“ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΣΣΩ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ”. Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ Κ’ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ. ΣΤΕΦ. ΧΙΟΣ: ” ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΙ ΩΡΑΙΟΙ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΕΚΠΟΜΠΕΣ Κ’ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ”. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19-9 Η “ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ” ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

    Κοινοποίηση:
    xios-samaras-papas

    Έπειτα από… 10 χρόνια, ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομος (κατά κόσμον Αλέξανδρος Σταυρόπουλος) αναζητά… 60.000 ευρώ!

    Αυτός ο… Άγιος θέλει να μας κλείσει στον Κορυδαλλό!

    «Τσαμπουκάδες» και αίσχη από δύο δικαστικούς επιμελητές, οι οποίοι «μπούκαραν» με το «έτσι θέλω» και χωρίς δικονομική κάλυψη στο σπίτι του Στέφανου Χίου, απειλώντας θεούς και δαίμονες

    Υπάρχουν… πολιτικές πιέσεις για μια  εφημερίδα που δεν χρωστάει 

    ούτε… σεντ;

    Αλήθεια, οι… υποκινητές έχουν ονοματεπώνυμο ή κρύβονται;

     

    SAMARAS-XRYSOSTOMOS

    Την Τετάρτη το πρωί, ξημέρωμα, δύο δικαστικοί επιµελητές, µε τη συνοδεία αστυνοµικών υπαλλήλων αλλά χωρίς την παρουσία εισαγγελικών Αρχών, «επισκέφτηκαν» την οικία του Στέφανου Χίου. Βρήκαν την εξώπορτα κλειστή. Άρχισαν να χτυπούν τα κουδούνια και φώναζαν µε ύφος χιλίων… καρδιναλίων, «βγες έξω ρε απατεώνα». Ήθελαν να στήσουν σκηνικό τροµοκρατίας, κάτι που φαινόταν από την πρώτη στιγµή πως ήταν «κατευθυνόµενο». Χωρίς να περιµένουν κάποια αντίδραση, παραβίασαν την εξώπορτα! Φωνάζοντας το όνοµα του δηµοσιογράφου, έφθασαν έξω από την εσωτερική πόρτα. Συνεχίζοντας την τακτική του «τραµπουκισµού», άρχισαν να βρίζουν, γνωρίζοντας πως στην οικία βρισκόταν φυσικά η οικογένεια του Στέφανου Χίου, δηλαδή η σύζυγος και τα παιδιά του. Αυτό δεν τους σταµάτησε! Κλώτσαγαν πόρτες, θυµίζοντας έντονα τα «κοράκια» των πλειστηριασµών… Έφτασαν στο σηµείο να µην αφήσουν τα παιδιά του δηµοσιογράφου, µε τη συνοδεία της συζύγου του, να πάνε στο σχολείο! Οι δικαστικοί επιµελητές, µάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια, φώναζαν δυνατά, ώστε να ακούν οι… πάντες πως έχουν µαζί τους εντολή εκτέλεσης προσωρινής κράτησης: «Οδηγείστε τον στον Κορυδαλλό»… κόχλαζαν συνεχώς! Με τη συµπεριφορά τους έδειξαν πως ήθελαν… αίµα! Λες και κυνηγούσαν εγκληµατία! Λες και βρήκαν έναν… λήσταρχο!

     

    Αλήθεια, αυτές τις πρακτικές
    που εφαρμόζουν οι δικαστικοί
    επιμελητές τις γνωρίζετε κ. Κοντονή;

    Και πάµε στο ψητό… Όσα διέπραξαν οι… επιµελητές της Θέµιδος, αφορούν µια παλιά υπόθεση, πριν από 10 χρόνια, για την οποία ζητείται από τον… πελάτη τους να εκτελεστεί το 2017, ενώ είχε δικαστεί το 2007 και αφορά αστική υπόθεση! Ναι, καλά διαβάσατε! Μια παλιά δικαστική απόφαση, για δηµοσίευµα σε άλλη εφηµερίδα και συγκεκριµένα στην εφηµερίδα «Espresso». Ο… Άγιος αυτός άνθρωπος, ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυµπίας Χρυσόστοµος (κατά κόσµον Αλέξανδρος Σταυρόπουλος), ξύπνησε ξαφνικά το πρωί της Τετάρτης και αποφάσισε να κινηθεί εναντίον του Στέφανου Χίου…

    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 

    Αληθεύει Σεβασμιότατε η στενή σας σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά αλλά και η «λυκοφιλία» εκκλησιαστικών παραγόντων της περιοχής σας (που σας επηρεάζουν πιθανόν), με το Μαξίμου;

    «Θέλω χρήμα»

    «Δεν θα πάρεις δραχμή, γιατί δεν έχω, άρα έλα να με κλείσεις φυλακή»

    ———————————
     10  ολόκληρα χρόνια… Προφανώς, η απόφαση της «φυλάκισης» του Στέφανου Χίου δεν αποφασίστηκε µέσα σ’ ένα πρωινό. Ας πούµε τα πράγµατα µε το όνοµά τους. Από την πρώτη στιγµή, οι πάντες -ακόµα και εκδότες-  κυνήγησαν το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ». Η αριστερή ΕΣΗΕΑ πρωτοστάτησε µε συνεχείς πειθαρχικές διώξεις, γνωρίζοντας όµως πως οι δηµοσιογράφοι, σε καιρούς εργασιακής «πείνας» και την ώρα που «µεγάλα µαγαζιά» κατέρρεαν σαν χάρτινοι πύργοι, πληρώνονταν και πληρώνονται στην ώρα τους, µε την εργοδοσία να µην τους χρωστάει ούτε ένα ευρώ, εδώ στο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ».

    Όµως, τα ρεπορτάζ που οι άλλοι έκρυβαν κάτω από το χαλί, η εφηµερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» τα έκανε πρωτοσέλιδα. Πείραζε αυτή η εφηµερίδα, πειράζει και θα πειράζει για πολλά χρόνια ακόµα, λέγοντας την αλήθεια στον ελληνικό λαό, όχι όπως παρουσιάζεται, αλλά όπως είναι.

