ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ… ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ; Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΡΩΣΙΑΣ! 

    Κοινοποίηση:
    xekinise-prova-polemou-apo-ellada-tourkia

    Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τους δύο έλληνες στρατιωτικούς, αλλά και την κατάσταση στην κυπριακή ΑΟΖ και τα πρόσφατα γεγονότα στο Αιγαίο, το ερώτημα που ακούγεται είναι ένα: Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας;

    Όπως αναφέρει το hellasjournal η απάντηση είναι εύκολη:
    Ποιος μπορεί να απαντήσει το ερώτημα;
    Ποιος μπορεί να γνωρίζει την απάντηση;
    Ποιος ξέρει τι συμβαίνει στο ταραγμένο μυαλό του Ταγίπ Ερντογάν;
    Ουδείς εκτός του ιδίου..

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ερντογάν έχει ξεσαλώσει στον υπερθετικό βαθμό και προκαλεί σε όλα τα μέτωπα. Στη Συρία, στο Αιγαίο και στην κυπριακή ΑΟΖ. “Το κλίμα που συντηρεί ο ίδιος είναι ήδη πολεμικό, όσο και να θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν θα επιχειρήσει το απονενοημένο βήμα και να χρησιμοποιήσει τη δύναμη των όπλων”.

    Ti θα συμβεί εαν κτυπήσει στο Αιγαίο και στην κυπριακή ΑΟΖ;

    “Εάν κτυπήσει στο Αιγαίο και στην κυπριακή ΑΟΖ η Αθήνα και η Λευκωσία δεν μπορούν να καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Ελπίζω πάντα πως θα επικρατήσει η λογική, μία άγνωστη λέξη για τον ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας. Το έχω αποδείξει άπειρες φορές πως δεν μπορούμε να του έχουμε καμία απολύτως εμπιστοσύνη. Σκοτώνει και φυλακίζει συμπατριώτες του. Εμάς θα σκεφθεί; Δεν βλέπετε πως αντιμετωπίζει ακόμα και την Αμερική;”, γράφει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου στο hellasjournal.

    Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιός μπορεί να επηρεάσει τον Ερντογάν και αν υπάρχει κάποια δύναμη που μπορεί να το κάνει, θα το κάνει;

    “Δεν υπάρχει καμία ξένη δύναμη, εκτός της Ρωσίας και του Βλαντιμίρ Πούτιν, που να έχουν την παραμικρή επιρροή επί του Ερντογάν” αναφέρει το δημοσίευμα.

    Και αυτό γιατί απο την μία απειλεί τους Ευρωπαίους, με το προσφυγικό “σε σημείο που να δείχνει ασήμαντη η ενωμένη Ευρώπη” και απο την άλλη “οι Αμερικανοί δεν μπορούν πλέον να τον χαλιναγωγήσουν και οι ίδιοι” ,καθώς άπειρα ανοικτά θέματα μαζί του.
    “Οι σχέσεις της Αμερικής και της Τουρκίας έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο και δεν υπάρχει στον ορίζοντα δρόμος προς την έξοδο από αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση” αναφέρει το δημοσίευμα. Όπως φαίνεται ο Βλαντιμίρ Πούτιν ελέγχει τον Ερντογάν σε τέτοιο βαθμό που τον χρησιμοποιεί ασύστολα για να διαλύσει το ΝΑΤΟ.

    Θα μπορούσε όμως να βοηθήσει ο πρόεδρος της Ρωσίας σε μια περίπτωση που η Τουρκία ξεπεράσει τα όρια; Η αβίαστη απάντηση ειναι “βεβαίως” αλλά στην πράξη μάλλον όχι καθώς “το ρήγμα στο ΝΑΤΟ είναι σχέδιο της Μόσχας”.

