ΜΑΖΕΨΕ «ΦΑΠΕΣ» ΚΑΙ «ΜΑΠΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ», ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ! ΤΑ «ΠΑΙΔΙΑ» ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΟΝ «ΜΠΑΜΠΑ» ΤΟΥΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

  Κοινοποίηση:
  m1

  Επίθεση με μπουκάλια δέχτηκε ο Γιάννης Μουζάλας στον καταυλισμό λαθρομεταναστών στη Μόρια της Λέσβου.
  Σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικού σταθμού λαθροκατσαπλιάδες πέταξαν μπουκάλια με νερό στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον καταυλισμό.

  muzalas.26.4.708

  Όπως διαβάσαμε στο lesvospost.com,  το περιστατικό σημειώθηκε ενώ είχαν προηγηθεί φραστικές αντεγκλήσεις από την πλευρά των λαθρό οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες που επικρατούν στον καταυλισμό και τις επαναπροωθήσεις στην Τουρκία.

  Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των παρευρισκομένων να ηρεμήσουν τα πνεύματα, οι λαθρομετανάστες δεν κατάφεραν να πειστούν, με αποτέλεσμα να εκτοξεύσουν μπουκάλια με νερό εναντίον του υπουργού.

  Οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται εκεί δεν δίστασαν να επιτεθούν και στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και την συνοδεία του, που επισκέφτηκαν νωρίτερα τον καταυλισμό. Ο ίδιος ο υπουργός δεν τραυματίστηκε, αλλά δέχτηκε μπουκάλια με νερό πάνω του από τους οργισμένους μετανάστες.

  Να τονισθεί πως δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

  Στο σημείο αναπτύσσονται συνεχώς αστυνομικές δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν το χάος που για άλλη μία φορά έχει παραδοθεί ο καταυλισμός.

  m2m3m4m5

  Επεισόδια, φωτιά και χημικά
  Σύμφωνα με τις αναρτήσεις που έχει κάνει στο Twitter ο δημοσιογράφος Αντριου Κόνελι, ο οποίος συνεργάζεται με τον Independent και το Politico, η ένταση φαίνεται να ξεκίνησε από την πτέρυγα ανηλίκων ενώ η αστυνομία προχώρησε σε χρήση χημικών. Σύμφωνα με τον ίδιο και το οπτικό υλικό που ανέβασε στον λογαριασμό του υπάρχει φωτιά στον καταυλισμό.

   


  ΣΧΟΛΙΑ
  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: