ΦΟΥΡΕΪΡΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: ΟΙ ΔΥΟ… ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

    Κοινοποίηση:
    Untitled-1

    Από παιδάκι, με θυμάμαι να μεγαλώνω σε μια χαρούμενη οικογένεια. Οι γονείς μας εργάζονταν σκληρά για να μη μας λείψει τίποτα. Με τα αδέλφια μου παίζαμε συνέχεια και ήμασταν πάντα κοντά ο ένας στον άλλο. Μπορεί να αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, αλλά η ζεστασιά που είχαμε ως οικογένεια μας βοηθούσε να έχουμε πάντα αισιοδοξία…,

     

    …θα πει η Ελένη Φουρέιρα, η πιο διάσημη γυναίκα της showbiz για το Σάββατο 12 Μαίου 2018.

    Η αλβανίδα από το… Μεξικό ξέφυγε για λίγο από τα σκυλάδικα και έγινε γνωστή σε όλη την Ευρώπη με το χιτάκι που ερμήνευσε.

    Ωστόσο, η διαδρομή της έχει κάτι από την αντίστοιχη του Γιάννη Αντετοκούμπο. Με καταγωγή από άλλη χώρα και οι δύο συχνά μιλούν για το ρατσισμό και το bullying που υπέστησαν μικροί προβάλλοντας το μοντέλο του θύματος.

    «Για πολλούς μήνες έπαιρνα φάρμακα για το στομάχι με όσα διάβαζα. Είχα πάθει ζημιά. Πολλές φορές έκλαιγα. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Όταν δεν έχεις πειράξει κανέναν, σε πιάνει το παράπονο όταν αναφέρονται απαξιωτικά για σένα. Ευτυχώς, όμως, είχα ανθρώπους δίπλα μου, όπως ο Γιώργος Αρσενάκος (επί χρόνια μάνατζέρ της και ιδιοκτήτης της Panik), που ήξεραν την κατάσταση, πώς λειτουργούν τα media και με ηρεμούσαν», έλεγε η κ. Φουρέιρα.

    Όμως, η φωτογραφία που έβγλαε πρόσφατα και δημοσιεύτηκε στα social media σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο.

    cache_728x3000_Analog_medium_521847_30571_552018_550_900_crp

    Δεν είναι κακό να κρύβεις τη χώρα καταγωγής σου ακόμα κι αν αυτή είναι η Αλβανία. Είναι κακό όμως να μην σέβεσαι τη χώρα που μεγάλωσες και χάρη σε αυτήν δεν βρίσκεσαι τώρα σε κανένα βοσκοτόπι του Ελμπασάν να αρμέγεις αγελάδες. Είναι κακό να μην εκτιμάς τη χώρα που σε έκανε αυτό που είσαι και πολλοί Έλληνες αφήνουν τα λεφτά τους στα πόδια σου στα μαγαζιά που τραγουδάς.

    Έλενα για να μην νομίζεις ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο να σου διευκρινίσουμε τα εξής:

    Ο αλβανικός αετός που σχημάτισες δεν συμβολίζει τη σημαία της χώρας σου, όπως υποστήριξες ή σου είπαν να υποστηρίξεις. Είναι ένα αλυτρωτικό σύμβολο των ακροδεξιών της Αλβανίας που υποδηλώνει τις απαράδεκτες αξιώσεις των συμπατριωτών σου να φτάσουν τα ελληνοαλβανικά σύνορα μέχρι την Άρτα. Ελπίζουμε να είσαι πιο προσεκτική στο εξής σε περίπτωση που κάποιοι κακεντρεχείς συμπατριώτες σου σε παρέσυραν οι κακούργοι!

    Η περίπτωσή της θυμίζει έντονα τον Γιαννάκη Αντετοκούνμπο που αφού άφησε στα κρύα του λουτρού την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ για τις τουρνέ των χορηγών του, πήρε όλη την οικογένειά του και την μετέφερε στην Αμερική. Ο “πιο Έλληνας και από τους Έλληνες” που έτρεχαν στην αγκαλιά του χιλιάδες Ελληνόπουλα, έκοψε κάθε δεσμό με την Ελλάδα του bullying και των κακών ρατσιστών κατοίκων.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. TA ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΕΡΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ.
      ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ AΦΡΙΚΑΝΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΞΙΚΑΝΑ ΑΠ ΤΟ ΕΛΜΠΑΣΑΝ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ.

