ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ «ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΩΝ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» ΠΟΥ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ O ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ! ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ; (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    lagos-600x276

    Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, κλείνοντας την τοποθέτησή του επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, χρησιμοποίησε σύνθημα της Επαναστατικής Κυβέρνησης «Ελλάς , Ελλήνων Χριστιανών» προκαλώντας την ηχηρή αντίδραση της προεδρεύουσας Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

    Στο σημείο αυτό μάλιστα από τη πλευρά της ΧΑ υπήρχαν έντονα χειροκροτήματα και επιδοκιμασίες ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς φώναζε «Η Χούντα είναι εδώ!»

    «Ανατριχιάσαμε, κύριε Λαγέ. Πού το θυμηθήκατε αυτό τώρα; Είναι δυνατόν; Τέτοιες εκφράσεις της Χούντας μέσα στην Ελληνική Βουλή; Αυτό είναι πρωτάκουστο. Σας παρακαλώ, μην το ξανακάνετε αυτό», ήταν η απάντηση της κ. Χριστοδουλοπούλου.

    Δείτε το σχετικό βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    97 Σχόλια

    1. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ, ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΡΩΤΑ 700000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

      1. ΛΑΜΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΕΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΞΩ ΚΑΙ ΡΩΤΑ 10700000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ;;;;;

    2. Πες για τους “χριστιανικούς” στίχους του Καιάδα, πες για τις επικλήσεις στον Εωσφόρο του αρχηγού, πες για τα gay ποιηματάκια στον “Θεό Ηλίου” του αραπόδερμου και κυρίως πες γιατί παράτησες την Ελληνίδα γυναίκα σου για την ΑΛΒΑΝΙΔΑ Νικόλ Μπενέκη. Για τα ρεπορτάζ για παρενόχληση σε ανήλικες, άσε μην τα πεις, ούτως ή άλλως οι χριστιανοί με μπροστάρηδες τους “εκπροσώπους τους” είναι πρωταθλητές στο άθλημα.

      Κατά τα άλλα αμόρφωτη κρεατομάζα, η Ελλάδα είναι Παρθενώνας, η Ελλάδα είναι Χρυσός Αιώνας, η Ελλάδα είναι η Κνωσσός, ο Σωκράτης, ο Αριστοτέλης, ο Πλάτωνας, ο Ιπποκράτης, ο Διογένης, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Λεωνίδας, ο Μιλτιάδης, ο Αριστοφάνης και πόσοι άλλοι. Και κανείς τους δεν ήταν χριστιανός. Κατάλαβες ανθελληνικό σκουλίκι, αιρετικέ Εβραίε;

    3. Η μπεμπέκα προεδρίνα ανατρίχιασε ….ίσα μωρή αντίχριστη…εσύ η άθεη και ανήθικη τι δουλειά έχεις στην βουλή των Ελλήνων???μπεμπόγρια ουσττττττ

    4. τελειωσαν οι διακοπες κ αρχισαν παλι τα σοου στην βουλη. Χλιδατοι αριστεροι και καλοπληρωμένοι πατριώτες. Ολοι πληρωμένοι με τα αιματοβαμμένα χρηματα απο τον θανατο του Ελληνικου λαου. Σας εχουμε σιχαθεί ΟΛΟΥΣ γιατι ΟΛΟΙ είσαστε υπεύθυνοι κ για την γενοκτονία του Ελληνα κ για το κομμάτιασμα της πατρίδας.

    5. Καλα ειναι δυνατον να υπάρχουν “άνθρωποι” που πιστεύουν οτι θα τους σώσει ο λαγος κι ο μπαρμπαρουσης???τα ραδίκια ειναι ποιο έξυπνα απο εσάς…..

      1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΥΤΕ.ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑ Η ΛΑΘΡΟΜΟΥΜΙΑ ΤΑΣΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟ ΠΕΤΑΣ ΑΗΔΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.

      2. Όχι “άνθρωποι” τέτοιοι δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως κάτι ελεεινά σκουλίκια που πρέπει να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν. Στο χώμα

    6. Τι ήθελες να πει “Ελλάς, μουσουλμανον, ισλαμιστον? ” Όχι μούρη σκροφα απλητη. Όχι μόνο θα το λέμε. ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΆΖΟΥΜΕ. ΕΛΛΆΣ, ΕΛΛΉΝΩΝ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ. Εάν δεν σας αρέσει υπάρχουν αεροπλάνα για το μπανκλαντες. Αιντε να ξημπερδεβουμε με εσάς επιτέλους.
      Ήρθαν να μάς κάνουν αθεοι τα σκουλήκια και η διαβόλοi το κέρατα προδότες

      1. Μπραβο αετε, καλα τα λες. Αν ηξερες και ορθογραφια να τα γραψεις, τι καλα που θα ηταν!

    7. Κρυφός τραβελογαμης (ενεργοπαθητικός) και παω στοίχημα με όποιο ναζιδη θελει….

    8. Απλυτα αριστεριδια
      Τωρα που γραφετε εδω , το κανετε φορωντας το ηλεκτρονικο βραχιολακι των αφεντικων σας, για να αφαιρουν τον χρονο που πατε τουαλετα απο το ημερομισθιο….

    9. Για την μνημονιακη χουντα που εστειλε στην αυτοκτονια πανω απο 10000 αθωους Ελληνες τα τελευταια χρονια,θα πειτε κατι?

    10. Re lage apo pote ginate patriotes? mia zoi ton xitler imnousate kai me to xail xitler ipografate kathe sas arthro tora voleftikate me tous psifous ton ragiadon pou pistevoun pos mia thraka tempelidon non tis nixtas kai oti alo vromiko iparxi pos tha tous sosoun afti sas pistevoun kai esis voleftukate sta 10 xiliarika to mina kai ola ta ala ta extra kanete pou kai pou kana soou liges fonoules opos sas prostazi to sistima apla gia na dixnete oti iparxete epi tis ousias den aksizete oute to ftisimo apogoni tou xitler pos ipate? oti i xrisi avgi einai patriotes idou ta pistiria gia kathe efkolopisto pou troi koutoxorto apo kati mpravous tis nixtas https://www.kar.org.gr/2015/02/19/η-ιστορία-του-αρχιφύλακα-γεώργιου-μιχ/ xrisi avgi na ksevromisi o topos ragiades

    11. Το καλύτερο σαπούνι, γίνεται από ξεφτιλισμένο κομμούνι.

    12. Κλύσμα με ξιδάκι στα κομμούνια.
      Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών.
      Άμεση απέλαση από τη χώρα, όλων των αριστερών κατσαπλιάδων.

    13. Κλείστε τον ουρακοτάγκο ξανα μεσα στο κλουβί,αλλα αυτη την φορα παρεα με Αφρικανούς!!!

      1. @Ανώνυμος: Οι αφρικανοί, περιποιούνται τη μάνα σου.

      2. Εχεις καλοπερασει μαζι τους και ξερεις εεεεε?

    14. Άσε ρε λαγιε!!!! Το θέμα δεν είναι τη λέμε το θέμα είναι τη κανουμε.,μία παράσταση είναι όλα αυτά για να δικαιολογισεται την παρουσία σας και το 8χιλιαρο,..θα γίνει λίγος ντόρος θα πείτε εσείς τα δικά σας ή μπολσεβικη τα δικά τους…. ,ουσία αποτέλεσμα μηδεν

      1. @Γυναικα Ηπειρωτισσα: Στην τρύπα σου, ξεφτιλισμένο αλβαναριό των πέντε ευρώ.

    15. ΡΑΤΣΙΤΕΣ ΝΑΖΙΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΩΛΙΚΙΑ !

      1. @ΝΙΚΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ: Μάθε να γράφεις ελληνικά, μαρξιστικό σκουπίδι.

    16. ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΓΟΣ ΒΡΕ ΚΑΙ ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΕΥΡΩ ΤΖΑΜΠΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ !ΕΚΕΙΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ?

    17. Ποιος πανικος ρε Χιο?
      Ποιος ασχολείται πια με τα καραγκιοζακια της Χ.Α.?
      Ακίνδυνα ανθρωπακια που κανουν που και που καμια παρασταση για να δικαιολογησουν την βουλευτικη τους αποζημιωση.

