ΒΟΜΒΑ! Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΘΕΛΕΙ ΕΛΛΑΔΑ- ΚΥΠΡΟ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
πουτιν7

Στην κεντρική είσοδο της Σχολής Πολέμου στην Άγκυρα, υπάρχει μια παλιά επιγραφή που αναγράφει στα τούρκικα : «Türklerin en büyük düşman Rus bir Yunan iki», δλδ «Ο μεγαλύτερος εχθρός των Τούρκων πρώτος ο Ρώσος και δεύτερος ο Έλληνας»!

Η Συνθήκη της Μόσχας ή Καρς (1921 « σοβιετο-τουρκική συνθήκη «φιλίας και αδελφοσύνης»,) – πρέπει να ενημερωθούμε όλοι γι αυτήν – πρέπει να ανανεώνεται κάθε 25 χρόνια ως γνωστό , αλλιώς , παύει να βρίσκεται σε ισχύ.
Το 2021 πρέπει να υπογραφεί ξανά και να ανανεωθεί από το πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν , ώστε το 30% των Τουρκικών εδαφών , να συνεχίσει να ανήκει στην Τουρκία

Τι σημαίνει αυτό σύμφωνα με αυτήν την συνθήκη που αποδέχεται και παραδέχεται η Τουρκία στο πεδίο του διεθνούς δίκαιου ;

Η τότε Σοβιετική Ένωση που είχε “χαρίσει” στην Τουρκία του Κεμάλ το 30% (περίπου) του σημερινού εδάφους της με βάση την συνθήκη αυτή , σήμερα ως Ρωσία αντιμετωπίζει μια ¨γεωπολιτική επίθεση ¨ από το ΝΑΤΟ ( δλδ την Αμερική ουσιαστικά ) , την ΕΕ ( για τον ρόλο της στην σύγκρουση της ανατολικής Ουκρανίας ) κ.α

Η δημιουργία τους Κουρδικού Κράτους , η «φωτιά » που έχει ανάψει στην Μέση Ανατολή , η γνωστή αμείωτη ένταση στο Αιγαίο , η ωρολογιακή βόμβα στα Βαλκάνια , η νέα εποχή στην Αμερική με τον Ντόναλντ Τραμπ , και πολλά άλλα , ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ , από στρατηγικής πλευράς .

Τα εδάφη αυτά μετά την Γενοκτονία των Αρμενίων και την γενοκτονία των Ποντίων είναι αραιοκατοικημένα επειδή η Τουρκία φοβόνταν πάντοτε το ενδεχόμενο επιστροφή τους στην Ρωσία .

Πολύ έξυπνα η Ρωσία διατηρεί το διπλωματικό χαρτί αυτό , για να ελέγχει την Τουρκία . Αυτό όμως μπορεί να στραφεί και εναντίων μας όπως αντιλαμβάνεστε , αφού , μπορεί να αποτελέσει βάσει ¨συνεργασιών ¨ Ρωσίας – Τουρκίας και έτσι , η ζυγαριά στο Αιγαίο να γύρει υπέρ της Τουρκίας .

Δύο όμως δεδομένα , μπορούν να μεταφέρουν σε εμάς αυτήν την διπλωματική ισχύ .

Η στάθμευση νέων ρωσικών μαχητικών και ελικοπτέρων της Ρωσία στην αεροπορική βάση Ερεμπούνι στην Αρμενία , που ιστορικά διατηρεί στενές στρατιωτικές σχέσεις με τη Ρωσία .

Η κατάσταση στο Καραμπάχ που είναι πλέον ¨ενεργεί ¨ και απειλεί να εμπλέξει πολύ μεγαλύτερες περιφερειακές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων της Τουρκίας, της Ρωσίας και του Ιράν.

Τα δεδομένα αυτά σημαίνουν ότι , η Τουρκία φοβάται πλέον περισσότερο την Ρωσία και ¨νιώθει¨ περισσότερο από ποτέ κοντά , το ενδεχόμενο η Ρωσία του Πούτιν , να μην υπογράψει την ανανέωση της προαναφερόμενης Συνθήκης , σε τέσσερα χρόνια .