    Τέλος όσο αφορά το ερώτημα του πολέμου η απάντηση σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα είναι ότι “η Ελλάδα και η Κύπρος βιώνουν μία δυσάρεστη κατάσταση και η απειλή του πολέμου θα είναι μόνιμη. Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να τον ακολουθήσουμε και να συντηρούμε τις πολεμικές του διαθέσεις. Αλλά πρέπει να γνωρίζουμε πως δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην απαντήσουμε όταν επιχειρήσει να προσβάλει την κυριαρχία της Ελλάδας και της Κύπρου. Είναι μονόδρομος. Ας ελπίσουμε πως δεν θα φτάσουμε ποτέ σε αυτό το σημείο, που δεν έχει επιστροφή…”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Φτου σας!!!! πουστηδες εσεις που σχολιαζετε , ολο θα θα θα και θα…
      Ειστε αξιοι της μοιρας σας
      Συνελαβαν τα παιδια των ανενταχτων εθνικιστων που εκτελουν αυτα που εσεις ΜΟΝΟΝ γραφετε εναντιον των λαθρομουσουλμανων και των απλυτων αριστερων κατσαπλιαδων , και δεν βγαλατε κιχ !!!
      ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΗΘΙΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ; ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!!
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ;;;;
      οταν θα σας καινε ζωντανους να μην φωναζετε βοηθεια
      Δεν θα υπαρχει κανεις να σας βοηθησει μπινεδες !!!!!

      1. Έχεις δίκιο. Με τη διαφορά ότι αυτοί που αναφέρεις ότι έκαψαν την Ελλάδα, έχουν τις πλάτες και την ανοχή του κράτους. Είναι τα παρακρατικά σκυλιά των μαριονετών της ΝΤΠ που μας κυβερνούν. Όλοι οι άλλοι, αν τολμήσουν να μιλήσουν, θα νιώσουν τι πάει να πει σταλινοφασισμός από πρώτο χέρι. Στον Κασιδιάρη πχ, έχουν γίνει οι περισσότερες άρσεις ασυλίας στην ιστορία του Ελληνικού κοινοβουλίου, επειδή και μόνο …. μίλησε και είπε τους κλέφτες κλέφτες και τους προδότες προδότες στη βουλή. Ζούμε ένα σταλινικού τύπου απολυταρχικό καθεστώς όπου τα παρακρατικά σκυλιά τους μπορούν να κάνουν ότι θέλουν (άλλωστε αυτά τα σκυλιά απαρτίζονται από πληρωμένους σε εντεταλμένη υπηρεσία πράκτωρες του Σόρος, από παιδιά κυβερνώντων και από χρήσιμους ηλίθιοιυς που νομίζουν ότι “κάνουν αντίσταση”, απλά και μόνο καταστρέφοντας τον τόπο τους και τους συμπατριώτες τους).

    2. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΒΑΡΒΑΡΟΙ!
      ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ, ΑΡΑΒΕΣ, ΚΥΠΡΙΟΥΣ, ΣΥΡΟΥΣ ΚΛΠ
      ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ… ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΕΠΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΥΦΕΚΙΣΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΡΕΣΒΙΩΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 15-65 ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΩΡΩΝ… Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΩΡΩΝ… ΚΥΡΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ PAYBOOK ΣΑΣ…. ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ….

        1. ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ…..ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.
          ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ;;;
          ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΨΥΧΑΚΙΑ….ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Α[ΠΟ ΤΟΝ ΚΙΜ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…..

