ΓΟΝΟΣ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΗΣ ΤΟ “ΤΥΦΛΟ” ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ: “ΕΠΙ 24 ΩΡΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ. ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ. ΤΗ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΓΕ ΒΙΝΤΕΟ”. ΘΑΛΑΜΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ

    Κοινοποίηση:
    52xronos-apagogeas

    Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα βασανιστήρια που καταγγέλλει στην κατάθεση της στην αστυνομία, η 20χρονη φοιτήτρια που έπεσε θύμα κακοποίησης στη Δάφνη.

    Ο δράστης(φωτο) είχε βάλει αγγελία γιατί ο Δήμος δεν του έστελνε άνθρωπο να τον βοηθά στο σπίτι. Η κοπελα σπουδάζει φιλόλογία. Κατάγεται από το ΡΙΟ Είχε πέει 2-3 φορές στο σπίτι του για να καθαρίσει και την Τετάρτη το απόγευμα πήγε για να πληρωθεί. Είχε πει στους γονείς της που μένουν στο ΡΙΟ το όνομα του 52χρονου και την περιοχή. Όπως εΙπε το κοριτσι στην κατάθεση του την ώρα που έπλενε τα πιάτα της έβαλε στο προσωπο πανί, μαλλον με υπνωτικό.

    Την έδεσε στο κρεβατι και τουλαχιστον 18 ωρες την κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικα (μαλλον με τα βοηθήματα, διότι αυτος αντιμετωπίζει δυσλειτουργικά προβληματα). Οι γονείς της ανησύχησαν ήρθαν στην Αθήνα και κατήγγειλαν στο ΑΤ Δάφνης οτι η κορη τους αγνοειτο . Οι αστυνομικοί βρήκαν τη διευθυνση του και πηγαν στο σπίτι. Υπόθεση βασανισμού στη Δάφνη: Τι κατέθεσε η 20χρονη φοιτήτρια – Αρνείται τα πάντα ο 52χρονος [photos & vid]- Ο 52χρονος ενώ στην αρχή έλεγε πως οτι συνέβη εγινε με τη συγκατάθεση της 20χρονης, τωρα δεν απαντά στις ερωτήσεις των αστυνομικων αρνούμενος τα παντα.

    Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, πάντως, που είδαν το βίντεο το οποίο τράβηξε με φορητή κάμερα ο 52χρονος, περιγράφουν τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η κοπέλα με μία λέξη: «Φρίκη!». Οι ίδιοι πάντως, πιστεύουν ακράδαντα ότι ο 52χρονος θα σκότωνε την κοπέλα αφού είχε δει το πρόσωπό του και ήξερε το σπίτι του.

    Το βίντεο είναι αυτό που “καίει” τον δράστη καθώς, όπως λένε οι αστυνομικοί, ο 52χρονος εμφανίζεται να κακοποιεί σεξουαλικά την κοπέλα με σεξουαλικά βοηθήματα επί 24 ώρες, ενώ παράλληλα την χτυπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές. Όταν το θύμα συνερχόταν, ο 52χρονος την αναισθητοποιούσε ξανά.
    Σημειώνεται ότι η φοιτήτρια νοσηλεύεται με ισχυρό σοκ.
    «Είχα σχέσεις με την κοπέλα» είπε ο 52χρονος που βίαζε την 22χρονη

    «Είχα σχέσεις με την κοπέλα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 52χρονου που έφτασε στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις αποτρόπαιες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

    Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της ο 52χρονος που φέρεται να απήγαγε και να βίασε την 22χρονη φοιτήτρια στο υπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη πέρασε την πόρτα του γραφείου του Εισαγγελέα. “Είμαι ΑΜΕΑ ρε παιδιά. Είμαι 95% τυφλός” είπε ο δράστης στους δημοσιογράφους, ο οποίος συνοδευόταν από αστυνομικούς οι οποίοι τoν οδήγησαν στο γραφείο του Εισαγγελέα.

    Αμέσως μετά οδηγήθηκε στον ανακριτή και εξερχόμενος από το κτίριο 16 της σχολής Ευελπίδων, βρέθηκε για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι προσπάθησαν να του αποσπάσουν μια δήλωση για τις πρωτοφανείς πράξεις που κατηγορείται. “Γιατί είχατε δεμένη την κοπέλα” ήταν το ερώτημα των δημοσιογράφων για να πάρουν μια ωμή, κυνική απάντηση που δεν κρύβει ίχνος μεταμέλειας για την πράξη του: «Ήταν το φετίχ της κοπέλας. Δεν θα έκανα κάτι χωρίς τη θέληση της».