    2. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ 5 ΝΕΓΡΟΥΣ ΜΕ ΤΣΑΧΙΛΕΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΜΕ 5 ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΙΔΕΣ ΣΧΙΣΟΜΑΤΗΔΕΣ !!! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ 400.000.000 ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΩΝ ΜΑΣ!,!.ΤΙΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΡΩΤΑΩ!!

    3. Δυστυχώς η Ελλάδα γέμισε σκουπίδια σκατα στην ΝΔ που άνοιξε τα σύνορα τοτε

    4. Στα τσακίδια και ο Αντετομούλος και άμα θέλει να κόψει κάθε δεσμό με την Ελλάδα δικό του πρόβλημα…

    5. Οι ελληνες δεν ειναι μαυριδεροι

    6. βρισκουν και τα κανουν και η Φουρειρα και ο Ακετοκουμπο. Αυτο ειναι της μοδας (το κατατρεγμενο, το αντιρατσιστικο, το κλαψομουνέ) αυτο πουλανε και αυτοι και αλλοι…”κατατρεγμενοι” που η κακια η μοιρα τους εστειλε στην…ρατσιστική Ελλαδα :P. Δεν φταιει ουτε ο Ακετοκουμπο ουτε η Φουρειρα….οι ηλιθιοι φταινε που για να το παιξουν μοδάτοι δηθεν αντιρατσιστες – αλληλεγγυοι εχουν δωσει αξια στην…μαλακία !!!

    7. Έκανα πολλά χρόνια στην Γερμανία αλλά παρέμεινα Έλληνας με προτειναν γερμανικό διαβατήριο και να πάρω την γερμανική υπηκοότητα την απερηψα γιατί εσθανομαι Έλληνας ότι να με εδωνε η Γερμανία δεν μπορώ να γίνω Γερμανος . Ευχαρηστω

    8. Βρε φουρειρα εχεις καταγωγη απο αλβανια και ονομα απο την βραζιλια.!!!!!!….για να κανω και λιγο χουμορ δλδ μας λες οτι εχεις αλβανικο και βραζιλιανικο διαβατηριο ππυ γραφει αλβανια.!!!!…..ε μα κατσε τωρα…..δλδ..εαν εγω ειμαι σχηζοφρενης εσυ ξεπερνας τα ορια της παρανοιας χαχαχαχααααααα……ε μα τωρα βρε κοπελα μου…..θα με κανεις να χτυπησω ενεση βραδυατικα….και δεν μπερδευονται στο αεροδρομιο οταν ταξιδευεις!!!!!……..

        1. Τραβα στα αφεντικα σου να λαβεις την πληρωμη σου….

    9. Έφυγε στο καλό και να μην μας γράφει, είμαι άσχετη με τα αθλητικά και δεν ήξερα ότι ξεγκουμπίστηκε ο αντεταμπούκο, σύντομα και εύχομαι να συμβεί και με την αλβανέζα, άντε λίγδωσε το αντερό τους στην καϋμένη την Ελλαδίτσα μας και μας το παίζουν και βαριά πεπόνια.

    10. Με τον Αντεντοκούμπο παίζεται μεγάλο νεοταξικό παιχνίδι στις ΗΠΑ εις βάρος της ίδιας της φυλετικής φυσιογνωμίας του Λαού μας.
      Μας παρουσιάζουν ένα νέγρο ως Έλληνα επειδή ο Αντώνης Σαμαράς του προσέφερε την ελληνική ιθαγένια κατόπιν απαιτήσεως του γυιού του.
      Ο πατέρας και η μητέρα του Ατεντοκούνμπο εσήλθαν παρανόμως στην ελληνική επικράτεια το 1991 μέσω Έβρου για να μας ξεφουρνίσουν τέσσερεις γυιούς με έξοδα των Ελλήνων. Είχαν παρατήσει και τον πρώτο γυιό, τον Φράνσις, στην Νιγηρία.

