Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ! ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑΥΑΡΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ; ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ Μ@Λ@ΚΑ ΜΕ ΓΑΛΟΝΙΑ; (ΦΩΤΟ ΝΤΡΟΠΗΣ – BINTEO NTOKOYMENTO)

    Κοινοποίηση:
    rouvikonas1

    Εφοδο στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας πραγματοποίησαν σήμερα περίπου 20 άτομα, μέλη του Ρουβίκωνα, οι οποίοι έφτασαν μέσα στον χώρο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και την κεντρική είσοδο που οδηγεί στο γραφείου του υπουργού Πάνου Καμμένου, ο οποίος παραμένει στον Καναδά, και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Αποστολάκη. Απορία προκαλεί πώς οι νεαροί κατάφεραν να φτάσουν ανενόχλητοι μέχρι εκείνο το σημείο, σε ένα υπουργείο που θεωρείται από τους καλύτερα φυλασσόμενους χώρους στην Ελλάδα.

    Σε ανακοίνωσή του στο Indymedia αναφέρουν ότι επέλεξαν την ημέρα του Πολυτεχνείου, «μια παρέμβαση ενάντια στο κράτος, το βαθύ κράτος» επειδή «ο στρατός, με τη μορφή του μηχανισμού πλέον παρά με τη μορφή κλίκας προσώπων, συνεχίζει να διατηρεί κεντρική θέση στο βαθύ κράτος κι έτσι είναι ο πλέον κατάλληλος να συμβολιστούν πάνω του το σύνολο των ιμπεριαλιστικών και γεωπολιτικών στρατηγικών που το βαθύ κράτος καθορίζει σε βάθος δεκαετιών (και όχι τετραετιών)».

    Και συνεχίζουν: «Δεν ειναι μόνο η τακτική εισφορά δισεκατομμυρίων στην πολεμική βιομηχανία των ΗΠΑ που την είδαμε να ξεκινάει με το καλημέρα της κυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ (500 εκατομύρια για εκσυγχρονισμό αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας) και συνεχίζει σήμερα με την αναβάθμιση των F16 με 1,5 δις. Αυτή από μόνη της θα μπορούσε να θεωρηθεί ως φορολογία μιας περιφέρειας προς το αυτοκρατορικό κέντρο. Είναι άλλα σημαντικότερα. Είναι η επέκταση στης βάσης της Σούδας που πλέον θα γίνει το βασικό σημείο απογείωση επανδρωμένων και μη μαχητικών για τα στρατιωτικά πλήγματα των ΗΠΑ σε όλη την περιοχή. Η βάση από όπου θα ξεκινούν τα drones για στοχευμένες δολοφονίες όποιου οι ΗΠΑ χαρακτηρίσουν ως τρομοκράτη. Είναι η καθιέρωση πλεόν κοινών στρατιωτικών ασκήσεων Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και η γραφειοκρατική δόμηση του στρατιωτικού τους συντονισμού. Είναι η προοπτική του αγωγού Eastmed, που παρακάμπτει την ενεργειακή εξάρτηση της ΕΕ από την Ρωσία και βάζει στον άξονα και την Ιταλία. Είναι τα ξαφνικά νταραβέρια για πυρομαχικά στη Σ.Αραβία που γενοκτονεί ανενόχλητη στην Υεμένη. Είναι οι προετοιμασίες για αποθήκευση πυρηνικών όπλων στον Αραξο. Είναι η αναζωπύρωση του Κυπριακού. Είναι η κρίση και ο αναβρασμός στα Βαλκάνια όπου και εκεί αντανακλάται ο ίδιος ανταγωνισμός με αυτόν στην Μ.Ανατολή».

    rouvikonas1


    ΕΡΩΤΗΜΑ: Οι φρουροί του ΓΕΕΘΑ και του Πενταγώνου, τι διαταγές έχουν πάρει για τους ξένους εισβολείς; Να τους χαιδεύουνε τα αχαμνά; Λέγε ρε ανίκανε Αποστολάκξη, ναύαρχε του γλυκού νερού. Ου να μου χαθείτε, γελοίοι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. Αναγνώριση στην πύλη, καλείς με δυνατή σταθερή φωνή να απομακρυνθούν ενώ ταυτόχρονα οπλιζεις.
      Αν δεν υπακούσουν, και χωρίς να επιτρέψεις να σε πλησιάσουν και πριν εισέλθουν ποιο μέσα, μια στον αέρα και η δεύτερη στο ψαχνό (οκ στα ποδια) και ο Θεός μαζί σου. Εκτελείς εντολές ανώτερου μέσα σε στρατιωτική εγκατάσταση, έτσι ενεργείς αλλιώς στρατοδικείο. Απλά πράγματα. Όλα τα αλλά, αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Αν δλδ αύριο εισβάλουν σε καμμία πτέρυγα μάχης με F16; Αν μέσα στο σώμα των εισβολέων κρύβεται ξένος δολιοφθορεας?
      Αν δεν μας αρέσουν τα παραπάνω, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ αφύλακτα, να μειωθούν και οι υπηρεσίες. Άντε,με τα ζώα.