      1. Oλη η Ελλάδα ασχολείται με τη Χρυσή Αυγή πρόκειται να γινει το Κυβερνών κόμμα ρε καφρε κοκορόμυαλε

      2. Επειδη δεν τους δινουν βημα τα βοθροκαναλα επεται οτι δεν υπαρχουν;Πολυ θα το θελατε ολοι εσεις οι οπαδοι των εγκληματικων οργανωσεων που ξεπουλανε την Ελλαδα.

    18. Πέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 09:53
      Οι Παπανδρέου μας φέρνουν και την Ατζέντα 2030 – Δείτε όλοι το ΒΙΝΤΕΟ
      Του Κίμωνα Χαραλάμπους

      Ο κόσμος είναι πλέον απογοητευμένος από τους πολιτικούς ή ικανοποιημένος με την παρούσα κυβέρνηση και μόλις το 60% θέλει εκλογές σύμφωνα με δημοσκόπηση. Την κατάσταση αυτή αξιοποιούν παλιά πολιτικά τζάκια και οδηγούν την Ελλάδα στο επόμενο στάδιο της κατηφόρας της.

      Ο Ανδρέας Παπανδρέου οδήγησε το χρέος της Ελλάδας μέσω δανείων στα ουράνια, ο γιος του Γιώργος έβαλε την χώρα στο ΔΝΤ και στα Μνημόνια και τώρα ο Αντρίκος Παπανδρέου γίνεται εισηγητής, προκειμένου να εφαρμοστεί εδώ σε πλήρη μορφή η περιβόητη Ατζέντα 2030 με την στήριξη, όπως αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

      Η Ατζέντα 2030, για την οποία μόνο στο el.gr διαβάζετε με κάθε λεπτομέρεια, μέσω της «βιώσιμης ανάπτυξης», γονατίζει με «πράσινους» φόρους τις επιχειρήσεις και με τα «πράσινα» χαράτσια (βλ. πχ ΕΝΦΙΑ) καθιστά την ιδιοκτησία ασύμφορη.

      Η επίτευξη του στόχου της Βιώσιμης Ανάπτυξης, το μεγάλο ζητούμενο, όπως το ονομάζουν, για την ανθρωπότητα στον 21ο αιώνα, θα βρεθεί στο επίκεντρο κατά την επίσημη έναρξη/παρουσίαση του Ελληνικού Δικτύου Λύσεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών (SDSN Greece), αλλά και κατά το 3ο ετήσιο Συνέδριο του Μεσογειακού Περιφερειακού Δικτύου (MED-SDSN) που πραγματοποιούνται στην χώρα μας έως την Παρασκευή.

      Ο Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α. Ανδρέας (Αντρίκος) Παπανδρέου βρέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» για το συνέδριο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Αθήνα, εξαίροντας την «πράσινη πολιτική», αναφέροντας χαρακτηριστικά πως στηρίζεται από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και σύσσωμη την ακαδημαϊκή κοινότητα.

      Μάλιστα, απέδωσε τις αιτίες της σημερινής κρίσης στην «έλλειψη βιώσιμης ανάπτυξης» και όχι στον υπερδανεισμό και την διόγκωση του Δημοσίου που έλαβε χώρα την δεκαετία του ΄80.

      Για τον κ. Παπανδρέου σημασία έχει η αξιοποίηση της «ηλιοφάνειας», όπως σημείωσε.

      Σημειώνεται πως στις 2 Μαρτίου 2017, είχε διοργανωθεί συνέδριο με τίτλο «Δέσμευση για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη – 17 παγκόσμιοι Στόχοι για ένα κοινό καλύτερο μέλλον».

      Μάλιστα, οι συνδιοργανωτές ΣΕΒ και CSR Hellas είχαν γράψει:

      «Ως Συμβούλιο ΣΕΒ για την Βιώσιμη Ανάπτυξη θεωρούμε ότι η συμβολή των Ελληνικών επιχειρήσεων στη διαμόρφωση και την υλοποίηση της «Agenda 2030» στο εθνικό μας επίπεδο θα είναι καθοριστική για την επιτυχία της, προσδίδοντας αξία και στις ίδιες».