Σημαίνει όμως και κάτι εξαιρετικά σημαντικό . Η Ρωσία , ανάγεται σε Ρυθμιστή των Ελληνο – Τουρκικών σχέσεων και του Κυπριακού , ξεκάθαρα .

Εμείς , πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το δεδομένο ;

Η συνέχεια είναι ακατάλληλη για ανθέλληνες και ¨καρδιοπαθείς ¨ …

Κοιν, Υπουργό Εξωτερικών Ελλάδος , κ Νικόλαο Κοτζιά , Υπουργό Εξωτερικών Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Κασουλίδη

hellasforce.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Έλα αγόρι μου να τα πάρεις όλα μήπως εμέινε και κάτι?μόνο γέροι .λεφτά δεν υπάρχουν.
    ?

  2. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΒΡΑΙΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΒΡΑΙΟ-ΡΩΣΟΙ, ΕΡΒΑΙΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΡΟΔΟΞΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΙΑΛΕΞΕ: ΕΒΡΑΙΟΣ Η ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΔΕΝ ΧΕΡΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ.

    1. Αδερφέ είσαι λάθος δεν είναι μόνο Εβραίοι είναι απ όλες τις χώρες θα σου δώσω ένα παράδειγμα αν δώσουν στον αδερφό σου στην ανάγκη που έχει 5.000.000 ευρώ και του πουν να σε προδώσει τι λες θα το κανει?.. Απλά κάτσε και σκέψου το πρόβλημα είναι πνευματικο για αυτό και υπάρχει πνευματικός πόλεμος…το χρήμα δεν έχει πατρίδα αν φύγουμε όλοι στα βουνά και στα χωριά και απορρίψουμε το σύστημα θα καταστραφεί πολύ γρήγορα θα φαγωθουν μεταξύ τους!!!

      1. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.

  3. 1000 φορες σε πουτιν παρα σε εβραιο-αμερικανους και στην τελικη ειναι και ορθοδοξος….και μονο να σκεφτεις οτι ειναι συχνος επισκεπτης στο αγιο ορος εμενε δεν με χαλαει καθολου με τον πουτιν ας κανουνε καλα τα κομμουνια που θα χασουν την μαρμιτα…..πλεον ολη η βουλη ερχονται απο το ΚΚΕ

    1. 1000 φορές μακριά απ’ όλους τους. Αρκεί να σκεφτείς ό,τι και ο Βλαδίμηρος είναι κρυφό-νεοταξίτης.

  4. Ο Πούτιν το πιθανότερο είναι να θέλει τον Ορυκτό Πλούτο της Ελλάδας …Δεν νοιάζετε για τους Έλληνες…
    Είναι κ αυτός νεοταξίτικη μαριονέτα, παίζει τον ρόλο του, κ ας παριστάνει ότι εναντιώνετε με τους υπόλοιπους …Είναι εβραίος, έχει φορέσει τον κιπά, κ φαίνεται ότι παίρνει διαταγές από εβραίους…
    Δεν τον πιστεύω σε ότι λέει επειδή δεν ξεχνώ της πράξεις του …Δεν μου αποπροσανατολίζομε από Τυφλές Αισιοδοξίες…

  5. Περιμένετε τώρα μέχρι το 2021 να σωθείτε, αυτά τα άρθρα με συμφωνίες και μαλακίες δεν στέκουν ξυπνά μακακα Έλληνα σε δουλεύουν οι πλούσιες οικογένειες που διορίζουν τις κυβερνήσεις που νομίζεις ότι θα σε σώσουν ξυπνάτε ρεεεε…

  6. Ο εξοπλισμός των τούρκων ισοδυναμεί με επιθετική ενέργεια. Να κηρυχθεί η χώρα σε κατάσταση πολέμου και πάραυτα να δικαστούν με συνοπτικές διαδικασίες οι πράκτορες που προπαγάνδιζαν υπέρ του ρώσου ανθέλληνα. Μόνο έτσι θα παραδειγματιστούν οι επόμενοι.

