“ΠΟ@ΣΤΗ ΑΝΤΡΑ, ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΩ”. ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΙΚΑ FUND! ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ! (ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ)

    Κοινοποίηση:
    αρχείο λήψης

    Παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ επιχειρήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, να γίνει από εκπρόσωπο αμερικανικού fund, η κατάσχεση καταστήματος Ρεθυμνιώτη του οποίου το δάνειο έχει εξαγοραστεί.

    Από νωρίς το πρωί, η ευρύτερη περιοχή είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να μην είναι δυνατή η προσέγγιση πολιτών.

    Τοπικοί επιχειρηματίες, μέλη του ΣΑΟΡ αλλά και απλοί πολίτες έκαναν την εμφάνιση τους στο μέρος που στεγάζεται η τοπική επιχείρηση και προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό τον ΜΑΤ και να αποτρέψουν τη σφράγιση του καταστήματος με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια.

    Μάλιστα, πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο κατάφεραν να απομακρύνουν το όχημα τεχνικού που πήγε να εγκαταστήσει συναγερμό στο κατάστημα, ενώ εκτοξεύτηκαν αντικείμενα εναντίον του εκπροσώπου του Fund, όταν έβγαινε από το μαγαζί και ο οποίος φυγαδεύτηκε από την αστυνομία.

    Ο κλειδαράς σύμφωνα με πληροφορίες είναι από τα Χανιά καθώς κανείς ρεθυμνιωτης δεν δέχτηκε να συμμετάσχει στην όλη επιχείρηση ενώ το δεύτερο άτομα είναι ο εκπρόσωπος του fund και δικαστικός επιμελητής.

    Στο βίντεο που ακολουθεί ακούγονται ακατάλληλες φράσεις και το βλέπετε με δική σας ευθύνη

    Προσήχθησαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι o υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κων/νος Καμαρίτης, καθώς και ο περιφερειακός Σύμβουλος της Χρυσής Αυγής Γ Σπυρόπουλος!

    zarpanews.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    58 Σχόλια

    1. Δήλωση κορυφαίας Υπουργού: Εμείς υπηρετούμε μόνο τους εργαζόμενους, κανέναν άλλο!
      Κάθε είδος επιχειρηματία-ελεύθερου επαγγελματία απλά δεν…υφίσταται για την κυβέρνηση.

      Ανοικτά υπέρ των εργαζομένων τάχθηκε η Υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ξεκαθαρίζοντας πως το νομοσχέδιο για τα εργασιακά που έρχεται προς ψήφιση μόνο καλά μπορεί να αποφέρει προς τους εργαζόμενους της εποχής των μνημονίων.

      Ωστόσο για τους “στυλοβάτες” της πραγματικής οικονομίας, τους ελεύθερους επαγγελματίες δεν γίνεται ούτε λόγος!

      Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε την περασμένη Τρίτη, είναι «το πρώτο αμιγώς προστατευτικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας από το 2010 έως σήμερα και στις δεδομένες συνθήκες αντιμετωπίζει πάρα πολλά ζητήματα από τα οποία πάσχει η αγορά εργασίας», δηλώνει η Έφη Αχτσιόγλου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Documento.

      Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αναφέρει ότι με το νομοσχέδιο αυτό η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι το μοντέλο της ανάπτυξης πρέπει να έχει στον πυρήνα του την εργασία, με αξιοπρεπείς όρους εργασίας. «Το νομοσχέδιο είναι ένα λιθαράκι προς αυτή την κατεύθυνση», τονίζει.

      Σχετικά με τις διατάξεις του νομοσχεδίου αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στα πλέγματα ρυθμίσεων για την αδήλωτη και την υποδηλωμένη εργασία, για την απλήρωτη εργασία και για την επέκταση δικαιωμάτων κυρίως της μητρότητας και στις περιπτώσεις υιοθεσίας. Ως προς την υποδηλωμένη, σημειώνει ότι ο «στόχος μας είναι οι υπερωρίες να δηλώνονται και να πληρώνονται», για να υπογραμμίσει ότι «η πλευρά που υπηρετούμε είναι των εργαζομένων, δεν είναι άλλη».

      Αναφορικά με την απλήρωτη εργασία, δηλώνει ότι «η μη πληρωμή της εργασίας είναι ποινικό αδίκημα και αστικό από την πρώτη μέρα της καθυστέρησης. Έχει πάρει όμως τεράστιες διαστάσεις στην κοινωνία, επομένως χρειάζεται θωράκιση του πλαισίου που υπάρχει σήμερα». Σημειώνει ότι «με τη ρύθμιση που περάσαμε πρόσφατα, λέμε ότι η μη καταβολή δεδουλευμένων είναι μονομερής βλαπτική μεταβολή».