      Τον Σεπτέμβριο του 2015, τα 193 κράτη-μέλη του ΟΗΕ, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, συμφώνησαν στην «Agenda 2030» ακολουθούμενη από τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs). https://youtu.be/kyliT3HEnzU https://youtu.be/NjXPGCdFcrY https://youtu.be/ZngPfZskfOk

    19. Τι ήθελες να πει “Ελλάς, μουσουλμανον, ισλαμιστον? ” Όχι μούρη σκροφα απλητη. Όχι μόνο θα το λέμε. ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΆΖΟΥΜΕ. ΕΛΛΆΣ, ΕΛΛΉΝΩΝ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ. Εάν δεν σας αρέσει υπάρχουν αεροπλάνα για το μπανκλαντες. Αιντε να ξημπερδεβουμε με εσάς επιτέλους.
      Ήρθαν να μάς κάνουν αθεοι τα σκουλήκια και η διαβόλου το κέρατα.

      1. Θέλεις να συζητήσουμε περί της πίστεως των Ελλήνων καί το κατά πόσον είναι συνειδητοί χριστιανοί; Αν θέλεις, μπορώ να σου παραθέσω ακόμα καί κανόνες από το “Πηδάλιο”, βάσει των οποίων, είναι αμφίβολον αν το 3%-5% των δηλούντων “Χριστιανοί” πράγματι δικαιούνται να είναι χριστιανοί.-

    20. ενας…μα ενας να βρισκόταν να του κατεβάσει τα παντελόνια….θα βλέπατε ολοι σας…οτι φοράει κόκκινο δαντελωτό στριγκάκι !!!!!

      1. Σαν την ποδίτσα που σου φοράνε οι Πακιστανοι που σε πάνε ροδέλα;

      2. Γιατι ρε αλεκο αντρακλα δεν πας εσυ να του κατεβασεις τα παντελονια?Αντε να σε δω!!Αντε αποδειξε το αυτο που γραφεις,αντε τραβα ,παρε μαζι και την παρεα σου και πατε να του τα κατεβασετε!!

    21. ποια ελληνικη βουλη κυρια τσαντιλα πλισσε;; αχμετα ατσιογλου ;τουρκογλου;σαγματοποιος του μαυροειδη πασσα;βουτσι; τσιπρι;τζεφρυ; μινεικο; ευκλειδα;λαρα;γκουντρουν;χεδερ ντενιζ γκιψον;μαρεβα;καραμαν αληδες δριτσα ι΄ αλβανης ο γερο παρασκευας απο αμερικα ; ο τοσκης;δραγασακ; καρα ογλου; ζουραρ; μπαλουρας;τσιρκος;βιτσαι; καρα βελης;αχμετ;σκουρλετ;ιλχαντσελεπισελτσου; μουσταφα;καραγιουσουφ;αιχαν;ζειμπεκ;χουσειν ; κοκ αλης ;βρουτσι;κερογλου; μισελ; τερενς κουικ;φιλι;κ.λ.π. αυτη λες βουλη των ελληνων;;αυτοι ολοι οι κατσαπλιαδες ανεπαγγελτοι πλουσιοι και συχαμενοι αθεοι τουρκαλβανοπολωνοαμερικανοεβραιοιεχχωβαδες;;;;; χαθητε βρωμοερπετα….

    22. ΚΑΛ¨Α ΕΙΠΕ Η ΚΥΡΑ ΖΑΡΩΜΕΝΗ , ΕΝΩ ΑΝ ΦΩΝΑΖΕ ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΠΡΑΒΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΙΑΓΙΑ .v

    23. Δέν μάς χάλάέί τό τρίπτυχο, μάς χάλάέί γίάτί χρήσίμόπόίήθήκέ στην έπτάέτίά!! Κάτι άνάλόγό σύμβάίνέί κάί μέ τόν άγκύλότό στάύρό πόύ χρήσίμόπόίήθήκέ άπό τόν χίτλέρ!! Κάτάλάβάτέ χόύντόνάζίστάκίά ??

