ΕΚΤΑΚΤΟ – ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! “ΝΤΟΥ” ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    a6066af55733a0abd8f662868d2bbd35_XL

    Νέος γύρος επεισοδίων ξεκίνησε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη.

    Μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και κομμάτων της εξωκοινοβουλευtικής Αριστεράς πλησίασαν τον φραγμό, που έχει στηθεί από την αστυνομία στη συμβολή των οδό Μοναστηρίοy και Αγίας Παρασκευής και ξεκίνησαν να χτυπούν με σημαίες τις κλούβες των ΜΑΤ.

    ent2-768x432

    Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με χρήση χημικών. Η κατάσταση αυτή την ώρα παραμένει τεταμένη.

    Ενημέρωση 20:12

    Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο ανάμεσα σε μέλη του ΠΑΜΕ και αστυνομικών, λίγα μέτρα πριν το ξενοδοχείο Grand Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

    Όλα ξεκίνησαν, όταν οι διαδηλωτές θέλησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό στην οδό Μοναστηρίου στο ύψος της οδού Αγίας Παρασκευής και να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο. Οι αστυνομικοί δεν επέτρεψαν τη διέλευσή τους και τότε προκλήθηκε ένταση.

    tsipras

    Η αστυνομία έκανε περιορισμένη χρήση χημικών και χειρομβοβίδων κρότου λάμψης, προκειμένου να απωθήσει τους διαδηλωτές.

    Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο του 11ο Περιφερειακό Συνέδριο της Κεντρικής Μακεδονίας για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση.

    Δείτε τα βίντεο του thestival.gr και τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων του νομού Θεσσαλονίκης, Κλεοπάτρας Χοροζίδου, μετά την ένταση:


    ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

    Έφτασε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο ξενοδοχείο «Grand Hotel Palace» της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται το περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας.
    Στις 12.30 έφτασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο χώρο διεξαγωγής του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου τον υποδέχτηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

    Οι δύο άνδρες είχαν μια σύντομη συνομιλία, προτού ο κ. Τσίπρας κατευθυνθεί στο δωμάτιό του. Καλωσόρισμα στον πρωθυπουργό έκανε στην είσοδο του ξενοδοχείου Grand Hotel ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου.

    Σύμφωνα με το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους Υπουργούς που συμμετέχουν στο 11ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    Τέλος στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού στο 11ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, «Κεντρική Μακεδονία: Πόλος Ανάπτυξης – Πύλη Συνεργασίας», στο Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΡΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ 10 ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΣΟΙ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΒΡΩΜΑ. ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ..

    2. ΚΟΦΤΕ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ .ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΑΚΙΔΩΝ . ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΗΨΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΑ , ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ .

    3. Και τι σημαίνει τώρα αυτό πως θα είμαστε με τα κουμούνια;; Θάνατος και στον Τσίπρα, θάνατος και στα κουμούνια του ΠΑΜΕ, θάνατος και σε όλους τους δημοκράτες.

    4. ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!! ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!!!!!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ Α ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!!!!!!!

    5. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΧΤΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΑΠΟΨΕ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    6. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΟΥ ΚΟΥ Ε ΔΕΣ !
      ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΚΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ !
      ΖΗΤΩ ΟΙ ΧΙΠΕΙΣ
      ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΚΝΗΤΑΣ !

      ΚΝΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΥΤΕΣ = ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ

      Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙ..Ον

      ..και ο νοών νοείτω, σε όσους έχει απομείνει νούς .

    7. αν ειχε καταργηση τα ματ οπως ελεγε προεκλογικα θα τον ειχαν σοδομισει σαν τον κανταφι…..ευτυχως τον σωσανε τα ματ….να τους αναψει λαμπαδα ο αθεος

    8. Μια ζωή μαλάκες είσασταν που τρέχατε και ψηφίζατε δεξιά κι αριστερά. Και πάλι μαλάκες θα είστε γιατί θα ψηφίσετε κούλη και μετά από λίγο καιρό θα τον βρίζετε ζώα.

    9. ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΤΙ ΔΕ ΛΥΕΤΑΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ. ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΕΡΜΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ

      1. Υ,Σ, ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.

    10. ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΤΙ ΔΕ ΛΥΕΤΑΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ. ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΕΡΜΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

    11. τελικα παμε η ανταρσυα θα ειναι ο διαδοχος συριζα ρε σορρος ? τι αποφασισες ?

    12. Κακό ψόφο να έχει ο μασόνος μπάσταρδος!!!
      Μας κατέστρεψε και οικονομικά και ηθικά το κωλοπσιδι!!!

    13. ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΡΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ ? ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΗΜΑΔΙ……ΝΤΡΟΠΗ….

    14. Εχουν εμπειρια απο χημικα. Ελλαδα απο τα λιντλ.

    Comments are closed.