    2. τα παιδιά των υπουργών είναι αυτά, ο γιός του Βούτση και σια, πηγαίνουν όπου θέλουν και δεν συλλαμβάνονται ποτέ, κάμερες υπάρχουν παντού, οι φάτσες τους υπάρχουν αλλά οι συριζαίοι τους υποστηρίζουν, ότι και να έκαναν στη πύλη και οι φρουροί θα ήταν κατηγορούμενοι, ακόμη και να τους συλλαμβάν θα τους κατηγορούσαν ότι τους βασάνισαν και ξύλο να τους έριχναν πάλι κατηγορούμενοι θα ήταν, η κυβέρνηση του συριζα τους υποστηρίζει, τόσα χρόνια αυτοί δεν πήγαιναν στα δικαστήρια, ο Καμμένος τι ρόλο παίζει σ’ αυτή την κυβέρνηση ; τώρα γιατί φωνάζει αυτούς στηρίζει, οι γιοί των υπουργών είναι οι αναρχικοί και ο ρουβίκωνας δεν το ξέρει ;

    3. ΕΑΤ – ΕΣΑ ΚΑΤ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ !!!
      ΞΥΛΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ !
      ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ…
      Η 5Η ΦΑΛΑΓΓΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ…
      ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΕΧΝΕΙΟΥ !
      ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΟΥΡΑΝΕΝΙΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΑΠΑΤΡΙΔΟ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΑΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” ΔΑΚΡΥ ΧΩΡΙΣ ΨΩΜΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…
      Ρ Α Γ Ι Α Δ Ε Σ

    4. Ρουβίκωνες: μαριονέτες ή μαζορέτες ιδού η απορία;

    5. Εχουν ευνουχισει και το στρατο και την αστυνομια, δεν τους αφηνουν να συλλαβουν κανενα οι κατσαπλιαδες που κυβερνουν τη χωρα, ως εκ τουτου οι αλητες του ρουβικωνα δρουν σνενοχλητοι, μπουκαροντας παντου σπαζοντας και ριμαζοντας και αμα λαχει τους κανει η Αστυνομια και τον ταξιτζη!!!! Δεν φταινε οι σκοποι Καμενε, εσυ φταις που για να εισαι υπουργος Αμυνας, στηριζεις αυτη την αθλια κυβερνηση. Επρεπε τωρσ να εχουν παραιτηθει ολοι οι επιτελικοι αξιωματικοι, αλλα δυστιχως δεν κουνιεται φυλλο. Η καταντια της χωρας ειναι μεγαλη και ο λαος κοιμαται τον υπνο του δικαιου. Αισχος!!!

    6. Ποιος Αποστολακης ρε…
      Αϊ σιχτιρ…κομματοσκυλα…!

    7. Εσύ τι είσαι;Νομικός σύμβουλας του ΥΕΘΑ;Έχει καλό μεροκάματο για να καλύπτεις τις ξεφτύλες του κωλοχανείου που πληρώνουν από το υστέρημά τους οι πολίτες της γραικυλίας;

    8. Συνειδητοποιούμε τι έγινε; Μπούκαραν στο Πεντάγωνο!!! Σε οποιαδήποτε άλλο κράτος θα τους είχαν ξαπλώσει… Ανάμεσα στους μπουκαδόρους πόσοι πράκτορες ήταν και ποιών χωρών;

    9. Tο χοντροκώλικο συγκαμμένο σκουπίδι,ακόμα να παραιτηθεί;Η νο1 κολάτζα του ,που παριστάνει σαν εκπαιδευμένος γυρίνος τον αρχηγό του στρατεύματος(του ποιού;;; χάχανα) ακόμα να παραιτηθεί;

      Άκου λέει ΄΄βάτραχος΄΄,ο γυρίνος …

      ΥΕΘΑ:΄΄Από εμπρός παρθένα κι από πίσω μπαίνουν τραίνα΄΄…Μάθανε ότι τον παίρνουμε …πλακώσανε κι οι ρουβικώνες…

      Μία παρατήρηση προς ΄΄Μ΄΄:Τον ΗΔΗ ΧΟΝΤΡΟ- ξεφτιλισμένο,δεν μπορεί κανείς να τον ΞΑΝΑ ξεφτιλίσει…σχήμα πρωθύστερο δλδ…

    10. Χαχαχαχαχαχαα.. Ρε τί κωλ0χανείο είναι αυτός ο Α/ΓΕΕΘΑ !!!!!!!!

