ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΑ 19 ΣΟΥ; ΠΟΤΑΜΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ: «ΈΧΩ ΔΕΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΔΕΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ… ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΙΧΑΘΩ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ».

    Κοινοποίηση:
    manos

    Βουτιά θανάτου άνδρα στην Καλλιθέα είχαμε το βράδυ της Παρασκευής (20:20). Το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Σοφοκλέους.
    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ένας άνδρας έπεσε στο κενό από ταράτσα τετραόροφου κτιρίου με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

    Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ο δημοσιογραφος Μάνος Μειμαράκης!

    Έχω δει κι αν έχω δει σ’ αυτή την πόλη… αλλά σήμερα έφτασα στο σημείο να σιχαθώ το ανθρώπινο είδος…

    28870321_10156251522059044_971382071752654848_n

    Έχω μπροστά μου ένα πιτσιρίκι 19 ετών, νεκρό. Βλέπω το αίμα του να κυλάει και προσπαθώ να μπω στο μυαλό του λίγο πριν το δω σκορπισμένο στο τσιμέντο, τι να το οδήγησε να βουτήξει στο κενό. Προσπαθώ να το φαντασθώ στην άκρη της ταράτσας. Τι να σκεφτόταν; Γιατί; Όλη η ζωή μπροστά του ήταν! Κι ακούω γύρω μου τον κόσμο να απορεί, να κλαίει, να αγωνιά να μάθει ποιό παιδί της γειτονιάς είναι. Και πιο δίπλα τη μάνα του, να κλαίει κι αυτή, χωρίς ακόμα να ξέρει αν πρόκειται για το δικό της. Όλη η γειτονιά στο πόδι…
    Πλησιάζουν την μητέρα οι αστυνομικοί, την οδηγούν στον προθάλαμο της πολυκατοικίας και της ανακοινώνουν. Αυτό που βγήκε από μέσα της δεν μπορώ να το περιγράψω, ήταν ο πιό απόκοσμος θρήνος που έχω ακούσει…
    Όλα έχουν τελειώσει, φεύγει το περιπολιτικό, φεύγει το ασθενοφόρο, η μάνα του μέσα δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της και μένω λίγο ακόμα να μιλήσω με τους συμμαθητές του που μου περιγράφουν το φιλαράκι τους με τα καλύτερα λόγια, δεν πίστευαν αυτό που έγινε. Αρχίζω να απομακρύνομαι για να φύγω κι εγώ αλλά την προσοχή μου αποσπά ένας διάλογος μεταξύ δύο. Ακούω να λέει ο ένας, γύρω στα 50: «Τι έγινε εδώ; Ποιός αυτοκτόνησε; Ουκρανός;.. Δεν πειράζει. Να ξεβρωμίσει ο τόπος. Κατάσχονται τα δικά μας σπίτια κι έρχονται αυτοί εδώ και μας τα παίρνουν για 100 ευρώ»..
    Δεν άντεξα να ακούσω άλλο! Και δεν ξέρω γιατί κρατήθηκα. Να σεβασθώ το σημείο που πριν λίγο άφησε την τελευταία του ανάσα ένα πιτσιρίκι; Να σεβασθώ την ιδιότητα μου; Τους ανθρώπους τους δικούς μου όταν θα τους έλεγα: πλάκωσα ένα μαλάκα και είμαι στο κρατητήριο; Να του ‘βαζα τις φωνές και να μ’ ακουγανε όσοι ήταν μαζεμένοι εκεί; Θα τον πατάγανε ακόμα…
    Δεν ένιωσα τίποτα με όσα είδα πριν. Άλλωστε δεν ήμουν εκεί για να νιώσω. Αλλά με όσα άκουσα από αυτόν τον «άνθρωπο» αισθάνθηκα ντροπή και απέχθεια για το ανθρώπινο είδος…
    Απλά, σκέφτομαι ότι εφόσον υπάρχει έστω κι ένας εκεί έξω που δεν μπορεί να δει ένα παιδί που δεν είναι δικό του ως δικό του, έχουμε τελειώσει και δεν το ξέρουμε!
    MANOS MEIMARAKHS

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. αν γινει πολεμος θα τρεχουν ολοι να αυτοκτονουν απ τρομο και φοβο ???

