ΠΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ Κ’ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ. Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΦΥΓΕ ΜΑΡΑΖΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΝΟΣΟ

    Κοινοποίηση:
    SAMARAS-KOLEGIO

    Η ακηδεμόνευτη καθηγήτρια Φώφη Μπουλούτα που έγινε γνωστή όταν απολύθηκε από το Κολλέγιο Αθηνών στο οποίο δίδασκε επί πάνω από 20 χρόνια, επειδή είχε πιάσει τον γιο του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει, δεν μένει πια εδώ … Μπορεί να μη λύγισε  από το ανελέητο κυνηγητό του καθεστώτος του Καλαματιανού αλλά νικληθηκε από την επάρατο … Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπεδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) εξέδωσε μια  ανακοίνωση, τιμή στη μνήμη της, που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο απ΄ αυτούς τους λίγους που και στις μέρες μας ελπίζουν  :

    «Κάθε εποχή έχει τους δικούς της ήρωες. Για τον κλάδο των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, η Φώφη Μπουλούτα ήταν ένα σύμβολο αγώνα στην πιο σκοτεινή περίοδο της ιστορίας του. Στην περίοδο που μια μικρή, παρασιτική επιχειρηματική ομάδα και οι πολιτικοί της συνοδοιπόροι επιστράτευσαν θεούς και δαίμονες για να μετατρέψουν το αγαθό της Παιδείας σε εμπόριο και τους εκπαιδευτικούς σε τρομοκρατημένους υπαλλήλους. Η Φώφη έδωσε μια μάχη που αποτελεί φάρο ελπίδας, έμπνευση και παράδειγμα για τον καθένα από εμάς. Μια θαρραλέα, δυνατή φωνή σίγησε. Η αγωνίστρια, αγαπημένη συνάδελφος Ευφροσύνη (Φώφη) Μπουλούτα, γνωστή για τη μάχη που έδωσε μετά την εκδικητική της απόλυση από το καθεστώς Σαμαρά στο Κολλέγιο, έφυγε από τη ζωή.

    Η Φώφη ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος και εξαίρετη εκπαιδευτικός. Δίδαξε επί 21 χρόνια φυσικές επιστήμες στο Κολλέγιο Αθηνών, από όπου εκδιώχθηκε, επειδή είχε το «θράσος» να πράξει το λειτούργημά της και να κάνει παρατήρηση σε μαθητή του οποίου ο γονιός ήταν τόσο «ισχυρός», ώστε όχι μόνο να απαιτήσει να απολυθεί, αλλά να χρησιμοποιήσει την περίπτωσή της ως άλλοθι για να καταργήσει το νομοθετικό πλαίσιο για την ιδιωτική εκπαίδευση, αλλά και την ίδια τη Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας. Η Φώφη δεν φοβήθηκε. Μπορεί ο αγώνας να ήταν άνισος, μπορεί το διορισμένο ΚΥΣΔΕ να επέτρεψε την απόλυσή της «ελλείψει αρκετών στοιχείων», μπορεί να επιστρατεύτηκε ένα πανίσχυρο και καλοπληρωμένο επιτελείο δικηγόρων με επικεφαλής τον Πανεπιστημιακό Γ. Λεβέντη για να τη στείλει σπίτι της και να τη φιμώσει, όμως δεν λύγισε ούτε δευτερόλεπτο. Έχοντας στο πλευρό της τη δικηγόρο Κάτια Λαϊνά και την Ομοσπονδία έδωσε μια δύσκολη και γενναία μάχη, κόντρα όχι σε ένα σχολείο, αλλά σε ένα ολόκληρο κατεστημένο. Ένα πολιτικό/επιχειρηματικό κατεστημένο που θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι είναι είλωτες, χωρίς φωνή, που πρέπει να σκύβουν το κεφάλι και να αποδέχονται τη μοίρα τους. Η Φώφη μπορεί να απολύθηκε, το σκανδαλώδες της απόλυσής της όμως (που έκρυψαν καλά τα συστημικά ΜΜΕ για να προστατέψουν την τότε πολιτική εξουσία) έκανε το γύρο του διαδικτύου και αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής του κλάδου μας. Ο αγώνας που ξεκίνησε στα τέλη του 2013 είχε σκοτεινές στάσεις (την ψήφιση του εκτρώματος Αρβανιτόπουλου με τις ελεύθερες απολύσεις, για να φιμωθεί η κάθε Μπουλούτα στο μέλλον), όμως δικαιώθηκε τον Αύγουστο του 2016 με την ψήφιση του Ν. 4415/2016 (Νόμου Φίλη). Η Φώφη ήταν εκεί, στη Βουλή και μετά στα γραφεία μας, και πανηγύρισε μαζί μας, αν και πλέον ήταν διορισμένη αναπληρώτρια στο Δημόσιο. Όλοι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί γνωρίζουν ότι σε μεγάλο βαθμό η νίκη αυτή οφείλεται στον αγώνα της, έναν αγώνα που ευτυχώς δεν πήγε χαμένος.

    Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την οδύνη μας.”.

    ΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ

    ΜΆΡΤΙΟΣ 2013

    Το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης γνωμοδότησε για την απόφαση και επικύρωσε την απόλυση της καθηγήτριας του Κολεγίου Αθηνών η οποία είχε πιάσει τον γιο του πρωθυπουργού πριν από ενάμισι χρόνο.

    Η εκπαιδευτικός, με 21 χρόνια υπηρεσίας, είχε βρεθεί υπό απόλυση από τον Ιούνιο του 2012 όταν και συνέλαβε τον γιο του πρωθυπουργού και είχε ασκήσει αγωγή κατά του κολεγίου ζητώντας να κηρυχθεί άκυρη η απόλυσή της.

    Με την υπόθεση ασχολήθηκε και το ΚΥΣΔΕ, το οποίο αποφάσισε να μείνει η κατάσταση ως έχει, καθώς δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να αποδείξουν ότι υφίσταται θέμα καταχρηστικής άσκησης του δικαιώματος της καταγγελίας σύμβασης εκ μέρους του Κολεγίου.

    Η απόφαση προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της ΟΙΕΛΕ η οποία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

    «Πέντε ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα το ΚΥΣΔΕ έκανε ένα πρώιμο δώρο στην πρωθυπουργική οικογένεια, στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και στους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων. Κατόπιν άνωθεν εντολών (;) και με παράνομη σύνθεση (την οποία είχαν αλλοιώσει, αποβάλλοντας τους αιρετούς της ΟΙΕΛΕ) οι τρεις διορισμένοι από τον Υπουργό Παιδείας δημόσιοι «λειτουργοί» – μέλη του ΚΥΣΔΕ αποφάσισαν να «εκτελέσουν» την εκπαιδευτικό Ευφροσύνη Μπουλούτα, απολύοντάς την με το πρόσχημα ότι «δεν είχαν αρκετά στοιχεία» για να αποδείξουν ότι υφίσταται θέμα καταχρηστικής άσκησης του δικαιώματος της καταγγελίας σύμβασης εκ μέρους της διοίκησης του Κολλεγίου Αθηνών. Με λίγα λόγια το ΚΥΣΔΕ θεωρεί πως μια εκπαιδευτικός με 21 έτη υπηρεσίας, που είχε αξιολογηθεί θετικά από τη διοίκηση του σχολείου, απολύθηκε «όλως τυχαίως» και επελέγη «συμπτωματικά» μέσα από εκατοντάδες συναδέλφους της προς απόλυση λίγες ημέρες αφού συνέλαβε τον υιό του πρωθυπουργού να αντιγράφει!