    4. Λενε οτι το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει …..πρεπει να ειναι αληθεια γιατι απο το Μαξιμου ερχεται μια μποχα ..ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ Χ€ΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ..Δυστυχως για τους 2 στρατιωτες μας.
      Eνα απο τα σεναρια ειναι να τους καταδικασουν για κατασκοπια και να κατηγορήσουν την Ελλαδα οτι ετοιμαζετε να επιτεθει στην Τουρκια παραβιαζοντας τα συνορα της .
      Να μας καταγγειλουν σε ΟΗΕ  και ΝΑΤΟ  για να δικαιολογησουν το οτι θα κανουν αντιποινα. Ωστε να προστατευσουν την χωρα τους απο τον επεκτατισμο της Ελλαδας
      Ηταν αναμενομενο οτι μετσ το ας πουμε πραξικοπημα εναντιον του Ταγιπ Ο μονοδρομος για να ενωσει ολους τους Τουρκους κατω απο τα @@ του..ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΟΜΩΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΕΡΧΕΤΕ Η ΟΡΕΞΗ .ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΊΜΩΣ  ΣΤΑ 4 .ΕΙΠΕ .ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΈΣΕΙ
       ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΜΑΜΙΩΝΤΑΣ .ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ .ΤΟΥ .ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ..2018 ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ,ME ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΕΣΌΝΤΕΣ ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
      ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΗΔΗ .
      ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ .ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ .KAI META  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΈΝΑ  ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..(φανταστικο σεναριο);;;;  Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ..ΓΙΑΤΙ ΡΏΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ .,ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ.Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΒΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ…
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ..Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΧΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΤZ(ΟΥΛ)ΙΑ.Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ @@ .ΕΜΕΊΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ @@ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ  ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
      ΕΝΑΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΑΠΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.
      ΜΙΑ   ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ  ΑΝΙΚΑΝΟΙ   ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΙΑ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
      ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΆ…ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ.

    5. Μας τα εχετε κανει τσουρεκια με τους ρωσους, το ποσο τομαρια ειναι φανηκε απο το γεγονος οτι οι τουρκοι τους εριξαν αεροπλανο και το αποτελεσμα ειναι , οχι μονο να μη τους κανει τιποτα ο πουτιν ο αντρακλας , αλλα να τους πουλαει οπλα και να τα πινουνε μαζι και να τους κανουν και πλατες…βεβαια αυτο το εχουν ξανακανει , οποτε καλα λενε οτι η ιστορια επαναλαμβανεται ! Και κατι για αυτους που πιστευουν σε προφητειες ….για πεστε μου απο που ξερετε οτι το ξανθο γενος ειναι σωνει και ντε οι ρωσοι και οχι καποιοι αλλοι ??Και γιατι να μην ειναι οι αμερικανοι δηλαδη? Στην αμερικη υπαρχουν 500 εθνικοτητες μεν αλλα ” γνησιοι” αμερικανοι σημερα θεωρουνται οι μεταναστες που πρωτοστατησαν και εφτιαξαν αυτο το κρατος δηλαδη αγγλοσαξονες ιρλανδοι γερμανοι ολλανδοι και αυτοι μεταξυ μας ειναι πολυ πιο ξανθοι απο τα ρωσομογγολακια με το ματι κουμποτρυπα….Δηλαδη εσεις που τα πιστευετε αυτα γιατι οι ξανθοι πρεπει να ειναι σωνει και ντε ρωσοι???!!! Κατεβηκε ο θεος ο ιδιος και το ειπε??

    6. Να ξερεις τις δυνατοτητες σου.!
      Μαθε τον αντιπαλο.!
      Αν εισαι αδυναμος κανε τον δυνατο,κ αν εισαι δυνατος καμε τον αδυναμο.!
      Αν εισαι κοντα,κανε τους να νομιζουν πως εισαι μακρια, κ αν εισαι μακρια κανε τους να πιστευουν πως εισαι κοντα.!
      Παραπλανηση..!
      Αιφνιδιασμος..!

    7. ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΙΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΙΣΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΦΤΙΛΗΖΟΥΝ

    8. Εγω καταλαβαινω οτι ο Βλαδιμηρος προκειμενου να διαλυσει το ΝΑΤΟ,δεν θα διστασει να θυσιασει την Ελλαδα αφηνοντας τον μογγολο Ερντογαν να επιτεθει.Τοσο πολυ εχει νευριασει δηλαδη με την Ελλαδα που δεν εχει αγορασει ουτε σφαιρα απο αυτον,ενω εχει ευχαριστηθει απο τους Τουρκαλαδες που πηραν μερικους S400;Η Ελλαδα ειχε παρει παλιοτερα τους S300 και τους ΤΟR M1.Και τα περι “Ορθοδοξων Αδερφων”,”ομοδοξου κρατους” κλπ στα παπακια του;Παντα πουστηδες και μπεκρηδες ηταν οι Ρωσοι,χειροτεροι πουστηδες απο Αμερικανους και Ευρωπαιους.Ποτε δεν μας βοηθησαν στο παραμικρο