      Η κ. Αχτσιόγλου αναφέρεται στις σημαντικότερες ασφαλιστικές διατάξεις του νομοσχεδίου. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται: η αποσύνδεση ασφαλιστικών εισφορών δικηγόρων και μηχανικών από την ιδιότητα, ο συμψηφισμός των αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών, η χορήγηση αναπηρικής σύνταξης ακόμη και αν εκκρεμεί επανεξέταση από τα ΚΕΠΑ και τέλος, η διατήρηση της αναπηρικής σύνταξης για τους ψυχικά νοσούντες όταν αυτοί για λόγους επανένταξης αναλαμβάνουν κάποια εργασία.

      Τέλος, δηλώνει ότι είναι έτοιμη η σχετική Υπουργική Απόφαση και έως τα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα επιδότησης των εισφορών για την μετατροπή των ψευδώς αυταπασχολούμενων σε μισθωτούς, μετά και την ψήφιση της σχετικής διάταξης στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας την Πέμπτη.

    2. Που εισαι ωρε καπετάν Αρη να επιβάλεις με την σπάθα σου την τάξη κ την δικαιοσύνη!!!!!

      1. Ο καπεταν αρης το πολυ πολυ να ζαχαρωνε κανενα αγοριστικο κωλαρακι.Ηταν πολυ αντρας ο π@@στης

    3. Μαλλον σε φασιστα απευθυνόταν……

    4. Θα ηθελα η ΧΑ να υπερασπιζεται με το ιδιο σθενος τους Ελληνες που απεκτησαν περιουσια χωρις να παρουν δανειο η επιδοτηση απο πουθενα….
      Δηλαδη τι πρεπει να γινει τωρα; να τα φορτωθουμε ΚΑΙ αυτα εμεις που υπηρξαμε εγκρατεις απεναντι σε δανεια που εδιναν ακομα και στους γυφτους;;;;;
      Να τους τα παρουν να ησυχασουμε

    5. Οι Κρητικοί είναι οι μεγαλύτεροι χέστες και κουραδόμαγκες. Τα όπλα τα έχουν μόνο για τα πανυγύρια.

    6. Στεφανε ο Ευκλειδης Τσακαλωτος παρεδωσε το συνολο των κοκκινων δανειων στον ξαδερφο του Ορεστη !! Το καταστημα που ανηκε σε εναν οικογενειαρχη μικρο επιχειρηματια απο αυριο θα ανηκει στον Τσακαλωτο και στον συριζα !! Τι εγινε ρε συριζαιοι , για αυτο εμφανιζεστε ιδιοκτητες εκατονταδων σπιτιων και χιλιαδων στρεμματων ? Ε ρε αληταραδες , δημευετε περιουσιες Ελληνων και τις μεταβιβαζετε στα ονοματα σας με ελαχιστο ποσο ρε τσογλανοι?

    7. Σε ποιον παραδιδει Ελληνικη γη ο Ευκλειδης Τσακαλωτος παρεα με τον προδοτη μνημονιακο Αλεξη Τσιπρα?? ΞΥΠΝΗΣΤΕ , ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.. Γιατί ο ένας Τσακαλώτος, ως υπουργός Οικονομικών, ανέθεσε στην εταιρία του άλλου Τσακαλώτου τη διαχείριση των κόκκινων δανείων των τραπεζών. Ο ξάδερφος θα την κάνει τη βρόμικη δουλειά των κατασχέσεων των σπιτιών του ελληνικού λαού. Αυτός είναι το αρχικοράκι.
      Και μη μιλήσει κανένας για απαράδεκτη αντίληψη συλλογικής οικογενειακής ευθύνης. Δεν μιλάω συνολικά για την οικογένεια Τσακαλώτου. Σε συγκεκριμένα μέλη της αναφέρομαι, με κοινό χαρακτηριστικό την εγκληματικότητα.!!! Καταλαβες τωρα Ελληνα μου γιατι οι βουλευτες του συριζα εχουν 10 και 20 σπιτια στο ονομα τους ????