    Με την κυνικότητα επαγγελματιών τα διορισμένα μέλη του ΚΥΣΔΕ δεν χρειάστηκαν πολύ ώρα για να ξεμπερδέψουν με την αποστολή τους. Απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες, τόσο το αίτημα της εκπαιδευτικού για αναβολή της διαδικασίας τη Δευτέρα, ώστε να παραστεί ο νομικός της εκπρόσωπος Γ. Κατρούγκαλος, όσο και τα αιτήματα εξαίρεσής τους που είχαν κατατεθεί και ανακοίνωσαν την κατάπτυστη απόφασή τους. Αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να εξαιρεθούν οι ίδιοι, (ενώ είχαν αποφασίσει την αποβολή των «ενοχλητικών» της ΟΙΕΛΕ) για να ολοκληρώσουν το «θεάρεστο» έργο τους.

    Η απόφαση του ΚΥΣΔΕ έχει ιστορική σημασία και θα επιφέρει δραματικές συνέπειες στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Αποτελεί κατ’ ουσίαν υπογραφή συμβολαίου θανάτου για χιλιάδες ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς και χαριστική πράξη για τους σχολάρχες. Με αυτόν τον τρόπο ανάβει το πράσινο φως σε όλα τα υπηρεσιακά συμβούλια της εκπαίδευσης να απολύουν χωρίς έλεγχο όλους τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που προτείνονται από τον ιδιοκτήτη ενός σχολείου προς απόλυση.

    Αποφάσισαν μόνοι τους ότι δεν πρέπει να εξαιρεθούν!!!!

    Η απόφαση του εκτελεστικού αποσπάσματος του ΚΥΣΔΕ ήταν η χαριστική βολή, όχι μόνο σε μια γενναία εκπαιδευτικό που απολύθηκε, επειδή έπραξε το χρέος της, αλλά για ολόκληρη την εκπαίδευση. Θυσιάζει στο βωμό της αναλγησίας, της αλαζονείας και της αυταρχικότητας του πρωθυπουργού και του αδελφού του, Προέδρου του Κολλεγίου, μια εργαζόμενη, πετώντας την στον Καιάδα της εξαθλίωσης. Αποδεικνύει ότι κάποιοι θεσμοί στη χώρα δεν λαμβάνουν αποφάσεις με βάση τους νόμους, αλλά με βάση το δίκαιο του ισχυρού.

    Η ΟΙΕΛΕ δεν πρόκειται να αφήσει έτσι την υπόθεση. Θα χρησιμοποιήσει κάθε πολιτικό και ένδικο μέσο για να ανατρέψει την απόφαση της παράνομης σύνθεσης του ΚΥΣΔΕ. Η δικαιοσύνη και οι θεσμοί που λειτουργούν ακόμη σ’ αυτό τον τόπο θα δώσουν την απάντηση σε όσους θεωρούν ότι η πολιτική και οικονομική ισχύς τους επιτρέπουν να βιάζουν το Σύνταγμα, τους νόμους και τα δημόσια αγαθά».

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΕΥΧΟΜΑΙ…….ΟΠΩΣ ΕΦΥΓΕ Η ΦΩΦΗ……ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ…..

    2. Τα πολιτικα κατακαθια πoυ καταστρεψαν μια ολοκληρη χωρα για να περναει καλα ηbvκλικα,πανε πακετο μαζι με το αλλο πολιτικο σκουπιδι το Γιωργακη και το μεγαλο κατακαθι τν Τσουπρα και τα γυρω παρατρεχαμενα τους που ειναι πολλα,καρκινιο σε ολα τους τα σογια.

    3. ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΩΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ !!!!!!!!! ΤΟ ΕΧΩ ΒΙΩΣΗ ΚΙ’ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ !!!!!!!!!!!!!

    4. Από τους μεγαλύτερους προδότες όργανα των σιωνιστών που πέρασαν από αυτό τον τοπο.
      Άνοιξε τα σύνορα και μπήκαν όλοι οι εγκληματίες τηγανοκέφαλοι σε αυτό τον ιερό τόπο διαπράτοντας χιλιάδες κακουργήματα κατά του Ελληνικού λαού.
      Σκάνδαλα, μνημόνια κλπ.
      Φυλακιση βουλευτών του τρίτου κόμματος με εντολή των σιωνιστών χωρίς καμία κατηγορία.
      ΘΑ δικαστεί όπως δικάστηκε και ο Εφιάλτης από τους Σπαρτιάτες

    5. ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ 1993 ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝ -ΑΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ– ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ –ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΤΗΣ Ν.Δ!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΤΟΠΟ……………..

