πλάϊ των Τούρκων! Όλοι αυτοί που φώτιζαν τα μνημεία τους με τα χρώματα της σημαίας των χωρών που έπεφταν θύματα της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας τώρα σιωπούν ή ….καταννοούν τις ανησυχίες των Τούρκων για την ασφάλειά τους. Κι έτσι τους επέτρεψαν να χρησιμοποιήσουν τους τζιχαντιστές για να σφαγιάσουν τους Κούρδους!

    afrin_isis_DYgggXPX0AA0gy9-317x420 afrin_isis_Screen-Shot-2018-03-18-at-14.17.23-632x420

    afrin_tourkoi1

    afrin_isis_Screen-Shot-2018-03-18-at-14.17.36-636x420

    Στις φωτογραφίες οι “σύμμαχοι” όχι μόνο των Τούρκων αλλά και των “πολιτισμένων” δυτικών και της Ρωσίας.

    afrin_isis_Screen-Shot-2018-03-18-at-14.18.12-662x420 afrin_isis_Screen-Shot-2018-03-18-at-14.18.25-424x420 dykxk0owsaa2kui

    2393026

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Ολα ειναι συμφεροντα. Πρωτα ριμαξαν το Ιρακ και την Λυβιη για να τους παρουν τα πετρελαια και δημιουργηθηκε ο ISIS απο σουνητες εξτρεμιστες!! Μετα ηρθε η λεγομενη Αραβικη Ανοιξη απο την Κλιντον, αφου ανετρεψαν την κυβερνηση της Τυνησιας και την κυβερνηση του Μουμπαρακ στην Αιγυπτο, πηγαν να ανατρεψουν και τον Ασαντ στη Συρια, ελα ομως που αυτος ειχε συμμαχο την Αρκουδα και εκει εμπλεξε η κατασταση!! Αποτελεσμα να γινεται το ελα να δεις και η ωραια αυτη χωρα στο μεγαλυτερο της μερος να ειναι ερειπια!!!!Αυτα ειναι τα κατωρθοματα των Αμερικανων και εχουμε και μεις πλυμμηρισει στους λαθρομεταναστες!!!

    2. Οποιος μιλαει ασχημα για τους δυσμοιρους εβραιους ειναι ναζι .

    3. Αδερφια ειναι απλο γραψτε στο ιντερνετ “which banks dont belong to Rothchilds”=ποιες τραπεζες δεν ανηκουν στους Ροθτσαιλντ και θα δειτε οτι ολες οι εθνικες τραπεζες των κρατων ολου του κοσμου ανηκουν σε μια και μονο οικογενεια μονο της Κουβας της βορειου Κορεας (που τον εχουν βγαλει τρελο τον Κιμ Γιονγκ Κουν επειδη αμυνεται) και του Ιραν που τους λενε τρομοκρατες δεν ανηκουν σε αυτους εκει που εχουν φαγωθει να τους ριξουν δηλαδη μια οικογενεια κοβει το χρημα παγκοσμιως και εσεις συζητατε για εκλογες και μπουρδες σε ολες τις βουλες ειναι δικοι τους Εβραιοι και της Ρωσιας ακομα δεν μπορει να τους διωξει ουτε ο Πουτιν αν και θελει πρεπει ολα τα κρατη να δημιουργησουν κομματα ακρως εθνικα και να γινεται ταυτοχρονα ωστε να εχουν τοσα μετωπα που να μην μπορεσουν να αντιδρασουν επισης θα διαπιστωσετε οτι μερικα απο τα ονοματα των κρατων που οι τραπεζες τους περασαν σε Ροθτσαιλντς ειναι τα κρατη που τα τελευταια χρονια εκαναν πολεμο οι αμερικανοι οοοολα τα εχει κανει αυτη η οικογενεια εβραιων και απο πισω ειναι ο ΟΗΕ με ολους τους αρχηγους κρατων μαριονετες δικοι τους δηλαδη τρεις μονο εθνικες τραπεζες κρατανε ακομα και το επομενο βημα μεσα στο 2018 ειναι το παγκοσμιο χρημα ερχεται ολος ο πλανητης το ιδιο νομισμα δια στοματος Ροθτσαιλντ το ειπε ο ιδιος οσο για την Ελλαδα μας ο ιδιος εχει σπιτι στην Κερκυρα στην πρωην βιλα του ζωγραφου Γκικα (αλλωστε η πρωτη μασωνικη στοα στην Κερκυρα εγινε) και την εθνικη τραπεζα την εχει πολλα χρονια τωρα ψαξτε να δειτε πως με προφαση οτι θα μας την πεσουν οι Τουρκοι εξαφανισε πολυ απο το χρυσαφι μας δηθεν οτι θα το εβγαζε εξω να μην το παρουν οι Τουρκοι αγαπη μεταξυ μας αδερφια μονο αυτο μας σωζει και ο Χριστος μας αμην!

