ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο 10ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΗΔΕΙΑ; ΥΠΟΨΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    MARIOS-SXOLEIO1

    Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο μαθητής που πέθανε μετά από τραυματισμό σε σχολική γιορτή σε δημοτικό σχολείο του Μενιδίου και μετά από ακατάσχετη αιμορραγία, έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. 

    Στην αστυνομία έχουν μπει ψυλλοι στ αυτια μήπως πρόκειται για ψυχοπαθή δολοφονό που αναζητούν κ ο οποίος πυροβολεί αδιακρίτως ή για μπαταριά από γυφτους στην περιοχή που ρίχνουν ότι ώρα θέλουν με καλάσνικοφ και χωρίς να τους ενοχλεί κανένας. Οι υποψίες ακόμα και για ψυχοπαθή δολοφόνο έχουν ξεκινήσει χρονικά νωρίτερα από δυο άλλα περιστατικά που ακόμα δεν έχουν εξιχνιασθεί. Το θέμα είναι ότι εη εγκληματικότητα στην περιοχή έχει ξεφύγει και η πολιτική ηγεσία είναι ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε, καθιστώντας το Μενίδι, άβατο εγκλήματος.

    ————–Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Καλογριάς.

    Η τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη σε δημοτικό σχολείο της Αττικής. Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο 10χρονος Μάριος λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Παίδων «Αγία Σοφία» στις 11:30 το βράδυ. Εκεί οι γιατροί έκαναν πολύωρη προσπάθεια ανάνηψης χωρίς όμως να κατορθώσουν να σώσουν το αγόρι.

    Τελικά όμως έγινε γνωστό ότι το παιδί είχε βολίδα στο κεφάλι, ενδεχομένως από αδέσποτη σφαίρα.

    Όπως ανέφεραν γονείς και αυτόπτες μάρτυρες, το παιδί στεκόταν κάτω από την μπασκέτα στο προαύλιο, όταν ακούστηκε να λέει πως έχει άγχος, κοκκίνισε και λιποθύμησε. Πέφτοντας, χτύπησε το κεφάλι του, με όσους βρίσκονταν εκεί να λένε πως «αιμορραγούσε πολύ»…

    Όπως ανέφεραν γονείς και αυτόπτες μάρτυρες, το παιδί στεκόταν κάτω από την μπασκέτα στο προαύλιο, όταν ακούστηκε να λέει πως έχει άγχος, κοκκίνισε και λιποθύμησε. Πέφτοντας, χτύπησε το κεφάλι του, με όσους βρίσκονταν εκεί να λένε πως «αιμορραγούσε πολύ»…

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

    Χτες το βράδυ μεταφέρθηκε από σχολείο ο στη περιοχή Αχαρνών όπου πραγματοποιείτο εκδήλωση, 10χρονος ανήλικος τραυματισμένος σε νοσοκομείο όπου κατέληξε.

    Από την νεκροτομή ου διενεργήθηκε σήμερα διαπιστώθηκε ότι ο ανήλικος έφερε τραύμα από βολίδα στο κεφάλι πυροβόλου όπλου.



    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. ΑΜΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ.
      ΑΜΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΖΩΑ, ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ.

    2. Ποναμε ολοι για το ατυχο παιδι.ας κανουμε επιτελους ολοι ενωμενοι κατι αποτελεσματικο.εξω η σαπιλα εξω οι αναξιοι πρωθυπουργοι εξω αυτοι που μολυνουν τον πολιτισμο μας.γυφτοι μεταναστες κι οτιδηποτε αλλο μας απειλουν

    3. ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΚΟΥΔΟΓΥΦΤΟΥΣ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΚΩΛΟΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ.
      OYΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

    4. Δρόμο από τις ελληνικές γειτονιές μας όλοι τους

    5. Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΒΡΩΜΑ ΣΑΝ ΠΤΩΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΟΛΑ. Κ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Κ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΝΤΑΧΑΟΥ

    6. Εάν βγει τώρα η Χρυσή Αυγή και κάνει κριτική, θα τους πούνε “ρατσιστές”. Φάτε τώρα το σανό γαϊδούρια, που λέει και ο Mo Skillz.

