ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ! Η ΙΤΑΛΙΔΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!

    Κοινοποίηση:
    ΜΕΛΟΝΙ


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Ειναι πολυ απλη η λυση …..ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ……δεν θα γινει βεβαια γιατι οι πολιτικοι της ευρωπης (εκτος απο λιγες εξαιρεσεις Ουγγαρια,Τσεχια,Αυστρια,Πολωνια…) ειναι διορισμενοι και εχουν εντολες για την δημιουργια πολυπολιτισμικης αναρχης και ανασφαλους (μεσω της τεραστιας αυξησης της εγκληματικοτητας και συγχρονως της ατιμωρησιας )
      κοινωνιας …αναζητηστε την ΝΕΑ ΤΑΞΗ για οτι συμβαινει.

      1. Να υποχρεωθουν να την εγκαταλειψουν απο μονοι τους ξεχασετο. υπαρχει η αλλη λυση Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η. απο το ιδιο βραδυ των εκλογων, ηδη θα αδειαζει το ελληνικο εδαφος απο τα γυφτικα πλαζματοειδη καγκουρο ειτε με ποδηλατα, ειτε με ψαροβαρκες ειτε με καρα και πατινια. απλα πραγματα, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???

    2. Γεια σου Taso, ευχαριστω για το link , μας εφτιαξε την μερα , νασαι καλα!

    3. Η εισροή λαθρο-μεταναστών συνεχίζετε καθημερινά. ιδικά στην Ελλάδα. Τα νησιά έχουν βουλιάξει. Σε λίγα χρόνια θα είναι περισσότερη από εμάς. Περισσότεροι οι θάνατοι από τις γεννήσεις στην Ελλάδα.

      1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ..

    4. Πήρε μέλος η Ιταλία στους βομβαρδισμούς στην Λιβύη ναί η όχι. Χρησιμοποίησαν τα αεροδρόμιά της το ΝΑΤΟ για να ρίξει βόμβες στην Λιβύη ναί ή όχι. Η Λιβύη ήταν πλούσια χώρα και την κατέστρεψαν οι Νατοικοί. Ας μας το εξηγήσει αυτό η κοπελίτσα. Αλλά δεν θέλουμε να βγούμε απο το νάτο, και φταίνει οι Λιβύοι και οχι η ίδια η Ιταλία που ήταν πάντα σκυλάκι σε αυτό που της ελεγε η Αμερική. Και για την Ελλάδα, υπάρχει πληροφόριση πως ελληνικά μαχητικά έριξαν και αυτά βομβες στην Λιβύη σε μέλος του ΝΑΤΟ, αλλά προς θεού. Μην το πουμε πουθενά!!!

      1. Ελληνικά μαχητικά δεν βομβάρδιασαν ούτε τη λιβύη ούτε καμμία άλλη χώρα,μη διαδίδουμε ψέμματα.

        Επίσης το ότι η Ιταλία πήρε μέρος(χωρίς να βομβαρδίσει η ίδια) δε σημαίνει ότι από εδώ και πέρα καμμία ιταλίδα πολιτικός δε δικαιούται να κράζει το ΝΑΤΟ!

        Τί λογική ειν’ αυτή;
        Στο κάτω κάτω πώς ξέρεις ότι η συγκεκριμένη ιταλίδα συμφωνούσε τότε με τους βομβαρδισμούς;

    5. τα αυτονόητα πρέπει να ειπωθούν για να ξεκαθαρίζονται τα πράματα πίσω από τις αριστερομαλακιες που προκαλούν εντυπωσιασμό για να χειραγωγήσουν τη κοινή γνώμη .Ξεκαθάρισμα θέλει απλά είναι τα πράματα και χρειάζονται κάποιοι να τα εκφράσουν όπως πολύ καλά κάνει η κοπέλα.

    Comments are closed.