    2. οτι και να ηταν, ηταν ενα 19χρονο παιδι….τωρα επειδη ηταν ουκρανος τι παει να πει?? μιλαμε για αυτοκτονια και ειναι επισης τραγικο…οποιος και να βρισκοταν μπροστα στο συμβαν θα ειχε στεναχωρηθει…αλο πραμα το οτι εχουμε μαζεψει ολη τη μουσουλμανιλα και αλο ενα 19χρονο παιδι απ την ουκρανια..στο κατω κατω προτιμω εναν ουκρανο μεταναστη απο εναν που φοραει σεντονια και σαρικια….ο ενας ειναι χριστιανος και ο αλος εχει μεσανυχτα….ενοειτε οτι δεν θελω κανεναν,αλλα σε αυτη τη περιπτωση, ενας νεος ανθρωπος απ την ουκρανια εφυγε σε ελληνικο εδαφος πολυ τραγικα και δεν του αξιζει κανενας χλευασμος…ας ειναι ελαφρυ το χωμα και ποιος ξερει τι προβληματα ειχε το παληκαρι..

    3. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ….??? ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ…??? ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ…??? ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ….ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΜΑΓΚΑΣ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ…. ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…..ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ 100 ΚΙΛΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ.

    4. Αντε ρε σιχαμα με το ονομα που εχεις μιλας κιολας …

    5. …ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΙΣΚΟ ΟΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΟΜΟ…….
      ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΒΑΝΤΑΡΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ…..
      ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΣΙΧΑΘΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ……ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΟΥΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ…….
      ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΣΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΥΓΙΗ ΜΥΑΛΟ…..

    6. Δεν τον ακουσαμε αυτον τον κυριο να εκφραζεται με τον ιδιο τροπο για τις γριουλες και τους παππουδεςτων 80+ χρονων που εφυγαν με τον χειροτερο τροπο δολοφονημενες μεσα στα ιδια τους τα σπιτια
      Ουστ ρουφιανε μπασταρδε !

    7. Δηλαδή δεν σιχάθηκε το ανθρώπινο είδος όταν οι αλλοδαποί βάρβαροι βασανίζουν και σκοτώνουν τους Έλληνες με τον χειρότερο τρόπο τα τελευταία χρόνια, αλλά όταν κάποιος κάτι είπε….μάλιστα!

    8. Εντάξει. Αλλά για σκέψου, πως σκέφτονται Πακιστανοί, Αλβανοί κτλ όταν ένα Ελληνάκι κάνει αυτοκτονία; Μηπως λέω σκέφτονται το ίδιο;

    9. Αυτοκτονησε? Ας προσεχε ..ασυγχωρητος οποιος το κανει. Και πρωτα οι γονεις φταινε. Για δεν δεν διδαξαν στο παιδι τους τον πραγματικο προορισμο του στην γη.Γι, αυτο, θα δωσουν ξεχωριστο λογο στο Θεο, οταν ερθει η ωρα.
      Αυτοι ειναι οι καρποι της αθειας!! Οτι σπερνεις, θα θερισεις.Καμια δικαιολογια.Οταν φτανεις σε αυτη την πραξη, σε εχει καβαλησει ηδη ο διαβολος…
      Ολοι μας εχουμε προβληματα.Ειναι θεμα της οικογενειας.
      Δεν εχω δει κανεναν χριστιανο να αυτοκτοναει ..μονοι οσοι απαρνηθηκαν το Θεο..λατρεις του χρηματος, βλασφημοι ,κτλ.
      Ενα γερο μαθημα σε ολους ..για να το δουνε….

      1. Πάρε την σκούφια σου κ βάρα μας…μεγαλη μπουκιά φάε μικρη κουβέντα πες …κτλ

    Comments are closed.