      1. Tα ss χρειαζονται για κατι σκουπιδια σαν και σενα

    7. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ? ΘΥΜΑΣΤΕ?….. Κ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Κ ΨΗΦΙΣΑΝ…….. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.

      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΡΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ Κ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ…ΦΑΤΕ….. ΧΑΧΑ

        1. Και ακομα πιο πολυ απο τους ναζι οι αντιφα

    8. Ψοφο στη μπασταρδοφαρα των κωλογυφτων και ολων των δηθεν ευαισθητουληδων αντιρατσιστων εξω ολα τα σκουπιδια απο την πατριδα

    9. μονο να ξερες ποσα ξεσηκωματα γινονται για ρομα… απλα δεν παιρνεις πρεφα…

    10. ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ

    11. Το γαμημενο πολιτικο βοθρολυμα εχει να λογοδοτηση για ενα ακομη εγκλημα .
      Αντε να δουμε ποτε θα αρχισουν να πεφτουν κλωτσες και γροθιες στα πολιτικα σιχαματα που εφεραν την Πατριδα μας σε τετοια καταντια εν ετη 2017 !
      Αγγελακι ο μικρος . Καλη δυναμη στους ερμους γονεις του που θα θαψουν το καμαρι τους .
      ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ εσεις και η δημοκρατια σας .

    12. Γυφτοι, τσιγγανοι, αλβανοι, πακιστανοι, μπαγκλαντεζιανοι κλπ σε οτι παρανομια σε οτι βρομοδουλεια παντα μεσα ειναι αυτα τα αποβρασματα…πεταξε τους στην θαλασσα ολους γιατι η θεση τους ειναι στον πατο του βυθου και οχι εδω!!!

    13. ΓΥΦΤΟΙ.Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΨΟΦΟ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    14. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΦΑΡΑ ΡΟΜΑ – ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ…

    15. ΑΧ ΜΩΡΕ ΜΩΡΕ… Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ”ΦΙΛΗΣΥΧΗ” ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ… ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ …ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.. (πως λέμε από… ινδία που ουδεμία σχέση έχει με το Ελληνικό Τραγούδι μας μη χ@σω…) ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗΣ ΜΑΖΩΝΑΚΑΙΝΑΣ και της ΤΑΜΤΑΚΟΤΑΜΤΑΣ…

    16. ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ έχουν συγκεντρωθεί στο Μενίδι , από της πρώην σοβιετικές δημοκρατίες που τους έκανε έλληνες ο Σημίτης για να τον ψηφίσουν και γύφτοι που εάν διέρχεσαι με αμάξι σου πετάν τα παιδιά τους στις ρόδες για να σου πάρουν λεφτά και το κράτος σφυρίζει αδιάφορα

    17. KRIMA STO ATHOO PEDAKI…KRIMA!!!
      KAMIA SFERA DEN INE ADESPOTI, APO TIN STIGMI POU KRATAI KAPIOS OPLO STO HERI TOU,DEN KRATAI ADESPOTI SFERA, I SFERA POU HTIPAI STO KEFALI , POTES DEN INE ADESPOTI …, O DOLOFONOS IHE STOHO…, TO PEDAKI PREPI NA ITAN TO MONADIKO POU DEN KOUNIOTAN APO TIN THESI TOU,ITAN EFKOLOS STOHOS GIA NA TO PETIHI THANATIKA O DOLOFONOS …!!!
      “GONIS PROSTATEPSTE TA PEDIA SAS, TA PEDIA MBIKAN STON STOHO TON DOLOFONON” !!!
      PROSTATEPSTE TA ATHOA PEDIA !!!
      KRIMA STO PEDAKI !!!

    18. Απο μπασκέτα πήγε τελικά το παιδάκι ή απο αδέσποτη σφαίρα? Ο Παπαδάκης λέει απο μπασκέτα.Ο Χίος απο σφαίρα.Καλά,οταν μάθετε σίγουρα μας ενημερώνετε.Αλλά προς το παρόν μην γράφετε μπούρδες.

      1. Αφου του εκαναν νεκροτομη ρε πανηλιθιε και ειπαν οτι φερει τραυμα απο βολιδα στο κεφαλι πυροβολου οπλου…βλακα ε βλακα!

    Comments are closed.