    6. Παρεπιπτόντως χρειάζεται επειγόντως πλαστική στα αυτιά, η ψυχή δεν σώζεται που δεν σώζεται…

    7. Κάποιος σκηνοθέτης , να γυρίσει μια ταινία στην μνήμη της

    8. ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ !!!!

    9. Ο κύριος Σαμαράς ο αρχιμιζαδορος του Ηλία Γεωργίου και του Χρηστου Καραβέλα ο προικοθήρας που βρήκε χρήμα και μπήκε στο Κρητικαιικο , που φροντιςε να διαλύσει το συγγενικό του πρόσωπο που γνωρίζει πολλά και να του διαλύσει και την ίδια του την οικογένεια ευθύνεται και για την καθηγήτρια
      Ευθύνεται για πολλά ο κύριος σαμαράς
      Όλοι του οι συνεργάτες πέθαναν επισης απο καρκίνο
      Παραδείγματα
      Μανώλης Καλαμιδας
      Στέφ Σφεφανοπουλος
      Ανδρέας Λεντακης
      Μαθιόπουλος
      και πολλοί άλλοι
      Πρόσφατα έφυγε και ο κολλητός του απο την ΕΤΕ που γνώριζε για τη δράση του Αντώνη στο Χονγκ Κονγκ
      Τουρκολιάς

    10. υπομονη παιδια και αυτος εχει προβλημα με τα ματια του εδω πληρωνονται ολα οσο για τον φλωρο που αντεγραφε ετσι ειναι αυτα τα παιδια της μαμας που οι γονεις του επρεπε να δωσουν επαινο στην καθηγητρια που εκανε σωστα την δουλεια της και να κατακρινουν τον μπουλη τους αλλα αυτοι μην στεναχωρεθει το μαρμελαδοπαιδο φτου σας ρεζιληδες της χωρας

    11. Ο Σαμαρας ηταν και ειναι η ντροπη του καθε Ελληνα και ιδιως του καθε νεοδημοκρατη ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ αυτο θα τον κατατρεχει σε ολη του την ζωη ….πουλησε και προδωσε την παραταξη ριχνοντας αντι τριακοντα αργυριων την κυβερνηση Μητσοτακη την πιο κρισιμη στιγμη για το εθνος με αποτελεσμα να ξαναρθει στα πραγματα ο καταστροφεας της χωρας ο ανδρεας παπανδρεου……..το ιδιο με αλλο τροπο ξαναεκανε μολις ανελαβε πρωθυπουργος πουλησε ολους τους Ελληνες επιβαλοντας αβασανιστα δυσβασταχτους φορους αντι να νοικοκυρεψει το κρατος και το δημοσιο ……..ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ πρακτορισκο της νεας ταξης.

      1. οι φοροι που εβαλε ήταν τοσο υπερογκοι και αδικοι που οι καταρες που ελαβε και λαμβανει θα τον λιανισουν κι αυτον και τις γενιες του μην ξεχναμε οτι ολοι αυτοι αφοριστηκαν απο ιερεις εξω απο την βουλη υπαρχει το βιντεο και δεν ειδαμε να μετανοησε κανεις τους μεχρι τωρα, δεν υπαρχει χειροτερο απο την καταρα που δινει ο αδικουμενος και απο αφορισμο ιερεως

        1. Ναι είδα και οι κατάρες που όλοι ρίχνουν στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ πως πιάνουν. Μέχρι τα 90 φτάνουν όλοι ακμαίοι. Εμείς οι εξαθλιωμένοι της μεσαίας τάξης τα υφιστάμεθα όλα.

    Comments are closed.