    Είναι αλήθεια επίσης πως η Εταιρεία έχει δεχθεί ελέγχους κατά καιρούς, καθώς το σύστηµα εκεί «βαράει» πρώτα! Όπως όµως έχει αποδειχθεί κατ’ επανάληψη, δεν χρωστάει πουθενά.

    XIOS12

    Ούτε ένα ευρώ στην εφορία. Είναι τακτοποιηµένη οικονοµικά. Δεν έχει καν δανεισµό!

    Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί κάποιος τρόπος. Και βρέθηκε -έτσι νοµίζουν οι… υποκινητές-  µέσω ενός… αγίου ανθρώπου, που θέλει οπωσδήποτε τις 60.000 ευρώ από την υπόθεση του 2007! Έφτασε µάλιστα στο σηµείο, ο άγιος αυτός… άνθρωπος, να γράψει στην εντολή πως «θα πληρώνει από την τσέπη του τα… έξοδα φυλάκισης του Στέφανου Χίου»… Γιατί αυτή η εµµονή του; Ένας… σεβάσµιος Μητροπολίτης, σε καιρό κρίσης, να ζητάει χρήµατα από έναν πιστό;

    Ποιοι είναι άραγε οι… υποκινητές, εάν υπάρχουν;

    Ποιοι κρύβονται πίσω από τον… άγιο αυτόν άνθρωπο, τον Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυµπίας Χρυσόστοµο (κατά κόσµον Αλέξανδρος Σταυρόπουλος), εάν υπάρχουν; Υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που τον πίεσαν; Και µάλιστα για µια υπόθεση που ο Σεβάσµιος Μητροπολίτης, είναι δεδοµένο πως έχει λάβει µέρος χρηµάτων αποζηµίωσης από τον πρώην εκδότη της «Espresso».

    Γιατί λοιπόν σε µάς; Γιατί έξω από το σπίτι µας, σε διαδικασία που θυµίζει το πογκρόµ διώξεων του περσινού φθινοπώρου από Καµµένο και Σία;

    Σε επικοινωνία της εφηµερίδας µε τον Στέφανο Χίο, ο ίδιος ανέφερε τα εξής: «Χρήµατα, δεν έχω. Άρα, θα πάω φυλακή. Μακάρι αυτός ο άγιος… άνθρωπος να είναι… άγιος. Εάν δεν είναι, τότε δίνω όρκο πως θα ενεργήσω διαφορετικά. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές. Η µία θα διαδέχεται την άλλη, για πολλούς. Θα τρέξουν πολλοί, πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους…».

    Φίλος του Αντώνη Σαμαρά, ο Άγιος Ιαβέρης;

    Σε πολλές φωτογραφίες που ανακαλύψαµε στο αρχείο µας, ο διώκτης µας εικονίζεται, λόγω της ιδιότητός του, να συνοµιλεί και να συνευρίσκεται (πάντα µέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του) µε τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαµαρά. Ευχόµαστε οι φιλίες µε τους πρώην και οι… λυκοφιλίες µε τους νυν να είναι άκρως συµπτωµατικές. Γιατί τότε το µυαλό µας θ’ αρχίσει να ταξιδεύει αλλού. Και δεν θα φταίµε εµείς, Άγιε Χρυσόστοµε, για τους συνειρµούς. Την ευλογία σας, αλλά θα σας στενοχωρήσουµε και λίγο. Ήδη η νοµική εταιρεία που µας εκπροσωπεί (δικηγορικό γραφείο Παύλου Σαράκη) έχει ήδη λάβει τα νοµικά της µέτρα, για να δείξει και τα νοµικά της «δόντια».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    72 Σχόλια

    1. Ρε τον τράγο!!!!!! Αυτός δεν είναι άνθρωπος του Θεού, αλλά του διαβόλου!!!!! Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του εδώ, δειναπαθεί όλη η περιοχή. Εβγαλε δικούς του νόμους και είναι ο καπετάν ντερβέναγας όλης της Τριφυλίας. Οι παπάδες, αλλά και πολλοί αφελείς τον τρέμουν. Στέφανε το ξέρεις ότι είναι πατριώτης σου; Από το Βλαχιώτη μας ήρθε ο τραγομούρης!!!!

    2. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΓΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ‏
      ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – Ο ΜΑΡΙΑΣ – ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΓΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ
      ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

      Στην εφημερίδα των Χανίων «Χανιώτικα Νέα» δημοσιεύθηκε στις 9 Ιουλίου 2010 ένας ύμνος του κ. Μαριά για τον Καλλέργη. Στις 24 Νοεμβρίου 2015
      έγινε μία ερώτηση στον κ. Μαριά για το θέμα αυτό, που έμεινε αναπάντητη.

      Ο Κουντενχόβε – Καλλέργης και η Πανευρώπη
      Του Νότη Μαριά* Αναπληρωτή καθηγητή Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
      Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Κρήτης marias@econ.soc.uoc.gr

      Ο γνωστός ευρωπαίος οραματιστής Ριχάρδος Νικόλαος Κουντενχόβε -Καλλέργης γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1894 στο Τόκιο της Ιαπωνίας όπου ο πατέρας του Heinrich υπηρετούσε ως διπλωμάτης. Η μητέρα του ήταν Γιαπωνέζα. Πέθανε σε ηλικία 78 ετών στις 27 Ιουλίου 1972 στο Schruns της Αυστρίας. Η καταγωγή του Κουντενχόβε – Καλλέργη ανιχνεύεται στην Κρήτη, καθώς ήταν απόγονος της γνωστής οικογένειας των Καλλέργηδων που προέρχεται από τη Βυζαντινή οικογένεια Φωκά που εγκαταστάθηκε στην Κρήτη το 1182 μ.Χ.

