ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΕΚΤΑΚΤΗ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ – ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΞΥΡΙΣΜΑ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ;

    Κοινοποίηση:
    Ιερώνυμος

    Την έκτακτη σύγκληση της δωδεκαμελούς Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για το Σκοπιανό αποφάσισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.
    Τη Δευτέρα ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος με δηλώσεις του στο ΘΕΜΑ 104,6 είχε ζητήσει να επανεξεταστεί η στάση της εκκλησίας για το θέμα μετά και το μεγαλειώδες συλλαλητηρίο της Κυριακής.
    «Νομίζω ότι πρέπει να συζητηθεί στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο η συμμετοχή της Εκκλησίας ώστε τα πράγματα να συζητηθούν και να γίνει καλύτερη εκτίμηση» δήλωσε ο κ. Άνθιμος χαρακτηρίζοντας αποκαλυπτική την παρουσία των πολιτών.

    Στην προηγούμενη συνεδρίασή της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος είχε αποφασίσει ότι είναι αδιαπραγμάτευτη η μη χρήση του όρου Μακεδονία ή παραγώγων του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ωστόσο, να εκφράζει την αντίθεσή του στη διοργάνωση των συλλαλητηρίων.

    Κατά πληροφορίες η έκτακτη συνεδρίαση της 12μελους Διαρκούς Ιεράς Συνόδου θα συγκληθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Βιαιη καθαίρεση τραβώντας τον από τα μαλιά…ξύρισμα κόντρα με ακονιστο ξυράφι…παλουκωμα και σούβλισμα στα κάρβουνα σαν αρνί ή μάλλον τράγο!!!

    2. Κωλογερε ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ τραβα και ξουρισου γιατι αν σε ξουρισουμε εμεις θα πονεσεις .
      Και ας μαθουν οι υπολοιποι στην Ιερα συνοδο , οτι ο Ελληνικος λαος τον ξευτιλισμενο τον εχει γραψει στα παπαρια του . Φροντιστε να μην γραψει και εσας .
      Εκκλησια ειμαστε ΕΜΕΙΣ ο Ορθοδοξος κοσμος και κεφαλη μας ειναι ο Ιησους Χριστος και οχι ο κοπρωνυμος Λιαπης ο τουρκαλβανος .
      ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΝΑΞΙΟΣ !

    3. η καλυτερη απαντηση στο παπαδαριο ειναι η περιφρονηση κ ουτε ενα σεντ στο παγκαρι

    4. καθαιρεση και ξυρισμα στον ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΑΣΚΑΡΑ…….θελουμε παπαφλεσσες και οχι χεστες για αρχηγο της εκκλησιας……..

    5. ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΡΑΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.

      1. Ο πανάξιος είναι αυτός που είχε ντύσει όλη την μόνη με πλακάκια Versace;

    6. Και που όταν θα ανεβούμε τον Φεβρουάριο οι Μανιάτες για διαδήλωση στη Μ. Πετράκη να δείτε τι θα γίνει… Θέλει να βάλει για δεσπότη στη Μάνη έναν δικό του… Υπόθεση που… μυρίζει… Για ψάξτετο

    7. Ξήλωμα και ξύρισμα γρήγορα του αριστερού προδότη , ξεφτιλισμένε τραγόπαπα !

    8. Ό Ιερώνυμος για εμάς τους Έλληνες πατριώτες δεν ειπναι εκπρόσωπος του Θεού αλλά εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ,Μαζί με τον Τσίπρα θα πάρει και αυτός τον πούλο.

    9. Ό Τσιπρώνυμος την περασμένη Κυριακή τον ήπιε.Πόνταρε σε αποτυχία και μικρή συμμετοχή του λαού της Θεσσαλονίκης στο συλλαλητήριο και 500.000 Έλληνες του έδωσαν ηχηρή απάντηση και εκείνου και του προδότη Αλέξη Τσίπρα.Συριζώνυμε και εσένα και τον Αλέξη σας γράφουμε στα αρχ…α μας.Εκκλησία με τον Ιερώνυμο Αρχιεπίσκοπο, θα πηγαίνουμε μόλις πέντε λεπτά πρίν από την Ανάσταση, έτσι για το χαβαλέ και τα μπάμ μπούμ.

    10. Αντε ξυρίσου να ησυχάσουμε απο εςενα. Προδότη.

    11. Οι ποτεδες είναι προδότες πλην μερικών που έχουν αντιδια. Δυστυχώς η Τζένη δεν έχει.