    9. Στέφανε ήταν τεράστια επιτυχία να στείλεις τον Τσιαμτσικα σήμερα στο Καστελόριζο. Συγχαρητήρια ελικρινά και γι’ αυτό γαμάει σε κυκλοφορία η εφημερίδα. Από εκεί και πέρα νομίζω πως ο κλοιός σφίγγει για τον Ερντογαν. Οι Αμερικανοί κατεβαίνουν εδώ οπότε ο σουλτανος θα κλασει μεντες. Οι Κουρδοι φεύγουν από τη Ράκκα και πάνε στο Αφριν. Οι Αρμένιοι ακύρωσαν τη συμφωνία με τον Ερντο κι έκαναν πίσω. Ήρθε η ώρα της επιβεβαίωσης των προφητειών. Η Τουρκία θα διαλυθεί σα χάρτινος πύργος. Έχουν τελειώσει και το ξέρουν. Το τέρας ξεψυχάει και γι’ αυτό γρυλλίζει.

    10. ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΓΑΤΕ, ΤΑ ΠΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΕΝΩ ΔΥΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΥΧΩΜΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ ΜΕ ΔΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. ΚΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΣΑ ΛΙΝΤΖΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    11. Στέφανε και λοιποί…
      ΑΝ οι “στρατιωτικοί” με τις φούστες είναι εξαγριωμένοι ποιόν περιμένουν ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;
      Δεν ξέρουν μήπως ποιός κυβερνά;
      Δεν ξέρουν τις προδοσίες;
      Δεν ξέρουν τα Ίμια;
      Δεν δεν δεν;;;;;;
      Δυστυχώς θέλουν εκτέλεση όλοι τους διότι ΟΛΕΣ οι τάξεις συμβάλουν στο χάος χρόνια τώρα.
      Δεν υπάρχει αυτό που πάνε πολλοί να περάσουν δλδ
      ΛΙΓΟ Δημοκρατία, ΛΙΓΟ Δικαιοσύνη,ΛΙΓΟ Στρατός ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ Προδοσία.

    12. Αναρχόσκυλα, μεταμφιεσμένα Σταλινικά σκουλίκια, ανθέλληνες του κερατά, τα μαρτύριά σας δε θάχουν τέλος

    13. Στις ποντικοτρυπες σας τώρα ναζιδια!!!
      Ψόφο σπο καρκίνο και σκατο στην καλτσα!!!

      1. τί έγινε ρε συντρόφια; Έφτιαξε τελικά το γονατάκι της αριστεράντζας πού έφαγε τη φωτοβολίδα των συντρόφων της στο πολυτεχνείο;

    14. Μια καραμπινιτσα Ο ΚΑΘΕΝΑς αξιας 300ευρο μια χαρα θα σωσει το τομαρι μΑς ΣΤΟ ΧΑΟς ΠΟΥ ΜΑς ΠΑΝΕ με τουρκους σε συνδοιασμο απο λαθρο ορκ και αλβανοκατσαπλιαδες αναρχες ερχεται η ωρα απλα προετοιμαστηται

    15. Τα παραπάνω σχόλια τωναπλυτων αποδεικνύουν το μέγεθος της χολέρας που έχουν φέρει στην κοινωνια.

    16. Εάν υπήρχε πατριωτική κυβέρνηση με @@, θα είχαμε χαράξει Α.Ο.Ζ στα 10ν.μ ή 12ν.μ στο Αιγαίο εδώ και καιρό, θα είχαμε δώσει μία ναυτική βάση σε κάποιο ξερονήσι και δικαιώματα έρευνας, εξόρυξης και εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου μας με το αζημίωτο φυσικά στους Ρώσσους και αυτοί με τη σειρά τους θα προστάτευαν τις επενδύσεις τους στέλνοντας πλοία στη περιοχή.
      Το όφελος για μας θα ήταν η ασφάλεια στη περιοχή και ζεστό χρήμα από τον ορυκτό πλούτο με τον Τούρκο να κοιτάει με ανοικτό στόμα από την Ιωνία.
      Στους Δυτικούς είναι λογικό να δίναμε με το αζημίωτο φυσικά, τα οικόπεδα στο Ιόνιο και Νότια της Κρήτης που έχουν τεράστια κοιτάσματα επίσης.
      Αντί αυτού ωρυόμαστε και ζητιανεύουμε από τη Δύση και την Ε.Ε να μας σώσει, αυτοί στέλνουν με τη σειρά τους τον 6ο στόλο για να υφαρπάξουν το 80%. του ορυκτού πλούτου.
      Όταν γίνει το πρώτο μπάμ θα μεσολαβήσουν για να σβήσουν τη φωτιά και για αντάλλαγμα για να μη γίνει πόλεμος θα δώσουν από ένα 10% και στους δύο.
      Εμείς θα ευχαριστήσουμε για μία ακόμα τους Αμερικανούς και θα έχουμε χάσει το μισό Αιγαίο και τη μισή Κύπρο.

    17. Λοιπον βγαλτε τον τσοχατζοπουλο εξω να αναλαβει τον εκσυχρονισμο των οπλων κ φυγαμε

    18. …καλά έτσι που είναι πινασμενος ο Λαος άμα τους πει ο Ερντογαν ότι πάρετε δικό σας πρόσεχε μην σας φθάσουν όλοι μαζι στην Κρήτη…κόβω να πίνουν μπύρες σε βίλες της Εκαλης…ο Ερντογαν σε 3 χρόνια αύξησε 6 φορές τους μισθούς και εδώ ζητάνε τα κόκκαλα μας κράτος και τοκογλυφοι…ο Άνθρωπος πρώτα είναι Άνθρωπος και μετά είναι Ελληνας Τούρκος Αμερικανός Γάλλος Ιταλός…εδώ αυτοί που κυβερνανε έχουν χάσει την ανθρώπια τους…ζώα είναι όχι άνθρωποι και σαν ζώα θα τους μεταχειριστουν

    19. Πάρτε κανένα όπλο της προκοπής ρεεεεε….πάλι με G3 θα πολεμήσουμε , ζεσταίνεται γρήγορα.

    20. ΜΙΑ ΛΕΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΡΟΤΙΔΑ, ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΓΔΑΡΣΙΜΟ…ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑ ΚΟΛΙΕ.

      1. Ο/Η 2 μέτρα κάτω από τη γη υπάρχει μία θέση για κάθε ναζιστή λέει:

        Κοίτα μην καταλήξεις σαν τους φουντούληδες, κα(η)μένε.

        1. Κοίτα εσύ μην καταλήξεις κρατούμενος με αυτά που γράφεις

          1. 2 μετρα κατω απο την γη προσεξε γιατι θα σε βρω…και οι βρικολακες δεν αστειευονται, δεν νιωθουν τυψεις, οικτο η φοβο…εχουν μονο ενστικτο, κατα της προδοσιας και της αδικιας….ελπιζω να καταλαβες τι εννοω..δεν τους κρατανε τα σιδερα και ποτε δεν τους βαζουν μαζι με αλλους..

            1. Υ,Σ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ. ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ …ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ..ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ…ΠΟΡΦΗΡΙΑ..ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.!!!

    21. …..ο κόσμος στο δρόμο ξες τι λέει άμα γίνει πόλεμος με την Τουρκία και μπει ο Ερντογαν?…Και εμάς τι μας νοιάζει μια σημαία θα αλλάξουμε στο μπαλκονι….φαντάσου σιχαθηκαν τους Ελλήνες ο κόσμος και προτιμάν τους Τούρκους…εκεί φθάσαν τον λαό ποιο χαμηλά δεν έχει….ο απόλυτος πάτος….μου θυμίζει ιστορικά τις τελευταίες μέρες της Αλωσης της Πόλης από τον Μωαμεθ…που ο Αυτοκράτορας είχε φθάσει να φορολογει τις καμιναδες και τα παράθυρα των σπιτιων για να βρει λεφτά από την ασυδοσια που είχαν οι Αυτοκρατορες … Και όταν μπουκαρε ο Μωαμεθ στην πόλη εφάρμοσε το νόμο της δέκατης και όλοι τον χειροκροτουσαν….