    8. Ποιος κρυβεται πισω απο τα ξενα φαντ που δημευουν με αποφαση συριζα που ψηφιστηκε απο ολους τους βουλευτες του μορφωματος Ελληνικη ιδιοκτησια ? Όπως αρχικά δημοσίευσε η εφημερίδα «Αγορα» ο Ορέστης Τσκαλώτος, που είναι ξάδελφος του Ευκλείδη Τσακαλώτου και πρόεδρος της γνωστής στο χώρο εταιρείας QUALCO είναι έτοιμος να αναλάβει το έργο των πλειστηριασμών.

      Μάλιστα στη σελίδα της εταιρίας του καμαρώνει ότι οι πελάτες του δηλ. τα ξένα κοράκια των αγορών, τα κερδοσκοπικά funds στα οποία ο Ευκλειδης θα ξεπουλήσει τα κόκκινα αλλά και τα πράσινα δάνεια, διαχειρίζονται δάνεια ύψους 175 δις ευρώ.

      Ο εν λόγω ξάδερφος έχει γραφεία και στην Αθήνα αφου όπως λέει ευθαρσώς προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα και στις ελληνικές «bad banks» (bad bank είναι πχ. το κομμάτι της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ που δεν αγόρασε ο Σάλλας) ( Συριζαιοι ρουφιανοι δοσιλογοι)

    9. Στην Κρητη εχουμε αναβιωση των Σουμπεριτων .Με το όρο Σουμπερίτες εννοούνται τάγματα συριζαιων στελεχων και μελων που ανηκουν στην ανθελληνικη ρατσιστικη κυβερνηση , που υπηρετουν ξενα φαντ , τροικες και ομιλους βοηθωντας στην κατοχή της Ελλάδας.
      Οι Σουμπερίτες – συριζαιοι φέρεται ότι λαμβανουν εντολές από ξενα κεντρα και πολυεθνικους ομιλους και εχουν ως εγκεφαλο στην Κρητη τον γνωστο ανθελληνα μνημονιακο Πολακη..
      Μολις πριν ενα μηνα ψηφισαν οι Σουμπεριτες συριζαιοι νομο που θα Ελληνικη γη και ιδιοκτησια θα περναει στα παγκοσμια κορακια που θελουν να παρουν την γη και την μικρη ιδιοκτησια απο τους λαους. Ιθυνων νους ο Ευκλειδης Τσακαλωτος ο οποιος εχει αμεση σχεση με εταιρειες που κατακτουν γη των λαων και που εχουν εδρα τις ΗΠΑ. Τετοια εταιρεια ανηκει στον Ορεστη Τσακαλωτο ξαδερφο του Ευκλειδη. Τωρα εαν ο Ορεστης ειναι μπροστινος και βασικος δοευθυνων της εταιρειας – κορακι ειναι ο Ευκλειδης αυτο ειναι δουλεια των βουλευτων του συριζα να το δουν. Αλά τι λεμε τωρα , δωσε στον συριζαιο να φαει κανα κοκκαλακι και σπου πουλαει ιδεες πατριδα λαο στο αψε σβησε .Παντως Στεφανε για ερευνηστε εαν η Αμερικανικη εταιρεια που κατασχετει Ελληνικη γη και βιος ανηκει στον ξαδερφο του Ευκλειδη αν και αυτο θεωρειται σχεδον σιγουρο. Λειπουν οι αποδειξεις πως ο Τσακαλωτος κρυβεται πισω απο τον νομο περι κατασχεσεων Ελληνικης γης. Για ψαξτε το.

    10. Μονο οι κρητικοι ειναι παληκαρια. Πλην φυσικα του τρυπιου πολακη. Ξεκινηστε επανασταση να σωθουμε ολοι. Ενας θεσσαλονικιος

    11. Φατε πρωτη φορα αριστερα παλιοζωα
      Μη ξεχσστε να τον ψηφισετε 4η φορα

    12. σύντροφε ούτε τα ανθελληνικα χαζοσυριζιδια δε δικαιουνται να μιλανε

    13. Τί έγινε ρε δημοκράτες κρητίκαροι;

      τους βρήκατε αυτούς τους φασίστες που είχαν ψηφίσει χ.α.στο νησί σας το 2015;;;;;;

    14. Μου κάνει εντύπωση που οι αναρχοαριστεροί που λένε ότι αγωνίζονται για τον λαό λούφαξαν στις τρύπες τους και δεν έδωσαν το παρόν…αλλά ξέχασα…αμερικανοεβραϊκό fund…μην κοπεί και η χρηματοδότηση…ε;

