ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ANATΡΙΧΙΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 19ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ! ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

    Κοινοποίηση:
    klara

    Ανατριχιαστικά είναι όσα έρχονται στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας του βρέφους που βρέθηκε σε έναν κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου. Χθες, ανήμερα της γιορτής της μητέρας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 19χρονη Χαρά που το έφερε στη ζωή και λίγα λεπτά αργότερα φέρεται να το έπνιξε, αλλά και τη μητέρα της η οποία τη βοήθησε να το “ξεφορτωθεί” πετώντας το άψυχο σωματάκι του στα σκουπίδια.

    Η ανατριχιαστική ομολογία: Εγώ έπνιξα το μωρό μου με κορδόνι και το έβαλα στη σακούλα
    Η μάνα μου το πέταξε στον κάδο

    2018-05-14-PHOTO-00000140

    xara4

    Οι πληροφορίες σοκάρουν. Η 19χρονη Χαρά ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν ότι δεν ήθελε το παιδί. Όπως είπε αντιλήφθηκε πως είναι έγκυος πολύ αργά. Δεν μπορούσε πλέον όπως ισχυρίστηκε να κάνει έκτρωση. Η γυναίκα ανέφερε πως αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στη μητέρα της όταν ήταν πλέον στον 6ο μήνα. Μαζί αποφάσισαν να κρατήσουν το γεγονός κρυφό από όλους. Μάλιστα είπε ότι ως προς αυτό τη βοηθούσε το γεγονός ότι είχε κάποια περιττά κιλά και έτσι θα μπορούσε να κρύψει την εγκυμοσύνη της.

    xara5

    Όταν ήρθε η ώρα του τοκετού, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 19χρονη γέννησε στη μπανιέρα του διαμερίσματος με τη βοήθεια της μητέρας της. Τότε, όπως είπε, ζήτησε από τη μητέρα της να βγει από το μπάνιο, έβαλε στο στόμα του παιδιού χαρτί για να μην ακούγεται το κλάμα και στη συνέχεια με τον ομφάλιο λώρο και ένα κορδόνι που υπήρχε το στραγγάλισε. Μετά αυτή την πράξη της κάλεσε τη μητέρα της και της ζήτησε να “εξαφανίσει” το μωρό.

    Δείτε πόσο κοντά είναι το διαμέρισμα από τον κάδο σκουπιδιών 

    Η 54χρονη μητέρα της 19χρονης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη της κόρης της μέχρι τη στιγμή του τοκετού. Αρνείται ότι τη βοήθησε στον τοκετό, παραδέχεται ωστόσο ότι ήταν εκείνη που άφησε το άψυχο σώμα του μωρού στον κάδο των σκουπιδιών.

    a1

    Σύμφωνα με τον συνήγορό της το παιδί είχε αιμορραγία όταν γεννήθηκε και η 19χρονη προσπάθησε να το σώσει. Ο δικηγόρος παραδέχθηκε πως η ιατροδικαστική έρευνα στο βρέφος δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα, ο ίδιος ωστόσο επέμεινε πως η νεαρή γυναίκα δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το μωρό. Θα ζητηθεί να γίνει αλλαγή στην κατηγορία που βαρύνει τις δύο γυναίκας, δηλαδή ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, αλλά και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Οι δυο γυναίκες ζήτησαν προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη.

    32506907_10216555336254947_6241059197346119680_n

    Πως έφτασαν στα ίχνη της 19χρονης οι αστυνομικοί
    Οι αστυνομικοί αρχικά ερευνούσαν στην Πετρούπολη και στις γύρω περιοχές. Γρήγορα ο κύκλος έκλεισε. Οι έρευνες περιορίστηκαν σε μια ακτίνα κοντά στον κάδο όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του παιδιού.

    Ομάδες αστυνομικών σάρωναν την περιοχή και σύντομα δημιουργήθηκε μια λίστα με τα ονόματα 15 γυναικών που έμοιαζαν “ύποπτες” πως θα μπορούσαν να είναι εκείνες που έφεραν στη ζωή το παιδί.

    xara6

    Σε αυτή τη φάση οι αστυνομικοί ζήτησαν την άδεια από τον εισαγγελέα να πάρουν δείγμα DNA από τις γυναίκες αυτές.

    Τα αποτελέσματα της διασταύρωσης του γενετικού υλικού βγήκαν χθες το πρωί. Οι αστυνομικοί είχαν πλέον την απόδειξη που χρειαζόταν στα χέρια τους. Το απόγευμα πήγαν στο σπίτι των δυο γυναικών και τους πέρασαν χειροπέδες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες  η 19χρονη φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη της. Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν ήδη στον εισαγγελέα για να απολογηθούν.

    xara7xara1

    Τι δήλωσε στην κάμερα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ γείτονας της 19χρονης

    PAIDIKH-PORNOGRAFIA-EXO a1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. να μην την αξιωσει ο θεος να ξανακανει παιδι.