      1. Ο Χιτλερ χρησιμοποιουαε μαχαιρωπιρουνα για να τρωει, αυτο το ξερεις?
        Τα μαχαιροπιρουνα χρησιμοποιηθηκαν επισης απ ολους τους αξιωματικους των Ναζι,καθε φορα που καθονταν στο τραπεζι να φανε. Γενικως, δεν υπαρχει η παραμικρη αμφιβολια οτι τα μαχαιροπιρουνα χρησιμοποιηθηκαν απο τους Ναζι κατ επαναληψη κατα την διαρκεια του 3ου Ραιχ.

        Οποτε ειναι ιδεολογικη σου υποχρεωση σαν εκφυλος αριστερος γιδοβοσκος να σταματησεις να τα χρησιμοποιεις. Αρχισε να τρως σαν μουσουλμανος με τα χερια σου η με το αδειο σου κεφαλι σαν το σκυλι.

        Επισης ειναι πλεον γενικα αποδεκτο οτι ο Χιτλερ συνηθιζε να αναπνεει. Κοψε το και αυτο αριστερε πανιβλακα/υποκριτη και βγαλε ψοφο.

    24. εσείς αριστερά κατακάθια πως τη θέλετε τη χώρα Ταλιμπανία, λαθροπηθίκων Ισλαμο τζιχατιστών…

    25. ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Η ΤΑΣΙΑ? ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΟΣΚΑΤΟΘΥΛΗΚΟ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!

      ΟΧΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΤΝΖΕς ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ!

    26. Ελλάς Ελλήνων χριστιανών Πατρίς θρησκεία οικογένεια το τρίπτυχο της Ελλάδας ρε ξεφτιλισμένοι!!

    27. αντε μωρη μούμια του τουταγχαμον έχεις και άποψη…

    28. Εαν ολα αυτα που ειπε τα έγραφε σε ενα χαρτί θα έφτιαχνε δεκάδες ορθογραφικα λάθη και οχι μονο….αιλας Ελλήνων χρειστηανον!!!!

      1. γκομενος της μουμιας τουταγχαμών μπολσεβίκε??

    29. Τι κακό αν αύριο μεθαύριο τον εκτελέσουμε;

      1. ααχχχ! καλε τι γοριλας ειναι αυτος!!!

      2. σιγα μην σκισετε καμια ζαρτιερα δειλες και πουλημενες και της δεκαρας κρυφαδελφες .. βγαινετε εσεις μπροστα στο λαγο μωρη λουλες; πηγαινετε ρε ερπετα …

      3. ΣΚΑΣΕ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΕ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΕΡΑΣΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΜΝ.ΠΟΡΝΙΦΑ

    30. Γεια σου ρε Γιανναρε !! ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ..

    31. Δεν είμαστε ναζιστές. Στον αγκυλωτό σταυρό που σας κάνουμε

      1. Ο αγκυλωτος σταυρος ηταν συμβολο της ινδιας,πολλα χρονια πριν τον χιτλερ..Βαλε στο google και ξεστραβωσου αμορφωτο γιδι..Αρα οι ινδοι ειναι ναζι?Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε σουργελο μπετοβλακα..Να πληρωνεις φορους και ενφια μεχρι να ψοφησεις σταλινοφασιστα..

    32. Το ελλας ελληνων χριστιανων ειναι χουντικο? Ρε δεν πατε στο διαολο?

    33. Ψηφίζω Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος

    34. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ.ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

      1. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ : Η ΑΧΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 74 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!

    35. ΑΣΤΩ ΛΑΓΕ ΚΑΗΚΕΣ ΤΟ ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΩΝ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΝΙΚΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ.

    36. Η μουμια έχει αίμα Ευρωπαίων πολιτών στα χέρια της, αφού πολλοί από αυτους που…εξαφανιζονταν έκαναν χτυπήματα στην Ευρώπη. Οι Συριζανελ κι όσοι τους ψήφισαν έχουν ματωμενα χέρια και η μούμια θέλει να μας πάρει τα σπίτια για να βάλει τους φίλους της.

    37. Ελλας Ελληνων Χριστιανων , δεν ειναι , αλλα θα γινει
      Ανευ βουλης και εκλογων

    38. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΙ ΓΑΙΔΟΥΡΟ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΩΡΕ ΦΡΙΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΙΔΙΩΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΙ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ ΑΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ…..

