ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – 38ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 64ΧΡΟΝΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ! ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ…ΜΙΛΟΥΣΑΝ. Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΦΡΙΧΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

    Κοινοποίηση:
    peripoliko_main02

    Μια οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Σμύρνη.

    Όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, ένοικοι πολυκατοικίας στην οδό Ιωνίας 11 ειδοποίησαν την Αστυνομία για φασαρία που προερχόταν από ένα εκ των διαμερισμάτων. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, μπήκαν στο διαμέρισμα και εκεί εντόπισαν μία 64χρονη γυναίκα να κείτεται νεκρή και τον 38χρονο γιο της να βρίσκεται δίπλα στο άψυχο σώμα της.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, είπε ότι σκότωσε τη μητέρα του.

    Νεώτερες πληροφορίες, ωστόσο, αποκαλύπτουν το οικογενειακό δράμα σε όλο του το μέγεθος. Η Αστυνομία, λοιπόν, κλήθηκε στο σημείο, καθώς οι γείτονες της 64χρονης και του 38χρονου παραπονέθηκαν για έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα.

    Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Ιωνίας και, έκπληκτοι, είδαν έναν άντρα να τους ανοίγει την πόρτα και αμέσως να πηγαίνει να κάθεται σε μία καρέκλα. Απέναντί του, σε μια άλλη καρέκλα, βρισκόταν το πτώμα μίας γυναίκας -της μητέρας του- σε αποσύνθεση. Τότε, ο 38χρονος τους ομολόγησε ότι την είχε σκοτώσει εκείνος προ τριών ημερών, στις 7 Μαΐου.

    Ο άνδρας αμέσως συνελήφθη και πλέον ερευνώνται από τις Αρχές οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το άγριο έγκλημα.

    Φυσικά, η γνωμάτευση του ιατροδικαστή, μετά την απαραίτητη νεκροψία-νεκροτομή, αναμένεται επίσης να ρίξει «φως» στις λεπτομέρειες της απίστευτης οικογενειακής τραγωδίας.

    Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο 38χρονος σκότωσε την 64χρονη μητέρα του και καθόταν επί τρεις μέρες μέσα στο σπίτι τους.

    Οι γείτονες που ένοιωθαν δυσοσμία να βγαίνει από το διαμέρισμα τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν ότι είχαν μέρες να δουν την γυναίκα . Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι, επειδή το σπίτι ήταν κλειδωμένο, κάλεσαν κλειδαρά, άνοιξαν την πόρτα και αντίκρισαν την φρίκη.

    Η 64χρονη ήταν νεκρή στο πάτωμα, και δίπλα της ήταν ο 38χρονος γιος της χωρίς να έχει καμία αντίδραση στη θέα των ανθρώπων που μπήκαν μέσα. «Εγώ την σκότωσα», είπε ο 38χρονος όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί οι οποίοι τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο δράστης έχει ψυχολογικά προβλήματα.

    Οι λόγοι και οι συνθήκες και ο τρόπος με τον οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα ερευνώνται από την Ασφάλεια, ενώ ο μητροκτόνος θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. «Προδότης,δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά είναι κι εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες γιά να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στούς οποίους άρχει»! (Θουκυδίδης)
      ΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟYΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ EINAI O TSIPRAS -ΚΟΝΤΟΝΗΣ -ΚΑΙ ——ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ + ΚΚΕ + ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ —– ΤΟΥ ΚΥΝ-ΟΒΟΥΛΕΙΟΥ—-(τσιπρασ -παρασκευοπουλος-κοντονης-τοσκασ-καραμανλης-παπανδρεου -σημιτηςκ.α.——

    2. Όποιος πει οτι δεν έχει ψυχολογικά προβλήματα μάλλον είναι από τους πρώτους που θα δέσουν….κανονίζουν να καταρακώνουν την ψυχολογία μας για να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας και να μην αντιδράμε φυσιολογικά διεκδικώντας τα δικαιώματά μας!τι δεν καταλαβαίνουμε?μικρά παιδιά σκοτώνουν γονείς….την ίδια στιγμή περνάνε τα νομοσχέδια της ντροπής και της ανωμαλίας….τα δεχόμαστε αδιαμαρτύριτα κάνοντας μόνο κριτική (καλή ώρα))….και πιστεύουμε πως είμαστε νορμάλ????????????

    3. Δυστυχώς σ’ αυτές τις περιπτώσεις φταίνε οι συγγενείς των ψυχικά αρρώστων γιατί υπογράφουν ότι θα είναι αυτοί υπεύθυνοι και τους βγάζουν από τα ψυχιατρεία. Κι όταν βγούνε οι άρρωστοι σταματάνε να παίρνουν τα φάρμακα τους και χειροτερεύουνε. Και τα πρώτα θύματα είναι αυτοί που τους έβγαλαν έξω. Νομίζουν ότι τους κάνουνε καλό και πιστεύουν ότι αν μείνει στο ψυχιατρείο θα τον αποτρελάνουνε, και δεν καταλαβαίνουν ότι βγαίνοντας έξω ο άρρωστος σταματάει να παίρνει τα χάπια του και χειροτερεύει. Η μάνα αυτή που την σκότωσε το παιδί της θα είχε υπογράψει για να το βγάλει έξω και τελικά ήταν αυτή το θύμα.

    4. Αποτελεσματα του σκατομνημονιου τους ειναι αυτα

    5. Ότι και να πεις είναι λίγο κίνδυνέχουμε από παντου

    6. ΜΑ ΣΗΜΕΡΑΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ??????????? ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΛΕΙΣΑΙ ΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥΣ !!!!!!!!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Η ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΗΣΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!! ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ?????

      1. ΕσΥ μάθε να γράφεις και να χρησιμοποιείς ελληνικά σύμβολα. Άσε τα ερωτήματα για τους φιλοσόφους

    Comments are closed.