ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! “ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ”! ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΤΣΙΚΗ!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ «ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η EΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ»! ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    tourkia ellada

    Να έχουμε το νου μας
    Στην εκπομπή της Δευτέρας 27/3, στο web tv του Star και στην εκπομπή Leaders του Ηλία Παπανικολάου, ο Δημήτρης Κιτσίκης, καθηγητής Γεωπολιτικής και Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Οττάβας, αναλύει τη θεωρία του περί ελληνοτουρκικής συνομοσπονδίας, την οποία θεωρεί εφικτή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. όποιος θέλει πίσω την οθωμανική αυτοκρατορία με μορφή συνομοσπονδίας δεν έχει παρά να αιτηθεί χορήγηση τουρκικής ιθαγένειας από τον κ. Ερντογάν. Έμαθα ότι μαζί με την ιθαγένεια δίνουν δώρο και μία φεσάρα 2 μέτρα ειδική για συνειδητοποιημένους ραγιάδες. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους γερμανόφιλους οι οποίοι ξεσηκόνωνται μόνον όταν ακούνε για Τουρκιά. Άντε λοιπόν στα τσακίδια όλοι οι πουλημένοι και εμείς να σας κουνάμε μαντίλι.

    2. Εχει καψει φλαντζα με τα μεταλλαγμενα ο παπουλης.

    3. Μα ποσο βλ@μενος με την σημασια της λεξεως πρεπει να ειναι καποιος για να πει τετοια μ@λακια; Aμε σρο δι@ολο με δαυτους!

    4. Δεν ειναι και κακή ιδέα άν γίνει βέβαια !!λόγω ότι ειναι ισλαμιστες φανατικοί εάν αφξσουν τις μισαλαδοξίες στην άκρη καταλαβαίνεται κύριοι ότι μια τέτοια συνομοσπονδία θα μας έκανε υπερδύναμη ,ΗΠΑ -Ρωσσια-εε τον μπούλο .Πάλι εμεις θα κάνουμε κουμάντο μήν ξεχνάτε στο Φαναρι όλοι οι μορφωμένοι ησαν Ελληνες απλά οι Τουρκοι εκαναν την βρώμικη η εβαζαν πλάτη κοινος χαμάλιδες

      1. φίλε ή είσαι χαζός ή τον κάνεις .Άκου εκεί συνομοσπονδία με τους τούρκους. Με αυτούς που σε είχαν 400 χρόνια σκλάβο,έσφαξαν τους προγόνους σου στον Πόντο,Σμύρνη(1922) ,Κωνσταντινούπολη (Σεπτέμβριο 1955),Κύπρος(1974) ,Ίμια (1996).Εσύ με αυτούς δε θα σε πείραζε να κάνεις συνομοσπονδία .Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά .

        1. Εσυ με τους ναζι γερμανοτσοπλιαδες δεν εισαι? αρα τι σε πειραζουν οι τουρκοι? παλι στην ιδια φαπα θα’σαι

          1. Εφεδρος Ανθγος ειναι τι περίμενες !!!ακου χαζός εγώ !!!

    5. Δηλαδή,αν δεν κάνω λάθος είμαστε Ρωμαίοι ,, ..

    6. ΦΙΛΕ ΣΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ Η ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ.ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΓΕΛΩΝ.

    7. χαχαχα ακου αυτοκρατορια, ουτε οι ναζηδες δε τα λενε αυτα

    8. Οντως θελουμε την αυτοκρατορία μας πίσω. Οοοολη την αυτοκρατορία μας, εννοω την Βυζαντινή για να μην πάω πιο πίσω στον Μέγα Αλέξανδρο και ξινίζουν καποιοι. Οι ….Τούρκοι….Μογγόλοι, πρεπει να εξαφανιστούν. Εξ αλλου Τουρκια δεν υπάρχει, υπάρχει κατεχομενη Ιωνια. Η γη της Ιωνιας ακομα και σήμερα, βγάζει αρχαίους Ελληνικούς ναούς και Χριστιανικές εκκλησίες. Ελληνο-τουρκική συνομοσπονδία δεν υπάρχει, αφου δεν υπάρχει Τουρκια, παρα στα αισχρά όνειρα κάποιων.

    9. Συγγνώμη?? Τροφή για σκέψη.., Αλλά εσείς πως νομίζατε θα βαπτιστεί το 1/3 ο των Τούρκων χριστιανοί;;;;;
      Και Πώς νομίζατε θα πάρουμε τη πόλη?
      Με τους ελληναραδες τη χ.α.?? με τον ελληνικό στρατό? ή θα μας την δώσει ο Ρώσος….?
      Η προσμιξη των 2 λαών θα είναι το συμφέρον των μεγάλων δυνάμεων. Και το δικό μας…
      Οποιο εθνογκαγκαου χαλιεται….. Λυπάμαι….