      Οι Έλληνες πρόγονοι του Kουντενχόβε – Καλλέργη είχαν συμμετάσχει τόσο στην ελληνική επανάσταση του 1821 όσο και στην επανάσταση της 3ης του Σεπτέμβρη του 1843. Την ελληνική του καταγωγή αναλύει στα κείμενα του και ο ίδιος ο Κουντενχόβε ? Καλλέργης και επισημαίνει ότι οι Κουντενχόβε ως οικογένεια ήταν συντηρητικοί που ακολούθησαν τους βασιλείς και τους δούκες τους από την Ολλανδία στο Βέλγιο και εν συνεχεία στην Αυστρία.
      Αντίθετα οι «Καλλέργηδες ήταν παραδοσιακοί επαναστάτες που πολεμούσαν και πέθαιναν αδιάλειπτα για την ελευθερία στο νησί της καταγωγής τους στην Κρήτη, πρώτα κατά των Βενετών και εν συνεχεία κατά των Τούρκων κατακτητών».

      Η Πανευρώπη
      Τον Οκτώβριο του 1923 o Κουντενχόβε – Καλλέργης γράφει στα γερμανικά το περίφημο βιβλίο του «Πανευρώπη» που δημιούργησε τρομερή αίσθηση την εποχή εκείνη, διότι υποστήριζε ότι η λύση στο ζήτημα της ειρήνης στην Ευρώπη περνούσε μόνο μέσα από την ενοποίηση της γηραιάς ηπείρου. Με τον τρόπο αυτό πίστευε ότι θα μπορούσε να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη και ευημερία στην Ευρώπη και ταυτόχρονα η Ευρώπη θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό με την Αμερική και τη Βρετανική Αυτοκρατορία.
      Η έκταση και τα όρια της Πανευρώπης του Κουντενχόβε-Καλλέργη ταυτίζεται σε μεγάλο βαθμό με τη σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση των 27. Δεν συμπεριλάμβανε το σημερινό Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.
      Τα κυρίαρχα κράτη που θα απάρτιζαν την Πανευρώπη ήταν η Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία, Ρουμανία, Τσεχοσλοβακία, Σερβία, Ουγγαρία, Βέλγιο, Κάτω Χώρες, Αυστρία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Ελβετία, Φιλανδία, Δανία, Νορβηγία, Λιθουανία, Λετονία Εσθονία, Αλβανία, Λουξεμβούργο και Ισλανδία.
      Κατά τον Κουντενχόβε – Καλλέργη το ευρωπαϊκό πρόβλημα, θα μπορούσε να βρει τη λύση του μόνο με τη συγχώνευση των λαών της Ευρώπης
      οικειοθελώς με την ίδρυση μιας Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
      Η Πανευρώπη στην ουσία θα μπορούσε να συμπυκνώσει ένα αναγκαίο συμβιβασμό που θα στηριζόταν σε πλήρη αυτονομία των κυρίαρχων κρατών στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξωτερικά δε σε πλήρη ομοσπονδία. Άλλωστε η διπλή μέθοδος της αυτονομίας και της ομοσπονδίας είχε ήδη αποδειχθεί επιτυχής και σε άλλες περιπτώσεις συγκρότησης και λειτουργίας πολυεθνικών «συγκροτημάτων».
      Πανευρωπαϊσμός ή παγγερμανισμός;
      Ο Κουντενχόβε – Καλλέργης κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του από τη στιγμή που αποφάσισε να ιδρύσει ένα πανευρωπαϊκό κίνημα.
      Ιδρύει λοιπόν το 1922 την Πανευρωπαϊκή Ένωση.
      Στο οργανωτικό σχήμα της Πανευρωπαϊκής Ένωσης εντάσσονται κορυφαίοι πολιτικοί όπως ήταν ο Γάλλος υπουργός εξωτερικών και μετέπειτα πρωθυπουργός Μπριάν, ο Αντενάουερ αλλά και ο Ελευθέριος Βενιζέλος.
      Επίσης εντάχθηκαν στην Πανευρωπαϊκή Ένωση και διανοούμενοι όπως ο SigmuntFreud, o Albert Einstein, o Thomas Mann κ.λ.π.
      (Σημείωση: όλοι εβραίοι).
      Κατά το διάστημα 1924 – 1932 βασικός στόχος του Κουντενχόβε – Καλλέργη ήταν η γαλλογερμανική προσέγγιση. Η στρατηγική του αυτή άλλαξε όταν στις 30 Ιανουαρίου 1933 ο Χίτλερ έγινε καγκελάριος της Γερμανίας. Από εκείνη τη στιγμή η Πανευρωπαϊκή Ένωση ανέλαβε εκστρατεία κατά του ναζισμού και του παγγερμανικού κινήματος.
      Στον παγγερμανισμό ο Κουντενχόβε – Καλλέργης αντέταξε τον πανευρωπαϊσμό.
      Αυτή η παράμετρος είναι ιδιαίτερα επίκαιρη και σήμερα.
      Η Πανευρωπαϊκή Ένωση δραστηριοποιήθηκε ιδιαίτερα κατά το διάστημα 1925 – 1933 με εθνικές επιτροπές σχεδόν σε κάθε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Όμως μετά το 1933 απαγορεύτηκε η λειτουργία της στη Γερμανία και υπέστη στην πορεία σωρεία διώξεων, αφού αυτή άλλωστε αποτελούσε μια από τις βασικές οργανώσεις που πάλευε σε ευρωπαϊκό επίπεδο κατά του ναζισμού.
      Κατά τη διάρκεια του πολέμου βρέθηκε στις ΗΠΑ και μετά τη λήξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη και ιδρύει την Πανευρωπαϊκή Κοινοβουλευτική Ένωση με στόχο να προωθήσει την ευρωπαϊκή ενοποίηση.