      Σου μπήκαν στο σπίτι ρε κηφήνα. Στείλε μία διμοιρία να τους σαπίσει στο ξύλο…. Άσε τον ΥΠΕΘΑ να ανησυχεί για την πολιτική ευθύνη, δεν είναι δουλειά σου.

    11. Τοσο εύκολο ειναι να μπει καποιος στο Πεντάγωνο;;; Ξέφραγο αμπέλι γιναμε κυριολεκτικά.

    12. Παρακολουθείστε τα ξένα πρακτορεία και πιο πολύ τα Τουρκικά midia. Θα μας κοροϊδεύουν για την “ασφάλεια” των στρατοπέδων μας.

    13. Ανεξάρτητα πια κυβέρνηση διοικεί, σε στρατόπεδο ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ χωρίς άδεια. Σκεφτείτε να πλακώσουν τα Μεμέτια. (Εκεί που μας χρώσταγαν μας έφαγαν και το βόδι) Θα μας γαμήσουν.

    14. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.

    15. Μα καλα τι περιμενατε απο την φρουραααα εκει υπυρετουν ολες οι λουγκρες κοινος βυσματα να αντιμετωπισουν εισβολεις αισχος στρατοδικηο τωρα

    16. tTI NA POUME EXOUME MHNEI ANAYDEI EDO STHN OMOGENEIA POIOS SAS FILAEI ELLADA MOU??

    17. ΚΕΦΤΕ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ;ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ.ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΤΑ.

    18. ΒΑΛΤΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΦΩΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ , . ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ .

    19. Όχι και μπουρδέλο εκεί υπάρχει τάξη. Απλά κωλοχανίο.

    20. δωστε πονο στον αμοιρο ελληνα που πληρωνει αυτα τα κοπροσκυλα πολιτικους

    21. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

    22. Α ρε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ τσάμπα πήγες, τσάμπα.
      Πού να βρεθεί ΕΝΑΣ ψυχωμένος, ΠΟΎ;
      Να τους αρπάξει όλους και να τους ρίξει εκεί στο χείμαρο που έπνιξε άδικα φτωχούς ανθρώπους.
      Γιατί για πνίξιμο σε λασπόνερα είναι όλα τα πολιτικά σκουπίδια που μας κυβερνούν.

      Α ρε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ, ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.
      ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ μας ΕΛΛΗΝΑΡΑ, που κιοτέψαμε. Τώρα είμαστε ΟΛΟΙ μας άξιοι της κακιάς της μοίρας μας.
      ΧΑΙΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ, ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑ, ας είναι ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ.

      1. ΤΟ 90 % ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΥΜΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 10 % ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΑΤΑ( ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ)ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

    23. τι να κανει και ο ανθρωπος που ειχε καθηκοντα στη πυλη? εδω τουσ πηγαινε τους αλητεσ βολτα με τα περιπολικα ο ταβερνιαρης προεδρος..
      να τους ριχνανε και καμια σφαλιαρα και θα τους πηγαινανε στρατοδικειο…δυστυχως τους εχουν ευνουχισει….

    24. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ

    25. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ.

    26. Νίκο το Υπουργείο φυλάσσεται αλλά ο Ρουβίκωνας είναι το ίδιο το υπουργείο. Πως σου φαίνεται;

    27. ΑκομΑ ΚΑΠΟΙΟΙ Κ ΤΩΡΑ…ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ,,,,,,, ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ,ΔΩΣΕ Κ ΑΛΛΟ….

      Υ.Γ αυτα τα λιονταρια θα σασ σωσουν απο τουσ τουρκουσ……

      1. Ενω εσυ θα σωθεις μονος σου, γιατι εισαι πανεξυπνος, ομορφος και μαγκας!!!!

    28. Tο να πει κανείς:΄΄Ενα μπουρδέλο είμαστε΄΄,αδικεί κατάφωρα τα μπουρδέλα που είναι απόλυτα οργανωμένα.
      Φαντάσου ν΄αποφασίσει ο ερντο,για κανένα ντου….Γαμ…ντας θα πάει όλο αυτό το συνονθύλευμα που ηγείται το συγκαμμένο σκουπίδι…
      Ο Αρχηγός /κολάντζα των σκουπιδολαθρολάγνων πολιτικών που είναι;
      Κανένας πούστης παραιτήθηκε;Ο στρατοπεδάρχης;Τα έξυνε μέχρι αίματος ε;Ολοι στις καρέγκλες τους είναι ακόμη ,τα δημοσιουπαλληλάκια-φιλιπινέζες των λαθρόσκατων;