      1. Το άτομο που στερείτε εθνοφυλετικών ευαισθησιών, είναι κατώτερου του κτήνους.

        Εντάξει “ανοικτέ” μαλάκα;

        1. Αυτές τις παπαριες ποιος στις έμαθε και τις αμολας και εσύ, ανόητο χιτλερικο φερεφωνο?

    10. Αμα το ειπε ο Κιτσικης ενταξει τοτε!!! Ειναι βλαμενος ο ανθρωπος,εκτος οτι δεν βγαζεις νοημα απο αυτα που λεει ειναι και αριστεροπληκτος!!! Πραγματικα ζει σε αλλο πλανητη το ατομο!

    11. Α) “Ελληνοτουρκική φιλία”. Δεν υπάρχει τουρκία, άρα δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια φιλία.

      Β) Η Ελλάς είναι λευκή, άνευ τελετουργικής περιτομής και η Ευρώπη Ελληνική.

      Γ) Θα πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον δύο γενεές “τούρκων” της Ιωνίας, οι οποίοι θα έχουν κάνει test dna, από το οποίοι θα προκύπτει, ότι από θέμα ζωολογίας είναι “έλληνες” (Δωριείς,Ίωνες κλπ..), οι οποίοι κατόπιν, θα πρέπει να “εξαφανίσουν” το ισλάμ μαζί με τους μιναρέδες του και θα πρέπει να καταργήσουν την με πανηγυρισμούς την τελετουργική περιτομή.
      Επίσης θα πρέπει να τύχουν σχετικής εκπαίδευσης / παιδείας και στην χειρότερη των περιπτώσεων, θα μπορούν να είναι χριστιανοί ορθόδοξοι εάν όχι ακόλουθοι της πατρώας θρησκείας.

      Τότε μόνο θα περάσουμε απέναντι στα μποστάνια μας ξανά!

      1. εσυ το εκανες το τεστ? γιατι δε νομιζω να σε βγαλει αριο

    12. Σταλινομαρξιστικες σαχλαμαρες αφιερωμενο απο τα προπαγανδιστικα μμε_ξαπατησης τι λεει ο τυπος ρε ουστ απο κει

    13. ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ..ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ …!!!!!

    14. info….
      Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΥΠΕΡΕΠΑΡΚΗΣ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΚΠΛΗΞΗ” ΚΑΙ ΤΗΝ “ΥΠΕΡΒΑΣΗ”!!! ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΙΟΤΕ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ……
      ΩΣΤΟΣΟ Μ΄ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ……ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ “ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ” (ΕΞΟΙΚΕΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΓΕΝΗ ΨΕΥΔΟΙΣΤΟΡΙΑ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ , ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΥΠΡΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ/ΖΥΡΙΧΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ…..ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΟΝΑΖΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ) ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ !!!! Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΚΑΝΑΔΑ , ΟΠΟΟΥ ΔΙΑΓΕΙ ΠΕΡΙΛΑΜΠΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΙΤΣΙΚΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ……ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ”!!!!
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΒΙΑΣΤΙΚΑ…..
      Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ (ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ , ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΘΕΤΙΚΑ!) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΕΝΟΣ “ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΟΥ”!!!!
      ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ…..
      ΒΕΒΑΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ “ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ!!!! ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ , ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΣ…..Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ (ΔΙΑΔΑΣΚΕΙ ΚΑΝΑΔΑ ΑΛΛΩΣΤΕ!) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ “ΠΟΛΙΤΙΚΑ” ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ (ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΛΙΝΤΟΝ)!
      ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ Ο ΚΙΤΣΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΤΙ……Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ “ΔΥΤΙΚΟΣ” , ΟΥΤΕ “ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ”……ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
      ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΑΝΗΣΥΧΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ , ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ…….

      1. “ΞΕΧΑΣΕΣ” ΚΑΤΙ
        ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΖΑΛ—ΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΑΡΑΓΕ?
        ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?

    15. Στεφανε για ψαξτο , μελος του Ρουβικωνα μετακλητος στα γραφεια του συριζα στην Βουλη ?? Ρουβικωνες πρωτου κανετε τις ψευτομαγκιες σας σε συνενοηση με την αστυνομια κανετε καμμια π@@α στο αφεντικο σας τον Τσιπρα ρε?

    16. ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΟΦΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

      1. Toν σοφό μασόνο να ακούσουμε ?
        Μια Ελλάδα ενιαία με πρωτεύουσα την Πόλη και σύνορα με Συρία και Ρωσσία.
        Τίποτα λιγότερο.

    17. ΔΟΥΡΙΟΙ ΙΠΠΟΙ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ!! ΟΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ!

      1. γιατι βγαλατε την παραπομπη παιδες? δεν αρεσουν τα αττικα νεα?

    Comments are closed.