      Ο Ελευθέριος Βενιζέλος
      και η Τουρκία
      Με την Ελλάδα ο Κουντενχόβε-Καλλέργης διατηρούσε πάντοτε δεσμούς κυρίως μέσω Ελλήνων πολιτικών και διανοουμένων που στήριξαν την προσπάθεια του. Σ? αυτούς περιλαμβάνονται εκτός από τον Ελευθέριο Βενιζέλο και οι Νικόλαος Πολίτης, Ανδρέας Μιχαλακόπουλος, Λέων Μακκάς και άλλοι πολιτικοί.
      Με τον Ελευθέριο Βενιζέλο ο οποίος άλλωστε κατά τον Κουντενχόβε-Καλλέργη του μιλούσε «σαν παλιός φίλος, σχεδόν σαν συμπατριώτης αφού το επώνυμο Καλλέργης είχε ιδιαίτερα στενούς δεσμούς με την Κρήτη», εγκαινίασε μια ιδιαίτερα στενή συνεργασία ιδίως σε σχέση με το ζήτημα της ευρωπαϊκής πορείας της Τουρκίας δεδομένου ότι ο Βενιζέλος μετά την προσέγγισή του με τον Ατατούρκ το 1930 υποστήριζε ότι η Τουρκία θα πρέπει να αποτελέσει μέρος της Ευρώπης ενώ ο Κουντενχόβε – Καλλέργης πίστευε ότι η Τουρκία ως χώρα ασιατική δεν είχε καμία θέση στην Ενωμένη Ευρώπη. Μάλιστα ο Βενιζέλος του επεσήμανε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να συνεργαστεί με την πανευρωπαϊκή πολιτική του κίνηση μόνο εάν συμπεριλαμβανόταν και η Τουρκία.
      Τελικά φαίνεται ότι ο Βενιζέλος έπεισε τον Κουντενχόβε – Καλλέργη, ο οποίος σε μεταγενέστερο έργο του συμπεριέλαβε και την Τουρκία στην Πανευρώπη.
      Το πανευρωπαϊκό
      κίνημα των πολιτών
      Αυτό όμως που πρέπει να συγκρατήσει κανείς από τις σκέψεις του Κουντενχόβε – Καλλέργη σε σχέση με την οργάνωση της πολιτικής δράσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι η μεγάλη σημασία που επέδιδε στο ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι πολίτες στην οικοδόμηση της Ενωμένης Ευρώπης. Για τον λόγο αυτό προσπάθησε να δημιουργήσει και να οργανώσει ένα πανευρωπαϊκό κίνημα με οργανωτικές ρίζες σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.
      Η Πανευρωπαϊκή Ένωση απέκτησε γραφεία και παραρτήματα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και προχώρησε μάλιστα και στη διοργάνωση πανευρωπαϊκών συνεδρίων.
      Ο Κουντενχόβε – Καλλέργης δε στηρίχθηκε σε υπάρχοντα εθνικά πολιτικά κόμματα και σχηματισμούς για την προώθηση της Ενωμένης Ευρώπης. Ζήτησε τη βοήθεια και τη στράτευση βεβαίως σημαντικών πολιτικών προσωπικοτήτων της Ευρώπης αλλά πάντοτε στο πλαίσιο μιας πολιτικής κίνησης που είχε υπερεθνικά πολιτικά και οργανωτικά χαρακτηριστικά.
      Μήπως άραγε και η Ευρώπη του μέλλοντος μας θα μπορέσει τελικά να οικοδομηθεί μόνο αν στηριχθεί κυρίως σε πολιτικά κόμματα και κινήσεις πολιτών που βασικό χαρακτηριστικό τους θα είναι η υπερεθνική οργανωτική τους συγκρότηση;
      1 σχολιο
      [Δημήτρης Τσουκαλάς] ~ 24 Νοεμβρίου 2015

      Κύριε Καθηγητά
      Ποια η γνώμη σας για τις αναφορές που γίνονται στο βιβλίο:
      – Αυτό που κυρίως διαχωρίζει τους Εβραίους από τους μέσους αστούς είναι το γεγονός ότι είναι καθαροί άνθρωποι.
      – Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων.
      – Ο πόλεμος μεταξύ του Καπιταλισμού και του Κομμουνισμού για την κληρονομιά της εκλιπαρούσης αριστοκρατίας του αίματος είναι ένας πόλεμος φατριών της νικηφόρας αριστοκρατίας του πνεύματος, ένας αγώνας μεταξύ ατομισμού και του σοσιαλισμού, του εγωισμού και του αλτρουισμού, του ειδωλολατρικού και του χριστιανικού πνεύματος. Το γενικό επιτελείο αμφοτέρων στρατολογείται από την πνευματική αρχηγική φυλή της Ευρώπης [Führerrasse] τους Εβραίους.
      – Οι Ευρωπαίοι είναι άνθρωποι της ποσότητος και οι Εβραίοι άνθρωποι ποιότητος!
      Με τιμή
      Δημήτρης Τσουκαλάς
      Υ.Γ
      Το βραβείο Kalergi έλαβαν ο κ. Ρομπάι και η κυρία Μέρκελ.
      Γνωρίζετε αν ο -Πανευρωπαισμός- διδάσκεται σε κάποια σχολεία;

    3. μπραβο στεφανε.πες τα τους γι;τι ειναι ξεβρακωμενες…ο αγιος δεσποτας ο θεος να τον κανει αγιο το παιζει αγριος κ νομιμος…αλλα ειναι…εξολης….τον ξερουμε στη ολυμπια

    4. Σεβασμιωτατε, ειναι δυνατον να κανετε τετοια πραγματα,,,,μα κι να ειχε φταιξει ο αδελφος μας, εσεις ζητατε χρηματα, αντι να δωσετε χρηματα, για να αποφυλακιστη, ο Ασωτος Υιος, ουτε τα προσχηματα του Ευαγγελιου δεν κρατατε ,Πως θα ανεβεται στον αμβωνα, τωρα τι θα πειτε, που ειναι η αγαπη, που ειναι ο ορκος που δωσατε, που ειναι ο Υμνος της αγαπης Του Αγιου Αποστολου μας Παυλου, Αγαπη δε μη εχων…….. Αλλα να σας πω, στην αιρεση του Παποκαισαρικου Οικουμενισμου του Νεου Ημερολογιου, που βρισκεθαι, αυτα ειναι αγνωστα, εσεις μεχρι εγληματα κανατε το 1950 στο διωγμο εναντιον των αδελφων σας Παλαιοημερολογιτων οπως του αποκαλειτε, χλευβαστικως, θα διστασετε να αφανισετε ενα δημοσιογραφο που εκπεμπει, αληθεια κι αγαπη για την Πατριδα, οι Ερινειες θα σα φανε, αμασιτι…..καλη μετανοια………………

    5. ΕΓΩ ΣΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ…??
      ΠΟΛΥ ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!!!
      ΤΕΛΙΚΑ (ΣΤΑ ΛΕΓΑ) ΣΕ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΑΝ!!!!
      ΑΠΟ ΠΑΠΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ………!!!!!!!!

