ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΕΔΩ ΣΦΑΔΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΝΟ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ. ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ – ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    000022

    • Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 10:00 το πρωί στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα.
    • Άγνωστο γιατί η οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε δέντρο με αποτέλεσμα και οι δύο να τραυματιστούν.

    Συγκλονισμένος είναι ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, καθώς το πρωί της Καθαράς Δευτέρας ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Ποσειδώνος.
    Το τροχαίο σημειώθηκε στις 9.30 το πρωί της Δευτέρας (19/02) στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο τραγουδιστής, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βγήκε από το δρόμο και «καρφώθηκε» σε δέντρο. Αμέσως στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική και η αστυνομία που απεγκλώβισε τόσο τον τραγουδιστή όσο και τη φίλη του που οδηγούσε το όχημα.

    vrettos-1

    IMG_3048

    atsdf1

    atsdf2

    atsdf3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Αφου Δεν Βγηκε Η Μανα Του Παντελιδη Να Πει Πως Φταει Η Αρναουτη Παλι Καλα!!!!!!

    2. αμα σκοτωνονταιι μονοι τους απο το πιωμα δεν τρεχει τπτ μην παρουν κανα φουκαρα στο λαιμο τους

    3. Τι εγινε;Τετοιες μερες το’χουνε βαλει στοχο οι τραγουδιστες να τουμπαρουν τ’αμαξια τους;Ο Βρεττος τη γλυτωσεο.Ο Παντελιδης δεν….

    Comments are closed.