    39. ΜΟΡΗ ΦΑΣΙΝΑ ΤΑΣΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΙΣ Χ.Α ΑΛΛΑ ΣΗΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΗΣ.
      ΟΤΑΝ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΩ, ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΊ
      ΓΙΑΤΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    40. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΓΙΑΝΝΑΡΕ.ΕΙΣΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

    41. Λυσσιαζουν οι άθεοι μπολσεβίκοι, όταν ακούνε Χριστιανός!

      1. Το πρόβλημα είναι ότι με βάση τους κανόνες, ακόμα καί οι φωνασκούντες υπέρ του χριστιανισμού δεν είναι χριστιανοί.-

    42. Τι μας λες κυρα Τασια;Οταν κουβαλας λαθρομεταναστες τζιχαντηστες μαζι με προσφυγες & υποχρεωνεις,μαζι με τους ομοιους σου,να τους περιθαλπουμε απο το υστερημα μας,ενω υπαρχουν Ελληνες αστεγοι,δεν ανατριχιαζεις;ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ λοιπον,εμπεδωστε το,γιατι η Ελλας ανηκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ.

    43. Τους πιάνει λύσσα, όταν ακούνε Χριστιανός, οι άθεοι μπολσεβίκοι!

    44. Γεννήθηκε στο Πέραμα. Ο Λαγός εργάστηκε αρχικά ως ασφαλιστής και έπειτα ως συμβασιούχος κηποτεχνίτης στο Δήμο Περάματος. Ήταν γνωστός στην περιοχή του Πειραιά ως πορτιέρης σε μεγάλα κλαμπ, ενώ αργότερα έγινε μέλος της προσωπικής φρουράς του αρχηγού της ΧΑ, Νίκου Μιχαλολιάκου. Έγινε οδηγός και φρουρός του Μιχαλολιάκου, θέση στην οποία παρέμεινε ως την εκλογή του ως βουλευτής. Στις 24 Μαρτίου του 2007 συμμετείχε στο κάψιμο του βιβλίου ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού κατά τη μαθητική παρέλαση στην Αθήνα.
      Το Φεβρουάριο του 2012 συντάχθηκε απόρρητο σημείωμα της ΕΥΠ σύμφωνα με το οποίο ο Λαγός ήταν αναμεμιγμένος σε εκβιασμούς, προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά και τη διακίνηση γυναικών με σκοπό την εκπόρνευσή τους. Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥΠ, ο Λαγός εισέπραττε αμοιβή για τη μεσολάβηση για το σπάσιμο επιταγών. Τον Ιούλιο του 2011 συνελήφθη από το Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά για οπλοφορία και οπλοκατοχή χωρίς άδεια.

      1. Το Φεβρουάριο του 2012 συντάχθηκε απόρρητο σημείωμα της εβραϊκής ΕΥΠ των πρακτόρων…

    45. ΡΕ ΛΑΓΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

      1. αυτη που εκαναν τα κουνιστα συριζοπασοκονουδοσκουλικα αδελφοξαδελφια σου; σε ποιους εισαι νεροκουβαλητης;

    46. Καλα σου λεει η τασια , ελλας ελληνων λαθρομεταναστων και αριστεριστων μπαχαλακηδων ,εκει μας καταντησαν οι κατσπλιαδες αριστεροι και φιλελε.

    47. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ???

    48. Όταν δεν εχεις τιποτα να πεις πετας μια μπουρδα ισα ισα για να γινει φασαρια και να σε θυμηθουν οσοι νομιζαν ότι δεν υπαρχει πια.

    49. Μαλλον, η Σαυρα, προτιμουσε, να ακουσει, το: Ελλας – Ελληνων – Ταλιμπαν.. Για να θυμηθουμε και το ετερον Ερπετοειδες, βουτση.