    6. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορούμε να βοηθήσουμε τον Στέφανο Χίο ή θα μένουμε στα λόγια?
      το <> δεν φέρνει αποτέλεσμα…ο Στέφανος είναι οικογενειάρχης και μόνο για την οικογένειά του πρέπει να φροντίσουμε όλοι ν’αποφυλακισθεί εδώ και τώρα!

    7. 18,08 εισαι ενας βλακας και μισος , καταρχην την χρυση αυγη την εχουν απομονωσει απο παντου , ολα τα απο-κομματα και τα σαπια μμ-εξαπατησης την εχουν στο αποσπασμα ουτε δειχνουν ουτε λενε τιποτα , μονο υβρεις και λασπη , 2ον ο Λαφαζανης και Κωνσταντοπουλου ψηφησαν μνημονια αρα ειναι και αυτοι συνυπευθηνοι , γιαυτο οταν λες κατι να το σκεπτεσε πρωτου την αμολυνης

    8. οπως λεει κι ενα τραγουδι ,, ο Χριστος ξανασταυρωνεται ,, καλη δυναμη στεφανε

    9. Re patrida pou einai i xrisi avgi na iperaspisti tous plistiriasmous pou pernoun ta spitia ftoxon oikogenion pou krivonte kai pos einai patriotes otan den iperaspizonte tous simpatriotes tous pera apo tin konstantopoulou kai ton lafazani oli i ali loufsksane stis vouleftikes tous apozimiosis kai se ola ta pronomia ante gamithite epitelous me tin aniparkti sistimiki xrisi avgi pou to mono pou kani einai na ipoklonete kai na filai ta xeria tis mpakogiani ksipnate ragiades

      1. Από τη βουλευτική αποζημίωση δίνουν τα 3/4 στο κόμμα. Για το που είναι η Χ.Α ας φρόντιζαν οι πολίτες να τους δώσουν δύναμη με τη ψήφο τους βγάζοντας 120 και βάλε βουλευτές για να μη περνάνε τα μνημόνια και όχι μόνο 17.
        Ο Λαφαζάνης και η Κωνσταντοπούλου καλοί στα λόγια αλλά όταν ήταν στη κυβέρνηση και μπορούσαν να τη ρίξουν πριν ψηφιστούν νέα μνημόνια και γίνει το όχι ναι ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.
        ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

        1. Πως να τους ψηφίσει ο κοσμος?? Βλέποντας τους να σπάνε πάγκους στις λαϊκές,να τραμπουκίζουν μετανάστες και να ορκίζονται στον χιτλερ??αντε γαμησου!!

          1. Σου επιστρέφω την ύβρη είς διπλούν και σε συμβουλεύω να μη βλέπεις πολλή MEGA ή τα υπόλοιπα συστημικά κανάλια γιατί σε κάνει φυτό.
            Α. Για τις λαικές που κλώτσησαν κάποιοι αγανακτισμένοι πολίτες χαρτόκουτα αθωώθηκαν.
            Β. Στη δίκη της Χ.Α που εσύ δε παρακολουθείς δεν αποδείχτηκε κανένας τραμπουκισμός λαθρομετανάστη-μετανάστη.
            Γ. Δεν υπάρχει κανένα ντοκουμέντο που να αποδεικνύει ότι ορκίζεται κάποιος από τη Χ.Α στον ψυχοπαθή Χίτλερ.
            Δ. Για ενημέρωση σχετικά με τις πολιτικές θέσεις και την ιδεολογία της Χ.Α υπάρχει το επίσημο ιστολόγιό της.

      2. Καλα τα λες φιλε μου …η χα ειναι το ποιο συστημικο κόμμα!!!

    10. Στεφανε ψαχνω για την εφημεριδα σου στη γειτονια μου και εχει εξαφανιστει..πηρα τηλ ενα φιλο μου που εχει μινι μαρκετ και μου κρατησε την τελευταια…ολη η ελλαδα γνωριζει τι συμβαινει..ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…

    11. ΜΙΑ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΉ ΠΑΙΔΙΆ ΣΥΜΠΑΡΆΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΠΑΝΌ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΈΦΑΝΟ ΧΊΟ. ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΛΌΓΙΑ ΑΛΛΆ ΝΑ ΤΟ ΠΡΆΞΟΥΜΕ. ΚΑΤΆ ΌΛΟΝ ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΆΝΕ. ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΆΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ

    12. Tρισκατάρατος να είναι ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

    13. Η πραγματικη χουντα ειναι αυτη και φυσικα και των Σαμαροβενιζελων , οποιος προδωσει την ελλαδα μας οποιος την καταστρεψει και την αφανισει ειναι ευπρωσδεκτος και αποδεκτος απο τα ρεμαλια της εξουσιας , ενω οσοι ειναι υπερ της πατριδας μας την σεβονται και την τιμουνε τους πανε φυλακη , κατι τετοιο συμβαινει και τωρα οπως και με την Χ.Α. , οι αληθειες πονανε γιατι ολοι τους εχουν μαθει να ζουνε στο ψεμα και στην αρπαχτη

    14. Παπάδες τα μεγαλύτερα λαμόγια μετά τους πολιτικούς,αν δεν γκρεμιστούν οι εκκλησίες και κρεμαστούν οι τραοπαπάδες άνοδο σαν χώρα δεν θα ξαναδούμε ποτέ……

    15. ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠ ΑΥΤΑ.
      ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ.
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

    16. Θα μας ενημερώσει κανείς για ό,τι νεώτερο, ή θα τα μάθουμε από άλλες πηγές; κοντεύετε 24 ώρες χωρίς νεώτερη ανάρτηση.

      1. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΙΟ ΕΞΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ! ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΚΟ , ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ! ! !

    17. Από καιρό το σχεδιάζανε.
      Ψάχνανε να βρούνε τρωτό σημείο νομικά για να τον κλείσουν μέσα.
      Ενοχλεί το σύστημα ο Χίος και όποιος ενοχλεί του προσφέρουν δωρεάν διαμονή στο HOTEL KORYDALLOS.
      Έτσι κυνήγησαν και κυνηγούν την Χ.Α έτσι κάνουν σε όποιον τολμάει να γράψει αλήθειες.