    22. Ο ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Κ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΕΟΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΥΠΕΡ ΒΟΡΕΙΟΣ “Χ………Ε”

    23. Θα μας βοηθήσει η Υπερμάχος Στρατηγός. Μη γελάτε ρε παιδιά

    24. Πρώτα τους εντός εφιάλτες, μαζί με ισλαμοπιθηκους και μεμετια Θράκης… Κοντά στο εκατομμύριο… Μία λεπίδα για κάθε καρωτίδα.

      1. Τρέμω, μιλάμε. Από φαντασιώσεις καλά πας, μάλλον τον παίζεις όλη την ώρα.

        1. – φασίστας καλός μόνο ο νεκρός – Κοίτα να αγαπήσεις τον Ελληνα φασίστα γιατί ο Τούρκος θα σου κάνει τα απίστευτα . Άϊντε με τα μαμόθρεφτα ‘επαναστατάκια’ της πορδής που δε μπορούνε ούτε γιά 9 μήνες να πάνε στρατό…Σας καλόμαθε η μαμά

    25. Ο Άγιος των Ρώσων από την Άρτα!
      Ο Άγιος των Ρώσων, ο μοναχός Μάξιμος, ο Μαξίμ Γκρεκ όπως τον ονόμαζαν οι Ρώσοι, γεννήθηκε το 1470 στην Άρτα, όπου εγκαταστάθηκαν οι γονείς του μετά την έξοδο της οικογενείας του, από τον Μυστρά, λίγο πριν από την πτώση του Δεσποτάτου. Ο Μιχαήλ Τριβώλης, όπως ήταν το κοσμικό του όνομα, στα δεκατέσσερά του χρόνια πηγαίνει στους συγγενείς του στην Κέρκυρα, για να συμπληρώσει τη μόρφωση του, ενώ στη συνέχεια μεταβαίνει στη Φλωρεντία και τη Βενετία, όπου συνδέεται με τον Άλδο Μανούτιο, τον εκδότη των Αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων.Οι θεολογικές του αναζητήσεις τον οδηγούν, με το τέλος των σπουδών του, στο Άγιον Όρος, όπου γίνεται μοναχός στα 35 του χρόνια, με το όνομα Μάξιμος, στη μονή Βατοπεδίου. Δέκα χρόνια αργότερα, το 1515, ο ηγεμόνας της Μόσχας Βασίλειος Ιβάνοβιτς, γιος της Σοφίας της Παλαιολογίνας, απηύθυνε παράκληση προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τον Πρώτο του Αγίου Όρους, ζητώντας για ένα διάστημα στη Ρωσία τον λόγιο Βατοπεδινό μοναχό Σάββα. Ο μοναχός Σάββας, όμως, ήταν γέρος και άρρωστος κι έτσι στη θέση του επιλέχθηκε ο Μάξιμος.
      Ο ηγεμόνας Βασίλειος και ο Μητροπολίτης της Μόσχας Βαρλαάμ δέχτηκαν με μεγάλη τιμή τον Μάξιμο, ο οποίος άρχισε να ασχολείται αμέσως με την πλούσια βιβλιοθήκη του μεγάλου ηγεμόνα, ταξινομώντας τα ελληνικά χειρόγραφα, ενώ παράλληλα άρχισε να μεταφράζει και να διορθώνει παλαιά και νέα έργα.Με τα χρόνια, το όνομα του Μάξιμου γινόταν όλο και πιο γνωστό, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει εχθρότητες στην ηγεσία της Ρώσικης Εκκλησίας και με “στημένο” κατηγορητήριο- για δημιουργία αίρεσης, μαγεία, κατάκριση και συνωμοσία- οδηγήθηκε δεμένος σε απομόνωση, στη μονή Βολοκολάμσκ, όπου βασανίστηκε, ενώ τού απαγορεύτηκε ακόμη και η Θεία Κοινωνία .Το 1531, η δίκη του επαναλαμβάνεται με νέες κατηγορίες και η καταδίκη είναι ισόβια δεσμά. Τότε, εγκλείστηκε στη μονή Οτρότς της πόλεως Τβέρης, όπου οι συνθήκες κράτησης ήταν καλύτερες, χάριν στον επίσκοπο, ο οποίος τού επέτρεψε την πρόσβαση στα βιβλία και του έδωσε άδεια να γράφει.Ο Άγιος Μάξιμος έμεινε φυλακισμένος για 23 χρόνια, καθώς, παρά τις εκκλήσεις των Πατριαρχών της Κωνσταντινούπολης και της Αλεξανδρείας, δεν ήταν δυνατόν να απελευθερωθεί.Τελικά, ο μοναχός απελευθερώθηκε το 1548 και έζησε στη μονή Αγίας Τριάδος, έξω από τη Μόσχα, όπου εξαντλημένος από το βάρος των δεσμών και τις πολύχρονες ταλαιπωρίες στη φυλακή, πέθανε στις 21 Ιανουαρίου του 1556, σε ηλικία 86 ετών, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο συγγραφικό έργο, κυρίως στα ρωσικά.
      Ο μοναχός Μάξιμος, ήταν ο πρώτος που μαρτύρησε στη Ρωσία για την ορθόδοξη πίστη.
      Прп. Максим Грек
      Στον τάφο του, στη Λαύρα του Αγίου Σεργίου του Ζαγκόρσκ, κτίστηκε παρεκκλήσι το 1812 και το 1988 ανακηρύχθηκε επίσημα Άγιος από τη Ρωσική Εκκλησία.Τον Ιούλιο του 1996 έγινε η ανακομιδή του ιερού λειψάνου του Οσίου Μαξίμου του Γραικού.Στις 21 Ιουλίου 1997, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτος Ιγνάτιος παρέλαβε από τον Πατριάρχη Μόσχας Αλέξιο τεμάχιο του ιερού λειψάνου του Οσίου Μαξίμου, το οποίο υποδέχτηκαν, με ξεχωριστή λαμπρότητα, οι πιστοί στην Άρτα τον Οκτώβριο του 1997