    2. Αποπατος….τελευταιο σκαλι της κοινωνιας…

      ανοιξτε τα ματια των παιδιων σας και κρατηστε τα μακρια απο τα σκουπιδια της σοουμπιζ της πουτανιας και της κοκας.

    3. Πάντως πέρα από την πλάκα είναι καλό το μωρό αν και Αλβανίδα…

    4. Ολο το πρωην ανατολικο κουμουνιστικο μπλοκ ετσι ειναι.Η ζωη γι αυτους δεν εχει καμισ αξια.Μονο το μεθυσι και το γαμησι αξιζει.

    5. Να πηδιένται ξέρουν (και καλά μάλιστα), να κρατάνε παιδιά δεν γουστάρουν ! Κι οι ανεύθυνοι κοπρίτες που είναι οι…πατεράδες των μωρών ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ; Γαμώ τα tatoo και τα μούσια σας κοπρόσκυλα, μόνο γιά γκομενιλίκια αλήτες άχρηστοι, χαρτζιλικωμένα ρεμάλια του κερατά. Φτου σας φονιάδες

    6. κλωσα βρωμιαρα να γα#@#$# ξερεις να φυλακτεις μην πιασεις παιδια δε ξερεις ??? αυτοι λενε ειχε κανει κι παλιοτερα εκτρωση

    7. ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
      ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΡΑΣΤΙΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 13ΧΡΟΝΑ ΚΑΙ 14ΧΡΟΝΑ!
      Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ!

    8. Σουφρωνει τα χείλια η αχειλη στις φωτο για να μοιάζει με την Αντζελίνα Τζολί ουστ.. αλβανικα κτήνοι.κόρη μάνα γιαγια καχεκτικα αποβράσματα του χοτζα..Τι άλλο θα περιμέναμε απ όλους αυτούς.. Η καθημερινότητα τους.η παιδικτονια γι αυτους όπως λέμε εμείς έκλεψα μια τσίχλα απ το περίπτερο.

    9. Οι νέοι είναι υποχείρια της Τεχνολογίας, γαλουχίζονται με tablet και internet είναι ο ΘΕΟΣ τους, δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο εκτός απο το να έχουν internet, facebook, instagram που τους κάνει να πιστεύουν ότι είναι κάποιοι σημαντικοί.
      Οτιδήποτε άλλο γι’ αυτά είναι βάρος όπως για παράδειγμα ένα παιδί.
      Για όλα αυτά φταίνε οι γονείς και οι ψυχολόγοι που έχουν αλλάξει τον τρόπο διαπαιδαγώγησης των παιδιών κατ εντολή της Τάξης Πραγμάτων.
      ΟΧΙ, Πρέπει να υπάρχει τιμωρία σε κάθε τους κακή πράξη. Πρέπει να ρίχνουμε καμία ξυλιά.

    10. Από μικρή ηλικία στο κόλπο. Βάζω σιλικόνη φτιάχνω τα χείλη της Αντζελίνα, νύχι ψεύτικο στην τρίχα,σκουλαρίκι στη μύτη για να ξεχωρίζω, βάψιμο, ποσταρίσματα και έτσι θα ψαρέψω τον φραγκάτο γκόμενο. Με αυτά τα πρότυπα μεγαλώνουν σήμερα τα παιδιά τους, και στο τέλος γίνονται και συνένοχοι στα εγκλήματά τους. Σε τέτοια τομάρια μόνο ξύλο και καταναγκαστικά έργα. Τίποτα λιγότερο.

    11. Ρε ελληνες ειμαι 60 χρονων απο παιδι στο μεροκαματο…και ρωταω εσας που ξερετε καλυτερα απο μενα που τελειωσα νυχτερινο πριν 40 χρονια…που βρισκουν οι νεοι τοσο ακαρδες ψυχες και κανουν τετοια εγκληματα?.πως μπορουν και κυκλοφορουν στην κοινωνια? ποσο απονοι ειναι? ποσο διεφθαρμενοι ειναι? θελει καρδια πετρα και χαρακτηρα παλιανθρωπου να σκοτωσεις βρεφος..τι να πω ρε συνελληνες..τραγικα και μιζερα πραματα.

    12. AYTH EINAI H ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΩΒΟΥΝΟΥ !!! ΦΑΡΙΣΕΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ !! ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ !

      ΠΟΣΕΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ-ΦΟΝΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1983 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ? ΞΕΡΕΤΑΙ Η ΟΧΙ ?

      ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000.000 ΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΤΕ ? ΔΙΚΑΙΩΣ Η ΑΔΙΚΩΣ

      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟ

      ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΜΑΣ !! ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΗΔΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!

      ΙΔΩΜΕΝ !!!

    13. Ο δε δικηγόρος πιπιλίζει την γνωστή καραμέλα “επιλόχειος κατάθλιψη”!
      Βρε ουστ από δω! Μια κοινή φόνισα είναι, απλά πράγματα.
      Όσο για την μάνα της, κατά μάνα κατά κύρη.
      Να τους βουλώσουν το στόμα με χαρτιά, να τις δέσουν πισθάγκωνα και κρεμάλα κατευθείαν.
      Αποβράσματα.

    14. φουσκωμενα χειλη, ψευτικα νυχια και βλεφαριδες, ενας φρεντο στο ενα χερι και ενα κινητο στο αλλο και ολη μερα τεμπελια στην καφετερια….
      ποσες γκομενες ειναι ιδιες?
      ποσες παλεψαν για να κανουν κατι καλυτερο απο το παραπανω κοπροσκυλιασμα?
      ειδικα η συγκεκριμενη μολις ειδε τα σκουρα με το παιδι…το επνιξε και συνεχισε τον καφε της και τα ποσταρισματα της!

    15. Οι φωτογραφίες της φωνάζουν “ψάχνω γκόμενο”. Κρεμάλα υπάρχει για αυτό το σκουπίδι?

    16. ολο selfies, γυμναστηρια και τατουαζ! ξεσαλωμα στα πηδηματα και ολη μερα στην καφετερια με το κινητο στα χερια και το σμαρτ παρκαρισμενο εξω…
      αυτους τους νεους εχουμε τελικα?
      μολις ειδε τα ζορια οτι πρεπει να μεγαλωσει παιδι και να παρατησει την παραπανω κοπρορεκλα και γκομενιλικι, το επνιξε και το πεταξε στον καδο αντι να ψαξει να βρει μια δουλεια να μεγαλωσει το παιδι!
      αυτα ειναι! η μανας της ιδια μυαλα κουβαλαει…αλλιως θα την σταματουσε!

    17. Τελειώσαμε σαν κοινωνία, μόνον παρακμή, θάνατος, σαπίλα και αρρώστια.
      Σιχαίνομαι μόνο και μόνο που υπάρχω στην ίδια χώρα με αυτούς τους υπανθρώπους.
      Και όμως αρκετοί νεοΈλληνες περιμένουν τις προφητείες να επαληθευτούν, τον καλό θεό της Ελλάδος να τους ευεργετήσει, τις ξένες υπερδυνάμεις που θα μας βοηθήσουν, τους εξωγήινους από την Ανδρομέδα οι οποίοι έρχονται με τα τεράστια σκάφη τους για να δώσουν τον πολιτισμό, τον Σώρρα με τα δισεκατομμύρια του που θα ξεπληρώσει το χρέος και φυσικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα επαναφέρει την τάξη σε αυτήν την χώρα!
      Είμαστε καταδικασμένοι να σβήσουμε και να χαθούμε, για πρώτη φορά στην ιστορία μας, οι αντικαταστάτες μας έχουν έρθει ήδη από όλες τις μεριές του πλανήτη και παίρνουν επίδομα συν ιθαγένεια.
      Αντίο Ελλάδα

    18. Κρεμασμα κ στις δυο….απαραδεχτο…λεει δεν ηθελε το παιδι…αλλα ξερει να κανει..αντε αυτη μυαλο δεν εχει η μανα της???

    19. το μυαλο της το ειχε μονο για να πηδιεται με τον καθεναν αλλα οχι στο να αναλαβει τις ευθυνες της!
      μονο οπου μας συμφερει ενηλικιωνομαστε! μονο στα δικαιωματα και οχι στις υποχρεωσεις!

    20. Ποσες φορες εχω δει αυτη τη φατσα στις νεες που κυκλοφορουν στην Ελλαδα?

    21. Δεν πιστεύω ότι είναι ικανή γιά οτιδήποτε άλλο εκτός από πήδημα…

    22. Aλβανικης καταγωγης και αυτη ;
      .. οπως η αλλη αλβανικης καταγωγης που το πεταξε στον φωταγωγο ;

    23. Aλβανοκης καταγωγης και αυτη ;
      .. οπως η αλλη αλβανικης καταγωγης που το πεταξε στον φωταγωγο ;

    24. Τι βλαμμένα ειναι τα σημερινά παιδιά με τα selfies και τις μαλακιες. Να στήνονται για φωτογραφίες ειναι πρώτα αλλά για να παίρνουν τις ευθύνες τους ειναι ένα μηδέν. Αλλά και η μάνα της δεν ειναι καλύτερη…

    Comments are closed.