    18. Ο/Η Βίοι εξουσίας παράλληλοι ή όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..... λέει:

      Γιοσάκης, Βαβύλης, Καλούσης, Αντωνίου… κλπ παραδικαστικό – παραεκκλησιαστικό τότε το 2005 με νέα δούλα…
      παραδικαστικό – παραεκκλησιαστικό και το 2017 με σύριζα στο σφύριζα !!!!!

    19. Ο/Η παραδικαστικό - παραεκκλησιαστικό και το 2017 με σφύριζα... λέει:

      Γιοσάκης, Βαβύλης, Καλούσης, Αντωνίου… κλπ παραδικαστικό – παραεκκλησιαστικό τότε το 2005 με νέα δούλα…

    20. Αντε με το καλο οταν βγεις,θα μα λες και ιστορίες στις ντουζιέρες??

    21. Σύντομα θα σας κρέμασουν οι τουρκοι, και οι φίλοι σας τα εβραιοσκυλα θα πετάνε κομμάτια από τις σαρκες σας στα οργισμενα πληθη,πουστρες με τα Χρύσα ρασα

    22. Υπομονή Στέφανε …θα βγεις οπου ναναι!!!
      ΥΓ προσοχή στο φουντουκι

    23. Τουρκαλβανοί τραγιά, κοπρόνυμε και βοθρολομαίε κι οι βαστάζοι σας, να ξέρετε πως για τους μασωνους “συντρόφους” σας κι εσείς αναλώσιμοι είσαστε. Περιμένω τη στιγμή που δε θα σας χρειάζονται άλλο και θα σας παραδώσουν βορά στο πλήθος

    24. ΤΟ ΑΡΘΡΟ <> ΕΧΕΙ 4000+ VIEWS, ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ 15 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ.

    25. ΣΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΔΑΛΙΟΥΣ ΝΗΣΟΥΣ ? ΥΠΟΜΟΝΗ, ΔΕΣ ΤΟ ΣΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ , ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    26. ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ Κ ΟΣΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΕΣΘΕ ΜΕ ΤΟ Ν ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΧΙΣΘΕΝΤΩΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΠΙΚΟΥΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΙΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ? ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΕΣΥ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΑΣ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ??? ΚΟΠΤΕΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΧΙΣΘΕΝΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΑΣ Κ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΑΣ
      ΔΩΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΗΜΟΥΝ Κ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕΣ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΕΡΟ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΗ Κ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΑΓ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
      ΤΟΝ ΕΚΡΥΨΕ Κ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΑΧΟ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΑΓΙΑΣΕ
      ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΕΣ Κ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΕΣ

    27. TON ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ. ΕΙΧΕ ΠΕΙΘΩ, ΑΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΕΓΙΝΕ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ, ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ 3.000.000 ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Κ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΕ ΟΛΗΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΕΦΑΝΕ, ΕΚΕΙ. ΚΡΑΤΑ ΑΜΥΝΑ. Κ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ.

    28. ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΑΝΗ ΚΑΜΜΕΝΟ….αυτος ειναι μονιμος θαμωνας στην ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

    29. Είναι εκδικητικός δεν χαμπαριάζει κανέναν και τπτ όλη μητρόπολη τρυφιλιας και Ολυμπίας υποφέρει είναι δικομανής και κακός τον καλύπτουν με αρχηγό τον μητροπολίτη Σπάρτη! Ακούει Σπάρτης γιατί δεν πέρνει μέρος;

    30. Τραγο, σου λειψανε 60 χιλ? ο Χριστος, που διακυρηττεις δεν ειπε …”ο εχων 2 χιτωνας…”???
      αηδια και εμετος με πιανει με τους μουσατους χρυσοντυμενους/χρυσοπεριτριγυρισμενους αχορταγους ρασοφορους! ευτυχως υπαρχουν εξαιρεσεις…λιγες μεν, αλλα υπαρχουν!
      Λοιπον για να τελειωνουμε…
      ο Σαρακης ειναι εντιμος και καλος δικηγορος και ευχομαι να του παρει και το σκαλπ του τραγου! Χιο θα παψω να σε παρακολουθω οταν δεν θα τα λες εξω απο τα δοντια!
      ΥΓ. τοσο αντρες ειναι οι επιμελητες που πηγαν να κανουν τσαμπουκα και μανουρα σε γυναικοπαιδα και σε κλειστες πορτες?

    31. Δημοσιευσε ΟΤΙ εχεις !

      Εινσι η.μονη ασφαλεια για το ατομο σου !

      Εαν πιστεψουν συτοι που σε διωκουν πως υπαρχει ενδεχομενο να μην φανερωσεις οτι εχεις, νσ μην μιλησεις τοτε θα προτιμησουν, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕΙ η “σιωπη” σου !!

      Καταλαβες;;

      Κουραγιο λοιπον Στεφσνε.
      (μην ξεχνας πως το υβριδιο νεο-ελληνας στην σημετινη κοινωνια μας χωτιζετσιβσε δυο κατηγοριες):

      ΕΙΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ

      ΕΙΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ ΚΕΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥ ΥΛΙΣΤΗ

    32. Βαστα Στέφανε. Περνάς μεταπτυχιακό στο καλύτερο σχολείο για να είσαι έτοιμος μετά.ο αγών συνεχίζεται.

    33. Πιστεύω ότι πρέπει νά βοηθήσουμε όλοι….όλοι άπό αύτά τά λίγα πού δέν έχουμε…νά τόν βγάλουμε έξώ άπό τήν φυλακή ……μία φωνή έμεινε καί αύτή πάνε νά τήν φιμώσουν….Δέν θά τούς περάσει……Δώστε λογαριασμό τραπέζης έκεί στό Μακελειο..νά βοηθήσουμε όλοι…..!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ….ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ……..ΝTΡΟΠΗ …Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ….ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ….!!!!!!ΖΗΤΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ…!!!!!!!