    15. Ελάτε στον αγώνα του πληκτρολογίου..
      Θα θα θα θα.. και καλό χειμώνα να έχουμε
      *Έρχεται ο Πούστιν, το χιλιάρμενο και το χιλιάρικο που δεν θα ξανα δείτε ποτέ σε ευρώ.
      *Ζήτω η ανεξάρτητη Κρήτη των αγροτών του Ισραήλ
      *Ζήτω τα ανεξάρτητα Ιόνια νησιά
      *Ζήτω το Αιγαίο των Τούρκων
      *Ζήτω η Αθήνα των μουσουλμάνων
      *Ζήτω η Θεσσαλονίκη των Εβραίων ψευτοΣιών γενικά

    16. Εκτός από την α κατοικία, προστατεύεται και το α κατάστημα. Α χα χα

    17. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛΑΤΕ ΦΑΤΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ!!ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟ GREXIT ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ!!!!

    18. Ολοι στον αγώνα να σώσουμε τις περιουσίες μας απο τις ύαινες και τους εδώ τσάτσους τους.
      Δήμευση των περιουσιών ΝΔκρατών, Συριζαίων ΠΑΣΟΚΩΝ κλπ και στην φυλακή να μην περάσει η αλητεία.

    19. Όσον αφορά τους Κρητικούς έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που ζούμε σήμερα,γι’αυτό δεν τους λυπάμαι καθόλου ότι και να πάθουν ,όσον αφορά την χρυσή Αυγή και την παρουσία της εκεί θετική μεν αλλά πρέπει να κάνει πάραααααα πολλά ακόμα για να κερδίσει το έδαφος που εχασε,για εμένα βέβαια όσο αφορά την χρυσή Αυγή η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη
      ΥΓ..ΣΥΡΙΖΑ νοσταλγοι του χιτλερ…. Έχω δει καμμενους και καμμενους εδώ μέσα αλλά εσύ το έφτασες σε άλλο επίπεδο με το να συγκρίνεις τους αριστερομπολσεβικους με τους ναζί ,άμα ήταν νοσταλγοί του χιτλερ θα αφινανε να γεμίσει η Ελλάδα με λαθρομετανάστες? και πολλά άλλα που βαριέμαι να γραψω

      1. ρε φίλε έχεις πολύ πλάκα…ρίξε μια ματιά στα εκλογικά αποτελέσματα να δεις πόσοι και ποιοι νομοί ψηφισαν συριζα… και δευτερον ποσούς νομούς έχει η Ελλάδα ξέρεις; Η Κρήτη πάντως έχει όλους και όλους 4… Μόνο 4 νομοί ψηφίζουν; Ή μήπως το εκλογικό σώμα της Κρήτης είναι τόσο μεγάλο που καθορίζει το εκλογικό αποτέλεσμα;

        1. Μηχελογιαννακης,πολακης, οικογένεια Μητσοτάκη, οικογένεια κεφαλογγιανη…μπορώ να γράφω ονόματα όλοι μέρα…που εκλέγονται από που καταγονται όλοι αυτοι,…..δεν νομίζω από την Λειβαδιά ουτε από το αγρινιο, όχι ότι στην υπόλοιπη Ελλάδα ψυφηζαν λιγότερο ανοικανους αλλά στην Κρήτη το τερματησαν

    20. Πειτε αλευρι ο δρακουλας σας γυρευει, και αυτος δεν ειναι γρυκαιλος, σπαει κοκκαλα σκατοψυχων ακομα και στην βραδυνη του εργασια.

    21. Τι δουλειά έχουν εκεί οι χρυσαυγίτες? Να πάνε οι πασόκοι και συριζαίοι που ψηφίζουν εκεί τόσα χρόνια οι κουράδες της κρήτης.Όξω κοπρίτες απάτριδες που αντί να βάλετε καμιά ελληνική σημαία μου έχετε γεμίσει τα αυτοκίνητα με την κρήτη,Τι παριστάνετε και τι να μας πείτε ρε γραικύλοι

    22. Για τον απλυτο Ρεθυμνιωτη…
      Το ξύλο που φάγατε πέρυσι τον Οκτώβρη θα σας μείνει αξέχαστο…
      Δεύτερον οι απόλυτοι στο Ρέθυμνο είναι φοιταταρια κοπριτες από την ηπειρωτική Ελλάδα.τριτον θα σας ξαναγαμησουμε όταν θεμε εμείς πάλι..
      Πουτανακια ε πουτανακια!