    50. Απορια, ετων. Πως γινεται και ολοι αυτοι, οι Αθεοι, εχουν – κυριως επιθετα – με το προθεμα: ” Χριστο “;;; Π.χ. Χριστοδουλοπουλου, Χριστοφιλοπουλου. Προσωπικα, τις υποθεσεις μου, τις εχω κανει, αφου πρωτα, επεξεργαστηκα, καποια δεδομενα. Οπως: Καταγωγη, κλπ.

    51. Αραγε λεει το ιδιο κι ο Γερμενης ο “Καιαδας”;Γιατι εχω πληροφορηθει οτι ως “μουσικος” της “death metall” εχει βγαλει ενα τραγουδακι που υμνει το σατανα και ετοιμαζεται να το στειλει στην Κολομβια σε διεθνες φεστιβαλ της μουσικης του σατανισμου το Νοεμβριο,και στο εξωφυλλο του αλμπουμ ποζαρει με κατι πενταλφες και αναποδους σταυρους.Κι ο μπαρμπαΝικος,βετερανος μηχανορραφος,θα αφησει εντεχνως να διαρευσει αυτο το γεγονος,για να αφησει τον Γερμενη εκτος στις επομενες εκλογες,γιατι σκοπευει να βαλει στη θεση του καποιον ή καποια αλλη εκλεκτο/η!Και αυτο το λεει καποιος που ουτε συστημικος ειναι ουτε αριστερος ουτε του “δημοκρατικου” τοξου.Ρεζιλικι εχει καταντησει η ΧΑ,μπαχαλο.Αμα περιμενετε οτι θα σας σωσει αυτο το μπουλουκι ειστε μακρυα νυχτωμενοι.Ξυπνατε ρε!Η σωτηρια δεν ερχεται μεσω του κοινοβουλευτισμου.Πότε στην ιστορια της Ελλαδας,ενα κοινοβουλευτικο κομμα δεν την εσωσε.Απαξ και ενα κομμα μπαινει στη βουλη,συστηματοποιηται και αρχιζουν οι ιντριγκες,το βολεμα,ο μισθος και η μασα.Η Ελλας ανθισε μονο σε περιοδους τυρρανιων και δικτατοριων,σε ολη την ιστορια της απο την αρχαιοτητα ως σημερα.Κι ο εθνικισμος,πρεπει να ειναι σαφως και αποκλειστικως Ελληνοχριστιανικου περιεχομενου,κι οχι εθνικισμος οτι να’ναι και αδελφια μας ολοι οι εθνικιστες του κοσμου.Οι μπαχαλοκεφαλοι της ΧΑ ουτε που εχουν διαβασει κανα βιβλιο Ελληνικου Εθνικισμου και ειναι οπου φυσαει ο ανεμος (τωρα υπερ της 21ης Απριλιου,παλιοτερα εναντιον κλπ,τωρα ψιλοκατα του ναζισμου,παλιοτερα φουλ υπερ)..Βασικα το μονο βιβλιο που εχουν διαβασει ειναι το “Mein Kampf”.

      1. Ο Λαγός είναι χριστιανός και ο ΓΕΡΜΕΝΗΣ είναι σατανιστής έχει απ όλα το κομμα…γαμησετα κρίμα στα παιδάκια εδώ μέσα που ζητοκραυγαζουν χρυσή Αυγή αλλά ξέρω γιατί το κάνουν για να πάει ο χαζός ο κόσμος να τους ψηφίσει και μετά να κλαίνε που την πατησανε…αλλά φταίει και το μακελειό που δεν έχει ψάξει να βγάλει για τον γερμένη να μάθει ο κόσμος την αλήθεια εκεί στο μακελειό η φοβούνται να μιλήσουν για την αληθινή βρωμιά που έχει το κόμμα η τους στηρίζουν και δεν λένε τίποτα!!!
        Αλήθεια πιστεύετε ακόμα στα κόμματα;