    26. Να μην ξεχνιόμαστε οι πατριώτες γιατί έφτασε η ώρα. Δεν προέχει η Τουρκία.
      ΑΡΧΙΚΆ τρώμε αναρχοάπλυτους και αριστερά ισλαμοπιθήκια.
      Πρώτα η πέμπτη φαλαγγα.

      1. Σε περιμένουμε στις 10 Μαρτίου στη Σαλονίκη, φασιστάκο.

        1. ‘Αναρχικέ από Σαλονίκη’…Παρορμητικέ πιτσιρίκο, αυτά που πιστεύεις, αν τα πιστεύεις και δεν είσαι έμμισθος, δε θα γίνουν ποτέ. Γιατί ; πουστιά στην πουστιά από παντού, ρουφιανιά, φθόνος, αδικία και πολλά άλλα. Μόνο σε κοινωνίες αγγέλων τα αντίθετα. Απόγονος κατσαπλιάδων ξυλοδαρθέντων – ταλαιπωρημένων από την κακή δεξιά των 50’s είσαι ; Ή μήπως γόνος ευκατάστατων – συστημικών και δήθεν πολεμάς το…’σύστημα’ ; Σύνελθε πιτσιρίκο, κι εγώ μικρός όταν ήμουνα κάτι τέτοια πίστευα…Ώσπου εισέπραξα μεγάλες καργιολιές από πολλούς – πολλές και κατάλαβα ότι όταν λείπει η αλληλεγγύη, ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια, δεν μπορεί να γίνει καμμία επανάσταση ή κοινωνική αλλαγή…Θα το διαπιστώσεις κι εσύ στην πορεία πιτσιρίκο. Αυτά…Αν βέβαια είσαι ιδεολόγος – έστω ονειροπόλος & πλανεμένος.

    27. Με αυτή τη λογική ο πόλεμος είναι μονόδρομος.

    28. ΠΟΙΑ ΡΩΣΙΑ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ…. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ…

    Comments are closed.