    23. ΜΕ ΒΡΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΥΟΝΕΣ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΕ.
      ΕΡΓΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
      ΕΚΤΟΝΩΘΙΚΑΤΕ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΕΤΕ ΗΡΩΕΣ,ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.
      ΩΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΕ.
      ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΧΑΣ.Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
      ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
      ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΠΑΤΙΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΟΜΙΣΜΟ ΣΑΣ, ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
      ΩΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΥΡΑ ΣΑΣ.
      Υ.Γ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΩΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΗΠΟΥΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΕΓΕΤΕ ΚΑΡΦΙ.

    24. Στεφανε τι τα θέλουν τα Μάτ εκεί ρε φίλε…..??? Και αυτοί οι κακομοιριδες για 800 κωλοευρω κάθονται και προστατεύουν ποιον τα fund?? Ενώ εμάς μας έχουν ρημαξει να μας κλέβουν. Για τα καλόπαιδα της αστυνομίας ποτέ θα κάνεις εκπομπή?

    25. ΠΟΣΕΣ ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ( ΑΓΚΑ ΟΥΓΚΟΥ) ; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΟΝΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ . ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Ή ΚΑΡΔΙΑ .
      ΑΙΣΧΟΣ . ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ( ΚΡΥΦΑ ) ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ . ΤΟΤΕ ΑΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ .

    26. γιατι υπαρχουν νεοέλληνες χωρις παιδεια του δηθεν δημοκρατικου τοξου φτασαμε χειλος του γκρεμου οι αφρονες αντιεθνιστες ελληνόφωνοι βγαλανε την αντιλαικη και ανθελληνικη κυβερνηση του συριζα η αριστερα ακομα μια φορα εδειξε το μεταπολιτευτικο ρολο της να είναι δεκανικη της αστικης κλεφτοκρατιας ψηφίζοντας εθνοκτόνα μνημονια και αντιλαϊκούς νομους

    27. Α,ΡΕ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΟΚΟΥΤΟΥΛΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΒΙΓΓΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ Κ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΞΥΔΙ Κ ΤΟ ΠΩΠΟΥΔΑΚΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!! ΟΥΣΤ!!!

    28. Παντός ορφανά του Στάλιν με δική σας κυβέρνηση περνέτε τις περιουσίες μας κ οχι με τους δεξιούς. Γιαυτο σκασμός κ αντε αλλού να πεθάνετε. Αρκετά με τα ψέματα λου γκρες.

    29. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ.. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ , Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΞΕΝΕς ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ., ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.. ΕΧΘΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.. ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ , ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΑΡΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΕΣ .

    30. γαμιστε τους μπατσους, να παραιτηθουν αμα δε τους αρεσει! δουλεια δεν ειναι να δερνεις συμπατριώτες σου!

    31. να τα κατασχεσουν ολα να μην μεινει κολυμπυθροξυλο

    32. Ρεθυμιωτη κατι αλλοι φερανε γυρω ανα την επικρατεια και σκιζαν μνημονια καταργουσαν ενφια κ επαναφεραν τον κατωτατο μισθο στα 800 ευρω για να αρπαξουν ψηφους κ καρεκλες.κ οταν βγηκαν τα ξεχασαν ολα.γι αυτο βγαλε το σκασμο σου κ τρεχα στους επιβητορες σου τους πακιστανους να παρηγορηθεις

      1. Αναρχικός είμαι, σκουλίκι, και ξέρω, μαζί με τους συντρόφους μου, να σας κανονίζουμε, όπως και τους υπόλοιπους, “ψεκασμένους”, όπου σας βρούμε.

        1. Ουτε αναρχικός εισαι, ουτε σκουλίκι. Ενας ηλίθιος εισαι που σε χρησιμοποιούν για να κανεις την δουλεια τους. Οταν θα πάψεις να τους εισαι χρήσιμος, θα σε πετάξουν, στην καλυτερη περιπτωςη, σαν την τρίχα απ το ζυμάρι. Στην χειροτερη περιπτωση θα σε μαμήσουν και μετα θα σε πετάξουν. Οποτε ο …κανονισμένος….θα εισαι εσυ. Ξέρεις, ανθρωπους σαν κι εςενα τους χρησιμοποιούν ακριβως οπως οι γυναικες χρησιμοποιούν καποια ειδικα σκευάσματα τις δύσκολες μερες τους. Κοινώς σε χρησιμοποιούν σαν μουν@@πανο, γιατι αυτο ακριβως εισαι.

        2. Το ξύλο και το πέταγμα στο λιμάνι τον Οκτώβριο το θυμάσε πουτανογεννημα?
          Βγάζεις και γλώσσα βρωμερό απλυτε!