    Σε βάρος του 52χρονου η εισαγγελία άσκησε βαριά κακουργηματική δίωξη ενώ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για πλημμελήματα. Συγκεκριμένα, του ασκήθηκε δίωξη για τα εξής αδικήματα:
    -Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα).
    -Βιασμός κατ εξακολούθηση (κακούργημα).
    -Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα).
    -Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

    Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του 52χρονου κατηγορούμενου αλλά δεν αποκλείεται να προστεθεί τις επόμενες ημέρες.

    Τελικά ο 52χρονος ο οποίος προσήλθε στη Σχολή Ευελπίδων ψύχραιμος και χωρίς δικηγόρο ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα το πρωί. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

     

     

    Δείτε το βίντεο ΕΔΩ Πού γεννήθηκε η άτυχη φοιτήτρια που βιάστηκε στη Δάφνη… και που ζουν οι γονείς τώρα

     

    Στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Ρίο, έχει γεννηθεί η 22χρονη φοιτήτρια, η οποία έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 52χρονου άντρα στη Δάφνη. Οι γονείς της κοπέλας ζουν μόνιμα στον Πύργο.

    Η κοπέλα που βοηθούσε τον άντρα στο σπίτι επειδή είχε πρόβλημα όρασης υπέστη φριχτά βασανιστήρια από τον 52χρονο από το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι χθες το απόγευμα που την έσωσαν αστυνομικοί. Ο δράστης (δείτε φωτογραφίες του ΕΔΩ)σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας είχε “παγιδεύσει” με κάμερες τον χώρο του σπιτιού. Όταν η κοπέλα μπήκε στο διαμέρισμα φαίνεται ότι κατάφερε να την ακινητοποιήσει ναρκώνοντάς την. Στη συνέχεια την έδεσε σε μια πολυθρόνα και τη βίασε κάνοντας μάλιστα χρήση σεξουαλικών ομοιωμάτων. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν στο χώρο αρκετά τέτοια βοηθήματα και ομοιώματα.

    Ο 53χρονος βάσει πορίσματος ειδικής επιτροπής είναι κατά 90% ως 95% τυφλός. Είναι επίσης υπέρβαρος και είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι του δήμου Δάφνης. Αυτός ήταν και ο λόγος που η 22χρονη βρέθηκε στο σπίτι του, καθώς είναι φοιτήτρια και έκανε την πρακτική της στο πρόγραμμα του δήμου. Η 22χρονη πήγε στο σπίτι του 53χρονου το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Από τότε τα ίχνη της χάθηκαν. Οι δικοί της άνθρωποι άρχισαν να την αναζητούν και δήλωσαν εξαφάνιση στην αστυνομία, η οποία αξιοποιώντας τα στοιχεία έφτασαν στο σπίτι του 53χρονου. Οι αστυνομικοί μαζί με τις κάμερες κατάσχεσαν έναν υπολογιστή και σκληρούς δίσκους από το σπίτι του δράστη και εξετάζουν τώρα όλα τα ενδεχόμενα. Ερευνούν ακόμη και το ενδεχόμενο να μετέδιδε ζωντανά στο Internet τις φρικτές πράξεις σε βάρος της 22χρονης κοπέλας ή να «ανέβαζε» τα βίντεο που κατέγραφε στο διαδίκτυο, ενώ εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο να το έκανε κατά παραγγελία ή και με βοήθεια τρίτων.

    Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια της 22χρονης

     

    Οι γονείς της κοπέλας δεν συμφωνούσαν με την απόφασή της να πηγαίνει σε σπίτια και την πίεζαν να σταματήσει και να αφιερωθεί στο πτυχίο της. Το κορίτσι, συμφώνησε πως την Τρίτη θα ήταν η τελευταία φορά που θα εργαζόταν στο πρόγραμμα. Έτσι ενημέρωσε τον 52χρονο τυφλό ότι ήταν η τελευταία φορά που τον επισκέπτεται. Τότε εκείνος, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες,  κλείδωσε τη φοιτήτρια στο σπίτι του και την έδεσε στην τουαλέτα με αλυσίδες στα χέρια και στα πόδια ενώ στην συνέχεια τη φίμωσε.