      Οργή ρε,αισθάνεται ο μέσος πολίτης κι όχι η πλέμπα των γραικυλοπίθηκων που τους ακολουθεί κι είναι συνεχώς στα4…Ποιός τους πληρώνει όλους αυτούς για να ξύνονται 24 ώρες/24ωρο;Εγώ κι εσύ ρε…

      Αυτοί θα προστατεύσουν Ελλάδα και άμαχο πληθυσμό από λαθρόσκατα και μογγόλους;Ουστ κοπρόσκυλα…

    29. Μπήκαν ανενόχλητοι γιατί είναι οι νοικοκύρηδες.
      Δείτε τα ΓΙΔΙΑ, μπήκαν στο ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ του ΕΘΝΟΥΣ οι ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ.
      Καλέ ποιοι είναι οι ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ;
      Πάρτε χαμπάρι ΓΙΔΙΑααααα, τα παιδιά των ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ που μας κυβερνούν είναι οι ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ.
      Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί κι αφήνουν το λαό αβοήθητο να πνίγεται.
      Πάρτε καραμπίνες και βαράτε τους μέσα στα ΣΥΡΙΖυπουργεία, όσο έχετε ακόμα καιρό.

    30. Οι χοντροκωληδες του Ρουβικωνα αποφάσισαν να κανουν ντου στο υπουργείο οταν το αφεντικο τους ελειπε στον Καναδα. Καθοοοοοοοολου στημενο

    31. Αυτοί οι ψευτοαριστεροί που είναι πρακτόρια λένε την αλήθεια ώστε να την αμαυρώσουν. Να δείτε πως μπορεί και να χρηματοδοτούνται και απο usa, όπως το indymedia που χρηματοδοτείται απο το open society foundation του Soros. Οι usa είναι μανούλες σε αυτά εδώ και χρόνια.

    32. Οι φαντάροι σκοποί τι έκαναν? το πουλί τους έπαιζαν? Χρειάζονται στρατοδικείο γιατί όταν κάποιος ξένος μπει στο στρατόπεδο τους ή τον αποθούν ‘η τον πυροβολούν. ΝΟΜΟΣ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ. Ο στρατός δεν είναι ξέφραγο αμπέλι!!! Αν ήταν Τουρκαλάδες τι θα έκαναν θα έστηναν κώλο?

    33. Αυτοι εκιε στη πυλη τι κανανιε τον παιζανιε και πηκανε μεσα οι ανρχοκατσαπλιαδες και τους επισαν στα πρασα ή φιλιοντουσταν γκλωσσοφιλα και ητανιε ερωτευτμενοι και δεν βλεπανε ποιος εμπαινε; ΝΤΡΟΠΙΕ ΤΟΥΣ. Ξεφτιλιστικαν και οι ταξιαρχοι και οι στρατηφγοι δεν βρεθηκε ενας ΝΤΕΡΤΙΛΙΕΣ να του;ς πυροβλησει στο κεφαλι μερα που ειναι;

        1. Τιποτε φιλε…Ελληνικα ειναι υπό την επήρεια ψυχοφαρμάκων χαχαχα

        2. Oχιε, εσύ νσα πας να πλύνιες κανιενα σωβρακο, τσουλιτσα των αναρχικων κατσαπλιαδων που τολιμας να απευθυνιες το λογο σε εμανα. Εγω ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ που θα μου πιες εσυ τι γλωσσα θα μιλαω λοθροκαυλωμενιε τζατζογρια.

          1. ΑΕΙ ΜΩΡΗ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΗ ΤΣΙΡΙΜΠΟΜ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ.

          2. Εχω μαγευτεί από τον οίστρο που έχεις στον γραπτό λόγο. Μια απορία που έχω … βλέπεις αυτά που γράφεις?

            1. Εγω αμα τα βλιέπω αναρχοκομμουνιστρια συριζαια, ΝΤΡΟΠΙΕ ΣΑΣ, εχετε κανιε τα παντα αστείο. Υπάρχουνιε ιερα και οσια και αν εινια ο μαλακιας ο χοντρος μεσα στο υπουρφγειο ατο δεν σημανει οτιε πορει η καθε σουσου σα και του λογου σου να μπουκαρει σα λαθρεπιβατης σε τοπικο γκαζαδικο. Αντε μας τα πργχξατε ανυελληνιες παρπαρες.

        3. Κεραυνός τον χτύπησε και την είδε Ρόκυ Μπαλμπόα.

        4. Αστα να πάνε φίλε Σουρομένα ελληνικά ειναι χαχα

    34. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.
      ΑΜ ΠΩΣ

    35. Το υπουργείο δεν φυλάσσεται; Ή διώξαν τη φρουρά για να μπουν ενενοχλητοι;

    Comments are closed.