    11. Ουδείς αχαριστοτερος τους ευεργετηθέντος.
      Απο απολίτιστους ανθρωπους δεν μπορεις να περιμενεις τιποτα, παρα μονο αγνομωσυνη, αχαριστία και πολλες φορές να νοιωσεις το μαχαίρι τους βαθιά στο κορμί σου. Δυςτυχως. Δεν ειναι ρατσισμός να λες πως ο Ατεντοκουμπο ειναι Νιγηριανός η η Φουρειρα Αλβανίδα. Ρατσισμός ειναι να θέλεις α τους κανεις Ελληνες, Ιταλούς, Γερμανούς, Γάλλους η οτιδήποτε αλλο. Ολοι πρεπει να ειναι υπερήφανοι για αυτο που ειναι. Ειναι ρατσισμός να θέλεις να αλλάξεις εναν ανθρωπο για να εξυπηρετήσεις κάποιους αλλου στόχους, προστυχους και βρώμικους. Ρατσιστές ειναι ολοι αυτοι που λενε πως αυτα τα δυο παιδια ειναι Ελληνες. Προςωπικα δεν με ενοχλεί καθόλου να ςιναι αυρο που ειναι. Νιγηριανός ο ενας και Αλβανίδα η αλλη. Απλως, αν δεν σεβονται το κράτος που τους ταΐζει, πρεπει να φυρισουν στις πατρίδες τους, ακομα και αν εχουν γεννηθεί εδω. Ελληνες δεν θα γίνουν ποτε. Και δεν πρεπει γιατι ειναι ρατσιστικό.

    12. Όταν υπερισχύει η καταγωγή από την χώρα που μεγάλωσες αυτά συμβαίνουν. Μπορεί να παραδέχομαι ότι είναι καλοί ο καθένας στο είδος του και μπράβο τους αλλά αυτό δεν τους κάνει Έλληνες.

    13. Ποιος ξεκουδουνοτουμπο ?

      Αυτος που πουλησε την Εθνικη Ελλαδος για να μη χασει το χρημα στο Αμερικα ?

      Με αυτον μας ζαλιζουν τα αρχιδια καθε Δευτερα για το τι εκανε ΝΒΑ , δηλαδη ποσα κονομησε ?

      Κατι τετοια ελληνοπουλα τα φαγαμε στην μαπα

    14. Οι αλοδαποι ειναι παντα αλοδαποι και πρεπει να τους βλεπουμε σαν αλοδαπους και οχι σαν Ελληνες. Υπαρχουν και καλοι αλοδαποι που εκτημουν τι χωρα που τους φιλοξενει.

    15. ΟΞΩ ΑΡΑΠΗ…ΟΤΙ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ, ΑΡΑΠΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ!!!

    16. Aυτοί είναι οι Ελληναράδες του σήμερα.
      Πρέπει να είμαστε περίφανοι για την κάθε Τζούλια, Φουρεράι κλπ, όπως και για το κάθε αλλοδαπό που σε 3 χρόνια τον βαφτίζουν Έλληνα αλλά σκοράρει καρφώνει και κάνει τούμπες στον αέρα επιτυχώς.
      Για το παιδί θαύμα όμως όπως και για κάθε Έλληνα επιστήμονα πρέπει να ντρεπόμαστε…

      https://www.protothema.gr/greece/article/616903/paidi-thauma-stis-ipa-10hronos-ellinas-o-neoteros-spoudastis-se-panepistimio/

      Αλβανοί Νιγηριανοί κλπ γιατι δεν παράγουν επιστήμη;;;;; Τους το απαγορεύει κανείς;;;
      Είτε το θέλουν κάποιοι είτε ΟΧΙ υπάρχει ο όρος DNA στην επιστήμη.
      Το σκ@το όσο σαντιγί και να του βάλεις δεν γίνεται πάστα.
      Η ΕΛΛΑΣ σύντομα ξανά Ελληνική χωρίς προδότες και ραγιάδες.-

    17. Αμα γινει πόλεμος θα δουμε πόσο έλληνες είναι… τωρα ναχαμε να λεγαμε

    18. Σταρχιδια μας με τη βουλγαρα την πλυστρα! Μας τα χετε κανει μπαλονια μαυτο το πηγαδομουνο την κρεβατογεμιστρα!

    19. Οι δυο ανθελληνες. Τα λογια ειναι περιττα.

    Comments are closed.