        3. Απλυτε το ξύλο στο Ρεθυμνο το θυμάσε οπερυσις?
          Οξω από την γιουρομπανκ?
          Το πέταγμα στο λιμάνι?
          Θα ξαναφατε κατσουνιδια πουτανακια

        4. ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ.

        5. Εαν ησουν αναρχικος θα ειχες πρωτο εχθρο σου το δημοκρατικο μπουρδελο των ελληνοφωνων σκουληκιων .
          ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ .

        6. ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΑ ΡΕΘΥΜΙΩΤΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΓΥΚΑΙΚΩΤΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΒΡΕΦΟΦΑΓΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΟΛΑΣ..ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΣΤΑ 4 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ…ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ…ΔΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

    33. Οι χρυσαυγιτες παλευουν για τους Ελληνες και οι συριζαιοι κ λοιποι του “δημοκρατικου τοξου”για τους λαθροεποικους.διαλεξτε κ παρτε.

    34. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΡΟΘΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ (ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ. ΕΑΝ ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΙΝ (ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ). ΣΚΑΤΟΡΑΤΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ

    35. Απόντες από κάθε κοινωνικό αγώνα, τσάτσοι των αφεντικών καθώς είναι, οι χρυσαβγίτες χώνονται όπου καταφέρουν, όπως κι εδώ, μπας και τσιμπήσουν κανένα ψηφαλάκι, καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους. Σκότωμα θέλουν, όχι “προσαγωγή”. Στο Ρέθυμνο είναι ανεπιθύμητοι.

      1. ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ “ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ” ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ

        ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ “ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ” ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ,ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΝ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ “ΛΑΔΩΘΗΚΕ” ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

      2. Τσο και λο στην κωλοφαρα σου αναρχικη πουσταρα.

    36. Χρυσαυγίτες ένστολοι στο δρόμο που χάραξαν οι παππούδες τους οι γερμανοτσολιάδες (εντάξει “δεν ήταν και κουμουνιστές”, ε ΔΟΣΙΛΟΓΕ Χίο; ) λεηλατούν την περιουσία του λαού. Μετά δεν είναι να απορείς που όταν θέλησαν τα μούλικα των SS να κάνουν περιοδεία στα μαρτυρικά χωριά της Κρήτης, τους περίμεναν με τα όπλα.

      1. Μίλησε τώρα το ορφανό του Στάλιν που έκανε γενοκτονίες και έστειλε εκατομμύρια κόσμο στον τάφο.τραβα ψόφα να γλιτώσεις γιατί σε λίγο εσύ και οι όμοιοί σου οι μπολσεβίκοι το τι γ@μησι δεν θα βρίσκετε πέτρα να κρυφτείτε!Είδαμε τι ψήφισαν οι κρητικατσι 45%συριζα. Τώρα όμως ηντα λένε??χρυσή Αυγή να ξεβρωμισει ο τόπος…..

      2. Μουνοπανα αριστεροι να μην σας αφησουν τιποτα τα φιλαράκια σας οι Γερμανοί εμείς οι πατριώτες θα τοθς χωνουμε παλουκια στο κωλο τα βρωμερα ανθελληνικά αριστερά σκατα .Πηδατε στην θάλασσα να σας φάνε τα ψάρια να ησυχάσει ο κόσμος από εσάς

        1. τα ανθελληνικα ναζιδια δε δικαιουνται να μιλανε

          1. ούτε τα ανθελληνικα χαζοσυριζιδια δε δικαιουνται να μιλανε

          2. Ελληνικος Εθνικισμος,να ξεβρωμιση η χωρα.Καλα φαγατε δημοκρατες του κ….,μετα τη μεταπολιτευση,για να μην πω & νωριτερα.ΝΑΖΙ νεοδημοκρατες,πασοκοι,συριζαιοι,εσεις γλυφετε για τις καρεκλες,Μερκελ& τον απογονο του ΝΑΖΙ στραταρχη των Βαλκανιων,Σοιμπλε.

          3. Ε ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΩΝΕ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΖΙΔΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΑ!

      3. Εσύ και οι όμοιοί σου αριστεροφασίστες από αυτά που έχετε κάνει στον μέσο Έλληνα , έχετε να φάτε τέτοιο κυνήγι και ξύλο που θα βάλετε και στις τσέπες καριόληδες , δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μίσος έχετε δημιουργήσει απέναντί σας , θα περάσετε καλά ξεφτίλες ανθέλληνες προδότες !

    Comments are closed.