    Ο 52χρονος τυφλός, πρώην εργαζόμενος σε εταιρία τεχνολογικών ειδών και υπολογιστών, είχε τοποθετήσει στο σπίτι του παντού κάμερες και ασελγούσε στο ανυπεράσπιστο κορίτσι ενώ την βασάνισε με διάφορους φριχτούς τρόπους. Οι γονείς της κοπέλας έπαιρναν τηλέφωνο το απόγευμα της Τρίτης την κόρη τους και δεν μπορούσαν να τη βρουν. Την επόμενη ημέρα, με την αγωνία να τους πλημμυρίζει, αποφάσισαν να μεταβούν από τον Πύργο στην Αθήνα για να δουν τι έχει συμβεί. Βλέποντας ότι δεν μπορούν να βρουν την κοπέλα, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου και δήλωσαν εξαφάνιση. Λίγες ώρες μετά, η αστυνομία αφού ερευνούσε τους πιθανούς τόπους που θα μπορούσε να έχει βρεθεί η φοιτήτρια, επισκέφθηκε και τον 52χρονο στην οδό Όθωνος στη Δάφνη. Οι αστυνομικοί του χτύπησαν τη πόρτα και τους φάνηκε παράξενη η συμπεριφορά του, ενώ είχε και πολύ δυνατά τη μουσική. Οταν του ζήτησαν να μπουν μέσα, εκείνος αρνήθηκε και τους έδιωξε…

    Οι αστυνομικοί έμειναν κοντά στο παράθυρο και άκουσαν γυναικείες στριγκλιές. Αμέσως κινητοποιήθηκαν και έσπασαν την πόρτα συλλαμβάνοντας τον 52χρονο. Η κοπέλα βρέθηκε δεμένη, φιμωμένη και ημίγυμνη σε ένα δωμάτιο, κατά τρόπο που παρέπεμπε σε σκηνικό από ταινία τρόμου και διαστροφής. Ο 52χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια, όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται σε άλλες παρόμοιες πράξεις και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. O ίδιος αρχικά ισχυρίστηκε πως ό,τι έγινε με την 22χρονη έγινε με τη συναίνεσή της, ωστόσο στη συνέχεια ομολόγησε τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε το κορίτσι!

    Η 22χρονη κοπέλα, η οποία, εκτός των άλλων, έχει υποστεί ισχυρό σοκ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΑΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ….. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ….
      ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ..ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.. ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΟΣ ΛΕΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΣΤΟΥΝΙ ΤΟΥ …..ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ….

    2. ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω!!! αφου ηταν 95% τυφλος πως εβλεπε και εκανε συνθεσης ολο το σπιτι με καμερες?αφου δεν βλεπει!! μιπως μας δουλευει ψιλο γαζη ολους?τη θα εκαμνε τα βιντεα πως θα τα εβλεπε αφου δεν βλεπει?μιπως βλεπει τα παντα ολα ???

    3. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΔΙΝΕ ΚΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΟΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ, ΝΑ ΧΕΙΡΟΔΙΚΕΙ, ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΗ ΤΩΝ ΧΥΔΑΙΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΟΥ… ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ! ΩΣ ΤΙ; ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!ΠΛΕΟΝ Η ΡΙΨΗ ΒΛΕΝΝΑΣ ΣΤΗ ΘΕΑ ΣΑΘΡΩΝ ΚΑΙ ΣΑΠΙΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΛΙΓΗ… ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ… ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ. ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΥΦΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..,

    4. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ

    5. Και φυσικά ο χοντρός ψήφιζε ΠΑΣΟΚ ΝΔ και τώρα τελευταία ΣΥΡΙΖΑ.Κάνω λάθος;

    6. ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ…..
      ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΡΕ ΠΟΣΗ ΜΠΙΧΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΣΑΣΚΟΥΑΤΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
      ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ……….

    7. Το σύριζα και οι λοιπές προοδευτικές δυνάμεις τα έχουν στο κυβερνητικό πρόγραμμά τους αυτά που έκανε

    8. ρε παιδια, προσεξτε λιγο παραπανω τα παιδια σας, μην τ’αφηνετε ετσι λασκα στο βρωμοκοσμο, ξερετε ποσες φορες εχουν πεσει θυματα βιασμου νεαρα κοριτσια αλλα δεν το αποκαλυπτουν; σιγα σιγα οι ανθρωποι χειροτερευουν ενω μερικοι βλεπουν μονο “προοδο” στον πολιτισμο μας.

    9. Ντανος
      Εχω βιβλιογραφια ερευνες και εργασιες που αποδεικνυουν αυτο που λεω.
      Ας συγκεντρωσει καποιος αναλογες αποδειξεις για το αντιθετο, αν μπορει…

    10. ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ.ΜΟΥΛΕ Ε ΜΟΥΛΕ.Α ΡΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ…..ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ.