  7. Γερμανία: Η Bundesbank μαζεύει τόνους χρυσού από Νέα Υόρκη και Παρίσι – Περιμένουν κάτι;

    Πέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 16:48
    Γερμανία: Η Bundesbank μαζεύει τόνους χρυσού από Νέα Υόρκη και Παρίσι – Περιμένουν κάτι;
    Η Γερμανία, με το πρόγραμμα επιστροφής ράβδων από ξένες χώρες,

    που είχε ξεκινήσει το 2013 και είχε διάρκεια τριών ετών, κατάφερε να επαναπατρίσει ράβδους χρυσού αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Όπως αναφέρεται, μάλιστα, σε ανακοίνωση της κεντρικής τράπεζας (Bundesbank) της Γερμανίας, επαναπατρίστηκαν από τις δομές φύλαξής τους σε Παρίσι και Νέα Υόρκη (σ.σ. εκεί βρίσκονταν από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου) ράβδοι χρυσού αξίας… 31 δισεκατομμυρίων δολαρίων! Το πρόγραμμα «έφερε» στην Γερμανία 743 τόνους χρυσού, ενώ μόλις λίγους μήνες πριν 100 τόνοι χρυσού μεταφέρθηκαν στη χώρα από το Παρίσι.

    Η επίσημη δικαιολογία της Bundesbank είναι ότι η επιστροφή των ράβδων χρυσού θα σηματοδοτήσει την επιστροφή και «της ασφάλειας και της αυτοπεποίθησης» στη γερμανική αγορά και κοινή γνώμη. Είναι, όμως, μόνο αυτό;

    Όπως, μάλιστα, ανέφερε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Bundesbank, Carl-Ludwig Thiele, «το σχέδιο αποθήκευσης χρυσού κλείνει περίπου τρία χρόνια μπροστά από το χρόνο που επιδιώκουμε».

    Όπως σχολιάζει το CNN, η ενέργεια αυτή των Γερμανών δείχνει ότι πλέον «δεν υπάρχει ανησυχία για μια ενδεχόμενη αρπαγή των αποθεμάτων χρυσού από τη Ρωσία, όπως κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου». Υπενθυμίζεται ότι μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, η Γερμανία αύξησε εκ νέου τα αποθέματα χρυσού και καθώς η οικονομία της βελτιωνόταν, το Βερολίνο αγόραζε με αμερικανικά δολάρια ράβδους χρυσού και τις αποθήκευε σε θησαυροφυλάκια του εξωτερικού.

    Παράλληλα, από τη στιγμή που Γερμανία και Γαλλία βρίσκονται και οι δύο στην Ευρωζώνη, η γερμανική κεντρική τράπεζα δεν χρειάζεται πια να φυλάει τον χρυσό της στο Παρίσι, για την περίπτωση διμερούς συναλλαγής μεγάλης αξίας.

    Στα τέλη, όμως, της προηγούμενης δεκαετίας, επανήλθαν στην επιφάνεια οι φόβοι για τα αποθέματα χρυσού στο εξωτερικό και, μάλιστα, η συζήτηση πέρασε από τη δημόσια σφαίρα στον πολιτικό διάλογο και τελικά το 2012, το Ομοσπονδιακό Ελεγκτικό Συνέδριο διέταξε τη διενέργεια επανελέγχου των αποθεμάτων. Στη συνέχεια και παρά το γεγονός ότι στην αρχική φάση η Bundesbank υποστήριζε ότι η αξιοπιστία των χώρων όπου φυλάσσονταν οι ράβδοι ήταν υπεράνω κάθε αμφισβήτησης και αμφιβολίας, ένα χρόνοα μέτα το Ίδρυμα ανακοίνωσε το πρόγραμμα επιστροφής μεγάλου ποσοστού των ράβδων στη Γερμανία.

    Πάνω από το 50% των χρυσών αποθεμάτων της Γερμανίας βρίσκονται τώρα στη Φρανκφούρτη. Το υπόλοιπο είναι αποθηκευμένο στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, όπου μπορεί να ανταλλαγεί γρήγορα για βρετανικές λίρες ή δολάρια ΗΠΑ σε οικονομική έκτακτη ανάγκη.