    4. Δεν υπάρχει τουρκία, υπάρχει Κατεχόμενη Ιωνία !!!

    5. ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΜΟΔΙΨΉ ΘΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ
      HOT SPOT ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ

    6. Μοχάμεντ γεννήθηκε εδώ και πολεμήσει για Ελλάδα. Μοχάμεντ δεν θέλει Τζιχαντίστος έρθει εδώ.

    7. I FONIADES ISLAMISTES KSANAMBIKANE STIN SYRIA,O ASAD NA MIN PERIMENI, AEROPORIKA NA TOUS HTIPISI,NA TOUS EKSONTOSI ,DIAFORETIKA……..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    8. Ωραια τα σχολια σας αλλα δεν αλλαζουν το γεγονος οτι καθε μερα κυβερνησης συριζανελ αποδυναμωνει την αμυνα μας.Ακομα και τωρα που απειλειται το εθνος ευθαρσως απο τον ερντο τα εμμισθα μπολσεβίκια δεν εχουν κανει ουτε μια παραγγελια σφαιρας!Οι προσκυνημενοι ανωτατοι κανουν εκδρομες στα hot spoτ στρατοπεδα και ο αποστολακης δειπνεί με την οικογενεια Βαρδηνογιαννη.Καμμια προετημασια της χωρας ,καμμια μεριμνα για το στρατευμα και πανω απο ολα κανενα σχεδιο εκτακτης αναγκης!Ας μη τους κανουμε τη χαρη οπου βρεθητε πειστε το κοσμο να γυρισει τη πλατη στη πιο καταστροφικη συμμορια που κυβερνησε το εθνος τα τελευταια χρονια.

    9. Οι τούρκοι ήταν καί θα είναι βάρβαροι καί αυτό δέν αλλάζει!. Τόν 20 αιώνα κάναν γενοκτονία στούς Έλληνες καί στους Αρμένιους, σήμερα κάνουν γενοκτονία στους Κούρδους!!!!. Αυτά να τα δούνε οι κυβερνώντες καί να ξυπνήσουν από τόν βαθύ λήθαργο!. Μεγάλα εξοπλιστηκα προγράμματα καί αύξηση τής θητείας στούς 15 μήνες τουλάχιστον !. Πρίν είναι αργά !. Υ.Γ έχουμε επανάληψη της ιστορίας κατά κάποιον τρόπο.. Όταν έπεσε η Κωνσταντινούπολη στους οθωμανούς μέσα στήν πόλη υπήρχαν τούρκοι πιστοί στόν Παλαιολόγο που πολέμησαν γιά τόν αυτοκράτορα καί τήν βυζαντινή αυτοκρατορία καί εξω από τήν Πόλη υπήρχαν έλληνες που πολεμούσαν στο πλευρό του Μωάμεθ του πορθητή καί στό αφριν υπήρχαν Σύριοι που πολεμούσαν για λογαριασμό τών τούρκων… Γιά τους Συρίους τής αντιπολίτευσης γράφω ….

      1. Μην κανεις ανοητα σχολια κυριε.
        Προσπαθησε να καταλαβαινεις για τι πραγμα μιλας και τι σημαινουν οι λεξεις που χρησιμοποιεις

        1. Δίκο έχει.
          Το ΙΣΙΣ και η αραβική άνοιξη είναι αμερικάνικα δημιουργήματα.

    10. Το ξανθό γένος έχει έρθει στην Ελλάδα από την εποχή της Περεστροικα. Μόνο που ήρθε για δουλειά σε κωλομπαρα και μπουρδελα.
      Μία ζωή μαγαζί αμερικανικό ήταν η Ελλάδα… Ότι πει ο σερίφης θα γίνει, γιατί αλλοίμονο μας. Και μην το παίζεται και πολύ μάγκες, γιατί άμα αμολήσει ο θείος Σαμ τον Τούρκο, θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ…

    11. αυτα για τους Ελληναράδες που περιμένουν τους Ρώσους να μας σώσουν………….ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

    12. Γιατί είναι ο φερετζές του πουστη

    13. Ο ίδιος ο Πούτιν είχε πει ότι οι Τούρκοι βοηθούν και εξοπλίζουν τον ISIS επίσης ότι ο γιος του Ερντογάν έκανε λαθρεμπόριο πετρελαίου με τους Τζιχαντιστές και τους περιέθαλπε στα νοσοκομεία της Τουρκίας. Ο ίδιος ο Πούτιν το είχε καταγγείλει και μάλιστα είχε βομβαρδίσει κομβόι του υιού Ερντογάν. Τώρα κάνει τον μαλάκα. Έτσι είναι η πολιτική. Όσο για το Αφρίν το πήραν πάρα πολύ εύκολα, ίσως την πατήσει η Τουρκία όπως ο Χίτλερ με την Ρωσία. Είδωμεν.