    11. Σε ορισμένες περιοχές στην Αμερική ισχύει η θανατική ποινή.Εδώ εμείς είμαστε ΑΡΧΙΔΙμοκράτες,Τους βάζουμε στη φυλακή τους ταίζουμε και αφού περάσει καμιά δεκαετία βγαίνουν.Για να μη πω για τις άδειες που παίρνουν.

    12. Ρε φιλε τελικα αναρωτιεμαι…
      Σε τι χωρα μεγαλωνω το παιδι μου;
      Κλεφτοαλβαναρια, μουσουλμανοσκατιαδες, ανωμαλοι, gay παρελασεις, συμφωνα συμβιωσης, φορολογια αφαιμαξη…
      Μηπως τελικα ν’αλλαξω χωρα;

    13. Αν ημουν ο πατερας της κοπελιτσας δεν θα τον σκοτωνα τον καργιολη!
      Θα του εκοβα την γλωσσα!
      Δεν θα βλεπει και δεν θα μιλαει για το υπολοιπο της ζως του!

    14. ΚΟΨΙΜΟ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΠΟΙΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΟΚΟΛΟΣΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
      ΞΥΠΝΑΤΕ…..

    15. Κάποιος να του κόψει τα αμελέτητα του σαπιοκοιλιά.

    16. Αργό θανατο προς παραδειγματισμοοοοο!!!!!

    17. Τωρα αυτος θα παει για λιγο μεσα,πιθανοτατα στο ψυχιατρειο κιολας που ειναι χυμα,και με τον νομο του Παρασκευοπουστα θα βγει σε λιγο κι εξω.Ακομα και μεσα να μπει,ποιος ο λογος;Θα σοφρωνιστει;Θα λογικευθει;Οχι.Εκτελεση ειναι η μονη τιμωρια που του αξιζει και λυτρωση γιαυτον και για την κοινωνια.

    18. ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
      ΖΗΤΩ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

      ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΕΤΕ.
      ΟΥΤΕ ΙΣΟΒΙΑ ΔΕΝ ΘΣ ΤΟΥ ΡΙΞΕΤΕ.
      ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΔΙΚΑΖΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
      ΘΑ ΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ.

      3 ΙΣΟΒΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑ,
      ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΜΟΥΘ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΝ ΛΑΙΝ ΣΥΜΔΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΚΑΙΓΑ ΡΑΒΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΩΝΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΒΙΚΙΝΚ ΤΑΤΟΥΑΖ, ΕΝΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΣ …..

    19. φυλακη για….καλοπεραση…και μετα αναισθητικο και τεζα μια για παντα.ΠΔ.

    20. ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ ΟΛΑ ΕΓΧΡΩΜΑ ΚΑΙ 3D!!!ΕΚΕΙ ΟΙ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ!

      Υ.Γ. ΨΙΤ !!! Viki…ΖΩΟΝ!!!!ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ???
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ
      ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΜΕΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ????

      1. Ειναι ωρα πλεον να σου πει η μανα σου την αληθεια.Εγω ειμαι ο πατερας σου και δεν ειμαι περηφανος που βγηκες αναρχοαπλυτος και πισωγλεντης

    21. και πιπεράτα……Μακελειό για πάντα !!!!!!

    22. Τί στον πέοντα…..πάμπερσ φοράει ??????

      ρε τον παλιοπ#$#@%#%

    23. Δεν υπαρχουν αναπηροι που να μην ειναι ανωμαλοι.
      Κατι ξερανε οι Σπαρτιατες….

      1. ετοιμάσου βικη να τα πεις αυτά στην Ευελπίδων οταν θα σε πάρει η ασφάλεια όλοι οι ανάπηροι δεν είναι ανώμαλοι

        1. μπερδεύεσαι, δεν γράφεις στο survivor

      2. Τι λες βρε ζώο όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι λιγο σεβασμός βλήμα

    24. ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
      ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΝΔ ΠΟΥ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ Κ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΔΝ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
      ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟ Κ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ

    25. Γδάρσιμο ζωντανό τον κερατα τον πάτε στον δικαστή να τον βγάλει τρελό
      Να αποδώσει δικαιοσύνη ποιος θα δικαιώσει αυτό το παιδί ρε ανόητοι
      Και όπως σχολιάζουν σε δυο χρόνια να είναι ελεύθερος
      Για τέτοια εγκλήματα καταναγκαστικά έργα
      Κάντε φυλακές εργοστάσια να δουλεύουν για την Ελλάδα και όποιος δεν δουλεύει ραβδί

      1. Ελα ! Εδω ειμαι οπως εδω ειναι και οι νομοι μου , εσεις ομως ειστε Ελληνικα υβριδια και δεν εχετε τα @@ να τους εφαρμοσετε .