      (YΓ…Ύπομονή Στέφανε..τά καλυτερα έρχονται ..ό θεός μαζί σου..)

    34. ο χριστόδουλος με έκανε να αγαπήσω την εκκλησια αυτοί όλοι τους η άθεοι και ο άθεος ιερώνυμος με έδιωξαν με αυτά που κάνουν από την εκκλησία δεν μπορώ να τους βλέπω όλοι τους για τον πατριάρχη αυτών που τρwι πηvή με τους τούρκους και μας δουλευη δεν το συζητώ καν τη παλιάνθρωπος είναι κύριε χίο δίνω πρώτα συγχαρητήρια στην σύζυγο σας που στέκετε σίγουρα βράχος δίπλα σας με όλα αυτά που τραβάτε γιατί απλά κάνετε την δουλειά σας και δεν εισατε λαμόγιο και να φωτογραφιζεσε με πόρσε η τελευταίο τύπου VOLVO και με κανα πούρο κύριε χίο θα περαση και αυτή η ταλεπορία σου αυτοί όμως θα μονούν στην μνήμη μας για άθεοι και προδότες όλοι τους και μια ελληνική παριμία λέει ότι τον παπά δεν τον κάνουν τα ΡΆΣΑ σοφό όπως πόλης ελληνικές παριμίες ,,,,εάν η εφημερίδα σας βγάλη λογαριασμό να βάλουμε όλοι να τα δώσουμε στους άθεους καλή σας μέρα

      1. Δεν είδες Πόρσε αλλά του Χριστόδουλου την Κράισλερ ούτε αυτή την είδες?

        1. 40000ε καινούργια εκανε η κραισλερ δε ηταν πρόκληση

    35. στεφανε δωσε πρωτα ενα αριθμο τραπεζικου λογαριασμο για να βοηθησουμε οι χιλιαδες αναγωστες του μακελειου και ασε τα υπολοιπα για μετα.
      υ.γ να χαιρεσε τους “συναδελφους” σου δημοσιογραφους.

    36. ο χριστόδουλος με έκανε να αγαπήσω την εκκλησια αυτοί όλοι τους η άθεοι και ο άθεος ιερώνυμος με έδιωξαν με αυτά που κάνουν από την εκκλησία δεν μπορώ να τους βλέπω όλοι τους για τον πατριάρχη αυτών που τρόικα πηγή με τους τούρκους και μας δουλευη δεν το συζητώ καν τη παλιάνθρωπος είναι κύριε χίο δίνω πρώτα συγχαρητήρια στην σύζυγο σας που στέκετε σίγουρα βράχος δίπλα σας με όλα αυτά που τραβάτε γιατί απλά κάνετε την δουλειά σας και δεν εισατε λαμόγιο και να φωτογραφιζεσε με πόρσε η τελευταίο τύπου volvo και με κανα πούρο κύριε χίο θα περαση και αυτή η ταλεπορία σου αυτοί όμως θα μονούν στην μνήμη μας για άθεοι και προδότες όλοι τους και μια ελληνική παριμία λέει ότι τον παπά δεν τον κάνουν τα ΡΆΣΑ σοφό όπως πόλης ελληνικές παριμίες ,,,,εάν η εφημερίδα σας βγάλη λογαριασμό να βάλουμε όλοι να τα δώσουμε στους άθεους καλή σας μέρα

    37. Σιγα μην ειναι σεβασμιωτατος αυτο το διποδο ΤΡΑΓΙ …
      Εαν ειχαν φιλοτιμο οι κατοικοι της επισκοπης του θα τον ξυριζαν στο γονατο και Μανιατικα .

    38. Καλή λευτεριά Στεφανε ο πόλεμος είναι κοντά σκτά στον Αντ. Σαμαρα

    39. Εγώ ένα θα πω και δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο: ΑΝ είχε γίνει το ίδιο με τον ιδιοκτήτη της ΑΥΓΗΣ, τώρα έξω από τον Κορυδαλλό θα καιγόταν το σύμπαν και στο Σύνταγμα θα είχαν μαζευτεί 1 εκατομμύριο αναρχοκομμούνια. Προς σκέψιν και συμμόρφωσιν, “πατριώτες”…

    40. Στέφανε, μια συμβουλή, όταν μπεις μέσα (κορυδαλλό) ψάξε να βρείς τον Νώντα από τα πετράλωνα και πες του ότι είσαι φίλος του χριστοδούλου και άσε τα υπόλοιπα στον Νώντα

    41. Ο μεγαλύτερος πολέμιος των χρυσαυγιτών αλλά και άλλων αγωνιζόμενων πατριωτών, δεν είναι -όπως νομίζουν μερικοί αφελείς πιστοί- οι εβραιομασσώνοι ή οι άθεοι αριστεροί. Οι μεγαλύτεροι πολέμιοι των πατριωτών και εθνικιστών είναι οι κρατούντες διαπλεκόμενοι Δεσποτάδες τύπου Ιερωνύμου και Βαρθολομαίου, αυτοί δηλαδή οι φαρισαίοι με τις μαύρες κουρσάρες, τις χρυσοστόλιστες πατερίτσες και τις βαριές αδαμαντοστόλιστες μήτρες, που ακολουθούνται από ένα εσμό αυλοκολάκων ιερωμένων και τους ευλαβούνται -δυστυχώς για τη χώρα!- πολλοί “ευλαβείς-βλαμμένοι” (φράση του αείμνηστου ιεροκήρυκα Νικολάου Σωτηροπούλου). Αυτοί είναι οι κεκηρυγμένοι εχθροί κάθε Χίου και κάθε αγωνιζόμενου πατριώτη-πραγματικού Χριστιανού. Οσο αργεί να το συνειδητοποιήσει η μεγάλη πληθύς ημών των Ορθοδόξων πιστών, τόσο η χώρα θα βαδίζει από το κακό στο χειρότερο και θα παίζουμε το αδιέξοδο κυνήγι των κακών μαγισσών, διότι αυτοί -κυρίως- καθυστερούν ενσυνείδητα την εξέγερση του λαού κατά του σάπιου και του νεκρού…..
      ΥΓ Το δε οξύμωρο είναι ότι αυτά δεν τα γράφει ένας αρχαιολάτρης αλλά ένας αγωνιζόμενος πιστός -μη παλαιοημερολογίτης- που πιστεύω ως Σωτήρα τον Ιησού Χριστό και ΜΟΝΟΝ, και φυσικά την Εκκλησία Του! Και πάντως ο Βαρθολομαίος, ο Ιερώνυμος , ο Στέφανος, ο Ζηζιούλας και οι άλλοι εξουσιαστές περί αυτούς, που στριμώχνονται κοντά τους, δεν αποτελούν…. ΤΗΝ “εκκλησία” του Χριστού!