    12. Μην τον λέτε πλέον “Ιερώνυμο”. Δεν τιμά το όνομά του όπως δεν τιμά τα ράσα και την θέση του. Πλέον το όνομά του στην Ιστορία θα περάσει ώς “ΚΟΠΡΩΝΥΜΟΣ” !!!

    13. Με την όλη στάση του δεν τίμησε τα ράσα του. Ελλάδα και Ορθοδοξία είναι ένα και αδιάσπαστο πράγμα και δεν μπορεί να αλλάξει για χάρη κανενός πολιτικού συστήματος.
      Ο κλήρος πρέπει να είναι πάντα δίπλα στον λαό στα δύσκολα και όχι ενάντια στον λαό.
      Είναι πολύ λίγος δυστυχώς ο Ιερώνυμος και σίγουρα δεν έχει ούτε την εκτίμηση αλλά ούτε και την συμπάθεια του Ελληνικού λαού στην πλειοψηφία του.

    14. Προδότης της πατριδάς και ιερωμενος δεν υπάρχει …
      Κι όμως εσύ αφαντε κι άπιστε Αρχιεπίσκοπε Geronimo Groovy το κατάφερες !!! Ντροπή για τα άγια που φέρεις , αλλιώς ….

    15. Πάνε για ξύρισμα όλη την εκκλησία εξαιτίας του Ιερώνυμου συν 10 παπουληδων μαζί που τα πήραν χοντρά… Ιερώνυμε απιστε πως τολμάς να εξαπατεις τον θεο!
      Τι είναι αυτά που κανείς δεν φοβάσαι?

    16. Ξύρισμα, πήδημα, κλωτσιά στον κώλο και κρέμασμα στο Σύνταγμα.

    17. να ξυρισει τα γενια και να βγαλει τα ρασα ,δεν ειναι αξιος να τα φοραει

    18. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΛΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ISIS ΠΕΣΚΕΣΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ

    19. Jeronymo τι εγινε;Φτασαμε στην εσχατιά ;;;;;το ποίμνιο να συμορφώνει τον ιεράρχη;Παραιτησου ουτε να περπατησεις δε μπορεις ρε σαψαλο,εφτασες στο σημειο να βγαζεις το σταυρο για να χαίδευεις λαθρο..ουτε οι φραγκοι δεν το καναν αυτο!
      Τωρα θα μου πεις ο ντοροθυ ειναι καλύτερος;
      Ρε θα σας καψει ο θεος και θα γουσταρει κιολας.

    20. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΤΕΡ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣVS ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ

    21. Ξτρθστε την κουφαλα τον Αρχιπροδοτη του Ελληνικου εθνους και της Ελληνικης Ορθοδοξης Εκλησιας.
      Ειναι ανικανος και προδοτης του Ελληνισμου.

    22. Να βγάλει τα ράσα όπως έβγαλε και τον σταυρό κι έτσι και αλλιώς άπιστος είναι να φύγει .

    23. Μοσχαρια…. 200 κιλα ο καθεναν. Σιγα μη τον ξυρισουν. Αν κανουν αρχη δεν θα μεινει κανενας.

    24. Ο Αθηνών και “Πάσης Ελλάδος” Ιερώνυμος, είναι ο πρώτος που κατώρθωσε κάτι που φαινόταν ακατώρθωτο, να προκαλέσει ρήξη της διαχρονικής σχέσεως και συμπορεύσεως ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ κι’ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Όπως το πάει, σε λίγο η επικράτειά του θα περιορίζεται στα όρια του δωματίου του.

      Κι’ από πάνω επιμένει ότι έχει δίκηο…

      Αφού ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι την δικαίωση την δίνει ο ΛΑΟΣ, πρέπει να φύγει ΑΜΕΣΑ, διότι είναι ΕΘΝΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ κι’ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    25. Θα καεις στην κόλαση Ιερώνυμε…. Ντροπή σου για την στάση που κρατάς και την συμπεριφορά σου….ανθελληνα…
      Πρέπει να αφοριστεις….

    26. τίποτα δεν θα γινει την εκκλησια θα διχασει αυτός ,,,,αλλά να το ξερή ότι θα είναι για πάντα προδότης στις μνήμες του έλληνα

    27. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΑΡΧΙΤΡΑΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ,Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΡΝΕΙ ΤΩΡΑ.

    28. στυλακια ολοι ειναι απο τη νηστεια και τις ολονυχτιες
      θα μπορουσαν να ιδρυσουν τη μεγαλη ορθοδοξη σχολη σουμο

    Comments are closed.