        1. Επειδή ακριβώς μιλάμε για ανθρωποειδή υβρίδια,δημιουργήματα των σάπιων περιούσιων,το πολίτευμα της Σπάρτης και οι νόμοι του Λυκούργου θάφτηκαν καλά κι επιμελέστατα , στους αιώνες που μεσολάβησαν, μέσα σε τόνους λάσπης και συκοφαντίας…Αντίθετα αναδείχθηκε το εμετικό και διεφθαρμένο καθεστώς των Αθηνών.Με την αξιολάτρευτη δειμοκρατία…Δηλαδή μας κληροδότησαν ,οι κουφάλες οι Αθηναίοι και οι συν αυτοίς,το σκοινί ,στο όνομα του οποίου κρέμασαν τον σημερινό κόσμο…Φάτε καλά λοιπόν δειμοκρατία και πήδημα ασάλιωτο από δειμοκράτες ,αλληλέγγυους και ζείστε μαζ ίμε τα παιδιά σας στον παράδεισο που ετοίμασαν όοοολοι οι καριόληδες δειμοκράτες με τα λαθροόρκ που σας γεμίσανε…Καλή νύχτα σε όλους…

          Λυκούργος+Σπάρτη:Στην αιώνια Αθανασία…της Ψυχής όμως ραγιαδόσκυλά μου…όχι της σαπίλας του εβραιου νταβατζή σας…

    26. Το ΠΑΣΟΚ σας βίαζε τόσα χρόνια και τώρα σας βιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ ξέρω ΠΑΣΟΚΟΥΣ οι οποίοι έταζαν θέσεις εργασίας σε κοπέλες αν πρώτα τους άφηναν να κάνουν σεξ μαζί τους αν δεν κάνω λάθος είδαμε κάτι τέτοιο με το Ζαχόπουλο το ΠΑΣΟΚ όμως είναι ο πρωταθλητής και αν αυτό γινόταν τις εποχές που υπήρχε εργασία για φαντάσου σήμερα τι γίνεται; Γιατί νομίζετε ότι έχουν εμμονή με τις καρέκλες γιατί βιάζουν ψυχές.

    27. Νομος παρασκευοπουλου,σε δυο χρονια εξω.Τι δεν καταλαβαινετε?

    28. Από τους βιαστές να δημοσιοποιούνται και τα ονοματά τους. Επίσης Στέφανε την περασμένη Κυριακή συνέλαβε η αστυνομία στο Μενίδι συνταξιούχο αξιωματικό της ΠΑ,και αντιπρόεδρος ΤΟ μεγάλου πολιτικού κόμματος, που βίαζε κατεξακολούθηση την ανηψιά του που είναι ΑΜΕΑ.Ο τοπικός τύπος ανέφερε το γεγονός αλλα πάλι δεν ανέφερε όνομα,γιατι???Τον καλύπτει το κόμμα του? Δημοσίευσε το ονοματεπωνυμό του….

    29. ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ Κ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ Κ ΕΙΧΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

    30. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΜΑΣ Κ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ,ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΗΔΗ….. ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΙΟ. ΟΡΑΜΑ. ΞΥΠΝΗΣΕ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!! ΟΣΟ Κ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΝ…………. ΔΕ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ Κ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑ ΙΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΝΟΙ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΡΩΤΕ Κ ΦΑΠΕΣ. ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ. ΟΠΩΣ Κ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ… ΠΟΛΛΑ…. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    31. Ποιοι δικαστες και ποια δικαιοσυνη;ολοι στο κολπο ειναι μαζι με τους πολιτικαντηδες.δεν ξερεις απο που θα το βρεις και απο που θα σωθεις.απο παντου μπαζει το σαπιοκαραβο ελλαδα.

    32. Κρέμασμα από τα @@ και αφήστε τον εκεί μέχρι να ψοφήσει ή να τον φάνε σκυλιά τον μπ@σταρδο!

      Άιντε πια με τον κάθε κ@ριόλη που το παίζει “άρρωστος” “ψυχάκιας” και ότι άλλο για να καλύπτεται με νομικά τερτίπια και παπαριές της (να ‘χαμε να λέγαμε) δικαιοσύνης!!!

      ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ!!!!

      ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ… ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ‘ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ!!!

    33. Εσεις κυριοι δικαστες, τετοια ζωα σαν αυτον γιατι δεν τους βγαζετε στην πλατεια να τους δικασουν επιτοπου?ρε κοψιμο τα αρχιδια απο την ριζα και στον τοιχο τσογλανια του κερατα,γαμω τους νομου που εχουμε!

    Comments are closed.