    14. Το 99% που συζητάτε εδώ πέρα, δεν έχετε ιδέα την προέλευση των Εβραίων και ποιοι είναι πραγματικά αυτοί που μας κυβερνούν και ποιους χρησιμοποιούν ώστε όλοι να κατευθύνουν τα βέλη τους εκεί κι εκείνοι ανενόχλητοι, με τον μανδύα αυτόν, να δρουν ανενόχλητοι. Όπως έκαναν το 40′ οι Εβραίοι για να σωθούν, ταυτοπροσωπεία προσωπικών δεδομένων, όπως αλλαγή ονόματος, έτσι κάνουν και τώρα. Αιώνες το κάνουν αυτό, από τότε που διασπάστηκε η αυτοκρατορία τους και συγχωνεύτηκαν με τους Βυζαντινούς, τους Άραβες και τους Ρώσους.

      1. πολυ σωστος !! οι εβραιοι ειναι η πιγη του κακου !! μισος που δε λεγετε μαςεχουν !! δειτε το ταλμουδ τι λεει να φριξετε!! ψαξτε στο νετ !!!

    15. οποιον τουρκο βλεπεται σπασιμο μουρη

      1. Μονο αυτη τη λινατσα στο μαστερ σεφ εχω δει εγω τον καραφλα
        Αν τον πετυχω σπασιμο μουρη

    16. Αυτα τα ανθρωποειδή τους αιμοδιψείς κανιβάλους στηρίζουν οι ” οι συμμαχοι ” μας …?

      Όσο για αυτές τις αρχιδιες ότι είμαστε τα σύνορα της Ευρώπης με την τουρκία είναι κολοκύθια τούμπανα …Έτσι θα αδειάσουν και εμάς εάν και όποτε χρειαστεί ολα αυτα τα Ευρωκορακια που αγορασαν κοψοχρονιας την Ελλαδιτσα

      Φαίνεται ότι πέρα από τον άρτο ” οι συμμαχοι “αποζητουν και θέαμα
      Όσο για τους κούρδους ,…τούρκος και καλός δεν υπάρχει ….Καλός τούρκος είναι ο σφαγμένος τούρκος ..

      Για αυτό άμεσα πρέπει να φτιαχτούν συμμαχίες οικονομικών και ΜΟΝΟ συμφερόντων με κοινό στρατό και κοινο ταμειο …Ίσως τα μονά που μπορούν να φρενάρουν τον μουεζίνη

      Δυστυχώς το πότε θα απασφαλισει ο ημιτρελλος είναι χρονικα απροσδιοριστο μιας και η 25η Μαρτίου πλησιάζει

    17. ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΙ ΑΦΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ???

    18. Θυμάμαι ρα Χίο που ήθελες να κανεις φιλορωσικο κόμμα!!αυτοι ρε είναι χειρότεροι και από τους εβραιους!!!

      1. Δεν ειναι χειροτεροι ειναι και αυτοι οτι οι Αμεριικανοι και οι Ευρωπαιοι .Ειναι βιτρινα το μαγαζι το εχουν οι Εβραιοι

        1. Α μπραβο.Οποιος πιστευει οτι οι Ρωσοι ειναι διαφορετικοι απο τους Αμερικανους,”πλαναται πλανην οικτραν”.Μπροστα στα δικα τους συμφεροντα αμφοτεροι θυσιαζουν και προδιδουν και φιλιες και συμμαχιες και θρησκειες.Ας κοψουμε λοιπον την παραμυθα περι “ξανθου και ομοδοξου γενους” η το “ανηκωμεν εις την Δυσιν”.Πρεπει να αποκτησουμε ιδιες δυναμεις,αλλα ταυτοχρονα να τους κανουμε και τους 2 να μας εχουν αναγκη,οπως πολυ καλα κανουν οι Τουρκοι.Μεχρι κι ο γραφικος τηλεμπουρδας Βδελοπουλος,εχει μαζεψει τη ρωσολατρεια του.

    19. ΑΠ’ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIS ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ !!!!!!! ΠΑΝΕ Σ’ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!! ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ !!!!!!!!!!!

      1. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ?

      2. τους χαπακωνουν κι ολας μετα λεγομενα χαπια των τζιχαντ με αυτα πορωνοντε και τρελενοντε κι κανουν σα αφινιασμενοι

    Comments are closed.