    42. Κουραγιο και ολα θα πανε καλα…ευχομαι τα παιδακια σου να ειναι καλα και να μην εχουν εφιαλτες με αυτο που εκαναν αυτοι οι ανεγκεφαλοι ανθρωποι.Υπαρχουν πολλοι που σ’αγαπανε και θα σε στηριξουν ο καθενας με τον δικο του τροπο να εισαι σιγουρος γι’αυτο.

    43. Λευτεριά στον Στέφανο Χίο
      Κατοχή έχουμε

    44. Οσοι δεν ηθελησαν να βασιλευσω επαυτων φερετε τους εδω και σφαξτε τους εμπρος μου…..το κατα λουκαν ιθ,27…εβραιοδουλε χριστοστομε που εβαλες φυλακητπν χιο π κυριος σου δινει ωραια κυρηγματα αγαπης.!!!!!….υποκριτες της αγιας σιων. Ρασοφοροι εβραιο προδοτες της ελλαδος.

    45. ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΡΤ, ΟΥΤΕ Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    46. Οσοι δεν ηθελησαν να βασιλευσω επαυτων φερετε τους εδω και σφαξτε τους εμπρος μου…..το κατα λουκαν ιθ,27…εβραιοδουλε χριστοστομε που εβαλες φυλακητπν χιο π κυριος σου δινει ωραια κυρηγματα αγαπης.!!!!!….υποκριτες της αγιας σιων.

    47. ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
      ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ.

    48. Αυτή η κατάσταση στο κωλοκράτος του Ελλαδιστάν μου θυμίζει τους Άθλιους του Βίκτωρ Ουγκώ που ο Ιαβέρης (Μητραπολίτης προδότης ρασοφόρος Σκ@τόστομος) ξόδεψε όλη του τη ζωή κυνηγώντας έναν αθώο που απλά ήθελε να ζήσει την οικογένεια του ονόματι Γιάννης Αγιάννης (Στ. Χίος). Αλλά τουλάχιστον ο Ιαβέρης στο τέλος κατάλαβε το λάθος του και επειδή δε μπορούσε να αντέξει τις τύψεις πήγε και πνίγηκε. Εσύ ρασοφορε παπά με τα πετραχιλια θα δείξεις έστω και λίγη τσίπα να πας να αυτοκτονήσεις?

    49. Έστω και απο ελάχιστα χρήματα ο καθενας μπορεί να μαζευτεί ενα καλο ποσο στο ονομα του Στ. Χίου.

      Στέφανε καν’το, θα βάλω κι εγω.

    50. Κρίμα . Το να κλείνουμε έτσι στόματα δεν είναι σωστό , όπως δεν είναι σωστό ο δημοσιογράφος να μη γνωρίζει μέχρι που πρέπει να φτάνουν τα όρια του. Αλλά το να πας πρωί πρωί στο σπίτι ενός πολίτη με 2 αστυνομικούς και όταν μέσα ξέρεις ότι υπάρχουν μικρά παιδιά ,κανείς τραμπουκισμό. Αυτό κύριοι λέγεται ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

      1. και που την ειδες εσυ την δημοκρατια εσυ σε αυτην την χωρα . αυτο που εκανε ο παπας αν αληθευει το κανουν οι νονοι της νυχτας . δεν εχουν βεβαια και μεγαλη διαφορα. αλλοι ειναι οι λογοι αλλα και ο αλλος ο μυλωνακης που τον ειχε καθε βραδυ στο σωου του γιατι αυτο που κανει ο μυλωνακης ειναι επαναληψεις ολο τα ιδια και τα ιδια λεει και τα ιδια ατομα καθε βραδυ σχεδον δεν ακουσα να πει κουβεντα για το θεμα αλλα αν εχεις τετοιους φιλους τι τους θελεις τους εχθρους τελικα φιλοι δεν υπαρχουν παρα μονο φιδια

    51. .. ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ..κατι θα μαζευτει..και απ το εξωτερικο που σε βλεπουν και απο παντου…ΚΑΝΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ…

    52. Καταρχάς να στείλω και εγώ την εκτίμηση μου και την συμπαράσταση μου στων στέφανο Χίο ,ο οποίος είναι ένας από τους λίγους γνωστούς δημοσιογράφους που κρατισε των αντισηστημικο του χαρακτήρα όλο αυτά τα χρόνια ,με τα καλά και κακά του … Κάνεις δεν είναι τέλειος ούτε γίνεται να συμφωνούμε σε όλα…άμα ήταν κανένα σκυλάκι του συστήματος από τα βρωμοκαναλα και βρωμοσαιτ θα γινόταν χαμός τώρα μουγκά όλα τα σκυλιά του συστήματος, επίσης φενεται και ο ρόλος της εκκλησίας που δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός ,και αποδεικνύει ότι ο Εβραίοχρηστιανησμος δεν είναι τίποτα άλλο παρά στηλοβατης του συστήματος που μας κατέστρεψε
      ΥΓ.ολοι εμείς που συμπαθούμε το στέφανο να πάμε αύριο να αγοράσουμε την εφημερίδα του για να των ενισχύσουμε…και όχι μόνο αυριο

    53. Τι υπηρετεί ο ”σεβασμιότατος” ; το αγαπάτε τους εχθρούς υμών , ή το οφθαλμόν αντί οφθαλμού ; τον ΙΗΣΟΥ ή τους εβραίους ;

    54. 8a sou klasoune mia mantra arxidia kseskise tous olous k kane apokalipseis gamo ton mitropoliti xrsostomo ton masono oust re

    Comments are closed.