ΒΙΝΤΕΟ: ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1- Ο ΆΔΩΝΙΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΤΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΠΑΓΚΑ ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΟΚΑΝΑΤΑΣ ΘΑΜΩΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ TOY ΑΔΩΝΙ! ΆΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ…

Κοινοποίηση:
00000

Το πώς κρατήθηκε ένας θεός το ξέρει!

Άλλος στην θέση του θα τον είχε πατήσει κάτω σαν την κατσαρίδα!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην σύζυγο του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης!
Ο Άδωνις του απάντησε για τα νυχτοπερπατήματα στην Παολα και εκείνος του έδειξε στον αέρα, φωτογραφία που είχε εκτυπώσει από τον υπολογιστή του πριν πάει στην εκπομπή με την Ευγένεια στα μπουζούκια!
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ να του λέει, τότε δεν είχαμε 22 νεκρούς που διασκέδαζα εγώ με την γυναικά μου!
Αυτό που ακολουθήσε μας τρόμαξε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. σπυριδωνα αδωνι η οπως αλως σε λενε βρηκες τον ιδιο αλητη που σου χρειαζοτανε απεναντι σου βιβλιοπωλης εσυ φουρναρης αυτος παλια πουτ@να ο παπαδακης στη γ@μησε

  2. κλανιες στα μουτρα του αληταμπουρα τραμπουκου ερυθροφασιστα κωσταντινεα και σε ολους τους αριστερους!

  3. Κωνσταντινέα μιά χαρά του τα είπες του χαζοχαρούμενου ψευτοδεξιου, όσο για τους ψευτοδεξιους ένα θα σας πω εδω πληρώνονται όλα χαφιέδες, μόνο τους χρυσαυγήτες ξέρατε να φυλακίσετε και αφήσατε τους αριστερούς ανεξέλεγκτους, αυτοί είναι του συνταγματικού τόξου λέγατε. Ολοι οι αγνοί και μάχιμοι πατριώτες δεξιοί σας φτύνουν, μόνο τα γαλάζια παιδιά με τις αριστερές ιδέες σας ξέμειναν.

  4. Γιατι ρε μαγκα ο γεωργιαδης ειναι υποδειγμα πολιτικου κ εσυ τον χαιρεσε αντε μ το σκουπιδι

  5. Τέτοια τσόλια και μουνό…α σαν το φασίστα Κωνσταντινέα έχει ο το μπουρδελοκόμμα ΣΥΡΙΖΑ.Άντε γαμ..ου κωλόβλαχε Κωνσταντινέα στημένε στα τέσσερα ψευτοδιαιτητή και εσύ και η Μεσσηνία και η Καλαμάτα ολόκληρη,

  6. Η μοναδικη εικονα της φοραδας ντορας που θα μεινει στην συλλογικη μνημη των Ελληνων ειναι το βιντεο οπου υπογραφει παραχωρωντας το ονομα της Μακεδονιας στους σκοπιανους , και να δινει και την προφορικη συναινεση “YES i do agree”
    Εβραικη σκατοφαρα του κερατα!!!!!

    1. Καλά τα λες αλλά τέτοια σκατοφάρα που είμαστε ξεχνάμε τα πάντα. Αντί το Μητσοτακεικο να είναι στην μπουζου κυκλοφορεί ελεύθερο και ωραίο.

    2. Τί κοινο εχει ο Τσιπρας με τον Παπανδρεου; Και τους δυο τους εριξε Μητσοτακης! Αιντε, σουργελο….

  7. Ο ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ…….

  8. ΑΑΑ ολα και όλα οι πολιτικοί των …δημοκρατικών ….κομμάτων μόνο βρίζονται ξεκατινιάζονται στολίζονται ,,,ξέρεις ποιός ειμαι εγω; ;αμα σου δώσω μία; ναι ρε δωσε με,,κρατάμε ρεε.. της μάνας σου του παππού σου το αιδοιο σου θα σε σκισω θα σε κάνω σαλάτα μαλάτα κλπ κλπ αλλά ποτε δεν κτυπιούνται , κύριοι η καλύτερα κυρίες , και με το πέρας και αφου ανέβουν τα νούμερα [τα τηλεθέασης] αυτοί νούμερα ετσι και αλλοιώς ειναι φεύγουν από το πλατώ αδελφομένοι ενω εγω ο δημοκρατικός πάντα πλήν ανόητος.πολίτης συνεχιζω τον καυγά με τον γείτονα που μαζι βλέπαμε το σοου και πλακώνομαι και στο ξύλο αμα λάχει για το καλό της δημοκρατίας

  9. να τους χαιρεστε και τους 2 τους κατσαπλιαδες που βαλατε στο κΥνοβουλιο….
    παλι λιρα 100 επιλογη εκανε ο “πανσοφος” λαος!
    ουστ να μην σας βλεπω ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!