        1. Τι χριστιανος ειναι ο Λαγος;Με τη γκομενα τη γκοθου την Αλβανιδα,που πανηγυριζαν στα Τιρανα οτι μια Αλβανιδα ειναι στο 3ο κομμα της Ελληνικης Βουλης;Λοιπον η περιοδος χαριτος της ΧΑ εχει τελειωσει προ πολλου.Κλεισαμε τα ματια σε πολλα,καναμε οτι δεν καταλαβαιναμε πολλα,γιατι θελαμε και να τιμωρησουμε τους προδοτες των αλλων κομματων,αλλα και ενα κομμα που να μιλαει να σκεφτεται και να δρα εθνικα και ελληνικα.Αυτοι εδω αποδειχθηκαν πολυ λιγοι.Ναι,αδικα φυλακιστηκαν,αλλα αυτο δεν ξεπλενει ολες τις μαλακιες που εκαναν πριν και μετα και κανουν ακομη.Πραγματικα μπορει κανεις να συγκρινει τον Ν.Μιχαλολιακο και τον Κασιδιαρη με τον Γ.Παπαδοπουλο η το Σ.Παττακο η το στρατηγο Ντερτιλη;Οι μεν της ΧΑ φιλανε χερια και δεν παραδεχονται το ιδιο τους το παρελθον (τους βγαζουν ολους τρελους,στραβους και στημενους) και οι δε Απριλιανοι παραδεχθηκαν της πραξεις τους,ανελαβαν τις ευθυνες τους σαν ανδρες και πεθαναν στη φυλακη παμφτωχοι γιατι αρνηθηκαν μετανοιες και χαρες.Αρα οι ΧΑυγιτες δεν ειναι αξιοι να πιανουν στο στομα τους την Επανασταση της 21ης Απριλιου.Η ΧΑ ειναι το ιδιο με τα υπολοιπα βρωμοκομματα,μονο με διαφορετικο χρωμα και διαφορετικα λογια.

    52. Τι να φωναξεις στον σταβλο της Βουλης οπου ειναι μαζεμενα τα ζωα…αφου αυτοι ούτε την Ελλαδα σέβονται ούτε Έλληνες αισθάνονται ούτε τον Χριστιανισμό ασπάζονται..Είναι επαγγελματίες πατριδοκαπηλοι βολευτες

    53. ανθελληνικά σκουπίδια χαρείτε όσο μπορείτε σκατόπουστες.

    54. Αφου γουσταρει χουντες και δικατατοριες τι δουλεια εχει μεσα στο κοινοβουλιο?
      Αλλα είναι γλυκεια η βουλευτικη αποζημιωση της Δημοκρατιας.

      1. εσυ βρε σαλτιμπαγκο που την ειδες την δημοκρατια σε αυτην την χωρα σε αλλο γαλαξια θα ζεις γιατι αν αυτο ειναι δημοκρατια που ζουμε και το πιστευεις εισαι πανυβλακας

    55. Και μόνο στο άκουσμα του Χριστιανισμού τα παράσιτα της αριστεράς ανεβάζουν πίεση! Αυτό το γνωρίζουν άπαντες! Να μη μιλήσω για το “Ελλάς Ελλήνων”….!!!

      Θα μπορούσαν τουλάχιστον να είναι πιο διακριτικοί και να μη καρφώνονται τόσο χοντρά!

      Χουντικός όποιος αναφέρεται στον Χριστιανισμό και τον Ελληνισμό;;;

      Δεν βαρέθηκαν πια μ’ αυτή την καραμέλα οι ελεεινοί μπολσεβίκοι;;;

      Στην τελική, άν δεν τους αρέσει, ας πάρουν τον δρόμο τον αγύριστο προς… Βόρεια Κορέα!

    56. ΕΤΣΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΛΑΘΡΟΠΟΥΤΑΝΟΓΡΙΑ.

    57. ολοι οι αλλοι στο καταγωγιο που λεγεται βουλη ειναι μισελληνες και προδοτικα στοιχεια τι ειπε ο ανθρωπος ελλας η χωρα μας ελληνων εμεις οι ελληνες χριστιανων η θρησκεια μας τι το κακο καλυτερα να ακουω αυτο παρα τις φανφαρες ορισμενων με τα ζαππεια 1 2 3 4 κλπ και τα παχια τα λογια θα καταργησουμε τον ενφια κανενα σπιτι σε ξενα φαν θα επαναφερουμε τον κατωταο μισθο και ενα σωρο μαλακιες απο μισητα ανθρωπακια που δεν εχουν δουλεψει ποτε μα ποτε στην ζωη τους

    Comments are closed.