  8. Στα σκαριά ισλαμική συμμαχία κατά της Κύπρου! – Στη μοίρα τους έχουν αφεθεί τα κατεχόμενα εδάφη

    Πέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 18:50
    Στα σκαριά ισλαμική συμμαχία κατά της Κύπρου! – Στη μοίρα τους έχουν αφεθεί τα κατεχόμενα εδάφη
    Τι ζητούν οι Τουρκοκύπριοι προκειμένου να πετύχουν το τελικό χτύπημα κατά του ελληνισμού στην Κύπρο.

    Λίγες μόνο βδομάδες μετά την κατάρρευση των συνομιλιών για το Κυπριακό, οι Τουρκοκύπριοι έχοντας την πλήρη στήριξη της Άγκυρας, προχωρούν ακάθεκτοι σε μία…μονομερή “λύση” για τη Μεγαλόνησο, ζητώντας επί της ουσίας να εμπλακούν όλα τα ισλαμικά κράτη!

    Πιο συγκεκριμένα, τη στήριξη των χωρών-μελών του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας για την άρση των «άδικων και αβάσιμων εμπάργκο» που, όπως διατείνεται, «εφαρμόζονται εναντίον των Τουρκοκυπρίων» ζητά με επιστολή του ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

    Στην επιστολή του προς τα μέλη του Οργανισμού, ο Μ. Ακιντζί αναφέρει, ότι οι Τουρκοκύπριοι «έχουν ξεκάθαρη βούληση υπέρ μιας λύσης» και τους ενημερώνει για τα όσα έγιναν στην διάσκεψη του Κραν Μοντανά, ενώ υποστηρίζει ότι η ελληνοκυπριακή ηγεσία «δεν έδειξε την απαραίτητη πολιτική βούληση για μια λύση».

    Ο ηγέτης του ψευδοκράτους ρίχνοντας μεγάλες ευθύνες στην ελληνική πλευρά και ουσιαστικά καθιστώντας την ως τη μόνη υπεύθυνη για το ναυάγιο των συνομιλιών, περνά στην αντεπίθεση και από κοινού με τον Ερντογάν είναι έτοιμοι να φέρουν τα ισλαμικά κράτη στη συζήτηση για το μέλλον του νησιού!

    Επίσημη ελληνική αντίδραση στις νέες απίστευτες προκλήσεις για την ώρα δεν υπάρχει, ωστόσο το θέμα φαίνεται πως είναι αρκετά σοβαρό, αφού για πρώτη ίσως φορά γίνεται επίσημο αίτημα για εμπλοκή των κρατών της Ισλαμικής Συνεργασίας.

    Μερικά από τα κράτη μέλη του Οργανισμού είναι η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία, ο Λίβανος , το Αζερμπαϊτζάν και η Αλβανία.

  9. Πατροκοσμάς ξαπλώστρα ποθούμενο μπικίνι βασιλεύουσα βατραχοπέδιλα εξαμίλια παντόφλες κάστανα καλαμπόκι ξανθό γένος ομπρελίτσα κόλλυβα στο ζωνάρι αντιηλιακό

    1. Πόση μαλακία μπορεί να φέρει μόνο του ένα τρολ;;;;;;

  10. Πάλι τα ίδια με τον Πούτιν και τις φιλίες του.Αφου οι Τούρκοι του τα σκασανε και πηρανε τους s400 η σύμβαση είναι σα να έχει ηδη ανανεωθεί.

    1. Κάτσε να τους πάρει πρώτα και όταν τους πάρει δε πρόκειται να λειτουργήσουν εναντίον μας και εναντίον των Ρώσσων. Δεν είναι χαζοί οι Ρώσσοι.

      1. Jazzy οι Ρώσοι δεν έιναι χαζοί αλλά εσύ είσαι ..

        1. Εμείς είμαστε χαζοί που όταν μας πρότειναν να αγοράσουμε τους γράψαμε

  11. ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΔΩ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ;;

    1. Βοήθεια δε θέλουμε από κανέναν.
      Άλλο η βοήθεια και άλλο η επωφελή συνεργασία.
      Να μάθουμε να κοιτάμε το συμφέρον μας πρέπει γιατί δεν είμαστε είμαστε ικανοί ούτε για αυτό.

Comments are closed.