  10. Χαζοχαρούμενε Ελληνάκο,
    Ξανα-ψήφισέ τους,
    για να σε ξανα-”σώσουν”…..

  11. Κατάντια !!! Πολιτική με επιχείρημα την “Πάολα” !!! Αυτοί τώρα είναι ο “καθρέφτης” της Ελληνικής κοινωνίας? Αυτοί τώρα εκπροσωπεύουν τη φωνή του έθνους? Πόσο πιο κάτω…έλεος!!!
    Ο λαός κάποια στιγμή θα ξυπνήσει….θα είναι αργά αλλά…θα ξυπνήσει και θα πάρει τη σκούπα να καθαρίσει όλη αυτή τη σαβούρα που μαζεύτηκε εκεί μέσα!!! Και δεν είναι πολλοί … για 300 τομάρια μιλάμε!!!

  12. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΡΕΦΕΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕΣ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΗ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ;;;ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΣΥΡΙΖΑΙΟ ΣΑΣ.

  13. Συνεχιζονται οι θεατρικες παραστασεις των χαφιεδων δοσιλογων της νεα ταξης .
    Και οι κουραδοκεφαλοι παρακολουθουν …

  14. Ωραια εικονα..!! Εδω εξαθλιωσαν τον ελληνικο λαο και επι κυβερνησης με Σαμαρα και με Αδωνη υπουργο οπως και τωρα με τον Τσιπρα..μπιφτεκαδες και οι δυο…να χαρουμε ολοι τι ατομα βγαζουμε στην Βουλη..να τσακωνονται ποιος πηγε στα μπουζουκια και γινοταν ντιλρα….και ποιος οχι..!! ΑΥΤΟΙ ΘΑ….ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.

  15. Καραγκιοζιλίκια καραγκιόζηδων………………………..

  16. κατα τα αλλα σας εφταιγε καποτε ο κασιδιαρης αυτα τα παλιολαμογια δεν θα τα κρινετε? α ρε ελλαδα που σε καταντησαν οι δηθεν δημοκρατες και τα πορνοκαναλα

  17. Η λέρα σε αυτό το πάνελ δεν είναι κανείς άλλος απ τον γλοιώδη σάλιαγκα τον Παπαδάκη. Ξέρει ποιούς φέρνει αντιμέτωπους και ξέρει τι θα επακολουθήσει, έχει πάρει κ μίνι στοιχεία τηλεφωνικά απ τον καθένα τι θέματα θα θιχτούν στο τραπέζι και ο σκοπός του είναι η τηλεθέαση. Στον άλλο κόσμο, γιατί όλοι θα φύγουμε απ αυτόν αργά η γρήγορα, όλοι οι δημοσιοκάφροι θα δούνε τι είδους τηλεθέαση θα έχουν, γιατί το να επηρεάζεις συνειδήσεις με ότι θέματα πουλάνε και σε χρυσοπληρώνουν οι μασσώνοι των καναλιών είναι πολύ βαριά υπόθεση.

  18. Καλά ρε Άδωνη… γιατί δεν του έχωσες ένα μπουκετο…

  19. Που πας ρε Καραμητρο ! Οπως μιλας στο πεζοδρομιο , βγηκες να τα βαλεις με τον Αδωνη ! Συνεχιζεις να δειχνεις το ποιον σου και το επιπεδο σου. ΦΤΟΥ σου να μη σε ματιασουμε !!!

  20. Επρεπε ο Παπαδακης ν’αρχισει το “οχι οχι οχι οχι”

  21. Αυτός ο τόσο αμόρφωτος κάφρος είναι ο Κωνσταντινέας….ζώα του Συριζα να τον χαίρεστε..
    Ακόμη και οι συντοπίτες του οι Καλαματιανοί το ομολογούν αυτό..

Comments are closed.